banovan je napisao/la:Makabi-Borac; po meni, poklon hendikep. Borac ostao bez Maletića, Čorića i Nikolića. U svakoj liniji "ponajbolji igrač" im je otišao. Novi trener koji je otjeran iz Dugopolja, hrvatskog drugoligaša. Pored svega, velike vrućine i ogromna vlažnost zraka u Izraelu govore da će igrači Borca sigurno imati veliki problem sa aklimatizacijom.
Makabi ostao bez par igrača, loše pripreme, par poraza ali to ne znači apsolutno ništa. Prolaz u naredno kolo znači siguran play of EL. Oni ciljaju na plasman u grupnu fazu LŠ.
1,55 kvota. Vjerovatno će pasti do sutra. Bilo kako bilo, vrijedi odigrati.
Mogren-Litex; Mogren je prodao dva najbolja igrača, Grbića Olimpijakosu i Četkovića Jageloniji. Pored njih nedostaju prvi golman Janjušević, veznjaci(starteri) Tatar i Jovanović, Djokaj(prema priči najbolji igrač odbrane). Pored ovih, još ima fale tri napadača
Vujović, Zec i Bakić kao i krilo Pržica.
Utakmica se ne igra u Budvi nego u Podgorici.
Ono što ide u korist Mogrenu jeste odlazak najboljeg igrača LItexa Doke u Istanbul BB; Doveli su 5 novih igrača. Plan je plasman u grupnu fazu LŠ ili EL;
Biće baš vruće u Podgovorici al to baš i ne vidim kao neku prednost desetkovanom Mogrenu.
1,60 kvota. U nekoj varijanti probati sa hendikepom.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovo su fol ziceri
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evo jedne zanimljive opklade
Valletta - Ekranas, Ekranas je u zadnjih 15 utakmica a strani odigrao 10 under-a ; Valleta ima 12 undera u zadnjih 17 mečeva. Od zadnjih 14 domaćih utakmica imaju 9 undera. U suštini je ovo dvojka, kao, al me brine super ponuda

Ovi naši su varalice, biće to zajebano, bez golijade. Valletta se brani ko Teočak a Ekranas ide na siguricu. Ako može pobjeda dobro jeste, ako ne, nema veze, ima domaća utakmica.
Under 2,5
-----------------------------------------------------------------------------------------
Inače, treba se pripaziti regularnog klađenja na par Dinamo ZG - Neftči; Dinamo se tradicionalno pati sa tim "levatima" (Šerif, Pjunik, Kazar). Usput, u Neftčiju igra Emil Mpenza, imaju nekakve makedonske reprezentativce u ekipi(Mitrevski, Georgijevski). Imaju brazilaca. Napadač im je posuđeni igrač Rubina iz Kazana(Nasimo). Glavni sponzor im je državna naftna kompanija

Predsjednik kluba im je obećao 1,5 milion USD ako se plasiraju u grupnu fazu

Niska kvota, premalo za rizika. Moje mišljenje
Isto tako se treba pripaziti para Skonto Riga - Wisla, preniska je kvota a poljaci u u zadnje vrijeme vrlo loši u Europi. MIslim da je Wisla prije par sezona ispala od Levadie, estonskog šampiona.
Ista priča važi za Bangor- Helsinki. Helsinki igra bez tri standardna odbrambena igrača(Rafinha, Hakanpää, Ojala). Uz to, kvota je smiješna. Realno.
Nekad je glupo ići na regularno klađenje gdje su preniske kvote a favoriti nisu "ekipe" nego su samo malo manje loši u odnosu na protivnika
Eto, nadam se da sam pomogao.
Živjeli