Pik nemamGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 dec 2020, 15:43E hajmo slikati clanske, da vas vidim picici udbaski...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NEMA NAZAD
Kad se sjetim šovinizma i komentara tamo 2016., kad je tek došla u klub. Ovako kroz maglu, sjećam se da je samo @Evander žestoko branio, ostalo..m
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 dec 2020, 15:43E hajmo slikati clanske, da vas vidim picici udbaski...

Gledam sad ovu zadnju epizodu bordo sedmice i zapadne mi za oko prvi gol protiv borca autogol Danilovića i proslava naših, dalje vam ne trebam ništa rec hahah
12. igrač kluba iz Titove 38b
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 dec 2020, 15:43E hajmo slikati clanske, da vas vidim picici udbaski...

Koristim priliku da se qrčim s dva dresa.
Ja je jos nemamGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 dec 2020, 15:43E hajmo slikati clanske, da vas vidim picici udbaski...

- feniksptica
- Kontakt:
Gdje si ti to kupio kad ti nije dostupnoskoroalen je napisao/la: ↑29 dec 2020, 16:18GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 dec 2020, 15:43E hajmo slikati clanske, da vas vidim picici udbaski...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nisam budala da dajem 20KM za komad plastike...
-
- Kontakt:
Odigrao nekoliko utakmica za Mainz u Bundesligi, Tomas Tuhel mu bio trener.Amca007 je napisao/la: ↑29 dec 2020, 12:36Petar Sliskovic je jako dobar napadac. Trenirao je sa mnom u Bubamari prije 15 godina, imali sđo turnir u Italiji gdje je on bio najbolji strijelac i tad smo uzeli cini mi se 3 mjesto u Ankoni. Sjecam se poslije da je po Njemackoj igrao. Jak, visok, ima njuh za go. On je cini mi se u Kiseljaku poceo, a poslije preko Bubamare napravio karijeru. Nebi bio los...
Ko ka'e da sam kupio? Otimam djeci iz komšiluka.feniksptica je napisao/la: ↑29 dec 2020, 16:20Gdje si ti to kupio kad ti nije dostupnoskoroalen je napisao/la: ↑29 dec 2020, 16:18GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 dec 2020, 15:43E hajmo slikati clanske, da vas vidim picici udbaski...
Historicar je napisao/la: ↑29 dec 2020, 16:32Odigrao nekoliko utakmica za Mainz u Bundesligi, Tomas Tuhel mu bio trener.Amca007 je napisao/la: ↑29 dec 2020, 12:36Petar Sliskovic je jako dobar napadac. Trenirao je sa mnom u Bubamari prije 15 godina, imali sđo turnir u Italiji gdje je on bio najbolji strijelac i tad smo uzeli cini mi se 3 mjesto u Ankoni. Sjecam se poslije da je po Njemackoj igrao. Jak, visok, ima njuh za go. On je cini mi se u Kiseljaku poceo, a poslije preko Bubamare napravio karijeru. Nebi bio los...

Samo pogledajte zastavu pored mjesta rođenja(Sarajevo)
Ja, i?
21.02.1991. Sarajevo je bilo u Jugoslaviji
21.02.1991. Sarajevo je bilo u Jugoslaviji
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Rođeni su i drugi u Jugi pa im stoji "dejtonka", tipa Ahmetović.
Jesi siguran. Na njegovom profilu nema ništa.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pomiješao sam sa citizenshipom.

Fkt svima rođenim prije rata stoji petokraka.
Itekako

Cim sam onu disertaciju stigao procitati.
Nobele kod vanje i mene ti je jedan index nemas potrebe obojicu propitivati.
You are someone else I am still right here