onda nek odradi 2 godineamypitar je napisao/la:Ma ko će za njega dati 300-500 eura.Pa Partizan je za Zakarica tražio 700 eura,pa nije prodat.Denchi je napisao/la:slično sam i ja čuoduplakruna46 je napisao/la:
Amaru Rahmanovicu ne “obecano” kada je produzio ugovor da u slucaju zadovoljavajuce ponude moze ici na ljeto. U klub je dosla ponuda prije dvadesetak dana koja je njega izrazito zadovoljila s’ tim da bi FK Sarajevo dobilo da sa ovako izrazim “haman pa nista”. Naravno ponuda je odbijena. Menadjer pobjesnio on jos vise. Misli se da je veci od kluba. Emir je saznao sa Husrefom sta se u svlacionici prica i pokusao pricati sa njim. Nije uspjelo, pa se u skladu sa hijerarhijom u klubu pokusalo sa Velkoskim. Kapiten mu je prisao, objasnio situaciju ali je ovaj reagovao idiotski, haman da ga je krenuo da bije. Ima klosar podrsku 2-3 igraca i to ce se rijesiti.
tj. da mu je obećano da će ga prodat sad na ljeto, već mu je jednom rečeno da sačeka još malo dok dovedemo par igrača, na to je pristao,a sad su mu opet rekli da sačeka zbog ozljeda....i to nije htio prihvatit...hoće da ide, i mislim da ga treba pustit samo da dođe minimum fina cifra bar nekih 300-500 milja eura....
opravdano što su ga kaznili ali ništa ne postižemo kad te drži u šaci, trebaju ti igrači zdravi a on će folirat ozljedu garant...
Ne kazem da je Rahman los,al on moze igrati samo u prosječnim evropskim ekipama i to mu je plafon.
mislim za akademce bez minute se plaćalo po 300 milja eura, to da za njeg se ne može dobit taj iznos nek se oprosti od fudbala odma