Svaka čast upravi na ovoj tekmi, ekstra utakmica, jedva čekam 5. da pogledam tekmu, nadam se većem broju Fukara nego Delija i da ih poderete kako na tribini tako i van nje
Vidio sam na fb da dosta Fk neće moći da ide zbog pasoša..
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Mene su zvali i kazu ide se nekim kombijemJedinstvo37 je napisao/la:Momci jel se ide organizovano na tekmu ili svako na svoju ruku?
ima ih i previse u slovenijituzlak1987 je napisao/la:Mene su zvali i kazu ide se nekim kombijemJedinstvo37 je napisao/la:Momci jel se ide organizovano na tekmu ili svako na svoju ruku?Sad pojma nemam koliko ide ljudi ali mislim da u Sloveniji ima dosta Delija i u Austriji cak pa ce njih garant biti vise ...
U Kopru, stadion Bonfikarealancojk je napisao/la:da li mi tko moze reci gfdje se igra utakmica zvezda - sloboda? jel u kopru ili?
koliko ja znam ide jedan bus i jedan kombi .....tuzlak1987 je napisao/la:Mene su zvali i kazu ide se nekim kombijemJedinstvo37 je napisao/la:Momci jel se ide organizovano na tekmu ili svako na svoju ruku?Sad pojma nemam koliko ide ljudi ali mislim da u Sloveniji ima dosta Delija i u Austriji cak pa ce njih garant biti vise ...
jojj to moram iči pogleedati, svaki dan prolazim pored tog stadiona..to se ne smije propustitituzlak1987 je napisao/la:U Kopru, stadion Bonfikarealancojk je napisao/la:da li mi tko moze reci gfdje se igra utakmica zvezda - sloboda? jel u kopru ili?

Pa ti opet zatrazi prijateljstvo.SaltCityAttack je napisao/la:et zbog vas sto Smajiola Karica nazivate drvetom mene covjek uklonio iz prijatelja na FB...pazi znaci Smajil nas poceo uklanjat iz prijatelja hahahahaa oplakah

protiv Buducnosti je kao i sada poceo na klupiSiouxLukavac je napisao/la:Jel to Mehanović ispao iz prvih 11?
Ako je gledat po pripremnim utakmicama do sad izgleda da jest, na desnom beku su trenutno on i Efendic, iskreno meni je Mehanovic bio odlican, bas su on i Efendic drzali tu desnu stranu samo sto je sad Efendic prekomandovan sa veznog na beka, uglavnom dobi ce i on svoju priliku sigurno.SiouxLukavac je napisao/la:Jel to Mehanović ispao iz prvih 11?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.