Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Kad bi ovdje kiksali a sutra da Real dobije
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
- anonymousHD
- Kontakt:
@Harrison, de malo vode popij, nisi dobar brate nikako. Ja ne znam kako ti gledaš utakmice, ali ovo što pričaš je tako smešno,
, podhitno počni gledati utakmice normalno, jer Sevilla je odigrala maestralno protiv Real, a evo sad i protiv Barcelone, čak su za klasu i bolji nego protiv nas.
Još ima 45+ minuta do kraja utakmice, polako polako...
Meni je bitnije kad će Atletico kiksat jer zasad igraju bolji fudbal od Barce a i nisu nas dobili dugo osjećam da je vrijeme i za toga.Barac nema pta da traži protiv nas i ako dobiju Sevillu 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Harrison je napisao/la:Ev gledam Sevilju i moram reci nesto sto sam zapazio. Istina je da u ovom momentu vode 1-0, ali ovo nije ni priblizna igra kao protiv Reala, a najupadljivije je razlika u borbenosti igraca Sevilje protiv Reala i Barse, protiv Reala su bukvalno ginuli, na svaku loptu uklizavali, borili se kao za zivot, a veceras onako laganini kao da je prijateljska..
Mislim ono
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Mora da sam pod uticajem danasnje dana, Vedo zabio, Dzeko zabio za pobjedu, Zeljo podero Celika u sred Zenice, sad Sevilja evo vodi 2-1 sve ide kao po loju...anonymousHD je napisao/la:@Harrison, de malo vode popij, nisi dobar brate nikako. Ja ne znam kako ti gledaš utakmice, ali ovo što pričaš je tako smešno,, podhitno počni gledati utakmice normalno, jer Sevilla je odigrala maestralno protiv Real, a evo sad i protiv Barcelone, čak su za klasu i bolji nego protiv nas.
Al fakat, u utakmici protiv Reala igraci Sevilje su pravili grublje prekrsaje htjeli to priznati ili ne...
A ovaj veceras sudija, isti Iniestin buraz blizanac
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ne možeš utakmicu uopšte da gledaš koliko sudija navlači, žao mi ovih navijača Seville...
Guti putem Twittera : ,,U Slucaju da vidite kako Barcelona gubi rezultatom 1-0 ili 2-0 sve sto trebate je da odete na Live kladenje i stavite da ce biti crveni karton za protivnicku ekipu ili da ce biti penal za Barcelonu,Dobitak zagarantovan !''
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
ma nek se hebu svi skupa s roselom na čelu
pustiće im sudije cijelo prvenstvo samo da smanje priču o odcjepljenju, ovo samo ludjaci opravdat mogu,
pustiće im sudije cijelo prvenstvo samo da smanje priču o odcjepljenju, ovo samo ludjaci opravdat mogu,
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- LarryDavid
- Kontakt:
pustili ne pustili , zna citav svijet ko igra najbolji fudbal na dunjaluku...ko je najbolja ekipa svih vremena i gdje igra najbolji fudbaler svijeta svih vremenamadridist je napisao/la:ma nek se hebu svi skupa s roselom na čelu
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Madrid,Madrid,Di Stefano(samo što odavno ne igra).LarryDavid je napisao/la:pustili ne pustili , zna citav svijet ko igra najbolji fudbal na dunjaluku...ko je najbolja ekipa svih vremena i gdje igra najbolji fudbaler svijeta svih vremenamadridist je napisao/la:ma nek se hebu svi skupa s roselom na čelu
pustiće im sudije cijelo prvenstvo samo da smanje priču o odcjepljenju, ovo samo ludjaci opravdat mogu,![]()
Tako je majstore.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- anonymousHD
- Kontakt:
LarryDavid je napisao/la:pustili ne pustili , zna citav svijet ko igra najbolji fudbal na dunjaluku...ko je najbolja ekipa svih vremena i gdje igra najbolji fudbaler svijeta svih vremena![]()
I opet ne možete ekipu pobediti 11 vs 11. A ja mi najbolje ekipe. 7. oktobra ćete dobiti ono što zaslužuujete!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Predizborna obećanja, a?anonymousHD je napisao/la: 7. oktobra ćete dobiti ono što zaslužuujete!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- anonymousHD
- Kontakt:
Aham, samo što neće dobiti, kao ni mi kad nam političari obećavaju. 
- LarryDavid
- Kontakt:
Polako, čekaj, ekipa ima novog trenera... dok se malo navikne na upravljanje...dok se štelne i ispraksa...mašinerija je to...starom treneru dosadilo da je vodi, sve pobjedio, sve osvojio, ništa više nije ostalo da se postiže....i daj Bože da Real pobjedi u Classicu po meni to bi bilo dobro i za Fudbal tj i za Primeru i za Barcu-da malo dobiju motiva da se usavršavaju...u svakom slučaju biće zanimljiva utakmica...ajde sutra sretno da dobijete Deportiva, jer ni Classico nece bit toliko gušt ako se bude igrao na -11anonymousHD je napisao/la:LarryDavid je napisao/la:pustili ne pustili , zna citav svijet ko igra najbolji fudbal na dunjaluku...ko je najbolja ekipa svih vremena i gdje igra najbolji fudbaler svijeta svih vremena![]()
I opet ne možete ekipu pobediti 11 vs 11. A ja mi najbolje ekipe. 7. oktobra ćete dobiti ono što zaslužuujete!
- Zenichanin
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Monolog je napisao/la:Predizborna obećanja, a?anonymousHD je napisao/la: 7. oktobra ćete dobiti ono što zaslužuujete!
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Joj kakve sve gluposti nece covjek procitati na ovoj temi,nemozes normalnu diskusiju vodit...Zenichanin je napisao/la:[youtube][/youtube]Monolog je napisao/la:Predizborna obećanja, a?anonymousHD je napisao/la: 7. oktobra ćete dobiti ono što zaslužuujete!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- LarryDavid
- Kontakt:
dopusti da te podsjetim, ili poducim ako nisi znao, da je humor konduktivan učenju, razmišljanju, kontanju i sl, tj. pospješuje sve ove aktivnosti , a koje su svrha foruma, nije li tako?emir18 je napisao/la: Joj kakve sve gluposti nece covjek procitati na ovoj temi,nemozes normalnu diskusiju vodit...
DA! Bas tako je,vrlo je poucan ovaj you toube klip i smesan...HAHAHA..LarryDavid je napisao/la:dopusti da te podsjetim, ili poducim ako nisi znao, da je humor konduktivan učenju, razmišljanju, kontanju i sl, tj. pospješuje sve ove aktivnosti , a koje su svrha foruma, nije li tako?emir18 je napisao/la: Joj kakve sve gluposti nece covjek procitati na ovoj temi,nemozes normalnu diskusiju vodit...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Cautinho
- Kontakt:
Dosao je red i na Real,vrijeme je da se malo demonstrira moc,i pobjegne iz donjeg dijela tabele.Danas ocekujem Kaku i Modrica od pocetka jer mislim da se moze naci mjesta za nju,isto tako bi tu trebao biti Benzema,jer je u ovom trenutku bolji od Higuaina.Imam osjecaj da CR moze do hat-tricka.Sretno!
Keep walking.
Protiv Deportiva,u utakmici u kojoj je zabiljezena najbolja asistencija svih vremena-Guti, Pellegrino je igrao u formaciji 442 ,
Xabi
Granero-Guti
Kaka
Benz-Raul
Nesto slicno bih volio vidjeti veceras :
Xabi
Modric-Ozil
Kaka
CR-Higuain
Xabi
Granero-Guti
Kaka
Benz-Raul
Nesto slicno bih volio vidjeti veceras :
Xabi
Modric-Ozil
Kaka
CR-Higuain
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.