FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

djale
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la djale » 26 jul 2010, 16:07

djete nije bilo u kolicima vec ga je nosio, prvo su usli u buregdzinicu na stadionu gdje je on bio a zatim otisli po ostale koji su ih cekali 30-40 metara.Vjerovatno su nesto pripremali igracima Želje koji su tada jos bili na treningu a Lazo im se nasao tu slucajno

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 26 jul 2010, 16:14

djale je napisao/la:djete nije bilo u kolicima vec ga je nosio, prvo su usli u buregdzinicu na stadionu gdje je on bio a zatim otisli po ostale koji su ih cekali 30-40 metara.Vjerovatno su nesto pripremali igracima Želje koji su tada jos bili na treningu a Lazo im se nasao tu slucajno
da da

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 26 jul 2010, 16:16

htio sam reci sad je dzekson iz chelika slobodan igrac i jos neki. mozda ih zeljo moze dovest? sta mislite. u dnevnom avazu je izaslo da ce ih pustit celik

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 26 jul 2010, 16:17

Vraitit ce se po zasluzi, a i vi serete bezveze uvijek je bilo belaja po tekmama, samo sad došlo malo više do izražaja i odmah svi drvlje i kamenje na TM.

Kao da nikad niste otišli na utakmicu bilo koju, a ne na derbi ili neki veći susret.

I meni je žao sto je preslo i na igrače, al' jbg, policija i obezbijeđenje je krivo za sve. :!: takve stvari se sprijecavaju.
Lijepo je biti Manijak!!!

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 26 jul 2010, 16:18

Ovo je za svaku osudu, i ako je to uradio neko sa nase strane treba ga kazniti...ali isto tako ne treba odmah svaljivati krivicu na nas, jer se ne zna ko je to uradio...ja isto tvrdim da 95% navijaca ne zna kako izgleda taj popovic...i ne treba sada zaboraviti ono od jucer pa svu paznju okrenuti na ovaj incident...ali sto je neminovno da se uvede zakon o suzbijanu huliganstva, i to najostrijim mjerema, jer ovo je vec preslo svaku mjeru...izmedju navijaca i mogu da shvatim, ali napadati igrace (a to se jucer desilo u dva navrata) je...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 jul 2010, 16:22

dino lj je napisao/la:Napad na Popivica samo jos jedan primjer jada i bijede pojedinih clanova navijackih grupa,ljudi moji ako vas tuce organizujte to medjusobno na nekoj livadi a igrace i ostale navijace ostavite na miru.
Uz duzno postovanje prema tebi, vidim da si dobar lik ali brate neupucen si i molim te da ne komentarises vise protekle dogadjaje.Isto tako za sve na forumu, veoma mali broj ljudi zna sta se tacno desilo pa je bolje da i slucaj u Fojnici i sa Lazom ne komentiramo NIKAKO.Svaka druga prica je u domenu spekulacija i prepucavanja a tako nesto samo moze napraviti situaciju i ozbiljnom, skroz iz dobrih namjera pisimo o treniznima, igracima itd.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 26 jul 2010, 16:22

Dove87 je napisao/la:htio sam reci sad je dzekson iz chelika slobodan igrac i jos neki. mozda ih zeljo moze dovest? sta mislite. u dnevnom avazu je izaslo da ce ih pustit celik
Ne do Bog Dzeksona, trazi puno para, a nije ni blizu forme..
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 26 jul 2010, 16:41

Htio bih pitati jeli neko bio u Fojnici? Da li ima trening Zelje veceras ako nisu otisli u Medjugorje? Probat cu pitat nekog od igraca ili uprave Zelje sta se dogodilo ali ako su otisli u Hercegovinu, nista od toga. Ako je neko bio u Fojnici ili sinoc vidio sta se desilo nek kaze jer mi sto mozemo nagadjat nece nas nigdje odvest.

Eh sad, Srijeda 4 August je prvo kolo za Zelju na Kosevu. To ce biti strasna utakmica, Olimpik ima nekih pojacanja i vidjet cemo kako ce se Zeljo pokazat. Takodjer bi nam dosla jos jedna ili dvije prijateljske utakmice sa nekim dobrim timom prije pocetka sezone.

Takodjer kad je prica o stadionu, ima li neko neku novost? Jeli se pricalo o rekostrukciji i tako to? Kad ce pare leci od Evropske tekme, oko 300,000 hiljada jer te pare, pa od Bekrica pare i od puno vise sponzora nego prosle sezone, a kad uzmes i godisnje i polugodisnje sto vjerujem da ce biti malo veca cijena nego prosle sezone, trebali bi imat para da makar nesto uradimo oko stadiona sa pomoci od Opcine Novog Sarajeva i jos par ljudih.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 26 jul 2010, 16:59

johnnyHZ je napisao/la:]
Fare_Sa je napisao/la:
adnan_hzsa je napisao/la:
Ma brate,ne mozes ti to sabanima objasniti !
Cuj da suparnicke igrace udaramo,eejjj...
kad ste mogli golmana Sirokog, ne vidm sto ne bi i Lazara ;)
to je uradjeno jer je covjek mislio da je ovaj SIROKOBRIZENIN i ,da je znao da je iz sarajeva NEBI ali ,zna se zbog cega je to bilo ...zna se sta se desilo u sirokom.. az na se sta se desilo u foojnici
Ma ja posebno kad je čuo kako Dejo priča rođeni širokobriježanin :o , zamisli koji si ti XXXXX kad podržavaš ovo što je napravio pripadnik tvoje navijačke skupine i zamisli da izjaviš ovo boldirano , jadno jadno ali to je očito slika tebe i tvojih drugova iz vaše navijačke skupine .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 26 jul 2010, 17:04

Ako Bog da sve ce se to smiriti do pocetka prvenstva! Udruženje navijača fudbalskog kluba Željezničar neke ispade neće i nesmije dozvoliti!!! aBd bicemo i kao prošle sezone i bolji i nadam se prvaci ;)
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 26 jul 2010, 17:19

pile87 je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Napad na Popivica samo jos jedan primjer jada i bijede pojedinih clanova navijackih grupa,ljudi moji ako vas tuce organizujte to medjusobno na nekoj livadi a igrace i ostale navijace ostavite na miru.
Uz duzno postovanje prema tebi, vidim da si dobar lik ali brate neupucen si i molim te da ne komentarises vise protekle dogadjaje.Isto tako za sve na forumu, veoma mali broj ljudi zna sta se tacno desilo pa je bolje da i slucaj u Fojnici i sa Lazom ne komentiramo NIKAKO.Svaka druga prica je u domenu spekulacija i prepucavanja a tako nesto samo moze napraviti situaciju i ozbiljnom, skroz iz dobrih namjera pisimo o treniznima, igracima itd.
Prijatelju nisam ni rekao da sam upucen u te dogadjaje ali mi nije jasno da je doslo vrijeme da nemijes normalno krenuti na tekmu zbog nekih belaja.Ne komentarisem o ovom problemu samo zbog Fojnice i Popovica,vec i zbog Sirokog,Mostara,Koseva i svih ostalih belaja.Ovu su ba nasa djeca i grehota bi bila da bezveze nastradaju.U ratu smo skupa bili jedni drugima glavu cuvali i krv davali bez obzira za koji klub navijamo.Iskren pozdrav i drago mi je sto tako razmisljas.Sve najbolje u zivotu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 jul 2010, 18:00

Ša­ban Pe­hilj no­vi je Dže­ko
Ne­oče­ki­va­no, bez me­dij­ske pom­pe na Grba­vi­cu je sti­gao mla­dić, ko­ji bi se mo­gao po­ka­za­ti kao naj­ve­će po­ja­ča­nje. Is­ti­na, još uvjek ju­ni­or, ko­ji je «do­ju­čer» pla­ćao čla­na­ri­nu u Fa­mo­su, ali oni ko­ji su pra­ti­li ra­zvoj ovog izu­ze­tno na­da­re­nog mla­di­ća, tvrde ka­ko je u Že­lju do­šao no­vi Edin Dže­ko.

Ro­đen je 23. sep­tem­bra 1992. go­di­ne, vi­sok 1.93 cm, igrom i sti­lom po­djse­ća na Dže­ku. Ka­mo sre­će da i u nje­mu ne­ki vi­de «klo­ca» i da Pe­hilj kre­ne Edi­no­vim sto­pa­ma.

- Pro­šao sam sve se­le­kci­je Fa­mo­sa, tre­ni­ra­li su me Ču­pi­na i Le­ka. Za­hva­lan sam oba­dvo­ji­ci tre­ne­ra, po­se­bno Le­ki, ko­ji je bio na­pa­dač i ko­ji me učio fu­dbal­skim taj­na­ma. Ka­sni­je sam se ka­lio u Olim­pi­ku, a evo če­ka me po­tpis za Že­ljo, što je bio moj san -ot­kri­va nam no­go­me­tni dra­gulj Pe­hilj.

Za­ma­lo je za­vršio u ukra­jin­skom Ru­bi­nu. Sple­tom okol­nos­ti mo­rao se vra­ti­ti. Ne ža­li.

- Sre­tan sam što ću igra­ti u Že­lji, jer je to naš naj­ve­ći i naj­bo­lji klub, ima naj­bo­lje na­vi­ja­ča, i odli­čnog struč­nja­ka...

Čak i kao igrač Fa­mo­sa do­spio je na spi­sak se­le­kto­ra mla­đih se­le­kci­ja. Naj­pri­je ga je pri­mi­je­tio Ve­li­mir Stoj­nić, po­tom i se­le­ktor ju­ni­or­ske re­pre­zen­ta­ci­je Zo­ran Bu­ba­lo.

- Na­dam se da ću igra­ti za ju­ni­or­sku, po­tom za mla­du i je­dnog da­na, ako­bo­gda sa Dže­kom u A re­pre­zen­ta­ci­ji. Mlad sam, imam pu­no to­ga na­uči­ti, ali i sre­ću da ću bi­ti u ru­ka­ma vrhun­skih struč­nja­ka ka­kvi su Osim, Džur­bu­zo­vić, Me­mić - ka­že Pe­hilj. «XXX» je još pri­je dvi­je go­di­ne pi­sao o Pe­hi­lju, ko­ji je ta­da igrao za ka­de­te. Ka­ko se ra­zvi­ja, ne tre­ba izne­na­di­ti ako ove se­zo­ne is­ti­sne is­ku­snog La­za­ra Po­po­vi­ća. Tur­nir u Foj­ni­ci je po­ka­zao da se ra­đa no­vi Dže­ko
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 26 jul 2010, 18:04

pile87 je napisao/la:Ša­ban Pe­hilj no­vi je Dže­ko
Ne­oče­ki­va­no, bez me­dij­ske pom­pe na Grba­vi­cu je sti­gao mla­dić, ko­ji bi se mo­gao po­ka­za­ti kao naj­ve­će po­ja­ča­nje. Is­ti­na, još uvjek ju­ni­or, ko­ji je «do­ju­čer» pla­ćao čla­na­ri­nu u Fa­mo­su, ali oni ko­ji su pra­ti­li ra­zvoj ovog izu­ze­tno na­da­re­nog mla­di­ća, tvrde ka­ko je u Že­lju do­šao no­vi Edin Dže­ko.

Ro­đen je 23. sep­tem­bra 1992. go­di­ne, vi­sok 1.93 cm, igrom i sti­lom po­djse­ća na Dže­ku. Ka­mo sre­će da i u nje­mu ne­ki vi­de «klo­ca» i da Pe­hilj kre­ne Edi­no­vim sto­pa­ma.

- Pro­šao sam sve se­le­kci­je Fa­mo­sa, tre­ni­ra­li su me Ču­pi­na i Le­ka. Za­hva­lan sam oba­dvo­ji­ci tre­ne­ra, po­se­bno Le­ki, ko­ji je bio na­pa­dač i ko­ji me učio fu­dbal­skim taj­na­ma. Ka­sni­je sam se ka­lio u Olim­pi­ku, a evo če­ka me po­tpis za Že­ljo, što je bio moj san -ot­kri­va nam no­go­me­tni dra­gulj Pe­hilj.

Za­ma­lo je za­vršio u ukra­jin­skom Ru­bi­nu. Sple­tom okol­nos­ti mo­rao se vra­ti­ti. Ne ža­li.

- Sre­tan sam što ću igra­ti u Že­lji, jer je to naš naj­ve­ći i naj­bo­lji klub, ima naj­bo­lje na­vi­ja­ča, i odli­čnog struč­nja­ka...

Čak i kao igrač Fa­mo­sa do­spio je na spi­sak se­le­kto­ra mla­đih se­le­kci­ja. Naj­pri­je ga je pri­mi­je­tio Ve­li­mir Stoj­nić, po­tom i se­le­ktor ju­ni­or­ske re­pre­zen­ta­ci­je Zo­ran Bu­ba­lo.

- Na­dam se da ću igra­ti za ju­ni­or­sku, po­tom za mla­du i je­dnog da­na, ako­bo­gda sa Dže­kom u A re­pre­zen­ta­ci­ji. Mlad sam, imam pu­no to­ga na­uči­ti, ali i sre­ću da ću bi­ti u ru­ka­ma vrhun­skih struč­nja­ka ka­kvi su Osim, Džur­bu­zo­vić, Me­mić - ka­že Pe­hilj. «XXX» je još pri­je dvi­je go­di­ne pi­sao o Pe­hi­lju, ko­ji je ta­da igrao za ka­de­te. Ka­ko se ra­zvi­ja, ne tre­ba izne­na­di­ti ako ove se­zo­ne is­ti­sne is­ku­snog La­za­ra Po­po­vi­ća. Tur­nir u Foj­ni­ci je po­ka­zao da se ra­đa no­vi Dže­ko
Odlicno pojacanje! Visok je, Taman za ubacaje Radovanovica,Stanica,M.Beslije,Visce i Zebe iz kornera!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 26 jul 2010, 18:11

Ma ja, mi dovodimo igrače koji mogu vrlo brzo izrasti u vrhunske igrače za Europe. A vi kukate 'Čelik nam uze Džafića, pa kakav smo to mi klub' :D . A ne kontaju da je na godinu dana potpisao...

Adnan_Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_Zeljovac » 26 jul 2010, 19:08

kad se mogu godisnje kupiti..jesu izasle u prodaji..!! HVALA 8-)
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 26 jul 2010, 19:10

Adnan_Zeljovac je napisao/la: kad se mogu godisnje kupiti..jesu izasle u prodaji..!! HVALA 8-)
izgleda da se jos nista ne zna
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 26 jul 2010, 19:25

19TM87 je napisao/la:
Adnan_Zeljovac je napisao/la:kad se mogu godisnje kupiti..jesu izasle u prodaji..!! HVALA 8-)
Najvjerovatnije ce biti sljedece sedmice ;) cim saznam pouzdanu informaciju javim ;)
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

Adnan_Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_Zeljovac » 26 jul 2010, 19:58

RagazziDelSud je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:
Adnan_Zeljovac je napisao/la:kad se mogu godisnje kupiti..jesu izasle u prodaji..!! HVALA 8-)
Najvjerovatnije ce biti sljedece sedmice ;) cim saznam pouzdanu informaciju javim ;)
tnx 8-) 8-) 8-)
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 26 jul 2010, 23:57

Dove87 je napisao/la:htio sam reci sad je dzekson iz chelika slobodan igrac i jos neki. mozda ih zeljo moze dovest? sta mislite. u dnevnom avazu je izaslo da ce ih pustit celik
i meni je to naumpalo.. dok je bio standardan u Celiku, Dzekson mi se cinio kao odlican napadac, barem za nase uslove.. ne bi bilo lose ga dovest, ionako smo u deficitu sa napadacima..

Ultralopulos
Kontakt:

Post Postao/la Ultralopulos » 27 jul 2010, 00:09

ja sam bio u fojnici ,..i sva ova prica oko noza je prenapuhana....sve je ovo prenapuhano osim toga da su pitari kada su napadnuti na njjhovoj maloj trbini poceli da bjeze kao p.....hahahahahhaha ..... :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, BeYaZ i 65 gostiju.