Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Citizen-X
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Citizen-X » 12 jul 2011, 00:40

Vjecna Robija je napisao/la:I ja sam odlucio da se malo aktiviram,znaci prognoze,analize sve cu ganjati :D
Cekam Monologa,Interistu,Devila itd. itd.

Sutra nesto novo

P.S Jaruga

Argentina dobiva 100 %
Vise od 1 razlike
3 +
ja sam krhn'o strasnu cifru na X2 - ja imam osjecaj da nesto medju njima ne stima igraju traljavo ko hadalji a i Kostarika ce traziti svoju sansu - sjeti se da je samo sreca Argentinu spasila prosli put od ispadanja

nema veze ako i padnem - po prikazanom do sad nisu apsolutni favoriti ni jedne tekme pobijedili nisu i nijednom poveli nisu...

kako god dabogda ja upo a svi se ostali oparili jedri ga - sretno :mrgreen:

sta je definitivno moguce - a eto ne sumnjam u to - da ce ih (argentince) sudija pogurat pa se nadam penalu ili crvenom kartonu. eto sta mogu da kazem i to bih mogao reci da ce da se desi 100%
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 12 jul 2011, 00:50

Evo gledam ponudu za Argentinu i odlucih se Argentina daje gol u oba poluvremena po kvoti 1.75... Njima je jednostavno biti ili ne biti, mislim da navijaci nece biti zadovoljni nekom minimalnom pobjedom, pa kontam krenuce u napad od prve minute, a klupa je dovoljno dobra da ga nek zavali u drugom... Poz i sretno!
P.S. zadnja dva dana dobitna ali nisam bio kuci, pa nisam postavljao nista, yebiga :D
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 12 jul 2011, 00:52

Da ne bi ispalo da govorim da nema zicera sa tim malim kvotama na regularnom klađenju, evo jednog, po meni, naravno :mrgreen:

Linfield - BATE Borisov; Zajebana bjeloruska ekipa, prvenstvo uveliko u toku, prvi ubjedljivo. Sjeverni Irci na pauzi. BATE prošle godine odličan. Napatio Kopenhagena, izbacili Maritimo, prošli grupnu fazu EL, ispali od PSG-a zbog gola u gostima(2:2, 0:0) ;

Linfield nema domaće pobjede u LŠ od 2000 godine. Ne znači ništa, al eto, po meni su tarabe žešće :mrgreen: BATE je ipak mnogo ozbiljnija ekipa. U zadnje tri godine su svaki put igrali grupne faze( dva puta EL i jednom LŠ) što je za svaki respekt. To isto znači da ne muljaju sa levatima nego da ih nabiju ako mogu(svaki put, u zadnje tri godine su dobili obje utakmice u prvim rundama takmičenja-islanđane dva puta, makedonce )

Eto :mrgreen:

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 12 jul 2011, 00:54

Ma druze ne vjerujem da ce Argentina OPET odigrati losu utakmicu,jednostavno moraju ovo uzeti.
Naravno da nisu favoriti,i istina je da ih ne ide,ali sam siguran da ce ovu pobijediti.Smijem kucu,stan,auto i vikendicu staviti :lol: :lol:
Ma hajde ja sam sice stavio,nisam nista mnogo.Samo sam igrao svakakve kombinacije.

Od mene :

Argentina 1 (1.15)
Ukupan broj golova u prvom 2 (3.75)
Tacan rezultat 3:0 ili 3:1 (3.55,10.50)
Vise golova : u prvom (3.05)

kad se vec ima :D
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..

Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 12 jul 2011, 02:37

kostarika igra 3 4 3 ahhahahahhahahahaha juriiiiiiiiiiiiis braco tifusariiiiiiiiiiiiiiii :mrgreen: :lol:

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 12 jul 2011, 02:59

Citizen-X je napisao/la:kostarika igra 3 4 3 ahhahahahhahahahaha juriiiiiiiiiiiiis braco tifusariiiiiiiiiiiiiiii :mrgreen: :lol:
hahaha joj pravo sam se nasmijao.
Ajmo Argentina dokazi ko je najbolji :lol:

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 12 jul 2011, 03:33

joj Argentine jest tanka :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 jul 2011, 10:00

Jos dvica na Sarajevo 6.20 :mrgreen:

jos odigrati dvije kvote po 1,50 i staviti na cenera :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 12 jul 2011, 10:08

Megamon je napisao/la:Jos dvica na Sarajevo 6.20 :mrgreen:

ubijedi ti mene u tu dvicu :D :lol:

singapurtjani bi mogli opet danas "iznenadit" masne su kvote - sto je najgore rastu :mrgreen:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 jul 2011, 10:18

Citizen-X je napisao/la:

singapurtjani bi mogli opet danas "iznenadit" masne su kvote - sto je najgore rastu :mrgreen:
Ma odigraj single sve osim keca :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 12 jul 2011, 10:24

Megamon je napisao/la:
Citizen-X je napisao/la:

Ma odigraj single sve osim keca :lol:
:mrgreen:

odigro bi al nema Sarajeva mater im jbm
našo sam na trecoj kladionici :D

Lepinja
Kontakt:

Post Postao/la Lepinja » 12 jul 2011, 10:50

S. Bratislava -Tobol 1
FC Lustenau -LASK Linz GG
Young Lions - Tampines 2

Citizen x neces ti mene sinoc da poslusas Argentinu da igras 3+ :D

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 12 jul 2011, 11:05

Vjecna Robija je napisao/la:
P.S Jaruga

Argentina dobiva 100 % :mrgreen:
Vise od 1 razlike :mrgreen:
3 + :mrgreen:
I pogodio sam rezultat 3:0

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 12 jul 2011, 11:07

Lepinja je napisao/la:S. Bratislava -Tobol 1
FC Lustenau -LASK Linz GG
Young Lions - Tampines 2

Citizen x neces ti mene sinoc da poslusas Argentinu da igras 3+ :D
poslusaj ti mene singapurtjani danas kontra "favorita" kv 8.00 pa ako i ofulas znas da si ofulo nesto dobro ha ja 1 1X x 8-)

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 12 jul 2011, 11:15

Danas loše kvote na favorite u LP, jedno iznenađenje će biti ali haj' ti znaj koje.. :mrgreen: Mogli bi se jedino golovi igrati, recimo Valleta under i Maribor over.. Naizgled dvije solidne dvice Litex i Plzen, ali imam neki osjećaj da jedna neće doći..

Sutra bi fix trebao biti BATE i uz dva-tri favorita nagurati na kvotu 2 i duplanje :mrgreen:
Samo mene privlači dvica na Neftchi, na bwin je 13.5 a na bet365 8.5, nažalost imam račun samo na ovoj drugoj :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 12 jul 2011, 11:19

kazu da je taj neftci tvrd orah do jaja imaju logistiku naftogasna kompanija im sponzor a nije im ni igracki kadar šuša.

nista

danas igram singapurtjane a onda neftci i sarajevo u kost kontra "sigurica" bog mu dusa mu 8-)

Lepinja
Kontakt:

Post Postao/la Lepinja » 12 jul 2011, 11:23

Ove godine u tim doveli Stamenkovica biveg golmana Zvezde dok je Dinamo u ne bas dobroj situaciji zavrsio prvenstvo a i doveo je mnogo igraca sad pa ce trebati mnogo da se uigraju.

David protiv Golijata vidjecemo ja tipujem na bar neki moguci X :D

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 12 jul 2011, 11:27

Lepinja je napisao/la:Ove godine u tim doveli Stamenkovica biveg golmana Zvezde dok je Dinamo u ne bas dobroj situaciji zavrsio prvenstvo a i doveo je mnogo igraca sad pa ce trebati mnogo da se uigraju.

David protiv Golijata vidjecemo ja tipujem na bar neki moguci X :D
eto vidis kako moze fino da se prica bez rasprave i bespotrebnog nadjebavanja 8-)

Lepinja
Kontakt:

Post Postao/la Lepinja » 12 jul 2011, 11:39

Nesto me vuce da Austrija Bec nece uzeti Rudara u Pljevlji kvota na Rudar u stalnom padu :o

2 na Sarajevo i X na Rudara dobitak ko bombona :D

nando
Kontakt:

Post Postao/la nando » 12 jul 2011, 11:59

banovan je napisao/la:Makabi-Borac; po meni, poklon hendikep. Borac ostao bez Maletića, Čorića i Nikolića. U svakoj liniji "ponajbolji igrač" im je otišao. Novi trener koji je otjeran iz Dugopolja, hrvatskog drugoligaša. Pored svega, velike vrućine i ogromna vlažnost zraka u Izraelu govore da će igrači Borca sigurno imati veliki problem sa aklimatizacijom.

Makabi ostao bez par igrača, loše pripreme, par poraza ali to ne znači apsolutno ništa. Prolaz u naredno kolo znači siguran play of EL. Oni ciljaju na plasman u grupnu fazu LŠ.

1,55 kvota. Vjerovatno će pasti do sutra. Bilo kako bilo, vrijedi odigrati.

Mogren-Litex; Mogren je prodao dva najbolja igrača, Grbića Olimpijakosu i Četkovića Jageloniji. Pored njih nedostaju prvi golman Janjušević, veznjaci(starteri) Tatar i Jovanović, Djokaj(prema priči najbolji igrač odbrane). Pored ovih, još ima fale tri napadača :mrgreen: Vujović, Zec i Bakić kao i krilo Pržica.
Utakmica se ne igra u Budvi nego u Podgorici.

Ono što ide u korist Mogrenu jeste odlazak najboljeg igrača LItexa Doke u Istanbul BB; Doveli su 5 novih igrača. Plan je plasman u grupnu fazu LŠ ili EL;

Biće baš vruće u Podgovorici al to baš i ne vidim kao neku prednost desetkovanom Mogrenu.

1,60 kvota. U nekoj varijanti probati sa hendikepom.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovo su fol ziceri :mrgreen:
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Evo jedne zanimljive opklade :mrgreen:

Valletta - Ekranas, Ekranas je u zadnjih 15 utakmica a strani odigrao 10 under-a ; Valleta ima 12 undera u zadnjih 17 mečeva. Od zadnjih 14 domaćih utakmica imaju 9 undera. U suštini je ovo dvojka, kao, al me brine super ponuda :mrgreen: Ovi naši su varalice, biće to zajebano, bez golijade. Valletta se brani ko Teočak a Ekranas ide na siguricu. Ako može pobjeda dobro jeste, ako ne, nema veze, ima domaća utakmica.

Under 2,5

-----------------------------------------------------------------------------------------

Inače, treba se pripaziti regularnog klađenja na par Dinamo ZG - Neftči; Dinamo se tradicionalno pati sa tim "levatima" (Šerif, Pjunik, Kazar). Usput, u Neftčiju igra Emil Mpenza, imaju nekakve makedonske reprezentativce u ekipi(Mitrevski, Georgijevski). Imaju brazilaca. Napadač im je posuđeni igrač Rubina iz Kazana(Nasimo). Glavni sponzor im je državna naftna kompanija :mrgreen: Predsjednik kluba im je obećao 1,5 milion USD ako se plasiraju u grupnu fazu :mrgreen: Niska kvota, premalo za rizika. Moje mišljenje :mrgreen:

Isto tako se treba pripaziti para Skonto Riga - Wisla, preniska je kvota a poljaci u u zadnje vrijeme vrlo loši u Europi. MIslim da je Wisla prije par sezona ispala od Levadie, estonskog šampiona.

Ista priča važi za Bangor- Helsinki. Helsinki igra bez tri standardna odbrambena igrača(Rafinha, Hakanpää, Ojala). Uz to, kvota je smiješna. Realno.

Nekad je glupo ići na regularno klađenje gdje su preniske kvote a favoriti nisu "ekipe" nego su samo malo manje loši u odnosu na protivnika :mrgreen:

Eto, nadam se da sam pomogao.

Živjeli
samo da se nadovezem na ovo:Mogren je prosle godine igrao u Evropa ligi gdje je u drugom pretkolu ispao od Makabija T.A. 2-1,0-2 (2-3) ali nakon odlaska skoro pola ekipe nevjerujem da bi mogli napraviti nesto danas.Prije dvije godine su ispali od Kopenhagena rezultaton 0-12.
Litex je prosle godine u LP izbacio Rudara P. Crnogorkog prvaka tada ukupnim rez. 5-0, a onda su ispali od Ziline.Ne postizu dobre rezultate u zadnje 2-3 godine ali protiv ekipa kao sto je Mogren lahko prolaze.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.