FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Orangina85
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Orangina85 » 01 avg 2019, 16:29

paulus je napisao/la:Luka Modric poslao podrsku Zrinskom , ne pjevaju oni Tompsona djaba, sto nije poslo por podrske i Sarajevu. I onda kad mi neko kaze navijat za njih , , svaka repka ima makar 30 posto Bosanaca i Hervehovaca , al to niko ne spominje . Znam da je politika , al muka mi je vise od obog , Zrinski oni podrzavaju , sto ? Klub iz BiH al ima sahovnicu . Sto ne podrze Cukaricki, Sarajevo , Zvezdu , zna se sto ! Muka mi je od Balkana , mrznja u svakoj mjesnoj zajednici , lazi , podmetanje , kradja , prevara , lazna prijateljstva, BI VOLIO DA DODJEMO DO GRUPA SAMO RADI MRZITELJA ,TO BI TUGA BILA U CJELOJ BiH osim mozda dio Mostara , Visoko , u travniku ima hordasa , to su gradovi sto znam da NAS NE MRZE.
Pa igrao je frajer u zrinjskom
Pantelija je napisao/la:Hadis zubanovic mu je menager... dalje sami zakljucite....ako je naucio onu sirotinju zavrtati, nase nece
Nije mu zubanovic menadzer...onaj iz tuzle mu je menadzer

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 avg 2019, 16:41

Nije vise deeni, zubanova je agencija
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 01 avg 2019, 16:45

duplakruna46 je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:kazniti frajera sa 2 mjeseca zakašnjenja 7 dana pred evropsku tekmu?e svašta stvarno

VVVBK
Izgleda da je bas tesko objasniti tebi i pojedincima kako funkcionise placanje.
pa onda me prosvijetli "vuče sa wall.streeta"

VVVBK

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 01 avg 2019, 16:46

MortemHz je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
Vaha1946 je napisao/la:
Izvini, a je li Husref kriv sto su igraci odbili da idu na pripreme?
Je li trener kriv sto se stvorio problem oko Rahmanovica jer on hoce da ide (valjda?)
Ako se Husref hipoteticki posvadjao sa Jeleskovicem, je li onda na klubu da dovede adekvatnog novog kondicionog trenera?
Ti amenstiras sve, a za sve napadas trenera o tome se radi. Ovo je ocigledno jedan lanac problema u kojem krivice imaju svi u klubu! Trebaju izaci jasno i glasno sve pojasniti i zaustaviti bilo kakve price, evo prilike sutra na pressici pred Slobodu, a na nama je da dodjemo na stadion i pruzimo maksimalnu podrsku.
Izašao si van konteksta mog komentara. Smatram da Husref nije trener za Sarajevo zato jer ne zna izvući maksimum iz ekipe. To je razlog zašto ja nisam za njega, s tim što poštujem njegove rezultate, ali ovaj sport posmatram dalje od rezultata.

A moj komentar se odnosio na ostale članove ovog foruma i načina kako oni rezonuju ovaj tekući problem. Nađi mi gdje sam ja optužio trenera za to što si me pitao? Ja samo kažem da se ne može napadati Amar Rahmanović, a Husref Musemić amnestirati u kontekstu statusa u klubu i novca. Kad je isti taj Husref Musemić zatezao za novi ugovor i kad je na upravljačke strukture vršen pritisak od strane mentalnih sklopova kakvih ima ovdje i kojima je Husref u rangu ili iznad kluba iz njima znanih razloga. Razlika je što Rahmanović ima tekući ugovor, a svi su poletili odmah da ga optuže kao glavnog negativca i klub ga je sankcionisao dok je za Husrefa podlego pritisku. Husref se posvađao sa Jeleškovićem, zašto prema njemu i Jeleškoviću nisu povučene sankcije kao prema Rahmanoviću? Doduše, čovjek je otišao sam i treba naći novog, ali pobogu nije se svađo sam sa sobom. Šta je s drugom stranom? Ja o tome pričam dok to drugi navijači ne vide, zato što su sebi u glavi stvorili kult ličnosti i za njih je Husref sveta krava.
Postao si apsolutno isti kao i oni samo što vrtiš suprotnu priču iz dana u dan jer spominješ samo jednu osobu, sve isto kao i oni.
Tu osobu spominjem u kontekstu da nije veći od kluba, za razliku od tih drugih s kojima me porediš. Ako ti je to isto onda ti predlažem da sam sebi postaviš neka pitanja.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 avg 2019, 16:49

Ja ne znam ni jednu agenciju ni menagera i mene kao navijaca zaboli za menagere. A ovdje sve kao navijaci a znaju sve menagere, transfer, igrace, ko koga zastupa to još nisam vidjeo da navijaci prate vise menagere nego klub.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 01 avg 2019, 16:49

dynamodresden1 je napisao/la:
    :clap:
    emir79 je napisao/la:Ako si ti u zivotu potkupljiv, ne mora znaciti da je svako. Ne brini se ti za mene ;)
    Beskičmenjaci poput tebe i ove sline kamuflazna uglavnom optužuju druge za sve ono što su oni sami. Vodite šefa kući i sisajte mu tamo napojnu žilu i napravite mu fotelju ko malom Budi.
    Posebno se napusi onoj tribini koju ovdje samo skriven smijes spominjati i dolaziti kad treba pljuvati najtrofejnijeg trenera,a za svaku tekmu visis po forumu i koga zaboli **** sta ti mislis jer samo ti misljenje na usranom forumu iznositi mozes
    Ne razumijem, mora se notarski ovjeriti kad se ta tribina spominje jel? I ako niti dnao forum služi za iznošenje mišljenja.

ShofaII
    Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 01 avg 2019, 17:01

Podrska za upravu, samo deri po novcaniku.
    Adukor je primjer na sta ste spremni apsolutna podrska i za takav potez ako bude.

Podrska za Husrefa i igrace koji zele igrati.

Podrska za upravu i oko stadiona i gdje cemo igrati. Da se odlucite da igramo u Minhenu ko voli Sarajevo podrzati ce vas.

Ko i trun voli Sarajevo sad mu moze biti jasno sta se od aprila pokusa a skuhat al se ne damo ubacit u taj lonac.
    Pesimista: ne moze gore od ovoga
    Optimista: moze moze

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 01 avg 2019, 17:03

Kad ti budea pratio taj klub kao ta tribina ,a ne ovde sektasiti i glavni ratnik biti na forumu i srati po svemu ja stvarno ne znam za koga ti navijas i ko te salje.

Pantelija
    Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 avg 2019, 17:08

Sta se ovo prica oko stadiona :tokralju: :tokralju:

SarajevoJeBordo
    Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 01 avg 2019, 17:09

dynamodresden1 je napisao/la:Kad ti budea pratio taj klub kao ta tribina ,a ne ovde sektasiti i glavni ratnik biti na forumu i srati po svemu ja stvarno ne znam za koga ti navijas i ko te salje.
    Preporučujem ti da napraviš vlastiti forum i odrediš šta se smije pisati. A ti se svakako ovdje deklarišeš kao navijač nekog drugog kluba, tako da jedino može biti da si ti zalutao ovdje.

Grohotom se smijem na ove profesionalne procjenjivače vjernosti klubu.

ElCartel11
    Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 01 avg 2019, 17:10

Pantelija je napisao/la:Sta se ovo prica oko stadiona :tokralju: :tokralju:
    Moze malo opsirnije :D
    Tamo, na Uni zlatno zrnce,
    a na Drini zora plava,
    u Neretvi spava sunce,
    niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Pantelija
    Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 avg 2019, 17:12

bordobijeli je napisao/la:Ja ne znam ni jednu agenciju ni menagera i mene kao navijaca zaboli za menagere. A ovdje sve kao navijaci a znaju sve menagere, transfer, igrace, ko koga zastupa to još nisam vidjeo da navijaci prate vise menagere nego klub.
    Pa tvoja stvar je sto ne znas. Ja eto znam i ne vidim nista lose tu, a ne prekacem tekme i dobar dio zivota sam ostavio na sjeveru i istoku. Bitno je ko je menager jer su oni danas jaci nego klubovi vecinom. Rialoa i mendes i ramadani drze sve jake timove, odredjeuju cijene, pa kad im nesto ne lezi s par igraca razjebu atmosferu u klubu i prave transfere.

Isto tako i ovdje menager pokusava da pravi klub budalom.
    ElCartel11 je napisao/la:
    Na infu pouzdan momak napisa da su usaglasili lokaciju i da idu uskoro u vijetnam po zavrsne pregovore/lovu .
    20 mil eura

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 01 avg 2019, 17:13

dynamodresden1 je napisao/la:Kad ti budea pratio taj klub kao ta tribina ,a ne ovde sektasiti i glavni ratnik biti na forumu i srati po svemu ja stvarno ne znam za koga ti navijas i ko te salje.
    Preporučujem ti da napraviš vlastiti forum i odrediš šta se smije pisati. A ti se svakako ovdje deklarišeš kao navijač nekog drugog kluba, tako da jedino može biti da si ti zalutao ovdje.

Grohotom se smijem na ove profesionalne procjenjivače vjernosti klubu.
    Pa ti debilcino tupis zube istom pricom nekim zavjerama,jel te to Husref silovo pa si tako kivan,da je jesic u pitanju vjerujem da bi manje pljuvao,i glavni si tu kad je tekma u toku primjetio sam,a sad se i malo glup pravi za taj drugi klub sto spominjes,ja ruku dajem da su navijaci tog kluba vise bodrili Sarajevo po evropi nego ti pizdune mali sakriveni

fks74
    Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 avg 2019, 17:17

Sta bi bilo da ne osvojismo, duplu krunu.

Denchi
    Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 avg 2019, 17:21

Pantelija je napisao/la:
    bordobijeli je napisao/la:Ja ne znam ni jednu agenciju ni menagera i mene kao navijaca zaboli za menagere. A ovdje sve kao navijaci a znaju sve menagere, transfer, igrace, ko koga zastupa to još nisam vidjeo da navijaci prate vise menagere nego klub.
    Pa tvoja stvar je sto ne znas. Ja eto znam i ne vidim nista lose tu, a ne prekacem tekme i dobar dio zivota sam ostavio na sjeveru i istoku. Bitno je ko je menager jer su oni danas jaci nego klubovi vecinom. Rialoa i mendes i ramadani drze sve jake timove, odredjeuju cijene, pa kad im nesto ne lezi s par igraca razjebu atmosferu u klubu i prave transfere.

Isto tako i ovdje menager pokusava da pravi klub budalom.
    ElCartel11 je napisao/la:
    Na infu pouzdan momak napisa da su usaglasili lokaciju i da idu uskoro u vijetnam po zavrsne pregovore/lovu .
    20 mil eura
    Panto jel Otoka u pitanju da se raznesem svakako sam libero do kraja hefte :D :urnebes: :rol:
    Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ShofaII
    Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 01 avg 2019, 17:28

Lokaciju ne moze te ni naslutiti
    Pesimista: ne moze gore od ovoga
    Optimista: moze moze

MortemHz
    Interni moderator
    Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 avg 2019, 17:29

ShofaII je napisao/la:Lokaciju ne moze te ni naslutiti
    Ljubljana?
    Yugoslav First League - ⭐️⭐️
    Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

nukleusmember
    Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 01 avg 2019, 17:30

hastahana :kafa:

VVVBK

MortemHz
    Interni moderator
    Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 avg 2019, 17:31

Ma Butmir, gdje drugo :D
    Yugoslav First League - ⭐️⭐️
    Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

visokohz
    Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 01 avg 2019, 17:34

Semizovac!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: criticalmass i 6 gostiju.