Sport i TV

legenda reala
Kontakt:

Re: Sport i TV

Post Postao/la legenda reala » 11 avg 2016, 21:50

Otelo je napisao/la:Baš me zanima ko će dobiti tekmu Hrvatska-Danska, Hrvati bolji za sada :mrgreen:
reci filipu13 da je na Moja Tv otključan HRT :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 11 avg 2016, 21:54

legenda reala je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Baš me zanima ko će dobiti tekmu Hrvatska-Danska, Hrvati bolji za sada :mrgreen:
A meni brate cijeli dan evo ne radi moja tv. Gasio iz struje,restartovao i opet ništa. Zvao ih i rekli da će me zvati, a evo još ništa. :oops: :oops:

filip13

Post Postao/la filip13 » 11 avg 2016, 22:09

reci mu sam

HaRakIRi46
Kontakt:

Post Postao/la HaRakIRi46 » 11 avg 2016, 23:31

Od ove sezone gledaoci Sport Kluba ce moci pratiti SVE UTAKMICE portugalskog prvenstva DIREKTNO ,dakle sve i jedna utakmica uzivo :D
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 11 avg 2016, 23:48

arelinho je napisao/la:A meni brate cijeli dan evo ne radi moja tv. Gasio iz struje,restartovao i opet ništa. Zvao ih i rekli da će me zvati, a evo još ništa. :oops: :oops:
Ja te tamo selamim ti ništa. :mrgreen: Može biti da ti je resiver crko, kad dođu treba li bi stavti novi a kad će doći, načekat ćeš se. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 11 avg 2016, 23:50

Znaci radit ce peti i sesti kanal non stop al ko ce fakat gledati Estoril-Tondela :mrgreen:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 11 avg 2016, 23:58

Unofficialpage je napisao/la:
arelinho je napisao/la:A meni brate cijeli dan evo ne radi moja tv. Gasio iz struje,restartovao i opet ništa. Zvao ih i rekli da će me zvati, a evo još ništa. :oops: :oops:
Ja te tamo selamim ti ništa. :mrgreen: Može biti da ti je resiver crko, kad dođu treba li bi stavti novi a kad će doći, načekat ćeš se. :D
Ma ono piše mi nema video prijenosa. Trebalo bi da radi resiver. Ona tri lampice na routeru samo gore, a ne ona treća što treba da blinka ona samo gori.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 12 avg 2016, 00:11

arelinho je napisao/la:
A meni brate cijeli dan evo ne radi moja tv. Gasio iz struje,restartovao i opet ništa. Zvao ih i rekli da će me zvati, a evo još ništa. :oops: :oops:
Ovako cu ti reci, probaj da objasnis kvar, pa ako je neki normalan odmah otidji sam do njih i uzmi novu opremu, to je najbezboljni nacin da se to rijesi. Inace ako nemas nikog, cekat ces par dana !
Max Allegri

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 12 avg 2016, 00:16

Mig_Mig je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Ovako cu ti reci, probaj da objasnis kvar, pa ako je neki normalan odmah otidji sam do njih i uzmi novu opremu, to je najbezboljni nacin da se to rijesi. Inace ako nemas nikog, cekat ces par dana !
Rekao jutros u čemu je problem i dao podatke. Ovaj mi rekao da će me kolege zvati. Ti kažeš da je ovo oprema otišla iako tek 5 mjeseci koristim moju tv? Ovo mi se još jednom desilo, ali mi je proradilo nakon 3-4 sata. Evo danas od 12:00 ne radi pa sve do sada. Fiksni je uredu, ali tv neće.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 12 avg 2016, 00:21

Pa fiksni obicno bude uredu, sto je doabr znak. Pa vidi, nije stvar koliko je stara oprema. Poenta je da je to oprema koja je losa, pa i vrlo mala oscilacija napona dovodi do toga da crkne. Otidji do njij, to ti je najbolje, ne cekaj !
Max Allegri

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 12 avg 2016, 00:25

Mig_Mig je napisao/la:Pa fiksni obicno bude uredu, sto je doabr znak. Pa vidi, nije stvar koliko je stara oprema. Poenta je da je to oprema koja je losa, pa i vrlo mala oscilacija napona dovodi do toga da crkne. Otidji do njij, to ti je najbolje, ne cekaj !
Imaš pp.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 12 avg 2016, 05:12

Predsezonske utakmice NFL-a od ovog vikenda na Sport Klubu.
Don't believe the hype.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 12 avg 2016, 09:18

Ne znam jesi li ovo radio. Ugasi ruter, ugasi resiver iz struje i sačekaj nekoliko minuta, upali ruter i sačekaj dok dođe to jest dok se upali, onda upali resiver pa vidi hoće li raditi.

Damir Dzumhur!!!!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 12 avg 2016, 11:40

Unofficialpage je napisao/la:Ne znam jesi li ovo radio. Ugasi ruter, ugasi resiver iz struje i sačekaj nekoliko minuta, upali ruter i sačekaj dok dođe to jest dok se upali, onda upali resiver pa vidi hoće li raditi.
Jutros proradilo samo od sebe. :urnebes: :urnebes: Dobro je neka radi, a nadam se da neće biti problema. :)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 12 avg 2016, 12:11

arelinho je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Ne znam jesi li ovo radio. Ugasi ruter, ugasi resiver iz struje i sačekaj nekoliko minuta, upali ruter i sačekaj dok dođe to jest dok se upali, onda upali resiver pa vidi hoće li raditi.
Jutros proradilo samo od sebe. :urnebes: :urnebes: Dobro je neka radi, a nadam se da neće biti problema. :)
Neka je, samopopravilo se. :mrgreen:

Damir Dzumhur!!!!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 avg 2016, 14:56

akisarajevo92 je napisao/la:Predsezonske utakmice NFL-a od ovog vikenda na Sport Klubu.
Kad pocinje sezona?

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 12 avg 2016, 15:02

ASD je napisao/la:
akisarajevo92 je napisao/la:Predsezonske utakmice NFL-a od ovog vikenda na Sport Klubu.
Kad pocinje sezona?
9. septembra
Don't believe the hype.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 12 avg 2016, 15:20

ASD je napisao/la:
Kad pocinje sezona?
Neces valjda gledati ? Ne treba ti to, vjeurj mi :D
Max Allegri

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 avg 2016, 13:03

arelinho je napisao/la:
:shock:
dok za dvije godine tvoj resiver zavlada svijetom

ozbiljno nemoj da im popuštaš. samo gledaju da te otkantaju i da ne rade svoj posao. budi uporan. mene su zayebavali totalovci oko promjene resivera. 5 yebenih mjeseci, a svaki peti dan jedan kanal bi prestao raditi i kad sam počeo prijetiti tužbom dovukli se
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 13 avg 2016, 14:47

Opet se stoki iz Telemacha nayebem familije. Digitalna šema sva poyebana, SK u HD-u nema signala, na analognoj slika užas i trza, i sad ja njima trebam dati prokletih 18 km jer ne mogu gledati utakmicu radi koje i plaćam usranu pretplatu.
Forza Milan!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.