FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobra tekma i vrhunska atmosfera vi ste kvalitetniji mi to jos uvijek nismo taj level tek malo stajemo na noge svaka cast za borbu i navijanje vi ste imali 2 zicera Pavlovic odbranio msm da je najbolji golman u ligi i da nije pokazao srednji prst navijacima jos uvijek bi bio prvi golman sarajeva sve u svemu 0-0 nekako ono posteno radi publike koja je dosla 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako mu ide ig?dagerHZ je napisao/la:Evo Djani vam posveti opis slike na instagramu.
Ne treba ti to lave moj, vec pamet u glavu dok nije kasno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
johntravolta123
- Kontakt:
Nije mi jasno sta je to mali uradio ?MortemHz je napisao/la:Kako mu ide ig?dagerHZ je napisao/la:Evo Djani vam posveti opis slike na instagramu.
PS. https://instagram.com/lowlek20?igshid=14rfivcr5m80h
- BordoSarajevo
- Kontakt:
lowlek20MortemHz je napisao/la:Kako mu ide ig?dagerHZ je napisao/la:Evo Djani vam posveti opis slike na instagramu.
Sramota da ne znaš instagrame naših igrača
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
E jesmo i pokisli zivotami,pa sta je ono,i u 90+ prestala
Steta sto se Ahmetovic povrijedi,eto samo njega da smo imali otislo bi ovo glat u hendikepu.Stvarno necu da mislim kako ce to izgledati kad budemo kompletni(ako ikad budemo
)
Opet kazem dok Serbecic i Lazic igraju apsolutno nemam straha sekunde taman sve juniori gore da igraju.Ja sam odusevljen Besimom opet to ponavljam vjerovatno cu i ponavljat nemam rijeci koliko ga zelim pohvaliti.
Idemo dalje,valjda do Slobode bude to malo bolje sa povredama,ocekujem Rahmana barem da se vrati.
Steta sto se Ahmetovic povrijedi,eto samo njega da smo imali otislo bi ovo glat u hendikepu.Stvarno necu da mislim kako ce to izgledati kad budemo kompletni(ako ikad budemo
Opet kazem dok Serbecic i Lazic igraju apsolutno nemam straha sekunde taman sve juniori gore da igraju.Ja sam odusevljen Besimom opet to ponavljam vjerovatno cu i ponavljat nemam rijeci koliko ga zelim pohvaliti.
Idemo dalje,valjda do Slobode bude to malo bolje sa povredama,ocekujem Rahmana barem da se vrati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Može li neko napisati šta je to bilo sa Salčinom?
Vidi bio na Bajagi. Da nije on uletio na binu da se slika s Momčilom pa ga ovaj najurio?johntravolta123 je napisao/la:Nije mi jasno sta je to mali uradio ?MortemHz je napisao/la:Kako mu ide ig?dagerHZ je napisao/la:Evo Djani vam posveti opis slike na instagramu.
PS. https://instagram.com/lowlek20?igshid=14rfivcr5m80h
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Treba se posvetiti manekenstvu djani
Je li mislis na ovo sto je napisao "smjesno je da ljudi koji o tebi malo znaju, uvijek imaju najvise za reci"?MortemHz je napisao/la:Kako mu ide ig?dagerHZ je napisao/la:Evo Djani vam posveti opis slike na instagramu.
Ocito da cita ovo ovdje.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kova odličan i večeras, imao je samo dvije intervencije i obje je odlično odradio, sviđa mi se što kad uzme loptu odma tjera igrače da idu u napad i ne drži puno loptu kod sebe bezveze. Visoka ocjena.
Šerbečić i Lazić BRUTALNI. Besim za sada strašna zamjena za Mujakića lava, ne osjeti se odlazak našeg Nihada. Lazić standardno strašan.
Letić odličan, jest imao katastrofalnu grešku gdje smo mogli primit gol al ostalo je sasvim korektno odradio ako uzmemo činjenicu da mu je ovo prva tekma nakon dugo vremena.
Šaban ispod nivoa.
Krste takođe ispod nivoa večeras, nisam ga nikako upratio. Gavrić dobar, samo malo da "ubrza" i bit će odlično, prolazna ocjena.
Hebib ispod nivoa, Milanović finih poteza ima ali ništa konkretno još, dužan nam je.
Tatar, slabo ali trudio se i grizo baš, ovo je trebala bito njegova tekma, obično kad nas neće on je uspije ugurat ali ni njega nije išlo, ni tam ni vam.
Guzina, ne zaslužuje psovke, kritika da, šteta promašaja.
Đokanović, produži dijete ugovor pa da te onda kvalitetno pohvalim.
Šišić, malo igrao, neprimjetan.
Šerbečić i Lazić BRUTALNI. Besim za sada strašna zamjena za Mujakića lava, ne osjeti se odlazak našeg Nihada. Lazić standardno strašan.
Letić odličan, jest imao katastrofalnu grešku gdje smo mogli primit gol al ostalo je sasvim korektno odradio ako uzmemo činjenicu da mu je ovo prva tekma nakon dugo vremena.
Šaban ispod nivoa.
Krste takođe ispod nivoa večeras, nisam ga nikako upratio. Gavrić dobar, samo malo da "ubrza" i bit će odlično, prolazna ocjena.
Hebib ispod nivoa, Milanović finih poteza ima ali ništa konkretno još, dužan nam je.
Tatar, slabo ali trudio se i grizo baš, ovo je trebala bito njegova tekma, obično kad nas neće on je uspije ugurat ali ni njega nije išlo, ni tam ni vam.
Guzina, ne zaslužuje psovke, kritika da, šteta promašaja.
Đokanović, produži dijete ugovor pa da te onda kvalitetno pohvalim.
Šišić, malo igrao, neprimjetan.
FK Sarajevo
Engleski mu je jaca stranaemir79 je napisao/la:Je li mislis na ovo sto je napisao "smjesno je da ljudi koji o tebi malo znaju, uvijek imaju najvise za reci"?MortemHz je napisao/la:Kako mu ide ig?dagerHZ je napisao/la:Evo Djani vam posveti opis slike na instagramu.
Ocito da cita ovo ovdje.
Ako citas momcino, pitaj nihada, pidre i slicnih momaka kako se uspije u zivotu. U face to neces nauciti
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Naravno da je igra odlicna. Potpisao bih do kraja sezone da ovako igramo. Najozbiljnija prijetnja po nas gol sut sa 30m, sa druge strane mnostvo propustenih zicera. Prilike smo stvarali i kombinatorikom, i po krilima, i kroz sredinu i dubinskim loptama.SarajevoJeBordo je napisao/la:Jesmol gledali istu utakmicu? Koja igra? Igra gdje ne možeš da napraviš ništa protiv sredine koju čine Jamak od 35 godina i Dedić koji igra kad ima loptu? Gdje ti se čitavo prvo poluvrijeme igra svodi na duge lopte krilima od Gavrića i Besima? Jel to igra? Šlag na tortu je Đokanoviću 20 minuta koji je za Velkoskog na DMFu Genarro Gatusso. Da mi je samo nekako vidjeti naš procenat tačnih dodavanja na njihovoj polovini. Husref kako je majstorski odradio Zrinjski, isto tako je ovo zasro.Lecler je napisao/la:Ovi što su nezadovoljni igrom,ja ne znam koju ste vi utakmicu gledali. Raznijeli smo ih,zrela igra puna trke i zalaganja. Šteta što nismo imali sreće da zabijemo gol. Nema veze idemo dalje vratiće nam se ovo negdje.
Volim te Sarajevo!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
Historicar
- Kontakt:
Ja odvratne sedmice, prvo dobijemo najgoreg protivnika u Evropi, pa silne povrede, pa prospeš bodove protiv ove ciganije 
Evo Tatara, Kurdića i još nekog u Baltazaru. Nisam upratio ko je treći. Žurio sam kući da mi se doner ne ohladi, ubila bi me mala.
Sigurno će munđati veliki teleći.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Samo to je ispravan put za mlade igrace, kidaj na treningu i dokazuj se. Prilika ce doci i tvoje je da je iskoristis. Ovi opisi su glupost i samo izazivaju kontraefekat, nadam se da ce se uozbiljiti i da cemo ga ubrzo gledati na terenu.Pantelija je napisao/la:Ako citas momcino, pitaj nihada, pidre i slicnih momaka kako se uspije u zivotu. U face to neces nauciti
Treći sam ja.Benkara21 je napisao/la:Evo Tatara, Kurdića i još nekog u Baltazaru. Nisam upratio ko je treći. Žurio sam kući da mi se doner ne ohladi, ubila bi me mala.![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Serbecic je zvijer! Gavric definitivno ima slifa. Šteta za dva boda, ali nema veze. Ja ni u jednom trenutku nisam strahovao da bi mogli izgubiti. Žao mi je sto je Ahmetovic morao izaći, inače uzeli bi ove napaljene veoma lahko. Mislim da je crnicki dosta bolji od guzine ali hajde, vidjećemo još, jer ovo što je GG uradio večeras je bilo veoma loše. Letic će biti odličan!
Zadnja izmjena: Elcor, dana/u 29 jul 2019, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ono što sam vidio i što me raduje je da ima igre i 'reda' u igri, odnosno imamo glavu i rep. Ne zamjeram nikom ništa, ali se onaj jedan zicer morao zabiti, a pritom mislim na Guzinu i Tatara. Znam da se to desi u djeliću sekunde, ali raspali je Benjo bolan volejom, a ne nešto jedva. Guzina još gori, sve vrijeme svijeta, da ide jaka po zraku u ugao, on nešto po zemlji. Jedino me to malo iznerviralo.
Moram pohvaliti strašnog Šerbečića, kakva ebena mašina, odskače momak od ove lige nehumano. Lazića neću ni spominjati, majstorski kao i uvijek. Odbrana kineski zid, rješavaju se onih napadačića s pola muke.
Od ostalih, Gavrić jako dobar, pojest će mnogi vanago u vezi njega kako vrijeme bude odmicalo.
Da su tu bili ovi odsutni, pomeli bi mi njih za poluvrijeme. I ovako su odigrali momci odlično, samo previše petljanja u završnicama. Nevjerovatno koliko odskačemo kvalitetom, lijepo za vidjeti.
Nadam se da Ahmet nije teže povrijeđen, tačno je falio. Ne treba odmah pljuvati Guzinu, polako treba mu dati vremena. Spor je, to ga malo ebe, ali dobro polako.
Idemo dalje.
Moram pohvaliti strašnog Šerbečića, kakva ebena mašina, odskače momak od ove lige nehumano. Lazića neću ni spominjati, majstorski kao i uvijek. Odbrana kineski zid, rješavaju se onih napadačića s pola muke.
Od ostalih, Gavrić jako dobar, pojest će mnogi vanago u vezi njega kako vrijeme bude odmicalo.
Da su tu bili ovi odsutni, pomeli bi mi njih za poluvrijeme. I ovako su odigrali momci odlično, samo previše petljanja u završnicama. Nevjerovatno koliko odskačemo kvalitetom, lijepo za vidjeti.
Nadam se da Ahmet nije teže povrijeđen, tačno je falio. Ne treba odmah pljuvati Guzinu, polako treba mu dati vremena. Spor je, to ga malo ebe, ali dobro polako.
Idemo dalje.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nama bi trenutno najveće pojačanje bilo da se prekine ovaj trend gubitka bitnih igrača svako kolo. Samo Hebiba ni povreda neće.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: KarloIvandic i 39 gostiju.