AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la dr.van nostrand » 09 jan 2011, 16:53

Leader je napisao/la::D

4:3 za Udinese.

Koja utakmica :o prije toga je Milan mogao povesti, a umjesto toga gube. To je nogomet, zbog toga ga i volimo.
kakav auto gol pa cist offside , pravi sretnici Milan ...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 09 jan 2011, 16:56

Leader je napisao/la::D

4:3 za Udinese.

Koja utakmica :o prije toga je Milan mogao povesti, a umjesto toga gube. To je nogomet, zbog toga ga i volimo.

4:4,Ibra...nedovoljno
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 09 jan 2011, 16:58

sta reci Cassano usao i namjestio opet 2 gola Bonera pokazao da nije ni za Slogu iz Kralja jbg Seedrof u svom filmu....samo mogu reci budemo li ovako igrali protvi Tottenhema ne pise nam se dobro :S

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 09 jan 2011, 16:58

razocarao sam se kod 3-3 ali hajd opet bolje ista nego nista...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 jan 2011, 17:00

koja luda utakmica, loš milan na kraju izvuče bod, kakve kontre je udineze igrao to je stvarno vrhunski, bonera bi bio korisniji da nije ni igrao, sedorf katastrofa, straser malko samo bolji.
silva je bolji vezni igrač od svih igrača milana, casano sa dvije asistencije dana pokazao da mora biti u prvom timu, žao mi robinja al lošiji je trenutno, ibra standardno dobar.
opet na ruku idu rezultati rivala, ali nemože se milan stalno u druge uzdati, inter kao što sam neki dan rekao jedini pravi konkurent za titulu i biće itekako opasni.
valjda će se neko od veznih igrača oporaviti za sljedeću ovo je preloše, a bekovi kao i obično kao da ih ni nema naročito antonini pored kojeg prolazi apsolutno svako, a u napadu 0.
dajte jednog bar beka već jednom dovedite
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 jan 2011, 17:09

Milan vise srecom i individualnim kvalitetima Cassana, Pata i Zlatana nego dobrom igrom je jedva iscupao bod Udineseu. Bonera ne zna nista, a Antonini i Seedorf nisu za Milan, koji je danas igrao sa bar dva igraca manje i dobro je sto su se iscupali. Da su izgubili ovo, Inter bi bio na -4 sa dve utakmice zaostatka (naravno - ako ih dobije), a to bi znacilo da je ponovo prvi favorit za titulu. :(

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 jan 2011, 17:15

MaGiCa je napisao/la:Milan vise srecom i individualnim kvalitetima Cassana, Pata i Zlatana nego dobrom igrom je jedva iscupao bod Udineseu. Bonera ne zna nista, a Antonini i Seedorf nisu za Milan, koji je danas igrao sa bar dva igraca manje i dobro je sto su se iscupali. Da su izgubili ovo, Inter bi bio na -4 sa dve utakmice zaostatka (naravno - ako ih dobije), a to bi znacilo da je ponovo prvi favorit za titulu. :(
ma isto je i ako bude -5, tek pola sezone, ja stvarno nemogu shvatiti kako to bonera stalno igra kad je neko od standardnog dvojca ozljeđen pa za njega su i yepes i papa doktori, bekovi nisu krivi što neznaju al ćelavci nikako da nekog normalnog dovedu, sedorf je stvarno debil direktni krivac danas za gol, ako mu produže ugovor nek se ubiju.
jedina dobra stvar je da smo definitivno dobili veliko pojačanje u casanu i da je pato počeo zabijati

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 09 jan 2011, 17:18

Mozemo biti zadovoljni bodom, s onbzirom da nam je igrao Bonera :lol: vidi se da nam fali Nesta,Boateng,Pirlo(Treaquista),Flamini fali,fali jbg
Ibra pokazo zasto je najbolji ...
Pato odličan
Cassano-nakon njegovog ulaska Milanova igra "procvjetala"

SAMO JEDAN BEK :(
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 09 jan 2011, 17:18

nisam odavno bolju utakmicu gledao, uh da je bilo jos bar 5 minuta, zabili bi jos jedan :D
A inter se vraca..bice gutavo prvenstvo, jos ako napoli veceras uzme 3 boda protiv juventusa.. uu
FORZA MILAN
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 09 jan 2011, 17:22

Bonera je za 3 gola kriv koji je on BOT mila majkoo!

Opet na kraju nije lose ako uzmemo u obzir da samo bili bez dosta igraca!
-RIVALDO-

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 09 jan 2011, 17:25

Evo citam Ronnie u Flamengu za 4m, ali svima nama je vise sumnjivo ovo odugovlacenje u Brazilu s Ronaldinhom i Gallianiem, izgleda da je Galliani (mutikaša) izlevatio Flamengo i da ce nam dat nekog svog talenta 8-)

BONERA, ABATE, ANTONINI, SEEDORF OUT !!!
MEXES, LUIZ, BOSINGWA, GANSO IN !!! (mislim da sam skroman :oops: )

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 09 jan 2011, 19:56

po meni najveci krivac je alegri,pa ono sto cijeli svijet vidi samo on se pravi da ne vidi a to je taj unikatni bonera. Isto tako pokazalo se danas da amelia nije golman za klub kakav je milan ali doduse previse ih je u sadasnjem milanu koji tu ne trebaju biti ali eto...sve u svemu ne zasluzeni danasnji bod samo zato sto smo opet imali vise srece nego znanja

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 09 jan 2011, 20:36

scudetto je napisao/la:po meni najveci krivac je alegri,pa ono sto cijeli svijet vidi samo on se pravi da ne vidi a to je taj unikatni bonera. Isto tako pokazalo se danas da amelia nije golman za klub kakav je milan ali doduse previse ih je u sadasnjem milanu koji tu ne trebaju biti ali eto...sve u svemu ne zasluzeni danasnji bod samo zato sto smo opet imali vise srece nego znanja
Kolko' ja znam i Leonardu je igrao Bonera , a kako me sjecanje sluzi i kod Ancelottija je dobijao priliku
**** majku isto ko da ima neku vezu u Milanu pa igra :roll:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 jan 2011, 20:47

robovi88 je napisao/la:
scudetto je napisao/la:po meni najveci krivac je alegri,pa ono sto cijeli svijet vidi samo on se pravi da ne vidi a to je taj unikatni bonera. Isto tako pokazalo se danas da amelia nije golman za klub kakav je milan ali doduse previse ih je u sadasnjem milanu koji tu ne trebaju biti ali eto...sve u svemu ne zasluzeni danasnji bod samo zato sto smo opet imali vise srece nego znanja
Kolko' ja znam i Leonardu je igrao Bonera , a kako me sjecanje sluzi i kod Ancelottija je dobijao priliku
ma leo je bio još gori njemu je igro favali :roll: , al on i anćeloti nisu imali yepesa ili papu pa ni zdravog onjewua(ide vjerovatno za koji dan u holandiju), a svi su oni bolji od bonere

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 09 jan 2011, 21:13

tony-mortale je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:
ma leo je bio još gori njemu je igro favali :roll: , al on i anćeloti nisu imali yepesa ili papu pa ni zdravog onjewua(ide vjerovatno za koji dan u holandiju), a svi su oni bolji od bonere
HAHAHAHAHHHA Kad se sjetim Favallija protiv Manchestera OMG ja sam umiro od smijeha ooj đe me nepomenu xD

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 09 jan 2011, 21:20

Nisam gledao tekmu bio na terminu.Cujem u autu 1-3 i sjeb'o se :( Dok sam dos'o kuci zove me drug,kaze 4-4 :mrgreen:
Evo sad pogledah golove jaooo Bonera :roll: pa drugi i treci go' presmjesni kako se samo taj covjek postavlja,na nivou premijerligasa sa nasih prostora.Uzas majke mi kako igraci tip Antonini i Bonera mogu igrati za jedan ovakav klub.I onda kazu nema tamo stela i vezica,nema al i qrcu..

Sreca nasa pa imamo strasan napad,pa smo se provukli...ali kad covjek realno sagleda situaciju i sa ovolikim brojem povrijedjenih igraca ovo nije lose.Jos su nam rezultati isli na ruku,jos samo Napolitanci da odigraju x i bice to dobro.
1921-2011

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 jan 2011, 21:38

Onda ce meni neko doci i reci treba Ronaldinha otjerat a ostaviti Robinha. Boze sacuvaj.

Vise srece nego znanja i kraj price.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 jan 2011, 21:41

A_d_0 je napisao/la:Onda ce meni neko doci i reci treba Ronaldinha otjerat a ostaviti Robinha. Boze sacuvaj.

Vise srece nego znanja i kraj price.
nemoj majke ti, pa nije tu uopšte problem, zabili smo ČETIRI gola i ti u napadačima tražiš problem :roll: :?: :roll:
ok volio si ronaldinja, mislim da je svak ko voli ovaj sport jer čovjek je imao nešto što nikad nijedan igrač nije, ali ovu polusezonu je bio katastrofalan i njegov doprinos je bio minimalan ako ga je uopšte i bilo, umjesto njega nije došao robinjo već casano koji za nekih 35 minuta koliko je ukupno igrao za milan ima 3 asistencije, da je na terminu s rajom puno je ;)

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 09 jan 2011, 21:46

akobogda kad se oporavi par igraca po meni robinho je zasluzio klupu nije mi on igrac za prvih 11,puno bolji je bio kad je ulazio u 2 poluvremenu

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 09 jan 2011, 23:50

scudetto je napisao/la:akobogda kad se oporavi par igraca po meni robinho je zasluzio klupu nije mi on igrac za prvih 11,puno bolji je bio kad je ulazio u 2 poluvremenu

pirlo nam dosta nedostaje na sredini,sedorfa treba izbacit iz ekipe..aa cassano je puno bolji od robinha,i pato se vraca u formu polako, jos nesta, boateng i pirlo da se oporave, bice sve uredu..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.