RSD Velež - Igrački kadar i transferi

THOMASSHELBY
Kontakt:

Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi

Post Postao/la THOMASSHELBY » 18 jun 2022, 10:28

Nista gluplje od,, nasa djeca" nisam cuo u zivotu. Rijetki su oni koji ne bi Velezu zabili noz u ledja. Uostalom i Mustafa Kodro je nase dijete

Wnbsbe
Kontakt:

Post Postao/la Wnbsbe » 18 jun 2022, 10:54

Rodjeni81 je napisao/la:
18 jun 2022, 09:39
Wnbsbe je napisao/la:
17 jun 2022, 23:26
Mostarwolf1981 je napisao/la:
17 jun 2022, 23:17
Najjace kad vidim da hoce titulu, iskorak u Evropi, golgetera nekog i onda prizivaju kinu da potpise :rol:
Yebo vas on da mi je sin rekao bi da nije kvalitet za ovo sto nama treba, jer i nije. Prosjek igrac za prosjecne klubove
Pusti naše dijete. Imamo Zajmovića. :tokralju:
Pustio je i on Velez kad mu je nudjen ugovor. Tako da tu pricu o nasoj djeci okaci macku o rep. A Zaimovic kakav god da je bolji je od njega.
Pustio bi i ti kad bi ti ponudili ugovor od 900 KM.

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 18 jun 2022, 11:03

Wnbsbe je napisao/la:
18 jun 2022, 10:54
Rodjeni81 je napisao/la:
Wnbsbe je napisao/la:
17 jun 2022, 23:26

Pusti naše dijete. Imamo Zajmovića. :tokralju:
Pustio je i on Velez kad mu je nudjen ugovor. Tako da tu pricu o nasoj djeci okaci macku o rep. A Zaimovic kakav god da je bolji je od njega.
Nakon godinu dana bez kluba, u katastrofalnoj formi stigao na probu, koliko se sjećam trazio je oko 2000 platu. Niko nije bio toliko lud da mu to da u takvoj situaciji. I dajte da zavrsimo pricu o njemu, ne znam zasto se uopste spominje na nasoj temi kad nema nikakve veze sa nama trenutno.

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 18 jun 2022, 11:44

Rodjeni81 je napisao/la:
18 jun 2022, 11:03
Wnbsbe je napisao/la:
Rodjeni81 je napisao/la:

Nakon godinu dana bez kluba, u katastrofalnoj formi stigao na probu, koliko se sjećam trazio je oko 2000 platu. Niko nije bio toliko lud da mu to da u takvoj situaciji. I dajte da zavrsimo pricu o njemu, ne znam zasto se uopste spominje na nasoj temi kad nema nikakve veze sa nama trenutno.
Naravno da imamo Zajmovica, taj isti Zajmovic je svojim golovima dao Veležu krila u evropi tako da malo poštovanja ne bi škodilo.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 18 jun 2022, 12:11

JimmyPage je napisao/la:
18 jun 2022, 11:44
Rodjeni81 je napisao/la:
18 jun 2022, 11:03
Wnbsbe je napisao/la:

Naravno da imamo Zajmovica, taj isti Zajmovic je svojim golovima dao Veležu krila u evropi tako da malo poštovanja ne bi škodilo.
Najbolji strijelac ekipe,jedini zabio het trik u sezoni i uz to nije po poziciji klasični centrafor.
Puno smo se mi ogriješili za Zaimovića
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 18 jun 2022, 12:14

Naše dijete je plaćalo članarinu i igralo jer je željelo da jednog dana postane profesionalac i da zaigra za veliki evropski klub a ne da bude vječno dio nečega što u tom trenutku nije imalo perspektivu.

Naravoučenije - emocija ne igra nikakvu ulogu u donošenju poslovnih odluka njima - ne treba ni nama.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

ZauvijekSamoVelez
Kontakt:

Post Postao/la ZauvijekSamoVelez » 18 jun 2022, 12:23

Halilovic zavrsen, mozda ce igrati ofanzivnog veznog pa ce Nemanja na krilo? Ili Radovac sprema neki transfer pa ga dovodimo kao direktnu zamjenu?

Sumnjam da smo ga doveli samo za rotaciju, on je za prvu postavu direktno :D

Zizu1981
Kontakt:

Post Postao/la Zizu1981 » 18 jun 2022, 13:08

Ne poznajem nase novo pojacanje, ali primjecujem da su nam prva dva pojacanja igraci koji su 34 i 33 godine stari.

Ono sto je krasilo igru Veleza zadnjih sezona je visok presing i ako se ovako nastavimo pojacavati, tu vrstu igre vise necemo moci igrati.
Upravo je taj profil ekipe razlog zasto je Velez mogao napraviti rezultat u evropi.

Mostarac1922
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1922 » 18 jun 2022, 13:12

Zizu1981 je napisao/la:
18 jun 2022, 13:08
Ne poznajem nase novo pojacanje, ali primjecujem da su nam prva dva pojacanja igraci koji su 34 i 33 godine stari.

Ono sto je krasilo igru Veleza zadnjih sezona je visok presing i ako se ovako nastavimo pojacavati, tu vrstu igre vise necemo moci igrati.
Upravo je taj profil ekipe razlog zasto je Velez mogao napraviti rezultat u evropi.
100%

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 18 jun 2022, 13:18

Zizu1981 je napisao/la:

Nisu, prvo je stigao Pantelic s 22 i vjerovatno Sinanovic s 18, za kojeg ne znam kakav mu je status i hoce li ostati.

Tako da su trece i cetvrto pojacanje ta dvojica :D

Jeste, al ako gledamo to iz drugog ugla, u nekim utakmicama nam je falilo iskustva. Tako da je s te strane mozda i prednost, mada se slazem da ipak vise volim ekipe koje imaju "pluca" da igraju presing u vecem dijelu utakmice.

Blagojevic je vjerovatno backup opcija, dok bi Halil i mogao igrati u prvih 11, zavisno od toga gdje ga Amar zamislja
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 18 jun 2022, 13:29

Ne znam zašto mislite da će Velež igrati isti fudbal?
Došao je novi trener a snjim dolazi nova strategija i taktika.
Pravi se drama oko popune na pozicijama na kojima i nisam očekivao pojačanja.
Nadam se da ovo nije znak da Radovac odlazi.
Halilović je odličan igrač, šta vam je.
Daj više j..enog stopera!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

sarajevskirodjeni
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskirodjeni » 18 jun 2022, 13:38

killafrommanilla je napisao/la:
18 jun 2022, 13:18
Zizu1981 je napisao/la:

Nisu, prvo je stigao Pantelic s 22 i vjerovatno Sinanovic s 18, za kojeg ne znam kakav mu je status i hoce li ostati.

Jeste, al ako gledamo to iz drugog ugla, u nekim utakmicama nam je falilo iskustva. Tako da je s te strane mozda i prednost, mada se slazem da ipak vise volim ekipe koje imaju "pluca" da igraju presing u vecem dijelu utakmice.

Blagojevic je vjerovatno backup opcija, dok bi Halil i mogao igrati u prvih 11, zavisno od toga gdje ga Amar zamislja
Koji je sinanovic, nisam u toku oko njega
Rođen u Mostaru u najljepše doba,
Mostar u srcu Velež do groba!

Reds93
Kontakt:

Post Postao/la Reds93 » 18 jun 2022, 13:44

Pantelic I Halilovic su pun pogodak, pogotovo Pantelic kojem su tek 22. Ozbiljna pojacanja. Daj nam jos stopere minimalno i bit cemo ok.

Jel istina da za 100 godina ce svirati Bombaj Stampa, bivsi Bolero i RA band? Ako jeste, bit ce odlicno.
Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!

Zizu1981
Kontakt:

Post Postao/la Zizu1981 » 18 jun 2022, 14:57

killafrommanilla je napisao/la:
18 jun 2022, 13:18
Zizu1981 je napisao/la:

U pravu si za Pantelica, njega sam zaboravio.

Iskustvo je fino imati, ali fizicke mogucnosti su po meni mnogo vaznije, ali kao sto rekoh ne poznajem kvalitet igraca koji su dosli.

Zizu1981
Kontakt:

Post Postao/la Zizu1981 » 18 jun 2022, 15:03

mozak je napisao/la:
18 jun 2022, 13:29
Ne znam zašto mislite da će Velež igrati isti fudbal?
Došao je novi trener a snjim dolazi nova strategija i taktika.
Pravi se drama oko popune na pozicijama na kojima i nisam očekivao pojačanja.
Nadam se da ovo nije znak da Radovac odlazi.
Halilović je odličan igrač, šta vam je.
Daj više j..enog stopera!
Dolazak novog trenera ne mora da znaci da se igra potpuno novi stil fudbala.
Klubovi koji imaju ozbiljnu srtrategiju razvoja kluba se drze istog stila fudbala, a u odnosu na to i traze trenere.
Ako mijenjas stil sa svakim trenerom, moras uvijek mijenjati igracki kadar, stil treniranja itd itd.

Ja mislim da cemo igrati drugaciji stil fudbala, i upravo mi je zao zbog toga.
Zao mi je zato sto sam se nadao da ce Velez gajiti vrstu fudbala koja ce donjeti i dobre rezultate u evropi, a mislim da se to moze samo sa igrackim kadrom koji ima profil ekipe od prosle godine. Naravno, onoj ekipi je falilo kvaliteta u odbrani u napadu, ali profil igraca ostatka ekipe je bio top.

I u domacem prvenstvu, Velez nikad nece imati lovu Zelje i Sarajeva. Velez mora raditi drugacije od ostalih, jer ako bude radio kao i svi ostali, nikad nece biti ispred tih ostalih. To je samo moje misljenje :)

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 18 jun 2022, 15:35

Čekaj malo,uprava dovede igraca koji je prošle sezone od 33 kola Prve Mađarske lige odigrao 30 i ne valja nam?Golemo majke mi.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 18 jun 2022, 15:46

emil02in je napisao/la:
18 jun 2022, 15:35
Čekaj malo,uprava dovede igraca koji je prošle sezone od 33 kola Prve Mađarske lige odigrao 30 i ne valja nam?Golemo majke mi.
Veliko je pitanje koliko bi naših igrača igralo u prvom timu neke mađarske ekipe.

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 18 jun 2022, 15:49

Za sada ovako bi mogala izgledati prva posava

slika
Ako misle dovoditi ljevo krilo kao sto se prica onda moze Halilovic na ljevog beka jer zna dosta dobro to odigrati.
Mozda da uprava pikusa vratiti Bradonjica iz Grcke to bi po meni bio pun pogodak.

ZauvijekSamoVelez
Kontakt:

Post Postao/la ZauvijekSamoVelez » 18 jun 2022, 15:53

DembaBa21 je napisao/la:
18 jun 2022, 15:49
Za sada ovako bi mogala izgledati prva posava

slika
Ako misle dovoditi ljevo krilo kao sto se prica onda moze Halilovic na ljevog beka jer zna dosta dobro to odigrati.
Mozda da uprava pikusa vratiti Bradonjica iz Grcke to bi po meni bio pun pogodak.
Radovic sigurno ide? Vjerovatno ce Dzankovic cesce biti u prvoj zbog U21 pravila a umjesto Blagojevica mora biti Zeljkovic koji je prije par sezona dok je igrao tu bio najbolji zadnji vezni lige.

RAStolac01
Kontakt:

Post Postao/la RAStolac01 » 18 jun 2022, 16:08

Ima li sta novo za onog crnca ? :D mene ubi dosada pa slusam neki podcast sa njim :rol:

Bio je 8 godina u Arsenalu , a imao je i ponudu Chelsea

Također je bio na probi u Milanu i Sportingu ...Zvuči zanimljivo

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.