FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
djete nije bilo u kolicima vec ga je nosio, prvo su usli u buregdzinicu na stadionu gdje je on bio a zatim otisli po ostale koji su ih cekali 30-40 metara.Vjerovatno su nesto pripremali igracima Želje koji su tada jos bili na treningu a Lazo im se nasao tu slucajno
da dadjale je napisao/la:djete nije bilo u kolicima vec ga je nosio, prvo su usli u buregdzinicu na stadionu gdje je on bio a zatim otisli po ostale koji su ih cekali 30-40 metara.Vjerovatno su nesto pripremali igracima Želje koji su tada jos bili na treningu a Lazo im se nasao tu slucajno
htio sam reci sad je dzekson iz chelika slobodan igrac i jos neki. mozda ih zeljo moze dovest? sta mislite. u dnevnom avazu je izaslo da ce ih pustit celik
Vraitit ce se po zasluzi, a i vi serete bezveze uvijek je bilo belaja po tekmama, samo sad došlo malo više do izražaja i odmah svi drvlje i kamenje na TM.
Kao da nikad niste otišli na utakmicu bilo koju, a ne na derbi ili neki veći susret.
I meni je žao sto je preslo i na igrače, al' jbg, policija i obezbijeđenje je krivo za sve.
takve stvari se sprijecavaju.
Kao da nikad niste otišli na utakmicu bilo koju, a ne na derbi ili neki veći susret.
I meni je žao sto je preslo i na igrače, al' jbg, policija i obezbijeđenje je krivo za sve.

Lijepo je biti Manijak!!!
Ovo je za svaku osudu, i ako je to uradio neko sa nase strane treba ga kazniti...ali isto tako ne treba odmah svaljivati krivicu na nas, jer se ne zna ko je to uradio...ja isto tvrdim da 95% navijaca ne zna kako izgleda taj popovic...i ne treba sada zaboraviti ono od jucer pa svu paznju okrenuti na ovaj incident...ali sto je neminovno da se uvede zakon o suzbijanu huliganstva, i to najostrijim mjerema, jer ovo je vec preslo svaku mjeru...izmedju navijaca i mogu da shvatim, ali napadati igrace (a to se jucer desilo u dva navrata) je...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Uz duzno postovanje prema tebi, vidim da si dobar lik ali brate neupucen si i molim te da ne komentarises vise protekle dogadjaje.Isto tako za sve na forumu, veoma mali broj ljudi zna sta se tacno desilo pa je bolje da i slucaj u Fojnici i sa Lazom ne komentiramo NIKAKO.Svaka druga prica je u domenu spekulacija i prepucavanja a tako nesto samo moze napraviti situaciju i ozbiljnom, skroz iz dobrih namjera pisimo o treniznima, igracima itd.dino lj je napisao/la:Napad na Popivica samo jos jedan primjer jada i bijede pojedinih clanova navijackih grupa,ljudi moji ako vas tuce organizujte to medjusobno na nekoj livadi a igrace i ostale navijace ostavite na miru.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ne do Bog Dzeksona, trazi puno para, a nije ni blizu forme..Dove87 je napisao/la:htio sam reci sad je dzekson iz chelika slobodan igrac i jos neki. mozda ih zeljo moze dovest? sta mislite. u dnevnom avazu je izaslo da ce ih pustit celik
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Htio bih pitati jeli neko bio u Fojnici? Da li ima trening Zelje veceras ako nisu otisli u Medjugorje? Probat cu pitat nekog od igraca ili uprave Zelje sta se dogodilo ali ako su otisli u Hercegovinu, nista od toga. Ako je neko bio u Fojnici ili sinoc vidio sta se desilo nek kaze jer mi sto mozemo nagadjat nece nas nigdje odvest.
Eh sad, Srijeda 4 August je prvo kolo za Zelju na Kosevu. To ce biti strasna utakmica, Olimpik ima nekih pojacanja i vidjet cemo kako ce se Zeljo pokazat. Takodjer bi nam dosla jos jedna ili dvije prijateljske utakmice sa nekim dobrim timom prije pocetka sezone.
Takodjer kad je prica o stadionu, ima li neko neku novost? Jeli se pricalo o rekostrukciji i tako to? Kad ce pare leci od Evropske tekme, oko 300,000 hiljada jer te pare, pa od Bekrica pare i od puno vise sponzora nego prosle sezone, a kad uzmes i godisnje i polugodisnje sto vjerujem da ce biti malo veca cijena nego prosle sezone, trebali bi imat para da makar nesto uradimo oko stadiona sa pomoci od Opcine Novog Sarajeva i jos par ljudih.
Eh sad, Srijeda 4 August je prvo kolo za Zelju na Kosevu. To ce biti strasna utakmica, Olimpik ima nekih pojacanja i vidjet cemo kako ce se Zeljo pokazat. Takodjer bi nam dosla jos jedna ili dvije prijateljske utakmice sa nekim dobrim timom prije pocetka sezone.
Takodjer kad je prica o stadionu, ima li neko neku novost? Jeli se pricalo o rekostrukciji i tako to? Kad ce pare leci od Evropske tekme, oko 300,000 hiljada jer te pare, pa od Bekrica pare i od puno vise sponzora nego prosle sezone, a kad uzmes i godisnje i polugodisnje sto vjerujem da ce biti malo veca cijena nego prosle sezone, trebali bi imat para da makar nesto uradimo oko stadiona sa pomoci od Opcine Novog Sarajeva i jos par ljudih.
johnnyHZ je napisao/la:]kad ste mogli golmana Sirokog, ne vidm sto ne bi i LazaraFare_Sa je napisao/la:Ma brate,ne mozes ti to sabanima objasniti !adnan_hzsa je napisao/la:
Cuj da suparnicke igrace udaramo,eejjj...
Ma ja posebno kad je čuo kako Dejo priča rođeni širokobriježaninto je uradjeno jer je covjek mislio da je ovaj SIROKOBRIZENIN i ,da je znao da je iz sarajeva NEBI ali ,zna se zbog cega je to bilo ...zna se sta se desilo u sirokom.. az na se sta se desilo u foojnici

104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Ako Bog da sve ce se to smiriti do pocetka prvenstva! Udruženje navijača fudbalskog kluba Željezničar neke ispade neće i nesmije dozvoliti!!! aBd bicemo i kao prošle sezone i bolji i nadam se prvaci 

Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
Prijatelju nisam ni rekao da sam upucen u te dogadjaje ali mi nije jasno da je doslo vrijeme da nemijes normalno krenuti na tekmu zbog nekih belaja.Ne komentarisem o ovom problemu samo zbog Fojnice i Popovica,vec i zbog Sirokog,Mostara,Koseva i svih ostalih belaja.Ovu su ba nasa djeca i grehota bi bila da bezveze nastradaju.U ratu smo skupa bili jedni drugima glavu cuvali i krv davali bez obzira za koji klub navijamo.Iskren pozdrav i drago mi je sto tako razmisljas.Sve najbolje u zivotu.pile87 je napisao/la:Uz duzno postovanje prema tebi, vidim da si dobar lik ali brate neupucen si i molim te da ne komentarises vise protekle dogadjaje.Isto tako za sve na forumu, veoma mali broj ljudi zna sta se tacno desilo pa je bolje da i slucaj u Fojnici i sa Lazom ne komentiramo NIKAKO.Svaka druga prica je u domenu spekulacija i prepucavanja a tako nesto samo moze napraviti situaciju i ozbiljnom, skroz iz dobrih namjera pisimo o treniznima, igracima itd.dino lj je napisao/la:Napad na Popivica samo jos jedan primjer jada i bijede pojedinih clanova navijackih grupa,ljudi moji ako vas tuce organizujte to medjusobno na nekoj livadi a igrace i ostale navijace ostavite na miru.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Šaban Pehilj novi je Džeko
Neočekivano, bez medijske pompe na Grbavicu je stigao mladić, koji bi se mogao pokazati kao najveće pojačanje. Istina, još uvjek junior, koji je «dojučer» plaćao članarinu u Famosu, ali oni koji su pratili razvoj ovog izuzetno nadarenog mladića, tvrde kako je u Želju došao novi Edin Džeko.
Rođen je 23. septembra 1992. godine, visok 1.93 cm, igrom i stilom podjseća na Džeku. Kamo sreće da i u njemu neki vide «kloca» i da Pehilj krene Edinovim stopama.
- Prošao sam sve selekcije Famosa, trenirali su me Čupina i Leka. Zahvalan sam obadvojici trenera, posebno Leki, koji je bio napadač i koji me učio fudbalskim tajnama. Kasnije sam se kalio u Olimpiku, a evo čeka me potpis za Željo, što je bio moj san -otkriva nam nogometni dragulj Pehilj.
Zamalo je završio u ukrajinskom Rubinu. Spletom okolnosti morao se vratiti. Ne žali.
- Sretan sam što ću igrati u Želji, jer je to naš najveći i najbolji klub, ima najbolje navijača, i odličnog stručnjaka...
Čak i kao igrač Famosa dospio je na spisak selektora mlađih selekcija. Najprije ga je primijetio Velimir Stojnić, potom i selektor juniorske reprezentacije Zoran Bubalo.
- Nadam se da ću igrati za juniorsku, potom za mladu i jednog dana, akobogda sa Džekom u A reprezentaciji. Mlad sam, imam puno toga naučiti, ali i sreću da ću biti u rukama vrhunskih stručnjaka kakvi su Osim, Džurbuzović, Memić - kaže Pehilj. «XXX» je još prije dvije godine pisao o Pehilju, koji je tada igrao za kadete. Kako se razvija, ne treba iznenaditi ako ove sezone istisne iskusnog Lazara Popovića. Turnir u Fojnici je pokazao da se rađa novi Džeko
Neočekivano, bez medijske pompe na Grbavicu je stigao mladić, koji bi se mogao pokazati kao najveće pojačanje. Istina, još uvjek junior, koji je «dojučer» plaćao članarinu u Famosu, ali oni koji su pratili razvoj ovog izuzetno nadarenog mladića, tvrde kako je u Želju došao novi Edin Džeko.
Rođen je 23. septembra 1992. godine, visok 1.93 cm, igrom i stilom podjseća na Džeku. Kamo sreće da i u njemu neki vide «kloca» i da Pehilj krene Edinovim stopama.
- Prošao sam sve selekcije Famosa, trenirali su me Čupina i Leka. Zahvalan sam obadvojici trenera, posebno Leki, koji je bio napadač i koji me učio fudbalskim tajnama. Kasnije sam se kalio u Olimpiku, a evo čeka me potpis za Željo, što je bio moj san -otkriva nam nogometni dragulj Pehilj.
Zamalo je završio u ukrajinskom Rubinu. Spletom okolnosti morao se vratiti. Ne žali.
- Sretan sam što ću igrati u Želji, jer je to naš najveći i najbolji klub, ima najbolje navijača, i odličnog stručnjaka...
Čak i kao igrač Famosa dospio je na spisak selektora mlađih selekcija. Najprije ga je primijetio Velimir Stojnić, potom i selektor juniorske reprezentacije Zoran Bubalo.
- Nadam se da ću igrati za juniorsku, potom za mladu i jednog dana, akobogda sa Džekom u A reprezentaciji. Mlad sam, imam puno toga naučiti, ali i sreću da ću biti u rukama vrhunskih stručnjaka kakvi su Osim, Džurbuzović, Memić - kaže Pehilj. «XXX» je još prije dvije godine pisao o Pehilju, koji je tada igrao za kadete. Kako se razvija, ne treba iznenaditi ako ove sezone istisne iskusnog Lazara Popovića. Turnir u Fojnici je pokazao da se rađa novi Džeko
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Odlicno pojacanje! Visok je, Taman za ubacaje Radovanovica,Stanica,M.Beslije,Visce i Zebe iz kornera!pile87 je napisao/la:Šaban Pehilj novi je Džeko
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Ma ja, mi dovodimo igrače koji mogu vrlo brzo izrasti u vrhunske igrače za Europe. A vi kukate 'Čelik nam uze Džafića, pa kakav smo to mi klub'
. A ne kontaju da je na godinu dana potpisao...

- Adnan_Zeljovac
- Kontakt:
kad se mogu godisnje kupiti..jesu izasle u prodaji..!! HVALA 

SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
izgleda da se jos nista ne znaAdnan_Zeljovac je napisao/la: kad se mogu godisnje kupiti..jesu izasle u prodaji..!! HVALA
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Najvjerovatnije ce biti sljedece sedmice19TM87 je napisao/la:izgleda da se jos nista ne znaAdnan_Zeljovac je napisao/la:kad se mogu godisnje kupiti..jesu izasle u prodaji..!! HVALA

Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
- Adnan_Zeljovac
- Kontakt:
tnxRagazziDelSud je napisao/la:Najvjerovatnije ce biti sljedece sedmice19TM87 je napisao/la:izgleda da se jos nista ne znaAdnan_Zeljovac je napisao/la:kad se mogu godisnje kupiti..jesu izasle u prodaji..!! HVALAcim saznam pouzdanu informaciju javim

SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
i meni je to naumpalo.. dok je bio standardan u Celiku, Dzekson mi se cinio kao odlican napadac, barem za nase uslove.. ne bi bilo lose ga dovest, ionako smo u deficitu sa napadacima..Dove87 je napisao/la:htio sam reci sad je dzekson iz chelika slobodan igrac i jos neki. mozda ih zeljo moze dovest? sta mislite. u dnevnom avazu je izaslo da ce ih pustit celik
- Ultralopulos
- Kontakt:
ja sam bio u fojnici ,..i sva ova prica oko noza je prenapuhana....sve je ovo prenapuhano osim toga da su pitari kada su napadnuti na njjhovoj maloj trbini poceli da bjeze kao p.....hahahahahhaha ..... 

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, BeYaZ i 65 gostiju.