reci ovde, mozda znamokakavdanakneiskustvu je napisao/la:treba mi pomoć,zna li ko šta oko lcd televizora,nešto mi se pojebalo
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Chat
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Haha al' se množe.....
Ode i chat u mp3..
Ima tema za muziku botovi !! 
- Megamon
- Kontakt:
e jbg odmah me napadaju,pogrijesio temu sta pjenite koji qrac.Ko pjeva zlo ne misli,bolje i pjesma nego politika.asylum je napisao/la:Ima tema za muziku botovi !!
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ne pjeni brate niko,nego zadnje 3 stranice imaju 3 pjesme...Admin ce opet zakljucati ovo..Ima tema i youtube clipovi i muzika..
- legenda reala
- Kontakt:
Đesi Hilmo ,odkad te nisam vidio ,šta mi radiš ,žale se na tebe na ovoj Copi nešta opasno ,jesi trijezana trenutnoever je napisao/la:Ne pjeni brate niko,nego zadnje 3 stranice imaju 3 pjesme...Admin ce opet zakljucati ovo..Ima tema i youtube clipovi i muzika..
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Hahahah,ma nek' se zale moj Zisko,ja pare ubirem,a oni palamude po forumu
Trijezan sam,ali bih volio da nisam..Sta ima u Gorazdu,imal' sta svjeze na belegiju ? 
Legendo, daj objasni onom Edinu duduku kako se postavlja slika na forum. Samo mu ti možeš pomoći

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Samo ti ubiri pare ,moj Hilmo kako i nećeš kad je pola Sarajeva tvojeever je napisao/la:Hahahah,ma nek' se zale moj Zisko,ja pare ubirem,a oni palamude po forumuTrijezan sam,ali bih volio da nisam..Sta ima u Gorazdu,imal' sta svjeze na belegiju ?
Ipak sam ja samo stručnjak za tenis ,ti si za to veći stručnjak ,ali mogu mu kao laik i ja objasniti .Virtu4l je napisao/la:Legendo, daj objasni onom Edinu duduku kako se postavlja slika na forum. Samo mu ti možeš pomoći![]()
Klikne na Img i između Img ubaci link slike i klikne pošalji i slika se pojavi ,veoma lagano .
Ako nema linka ,otvori imageshack ,klikne browse i uplouduje sliku ,pojavi mu se link i postavi na forum .
A ako hoće da izreže sliku pa da je stavi na forum ,klikne tipku Print Screen ,otvori Paint zalijepi sliku ,izreže je ,snimi u dokumente ,otvori imageshack ,brows nađe sliku uplouduje i postavi na forum između Img.
Jesam mu pomogo ,nadam se da jesam
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Moja legendo ti režeš slike na prahistorijski način.legenda reala je napisao/la:Samo ti ubiri pare ,moj Hilmo kako i nećeš kad je pola Sarajeva tvojeever je napisao/la:Hahahah,ma nek' se zale moj Zisko,ja pare ubirem,a oni palamude po forumuTrijezan sam,ali bih volio da nisam..Sta ima u Gorazdu,imal' sta svjeze na belegiju ?
![]()
pa napi se ako bi volio ,u Goraždu nikad ništa nema moj Banega ,e slomila mi se belegija i nisam mogo naoštriti kosu jbg
![]()
![]()
Ipak sam ja samo stručnjak za tenis ,ti si za to veći stručnjak ,ali mogu mu kao laik i ja objasniti .Virtu4l je napisao/la:Legendo, daj objasni onom Edinu duduku kako se postavlja slika na forum. Samo mu ti možeš pomoći![]()
Klikne na Img i između Img ubaci link slike i klikne pošalji i slika se pojavi ,veoma lagano .
Ako nema linka ,otvori imageshack ,klikne browse i uplouduje sliku ,pojavi mu se link i postavi na forum .
A ako hoće da izreže sliku pa da je stavi na forum ,klikne tipku Print Screen ,otvori Paint zalijepi sliku ,izreže je ,snimi u dokumente ,otvori imageshack ,brows nađe sliku uplouduje i postavi na forum između Img.
Jesam mu pomogo ,nadam se da jesam![]()
![]()
Virtu4l je napisao/la:Legenda objasnio.
- legenda reala
- Kontakt:
Nemojte me zajebavati ,ako se naljutim povući ću se sa foruma
Claus jbs ti
ja volim to na starinjski tradicionalniji način 
Claus jbs ti
vidi se da si iz Gorazda 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- legenda reala
- Kontakt:
Šta ti imaš protiv Goražda ,jel ,hoćeš da ti dam trajni ban haaaaaaaaaL-Train je napisao/la:vidi se da si iz Gorazda

STO JA OVDE NE VIDIM TU SLIKU STO JE LEGENDA OBJASNIO?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- legenda reala
- Kontakt:

što si glup ,eto što
Trenutno korisnika/ca: Saurman, VivaLaStella i 2 gosta.