Jest prvu polusezonu. Drugu je svaku utakmicu dobivao žuti karton.Aduka87 je napisao/la: ↑29 dec 2020, 13:12Sunce ti poljubim kod nas bio ko stijena, covjek zutog kartona nije dobio u polusezoni. I gle sad, steta...miky_hz je napisao/la: ↑29 dec 2020, 12:29Ja sam davno cuo da je prvi korak da se mjenja teren a u tom vremenu cemo mi mozda u Butmiru igrati utakmice PL (tamo bi se uradilo sta treba).Da bi stiglo do Evrope.to da se sredi.
Btw. Lazic se raspao kako je otisao od nas.
Darko Lazić, bivši fudbaler Sarajeva, završio je saradnju sa Radničkim iz Niša i postat će slobodan igrač početkom 2021. godine.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
I drugu je generalno bio očajan. Šerbečić ista stvar, prvu polusezonu stijena, izabran za najboljeg igrača lige u prošloj sezoni. Liga nije nastavljena, ove sezone Šerbečić očajan. Sad me zanima kako će se Miličević snaći nakon pauze, koja nam očito ne godi štoperima.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- feniksptica
- Kontakt:
Protreslo se malo, je l ispo kakav napadac Hadziji iz dzepa
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Eh da je ostao gdje bi mu kraj bio ovako jbg pasha... Da pristane na ispod cijene koju je imao kod nas ja bih ga doveo pa neka se mlati za prvu postavu i vrati opet karijeru ali da smo mi dobri u svakom slucaju od papira ugovora pa nadalje.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma Miličević je teški majstor, nastaviće on gdje je stao garantujem.skoroalen je napisao/la: ↑29 dec 2020, 13:53I drugu je generalno bio očajan. Šerbečić ista stvar, prvu polusezonu stijena, izabran za najboljeg igrača lige u prošloj sezoni. Liga nije nastavljena, ove sezone Šerbečić očajan. Sad me zanima kako će se Miličević snaći nakon pauze, koja nam očito ne godi štoperima.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- PAULUS1234
- Kontakt:
Ove 3 utakmice prve su najvaznije , 7 bodova iz njih i nemam nikakve sumnje da smo prvi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kad je Milicevic odigrao ovako nakon preteske povrede i dugog odsustva, ne sumnjam da ce nastaviti u istom ritmu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ova uprava je nešto najljepše što se desilo u poslijeratnoj historiji BiH, naravno uz Tana i Nama. Ne treba zaboraviti Kustruricu i Selimovica, koji su doveli Tana i spasili nas klub od propadanja ❤
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- feniksptica
- Kontakt:
Neki ljudi su pokušali da nas slome, ali i dalje stojimo i umjesto da idemo utabanim putem, mi idemo onim manje prohodnim. Dajte nam i 2021. – sve prepreke protiv kojih ćemo se boriti kako bismo izmamili osmijeh našoj armiji navijača, zaposlenika, igrača, osoblja i investitora“, napisala je Buljubašić.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mene vise brine da li ce on ostati, a ne sumnjam da ce idalje biti beton...
Nadam se da mozemo ovih dana ocekivati, KO JE S NAMA DO 2022(3)

Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 29 dec 2020, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne ometajte me citam... 

Nobele ja procitao, pohvale za opsirnu analizu.
E sad jel ide usmeni ili moze neki pismeni test online?
E sad jel ide usmeni ili moze neki pismeni test online?
You are someone else I am still right here
- feniksptica
- Kontakt:
Koliko je ispisao, komotno mozes esejske odgovore pisati
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AlfredNobel
- Kontakt:
Usmeno propitivanje, nenajavljeno. Čekaćemo i nepismenog Vanju da završi, tamo nekad iza januara.
- feniksptica
- Kontakt:
Taman dok ti malo prelistas temu ljepotice. Ne ljepotani, ljepoticeAlfredNobel je napisao/la: ↑29 dec 2020, 15:37Usmeno propitivanje, nenajavljeno. Čekaćemo i nepismenog Vanju da završi, tamo nekad iza januara.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne zanima me to, moSa ljepotani.feniksptica je napisao/la: ↑29 dec 2020, 15:39Taman dok ti malo prelistas temu ljepotice. Ne ljepotani, ljepoticeAlfredNobel je napisao/la: ↑29 dec 2020, 15:37Usmeno propitivanje, nenajavljeno. Čekaćemo i nepismenog Vanju da završi, tamo nekad iza januara.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
E hajmo slikati clanske, da vas vidim picici udbaski...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: HariTz, nedimmmm1337, Pantelija, Posejdon i 33 gosta.