Sportski komentatori

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la dubrava » 15 jun 2012, 21:27

High je napisao/la:Sve i da pratimo, kakve to veze s tobom ima ?
Samnom?! Nikakve.
Samo mi je smiješno tražiti dlaku u jajetu i paziti na svaki komentatorov lapsus koji se može dogoditi bilo kome. I ja u svom poslu radim greške, kao i ti, kao i drugi u svojim branšama. Ništa manje, ništa bolje.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

High

Post Postao/la High » 15 jun 2012, 21:31

Uz kvalitetnu utakmicu svako voli čuti pametan i argumentovan iskaz, ali ovo što pojedinci rade je i više nego očigledno, u najmanju ruku jadno. Gore sam naveo jednu sitnicu, odnosno lapsus koji je Bilić napravio, što ne mora značiti da, tobože, tražim tu dlaku u jajetu. Bilić tih ''dlaka'' ima najviše, i one su više nego očigledne. Ali, nejse, vodi Engleska, sad me briga za komentare Bilića.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 15 jun 2012, 21:31

jel ovaj rece KLINICKI PRECIZNO????
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 jun 2012, 21:34

dubrava je napisao/la:
Samnom?! Nikakve.
Samo mi je smiješno tražiti dlaku u jajetu i paziti na svaki komentatorov lapsus koji se može dogoditi bilo kome. I ja u svom poslu radim greške, kao i ti, kao i drugi u svojim branšama. Ništa manje, ništa bolje.
Dubrava,vidiš da se sada kao i uglavnom priča o lapsusima Borisa Bilića,čovjeka koji
-ne zna pričati,tj.zamuckuje
-napravi 20 lapsusa po prijenosu
-većina ljudi smatraju da je jedino logično objašnjene kako je on dobio ovaj posao je što mu je otac bio "neko i nešto"

On nema ni jedne kvalitete da bude sportski komentator i normalno da ljudi prate njegove lapsuse ljuti jer ga moraju slušati,te nema tu elemenata za tvoju konstataciju da ko god radi taj i griješi,on uglavnom samo griješi.

Iznenađuje me da pametan momak poput tebe ne zna da ne valja se miješati u nešto u šta nisi upućen.
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 15 jun 2012, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 jun 2012, 21:34

jasko_juve je napisao/la:jel ovaj rece KLINICKI PRECIZNO????
Valjda je mislio hirurski. :lol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 15 jun 2012, 21:50

LBJ MVP je napisao/la:
dubrava je napisao/la:
Samnom?! Nikakve.
Dubrava,vidiš da se sada kao i uglavnom priča o lapsusima Borisa Bilića,čovjeka koji
-ne zna pričati,tj.zamuckuje
-napravi 20 lapsusa po prijenosu
-većina ljudi smatraju da je jedino logično objašnjene kako je on dobio ovaj posao je što mu je otac bio "neko i nešto"

On nema ni jedne kvalitete da bude sportski komentator i normalno da ljudi prate njegove lapsuse ljuti jer ga moraju slušati,te nema tu elemenata za tvoju konstataciju da ko god radi taj i griješi,on uglavnom samo griješi.

Iznenađuje me da pametan momak poput tebe ne zna da ne valja se miješati u nešto u šta nisi upućen.
Ma...heh..
Sad se ja moram pravdat je li? :D
Kad sam pisao komentar nisam se ni osvrtao na tog momka Bilića, budući da ni ne znam nikoga od komentatora sa bh televizija, već sam čitao prethodne komentare nevezano za ime i prezime i zaključio to što jesam maloprije.
Ok, možda nisam upućen, al kad se god dođe na ovu temu, samo su kritike (što opet može biti i dobro, al ako nisu pretjerane i dječje). Rijetko tko dolazi ovdje pisati da pohvali nekoga.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 jun 2012, 21:58

Pa eto,ja sam skoro hvalio Marjana i Kemu :mrgreen: ,ljudi često pohvale Edina Avdića,Vladu Majera..Nije sve tako crno.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

High

Post Postao/la High » 15 jun 2012, 22:01

LBJ MVP je napisao/la:Pa eto,ja sam skoro hvalio Marjana i Kemu :mrgreen: ,ljudi često pohvale Edina Avdića,Vladu Majera..Nije sve tako crno.
Itekako, i sam sam hvalio ove gore boldirane, po meni najbolje komentatore koje smo imali, ili koje imamo. Izgleda da i nije baš pratio raspravu na ovom dijelu foruma, tačnije na ovoj temi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 jun 2012, 22:02

Opet 'Šelstrom'. :lol: Šuko je za ove današnje komentatore Baho!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 15 jun 2012, 22:07

Joj brate mili pa treba ga sve maljom po glavi. Citavu utakmicu ti sjebe.
NO PYRO NO PARTY

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 15 jun 2012, 22:14

Bilic: "Ibrahimovic je pokusao u tekvando stilu" :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 jun 2012, 22:19

Kao što bi burza napisao:
"Ja sa više emocija paštetu otvaram." :D

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 15 jun 2012, 22:20

cuj svedska preokrenula za 4 minute,a ljudi poveli u 23 minuti a svedska izjednacila u 48 hahahaha

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 15 jun 2012, 22:21

Boris Bilić: Švedskoj je trebalo samo 4 minute da dođe do preokreta ! :lol: :lol: :oops: :oops:

EDIT: Engleska je preokrenula, sada je 2:2 :evil: :oops: :oops:
Zadnja izmjena: armin, dana/u 15 jun 2012, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 jun 2012, 22:30

Zalite se nesto na tog Bilica, ovaj sa Hrt 2 neki novi komentator suti ko zaliven nakon gola Walcotta :S :shock:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 15 jun 2012, 22:35

Tik pored iznad vratnice. Dobro lapsus ovo pored , ali brate mili lopta metar iznad precke :roll:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 15 jun 2012, 22:56

Titova-Juga je napisao/la:Zalite se nesto na tog Bilica, ovaj sa Hrt 2 neki novi komentator suti ko zaliven nakon gola Walcotta :S :shock:
Krešimir Čampa?! Jel on prenosi?!
Ako jest, on je dugogodišnji novinar na HRT 2 Radio programu. Meni osobno drag komentator.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 15 jun 2012, 22:58

Boris Bilic: "Kako bi ova utakmica dozivila klimaks" :D
:evil: :evil:

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 15 jun 2012, 23:00

OTNYS_YNWA je napisao/la:Opet 'Šelstrom'. :lol: Šuko je za ove današnje komentatore Baho!
Ja mislim da je Šelstrom pravilan izgovor, inače Švedi imaju vrlo čudan taj fonetski sistem. Larsson je Lašon, Berger je Berjer, Djurgarden je Jurgorden itd.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 jun 2012, 23:02

dubrava je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Zalite se nesto na tog Bilica, ovaj sa Hrt 2 neki novi komentator suti ko zaliven nakon gola Walcotta :S :shock:
Krešimir Čampa?! Jel on prenosi?!
Ako jest, on je dugogodišnji novinar na HRT 2 Radio programu. Meni osobno drag komentator.

Ne znam iskreno kako se ovaj zove.
Ima solidan komentatorski glas ali mu ne znam ime zaista, nisam ga prije slusao.
Uglavnom tako je reagovao na gol Walcotta, kao zaliven sutio...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.