Ja vjerujem sa sutra idu svi ti detalji oko utakmice(karte, prevoz i slicno).Jadnimi je napisao/la:Sinočnju utakmicu smo apsolvirali. Utakmicu sa Širokim odgodili.![]()
Okrećemo se ka Evropskim utakmicama..
Organizovani prevoz za Zenicu, šta se dešava u svezi s tim. (voz. autobusi...)
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E al se ismija čuj treba nam spustit loptu koji to intelektualac izjavi

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sad gledam ovog Hajduka, realno ekipa nije nešto. Al 2-3 pojedinca ih nose, Caktaš i ovaj Edouk njega su platili 250€, ali njegova prevaga vrijedi svake marke. Tacno sam mislio da cemo i mi imati ovako jednog igraca sa prevagom.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- BordoSarajevo
- Kontakt:
To bi kod nas bio Oremuš ali....ledesma je napisao/la:Sad gledam ovog Hajduka, realno ekipa nije nešto. Al 2-3 pojedinca ih nose, Caktaš i ovaj Edouk njega su platili 250€, ali njegova prevaga vrijedi svake marke. Tacno sam mislio da cemo i mi imati ovako jednog igraca sa prevagom.
I niko ne odgovori, šta je momak povrijedio? Jel moro pod nož?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Kapiten treba da bude mentalno najjači igrač u ekipi, onaj koji diže sve ostale. Slažem se da je to sinoć bio Kovačević, bez obzira na godine, on je sazrio toliko da hladno može za reprezentaciju branit bez imalo straha.SarajevoJeBordo je napisao/la: A pa dobro, on je veći nivo za kolovođu. Nasko i Ifeta su ipak institucija za Čevljansko polje.
Vladan Kovačević - od uplakanog dječaka s derbija i tremaroša, do formiranog golmana i staloženog dečka. Uz predanost, rad, red i disciplinu i mentalnu snagu. Primjer svima, a posebno ovim neškolovanim kvaziigračima u 30im godinama koji kontaju da su zvijezde jer su solidan ugovor vani presjedili na klupi ili na posudbi i vozaju neko divlje auto uz 3000 pratilaca na instagramu.
Al se ne slažem s tim da život van terena definiše kapitena. Terry je godinama bio kapiten Chelseaja a marnuo Bridgeovu ženu. Giggs bratovu ženu opalio a bio jedno vrijeme kapiten.
Kod nas u ekipi, trenutno Velkoski i Ahmetović su prvi i drugi izbor za kapitena, a odmah nakon njih Kovačević, Lazić, Rahmanović, Stanojević. Bilo ko od njih.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Pa i kod nas je kapiten izgleda marnuo trenerovu ženuskoroalen je napisao/la:Kapiten treba da bude mentalno najjači igrač u ekipi, onaj koji diže sve ostale. Slažem se da je to sinoć bio Kovačević, bez obzira na godine, on je sazrio toliko da hladno može za reprezentaciju branit bez imalo straha.SarajevoJeBordo je napisao/la: A pa dobro, on je veći nivo za kolovođu. Nasko i Ifeta su ipak institucija za Čevljansko polje.
Vladan Kovačević - od uplakanog dječaka s derbija i tremaroša, do formiranog golmana i staloženog dečka. Uz predanost, rad, red i disciplinu i mentalnu snagu. Primjer svima, a posebno ovim neškolovanim kvaziigračima u 30im godinama koji kontaju da su zvijezde jer su solidan ugovor vani presjedili na klupi ili na posudbi i vozaju neko divlje auto uz 3000 pratilaca na instagramu.
Al se ne slažem s tim da život van terena definiše kapitena. Terry je godinama bio kapiten Chelseaja a marnuo Bridgeovu ženu. Giggs bratovu ženu opalio a bio jedno vrijeme kapiten.
Kod nas u ekipi, trenutno Velkoski i Ahmetović su prvi i drugi izbor za kapitena, a odmah nakon njih Kovačević, Lazić, Rahmanović, Stanojević. Bilo ko od njih.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jedan je kapiten!! Kako je njega gotivim samo
Osporava se često, vjerovatno zbog toga što skoro pa uvijek igra ali često bez razloga. Da je imao loših partija, imao je ali više je imao dobrih.
Neku noć pustim sebi derbi 0:3, pratim Velkoskog, koliko on samo pretrči to je nevjerovatno. On je naš jedan od najspremnijih igrača što je i dokazao u duelu protiv Celtica.
Izlazi Krste iz igre na tom derbiju, ozbiljan, nije ništa ni najavljivao prije tekme na press konf, kad izađe pri rezultatu 0:3 poljubi grb i proslavi sam sa sobom rezultat.
Osporava se često, vjerovatno zbog toga što skoro pa uvijek igra ali često bez razloga. Da je imao loših partija, imao je ali više je imao dobrih.
Neku noć pustim sebi derbi 0:3, pratim Velkoskog, koliko on samo pretrči to je nevjerovatno. On je naš jedan od najspremnijih igrača što je i dokazao u duelu protiv Celtica.
Izlazi Krste iz igre na tom derbiju, ozbiljan, nije ništa ni najavljivao prije tekme na press konf, kad izađe pri rezultatu 0:3 poljubi grb i proslavi sam sa sobom rezultat.
FK Sarajevo
Ma dobro uhvate ljudi nekog na zub bez razloga, hajd razumijem kad je neko kloc ko Bekic ili Rustemovic, al Krstu da ovoliko prozivaju fakat ne razumijem. Cijenim kod njega borbenost otkako je kapiten, pravi vođa!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
ja sam ga prozivao prvi, al u zadnje vrijeme mu nemam sta reci, medju najboljim je od pocetka sezoneledesma je napisao/la:Ma dobro uhvate ljudi nekog na zub bez razloga, hajd razumijem kad je neko kloc ko Bekic ili Rustemovic, al Krstu da ovoliko prozivaju fakat ne razumijem. Cijenim kod njega borbenost otkako je kapiten, pravi vođa!
Tugo moja zavrsili mladost i nadigli se ko kita, a borac raspali nisumogli uzeti kuci
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nadam se da cigani veceras mogu uzeti bod jedinom nam konkurentu.
http://koprenosi.live/kanal/12
link za kone
link za kone
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Al fakat Tatar treba da ide na 1mil € na tm.
Jest da smo ga svi popljuvali kad je dolazio, al brat ne da je samo popi.so po nama, nego i ponjanjake
Jest da smo ga svi popljuvali kad je dolazio, al brat ne da je samo popi.so po nama, nego i ponjanjake
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Taman je kod Tatara, ja bi Lazića sa 500 hiljada na milion € a Šerbečića ako nastavi ovako sa 350 hiljada na 800 hiljada €ledesma je napisao/la:Al fakat Tatar treba da ide na 1mil € na tm.
FK Sarajevo
Njemu netreba dizati cijenu, trebamo ga dogodine otkupitiBordoSarajevo je napisao/la:Taman je kod Tatara, ja bi Lazića sa 500 hiljada na milion € a Šerbečića ako nastavi ovako sa 350 hiljada na 800 hiljada €ledesma je napisao/la:Al fakat Tatar treba da ide na 1mil € na tm.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Evo Husa na Grbavici, skautira 
FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stalno gleda utakmice na GrbaviciBordoSarajevo je napisao/la:Evo Husa na Grbavici, skautira
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SedrenikHz
- Kontakt:
30 ultrasa ih nadjaca, oni nekom nesto oko navijanja..
samo zamisljam nama stadion sa ovako tribinama blizu terena, sama pomisao me najezih
samo zamisljam nama stadion sa ovako tribinama blizu terena, sama pomisao me najezih
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
Historicar
- Kontakt:
X na Grbavici bi bio odličan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Najbolji rezultatHistoricar je napisao/la:X na Grbavici bi bio odličan
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, johntravolta123, mire971, Proximic, SamoTi4000 i 48 gostiju.