hmmm svakako ideja vrijedna razmišljanjaripper je napisao/la:Ma riješenje je jednostavnomoramo se pobiti ko ljudi da se to riješi kako treba
![]()
a ne ovako ujedanje iza tastature i monitora
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
ih arena je stari kabadahija, vazda željan kavge
eno željovcima redovno prijeti batinama i ruži ljude
koji lik jbt kralj
koji lik jbt kralj
- raul-zakon
- Kontakt:
Izvini molim te, ako ti pod pojmom "pravi madridiste" podrazumijevaš provokaciju i infantilno ili ti vrtičko podjebavanje protivnika, onda da, ja sam taj koji Realu želi loše, odnosno cules pod maskom madridiste.madridist je napisao/la:Vas dvojica griješite ,upravo tjerate vodu na mlin culesima ,pdf-Madrid je u rasulu zbog razjedinjosti članova od kojih 2/3 posta uvlačeći se u pakšu culesima koji su trenutno brojniji ovdje.
Nije ovo prvi puta da pravi madridiste budu napadani na forumu a kad ludjaci i frustre ovdje trollaju nigje nikog da ih odhebe ko recimo na pdf-u Juve il Bayern.
Koje razmišljanje, Bože dragi...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Mislim da nemas pojma, realno. Prvo i osnovno, ja se tebi ne namjeravam pravdat. Pa bi kao trebao objasnjavati da volim vise Real nego sto mrzim Barcu, boli me qrac sta ces ti u vezi sa tim mislit, samo cu ti reci da si potpuno promasio stvar. Ti mene ne poznajes i stoga pises te gluposti koje sada pises. Nail i Raul bi ti to mogli potvrditi.raul-zakon je napisao/la: Jarane, ako je tebi užitak da se posvađaš sa nekim i da ga, kako ti kažeš našamaraš, s tobom nešto debelo nije uredu, a iz ovog što sam pročitao mogu ti samo reći/napisati: ti ne voliš Real, ti mrziš Barcu...
I da, tolika razlika između tema Reala i Bayerna jeste zbog balavurdije i zbog, da se što kulturnije izrazim, malo manje inteligentnih ljudi, upravu si, ali tamo spadaš i ti, jer si, zajedno s njima, u prvom safu provokatora i trollova na ovoj temi
Ovo je zadnji off topic s moje strane na ovoj temi, odsad ovdje pišem SAMO I ISKLJUČIVO o svom voljenom klubu.
HALA MADRID ! svim normalnim navijačima Reala na forumu.
Za normalne diskusije, imam normalan forum na kojemu normalno diskutujem, a opet, ponovit cu ti, ovdje je nemoguce na normalan nacin diskutovati sa nekim ko pise gluposti poput bparene, a takvih je na ovom pdf-u milion, pa sam i ja isti, samo znam da sam mnogo originalnija i inteligentija verzija. Moj post na bilo kojoj drugoj temi osim Reala i Barce ce biti normalan, ako kad sta napisem. Na ovaj forum dolazim radi razonode, da podjebajem culese i da se smijem tome kada se oni uhvate. Mada uvijek recimo vise volim diskutovati sa Mandrakom/ripperom, Batemanom, adrianom i DesimaLom koji ce takodjer uzvratiti a ne povuci se ko pichke i dati jadne argumente u odnosu na ostale. Postavio sam se pomalo arogantno, ali da ti pravo kazem, boli me ona stvar za temu Reala na ovom forumu. Za ozbiljne diskusije o Realu, imam ozbiljan forum o Realu, problem je sto tamo nema culesa, nit' mozes trolat, nit ih zajebavat, pa je ovo idealno mjesto za zajebavanje istih. Ova tema je u naglom padu otkako je forum Reala za Balkan dozivio nagli uspon, i to je po meni sasvim normalna stvar. Mani sentimentalnosti ovdje. A ti sto si zakljucio po ovim trolerskim postovima ovdje da ja vise mrzim Barcu nego sto volim Madrid, nista lave, imas pravo
A eto, ti od sad na ignore nas "nenormalne" navijace Reala i sve ok
Zar to nismo vec bili dogovoriliripper je napisao/la:Ma riješenje je jednostavnomoramo se pobiti ko ljudi da se to riješi kako treba
![]()
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Ti znaš ko si i ko ti je bliži srcu,pogrešno si skonto moj post.raul-zakon je napisao/la:Izvini molim te, ako ti pod pojmom "pravi madridiste" podrazumijevaš provokaciju i infantilno ili ti vrtičko podjebavanje protivnika, onda da, ja sam taj koji Realu želi loše, odnosno cules pod maskom madridiste.madridist je napisao/la:Vas dvojica griješite ,upravo tjerate vodu na mlin culesima ,pdf-Madrid je u rasulu zbog razjedinjosti članova od kojih 2/3 posta uvlačeći se u pakšu culesima koji su trenutno brojniji ovdje.
Nije ovo prvi puta da pravi madridiste budu napadani na forumu a kad ludjaci i frustre ovdje trollaju nigje nikog da ih odhebe ko recimo na pdf-u Juve il Bayern.![]()
Koje razmišljanje, Bože dragi...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ja se bojim areneripper je napisao/la:ih arena je stari kabadahija, vazda željan kavge![]()
![]()
![]()
eno željovcima redovno prijeti batinama i ruži ljude
![]()
![]()
![]()
koji lik jbt kralj
Haj sad će Clasico pa se nađemo negdje prije tekmeripper je napisao/la:Ma riješenje je jednostavnomoramo se pobiti ko ljudi da se to riješi kako treba
![]()
Problem ovog pdf-a je što nema ozbiljnog moderatora koji zapravo i najviše piše na njemu.Pogledajte koliko se kvaliteta diskusija popravila na Seria A otkako je @Puma mod.Bundesligaški pdf je oduvijek bio najkvalitetniji jer je tu stalno neki moderator.
Dječurlija nisu problem bparena je najstariji ovdje i d10s je već ozbiljan čovjek pa oni najviše trolaju
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ti hoces reci da Monolog nije normalan moderator?
(:D)
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Da sam ja moderator, ja bih vas sve u Banoviće poslao, a ja bih sam pisao na ovom topicu

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ta Liverpool je i propao kad je on otišao.. 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Upravo zbog tih za'ebancija, provociranja i sl. je napravljena tema Real vs. Barca, da se te za'ebancije i slično tome prebace na tu temu, a ne da se uništavaju teme Reala i Barce...hoćeš da provociraš? Bujrum brate na temu Real vs. Barca pa "baci kost", ko se primi - primi...ha ya...
O cemu vi 
zanimljivo mi je kako je Realova tema sustigla barceloninu po stranicama , a do "juce" je bilo +100..
isto tako prije mozda dvije godine je situacija bila obrnuta..
to se desi kad jedan @bparena napise svaki svoj post na ovoj temi..
isto vazi i obrnuto , dok je @Brnjo sa svojih 20 nikova
terorisao barceloninu temu.
a ova tema Real vs Barca je imala efekta prvu sedmicu a sada vec normalno se na temama jednog i drugog kluba razvija ogromna diskusija , pljuvanje i slicno.
zanimljivo mi je kako je Realova tema sustigla barceloninu po stranicama , a do "juce" je bilo +100..
to se desi kad jedan @bparena napise svaki svoj post na ovoj temi..
isto vazi i obrnuto , dok je @Brnjo sa svojih 20 nikova
a ova tema Real vs Barca je imala efekta prvu sedmicu a sada vec normalno se na temama jednog i drugog kluba razvija ogromna diskusija , pljuvanje i slicno.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Slucajnost ili ne,ali to je fakat.Toxicity je napisao/la:Ta Liverpool je i propao kad je on otišao..
Ovo mi je nešto najjadnije, kad vidim da neko vodi brigu oko ovogaRaul_64 je napisao/la: zanimljivo mi je kako je Realova tema sustigla barceloninu po stranicama , a do "juce" je bilo +100..
Da ne bi bilo zabune, ne kažem da si ti jedan od takvih...
Zato jer likovi koji hoće da pljuju ne dobivaju dovoljno pažnje na toj temi, tako da se izrazim...većina forumaša uopšte ne prati tu temu, nema "publike" i samim tim nije zanimljivo.Raul_64 je napisao/la:a ova tema Real vs Barca je imala efekta prvu sedmicu a sada vec normalno se na temama jednog i drugog kluba razvija ogromna diskusija , pljuvanje i slicno.
ma jok ba.Ovo mi je nešto najjadnije, kad vidim da neko vodi brigu oko ovoga bolest...
Da ne bi bilo zabune, ne kažem da si ti jedan od takvih...
sta me briga , bas kao Darko mnogo vise i opsirnije pisem na RMB forumu.
hocu da kazem da bas bparena i slicni odrede broj stranica jer vlastitih postova imaju vise na temi "rivala".
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Koliko ćeš puta spomenuti luđake ?adriano_leite je napisao/la:Napadas "ludjake" koji trolaju iz "redova Culesa" dok zelis ujedinjenje kada neko napadne Portilla, koji je isti samo u "drugoj boji". Simpatizeri Reala osude sta radi Portillo, da bi ti dosao i rekao da ga ne napadaju, da treba da vlada ujedinjenje. Ne mozes jedne pljuvati a druge braniti. Budala je budala, ma kako da je obojena.madridist je napisao/la:ne znam oko čega se nas dvojica sporimo?
Smiješno mi je da gledam da simpatizeri Barcelone odjednom postaju objektivni, i to samo kada im je kurcu ćejf. Milion puta sam vidio i mogao da uporedim mišljenja navijača i jednog i drugog kluba i komotno se može reći da će svaki navijač Reala prije reći da, ukoliko klub igra loše ili gubi, da je igra loša, da Ronaldo ne igra dobro, i sl. Međutim kod vas je obrnuto. Ukoliko Barcelona igra ko kita, Messi takođe, opet ćete reć' da je isti odlično odigrao, Barcelona razvalila dotičnu ekipu i sl. Pa koliko samo puta sam vidio da isti ljudi kada Barcelona igra loše a pobijedi napišu bitna su tri boda, a ako bude bolja i izgubi kaže bitna je lijepa igra.
I glupost je praviti se papa i dovoditi neke stvari u red. Sasvim sam uz D10S-a ovdje.
naprijed rejal
Njima je bitno da "igraju svoju igru", bez obzira na rezultat. I to im je argument za sve.
- adriano_leite
- Kontakt:
Procitaj ko je spomenuo prvi ludjakeSveti je napisao/la:Koliko ćeš puta spomenuti luđake ?adriano_leite je napisao/la:Napadas "ludjake" koji trolaju iz "redova Culesa" dok zelis ujedinjenje kada neko napadne Portilla, koji je isti samo u "drugoj boji". Simpatizeri Reala osude sta radi Portillo, da bi ti dosao i rekao da ga ne napadaju, da treba da vlada ujedinjenje. Ne mozes jedne pljuvati a druge braniti. Budala je budala, ma kako da je obojena.madridist je napisao/la:ne znam oko čega se nas dvojica sporimo?![]()
Smiješno mi je da gledam da simpatizeri Barcelone odjednom postaju objektivni, i to samo kada im je kurcu ćejf. Milion puta sam vidio i mogao da uporedim mišljenja navijača i jednog i drugog kluba i komotno se može reći da će svaki navijač Reala prije reći da, ukoliko klub igra loše ili gubi, da je igra loša, da Ronaldo ne igra dobro, i sl. Međutim kod vas je obrnuto. Ukoliko Barcelona igra ko kita, Messi takođe, opet ćete reć' da je isti odlično odigrao, Barcelona razvalila dotičnu ekipu i sl. Pa koliko samo puta sam vidio da isti ljudi kada Barcelona igra loše a pobijedi napišu bitna su tri boda, a ako bude bolja i izgubi kaže bitna je lijepa igra..
I glupost je praviti se papa i dovoditi neke stvari u red. Sasvim sam uz D10S-a ovdje.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Ja to govorim ima milion godina (da je zvijer) ali uvijek je Penaldo bio u prvom planu kod navijača Real Madrida.
Uostalom, i ne bio kad za nas navijaju likovi poput pojedinaca ovdje na forumu...
Pa ajd provedi anketu, pa pitaj većinu " navijača " Barcelone van Španije i pitaj zbog kojeg igrača " navijaju " za Barcelonu, i sve će ti biti jasno, sve je to isto.
Meni lično Ronaldo nije najdraži u Realu, al eto ....
Meni lično Ronaldo nije najdraži u Realu, al eto ....
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.