Samo savjet, ne treba mijenjati nešto kad funkcioniše.NorthN01 je napisao/la:Pokusavas bit "lud" il smijesan il sta?SarajevoJeBordo je napisao/la:Ispisati grafit na zidu redakcije ss.baNorthN01 je napisao/la:Podhitno ugasit ovaj trovacki forum ..svakakvih debila se nakotilo ovde i bezveze stvarate losu atmosferu..
Debili za sve nadju razloge za trovanje
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Treba samo ispostovati ono sto su dogovorili prije pola godine.Lecler je napisao/la:Tako je treba igrača pustiti da ode iz ove kukuruz lige i da nešto u životu zaradi i obezbjedi egzistenciju da ne bi kasnije morao raditi kao konobar ili na dostavi u fast foodu. Svi mi idemo gdje nam je bolje,ako je ponuda pristojna i u okviru dogovora trebali bi pustiti momka da napreduje i da zaradi.Evander je napisao/la:Sve zavisi od toga sta su se dogovorili kad su potpisali novi ugovor, a nesto jesu 100%.
Sumnjam da je receno samo to "zadovoljavajuca ponuda". Na toj osnovi, niko ne bi radio.
Ako postoji dogovorena odredjena cifra, onda ne ici ni fening ispod toga, ma koliko se on ljutio.
Ako je cifra dogovorena, a ovi nasi sad traze preko toga, onda to nije korektno.
On je ispao korektan prema nama potpisavsi ugovor. Neka se ispostuju sve stavke i svi ce biti zadovoljni.
U svakom slucaju, talasanje je ono sto nam je namjanje potrebno u ovom trenutku.
Sve mimo toga, nema se ko sta ljutiti.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
To je to . Svima je malo , lesinari osjetili u FKS ima rapa , hajmo derat , yebo klub i one budale od navijaca . Svi ,svi redom nema izuzetaka . Svi su oni **** sem ove djece iz Akademije , ne bojim se da ce ih pokvariti . Serbecic i Lazic su profesinalci koji vode racuna o sebi , a to se podudara sa interesima kluba . Sta zamjeram Musmicu i za sto nema opravdanja dok je ziv :Anex je napisao/la:Ako su im dužni svi ih trebaju tužiti i hebat im majku za sva vremena uzeti i pare i papire pa sa se onda zna ko je lopov i lažov i koga treba razapinjati a mi imamo super šansu u evropi a nemamo 15 igraca koji ce to odigrati,serem se i na upravu i husrefa i igrače samo mi je žao navijača koji žive za ovaj klub a oni se izdrkavaju po njima
- Jahic je personifikacija samovolje , vulgarne psovke (ok je kritika i povisen ton , ali sve ima mjeru). Do sad su problemi u FKS uvijek dolazili od Uprave(zloupotreba polozaja), sada izgleda dolaze sa terena . Ko je vise kriv igraci ili Musemic , ja to ne znam.
Ono za sto treba pohvaliti Husrefa jeste:
- Odlicne 4 utakmice . Pokazao je strucnost i zrelost u dvomecu sa Celticom . Ponyaoke se po Laznim i odigrao korektan susret u Zenici . Kapa do poda za ove 4 tekme . Ponyaoke se i po "zvijezdama" ( OGRADJUJEM SE), AKO SU BOJKOTOVALE KLUB.Znaju papci misliti , da su nezamjenjivi . Musemic je nasa sansa i protiv Bate , nadam se pristupu kao sa Celticom , ko god bio na terenu.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Bas kao imaju mala primanja ovdje, pa ih mi tek tako sputavamo. Volimo da se igramo sa igracima, sta li
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
**** papke, nego strumfovi hahahaha pa kakav je ovo mentalni sklop je li realno. Sretnem jednog nisam ga vidio od 0:3. Sretnem ga reko gdje si sta ima, kaze evo ledja me bole, reko sto sta je, kaze ma gurate me vi ispod nas na tebeli u ledja, presjeklo me. hahahahaha. reko kakvis te vi debili ko da vas je gebels u epruveti pravio sve.
Rahmanu su rekli da moze ici ako dodje ponuda koja ce zadovoljiti klub, ponuda dosla smijesna, ali za njega dobra, dobra plata, klub ga nije pustio, pa je malo kakio. Ali to je bilo u JUNU mjesecu, sad je august, proslo 2 mjeseca.
Rahmanu su rekli da moze ici ako dodje ponuda koja ce zadovoljiti klub, ponuda dosla smijesna, ali za njega dobra, dobra plata, klub ga nije pustio, pa je malo kakio. Ali to je bilo u JUNU mjesecu, sad je august, proslo 2 mjeseca.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Izašao si van konteksta mog komentara. Smatram da Husref nije trener za Sarajevo zato jer ne zna izvući maksimum iz ekipe. To je razlog zašto ja nisam za njega, s tim što poštujem njegove rezultate, ali ovaj sport posmatram dalje od rezultata.Vaha1946 je napisao/la:
Izvini, a je li Husref kriv sto su igraci odbili da idu na pripreme?
Je li trener kriv sto se stvorio problem oko Rahmanovica jer on hoce da ide (valjda?)
Ako se Husref hipoteticki posvadjao sa Jeleskovicem, je li onda na klubu da dovede adekvatnog novog kondicionog trenera?
Ti amenstiras sve, a za sve napadas trenera o tome se radi. Ovo je ocigledno jedan lanac problema u kojem krivice imaju svi u klubu! Trebaju izaci jasno i glasno sve pojasniti i zaustaviti bilo kakve price, evo prilike sutra na pressici pred Slobodu, a na nama je da dodjemo na stadion i pruzimo maksimalnu podrsku.
A moj komentar se odnosio na ostale članove ovog foruma i načina kako oni rezonuju ovaj tekući problem. Nađi mi gdje sam ja optužio trenera za to što si me pitao? Ja samo kažem da se ne može napadati Amar Rahmanović, a Husref Musemić amnestirati u kontekstu statusa u klubu i novca. Kad je isti taj Husref Musemić zatezao za novi ugovor i kad je na upravljačke strukture vršen pritisak od strane mentalnih sklopova kakvih ima ovdje i kojima je Husref u rangu ili iznad kluba iz njima znanih razloga. Razlika je što Rahmanović ima tekući ugovor, a svi su poletili odmah da ga optuže kao glavnog negativca i klub ga je sankcionisao dok je za Husrefa podlego pritisku. Husref se posvađao sa Jeleškovićem, zašto prema njemu i Jeleškoviću nisu povučene sankcije kao prema Rahmanoviću? Doduše, čovjek je otišao sam i treba naći novog, ali pobogu nije se svađo sam sa sobom. Šta je s drugom stranom? Ja o tome pričam dok to drugi navijači ne vide, zato što su sebi u glavi stvorili kult ličnosti i za njih je Husref sveta krava.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Za sve debele koji ne citaju:
FK SARAJEVO IMA KONDIOCIONOG TRENERA!! IGRACI SU RADILI PO PLANU I PROGRAMU OD JELESKOVICA. Ovog kondicionog je predlozio sam Jeleskovic.
FK SARAJEVO IMA KONDIOCIONOG TRENERA!! IGRACI SU RADILI PO PLANU I PROGRAMU OD JELESKOVICA. Ovog kondicionog je predlozio sam Jeleskovic.
Zadnja izmjena: Kamuflazn, dana/u 01 avg 2019, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
- AlfredNobel
- Kontakt:
<3AngelDiMaria je napisao/la:S tobom moram jendom kafu popiti hahahahaAlfredNobel je napisao/la:Kaže da mu pare nisu najbitnije, voli izazove.AngelDiMaria je napisao/la:Nema se para, a Oremus pored Hajduka i jos par malo jacih klubova, bas izabrao Sarajevo. Valjda voli izazove, sta li
Kad će ova futa što psuje familiju dobiti ban? Prošli put se provukao za psovanje. Reaguj Morto.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Tačno su ovi štrumfovi nevjerovatni hahahaha, naravno komentarišu situaciju kod nas i naravno naslađuju se i slave kao pobjedu, priča im se sad " hajmoo sad hajcanje, hajmo sad nakon ovog napunit dolinu... " hahahah kakvi retardosi u pic.ku materinu.
Jedan ismijava što svake sedmice očekujemo potencijalne protivnike u evropi a nismo prošli nijedno kolo hahahah, oni uplatnicu ne znaju ispuniti, ne mogu da vjerujem kakvi su to deb.ili. hajd razumijem ima glu.pana svagdje, debi.la, al kod njih su 90% takvih, ne vjerujem
Jedan ismijava što svake sedmice očekujemo potencijalne protivnike u evropi a nismo prošli nijedno kolo hahahah, oni uplatnicu ne znaju ispuniti, ne mogu da vjerujem kakvi su to deb.ili. hajd razumijem ima glu.pana svagdje, debi.la, al kod njih su 90% takvih, ne vjerujem
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
johntravolta123
- Kontakt:
Da hoce to pojacanje i odma se svi smire.
Jesu li iste cijene karti za subotu ?
Jesu li iste cijene karti za subotu ?
-
nukleusmember
- Kontakt:
kazniti frajera sa 2 mjeseca zakašnjenja 7 dana pred evropsku tekmu?e svašta stvarno
VVVBK
VVVBK
-
johntravolta123
- Kontakt:
Bravo cijene karti iste kao prosli put.
Svi na Kosevo !
Svi na Kosevo !
slično sam i ja čuoduplakruna46 je napisao/la:
Amaru Rahmanovicu ne “obecano” kada je produzio ugovor da u slucaju zadovoljavajuce ponude moze ici na ljeto. U klub je dosla ponuda prije dvadesetak dana koja je njega izrazito zadovoljila s’ tim da bi FK Sarajevo dobilo da sa ovako izrazim “haman pa nista”. Naravno ponuda je odbijena. Menadjer pobjesnio on jos vise. Misli se da je veci od kluba. Emir je saznao sa Husrefom sta se u svlacionici prica i pokusao pricati sa njim. Nije uspjelo, pa se u skladu sa hijerarhijom u klubu pokusalo sa Velkoskim. Kapiten mu je prisao, objasnio situaciju ali je ovaj reagovao idiotski, haman da ga je krenuo da bije. Ima klosar podrsku 2-3 igraca i to ce se rijesiti.
tj. da mu je obećano da će ga prodat sad na ljeto, već mu je jednom rečeno da sačeka još malo dok dovedemo par igrača, na to je pristao,a sad su mu opet rekli da sačeka zbog ozljeda....i to nije htio prihvatit...hoće da ide, i mislim da ga treba pustit samo da dođe minimum fina cifra bar nekih 300-500 milja eura....
opravdano što su ga kaznili ali ništa ne postižemo kad te drži u šaci, trebaju ti igrači zdravi a on će folirat ozljedu garant...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Treba samo kupiti kantu boje 
Ma ko će za njega dati 300-500 eura.Pa Partizan je za Zakarica tražio 700 eura,pa nije prodat.Denchi je napisao/la:slično sam i ja čuoduplakruna46 je napisao/la:
Amaru Rahmanovicu ne “obecano” kada je produzio ugovor da u slucaju zadovoljavajuce ponude moze ici na ljeto. U klub je dosla ponuda prije dvadesetak dana koja je njega izrazito zadovoljila s’ tim da bi FK Sarajevo dobilo da sa ovako izrazim “haman pa nista”. Naravno ponuda je odbijena. Menadjer pobjesnio on jos vise. Misli se da je veci od kluba. Emir je saznao sa Husrefom sta se u svlacionici prica i pokusao pricati sa njim. Nije uspjelo, pa se u skladu sa hijerarhijom u klubu pokusalo sa Velkoskim. Kapiten mu je prisao, objasnio situaciju ali je ovaj reagovao idiotski, haman da ga je krenuo da bije. Ima klosar podrsku 2-3 igraca i to ce se rijesiti.
tj. da mu je obećano da će ga prodat sad na ljeto, već mu je jednom rečeno da sačeka još malo dok dovedemo par igrača, na to je pristao,a sad su mu opet rekli da sačeka zbog ozljeda....i to nije htio prihvatit...hoće da ide, i mislim da ga treba pustit samo da dođe minimum fina cifra bar nekih 300-500 milja eura....
opravdano što su ga kaznili ali ništa ne postižemo kad te drži u šaci, trebaju ti igrači zdravi a on će folirat ozljedu garant...
Ne kazem da je Rahman los,al on moze igrati samo u prosječnim evropskim ekipama i to mu je plafon.
Ovo su cijene za ovu sezonu, osim za derbi.johntravolta123 je napisao/la:Bravo cijene karti iste kao prosli put.
Svi na Kosevo !
onda nek odradi 2 godineamypitar je napisao/la:Ma ko će za njega dati 300-500 eura.Pa Partizan je za Zakarica tražio 700 eura,pa nije prodat.Denchi je napisao/la:slično sam i ja čuoduplakruna46 je napisao/la:
Ne kazem da je Rahman los,al on moze igrati samo u prosječnim evropskim ekipama i to mu je plafon.
mislim za akademce bez minute se plaćalo po 300 milja eura, to da za njeg se ne može dobit taj iznos nek se oprosti od fudbala odma
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zip je napisao/la:Treba samo kupiti kantu boje
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Hadis zubanovic mu je menager... dalje sami zakljucite....ako je naucio onu sirotinju zavrtati, nase nece
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ne znamo koja je cifra bila u pitanju (ta ponuda) ni sta je on dogovorio sa klubom zimus, tako da nebi ga osudjivao do tada. A da je prgav karakter jest sigurno, bar tako izgleda.
Moze se on zamjeniti u timu vrlo lako, moje mišljenje. Iako je dobar igrac i često borben. Imao je i epizoda kurcobolja..
Kako god ne ide u prilog ovakva situacija ni njemu ni klubu..
Moze se on zamjeniti u timu vrlo lako, moje mišljenje. Iako je dobar igrac i često borben. Imao je i epizoda kurcobolja..
Kako god ne ide u prilog ovakva situacija ni njemu ni klubu..
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, WeekendOffender i 8 gostiju.