Hajde Roger osvoji ovaj turnir, ipak je ovo tvoja omiljena podloga, Grass(trava
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Sljedece sedmice Rafa i Roger igraju Gerry Weber Open, dok Murray igra Queens.
).
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Berdych u zdrijebu kod Nadala, Raonic kod Federera.
U Queensu Karlovic-Hewitt
Halle
http://www.atpworldtour.com/posting/2012/500/mds.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Queens
http://www.atpworldtour.com/posting/2012/311/mds.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
U Queensu Karlovic-Hewitt
Halle
http://www.atpworldtour.com/posting/2012/500/mds.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Queens
http://www.atpworldtour.com/posting/2012/311/mds.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Andy izgubio od Mahuta u Queensu, taman kad sam napisao na temi GS da bi mogao nesto vise na travi uraditi, on napravi nesto ovako.
I drugi Andy izletio, ARod ispao od Vasselina, Andy je toliko nemocan pa i na travi ne moze nista, ovo je njegova posljednja sezone po svemu sudeci.
Motiva nema, igre nema, nek osvoji jos jednu titulu ove godine, pa da upotpuni onaj niz, ja mislim od 11 sezona zaredom kako je osvajao titulu.
U Halleu sutra Nadal protiv Lacka, Federer protiv Mayera, Feda ceka Milos, a Nadala Berdych.
I drugi Andy izletio, ARod ispao od Vasselina, Andy je toliko nemocan pa i na travi ne moze nista, ovo je njegova posljednja sezone po svemu sudeci.
Motiva nema, igre nema, nek osvoji jos jednu titulu ove godine, pa da upotpuni onaj niz, ja mislim od 11 sezona zaredom kako je osvajao titulu.
U Halleu sutra Nadal protiv Lacka, Federer protiv Mayera, Feda ceka Milos, a Nadala Berdych.
Ne mora značiti,sve su ovo pripremni turniri na koje neko mora doći a neko neretro je napisao/la:Andy izgubio od Mahuta u Queensu, taman kad sam napisao na temi GS da bi mogao nesto vise na travi uraditi, on napravi nesto ovako.
"Indija,Pakistan..."
Raonic prvi servira prosjecno 227km/h
.
Nema ovdje breaka.
Nema ovdje breaka.
Uvijek mi se cinilo da Roger protiv Raonica igra sa pola snage
Da mu set, i onda odradi do kraja
74. titula neminovnost!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Haas dobio Berdycha u tri seta, Federer ne bi trebao imati problema da osvoji titulu.
Raonica skoro pa nemoguce breaknuti(ipak uspio Federer
), ali kretanje mu je evidentno slabije nego na betonu, pa cak i sljaci.
ATP Halle 1/2
Federer-Youhhni
Haas-Kohly
ATP Queens 1/2
Cilic-Querrey
Dimitrov-Nalbandian
Raonica skoro pa nemoguce breaknuti(ipak uspio Federer
ATP Halle 1/2
Federer-Youhhni
Haas-Kohly
ATP Queens 1/2
Cilic-Querrey
Dimitrov-Nalbandian
roger vec ima 74Edin TM87 je napisao/la:Uvijek mi se cinilo da Roger protiv Raonica igra sa pola snageDa mu set, i onda odradi do kraja
74. titula neminovnost!
btw svaki W je dobar
Miša je stara Rogerova mušterija, na ovom turniru nije servirao baš sjajno, ako ne popravi servis neće imati ni one minimalne šanse.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Znao sam da sam pogrijesio, al' mi se nije dalo provjeravatdelko je napisao/la:roger vec ima 74Edin TM87 je napisao/la:Uvijek mi se cinilo da Roger protiv Raonica igra sa pola snageDa mu set, i onda odradi do kraja
74. titula neminovnost!
bice 75
btw od 70-e titule, roger vise nije izgubio nijedno finale, znaci kad udje u finale to je to
tj. ako sutra uzme juznog uzima i fajnale
aj roger
btw svaki W je dobara kad je roger na njemu onda je AWESOME !!!
Pao Miša bez ispaljenog metka, finale protiv jos jedne legende Tommy Haasa
Kakav je samo majstor ovaj Haas ,ljepota ga je gledati svaki mec ,opet kazem velika velika steta zbog tih silnih povreda .Sutra ce biti takodjer prava uzivancija gledati dva stara majstora u finalu ,nadam se iznanadjenju i pobijedi Haasa .
Tommy Haas!
Odlican turnir, jos jedna odlicna pobjeda, puno toga on moze na travi, ali sutra u finalu ipak su mu sanse minimalne.
Federer ide po 5. titulu ove godine.
Vidi se da se bolje osjeca na travi i da sigurnije djeluje i da je jedva cekao da zavrsi sezona sljake, puno toga moze na Wimbledonu.
Odlican turnir, jos jedna odlicna pobjeda, puno toga on moze na travi, ali sutra u finalu ipak su mu sanse minimalne.
Federer ide po 5. titulu ove godine.
Vidi se da se bolje osjeca na travi i da sigurnije djeluje i da je jedva cekao da zavrsi sezona sljake, puno toga moze na Wimbledonu.
retro, sta mislis da ciljamo i na Wimbledon i na OI ili samo na jedno? 
- legenda reala
- Kontakt:
Ni na jedno moj Edine, valjda si dovoljno iskusan da si više to shvatioEdin TM87 je napisao/la:retro, sta mislis da ciljamo i na Wimbledon i na OI ili samo na jedno?
Da ti idol na većim turnirima nema šansi protiv vodećeg dvojca
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vodi Haas 1:0 u setovima, sjajno igra, iako je Roger imao brejk i brejk loptu za dupli brejk, sve je prokockao i sada mora preokrenuti...
Haj ti Federeru ziv bio u penziju i postedi svoje navijace bezpotrebnog nerviranja.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
samosarajvo
- Kontakt:
I prvi favorit za Wimbledon?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Odlično je Tommy odigrao. Odlično. Biće on jedan od onih koje s pravom "vidimo" u drugoj sedmici Wimbledona. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Dobro Kohlschreiber.samosarajvo je napisao/la:I prvi favorit za Wimbledon?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.