Imaju ovi insajderi sto sve zivo negiraju sto novinari objave pa se kasnije pravdaju i opravdavaju

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Imaju ovi insajderi sto sve zivo negiraju sto novinari objave pa se kasnije pravdaju i opravdavaju
Naravno da smo u besparici to je javna tajna, pa Zubanovica smo pustili za 50.000 KM, igracima smo konstantno duzni 3 plate s tim da su Amar, Stila, Zec i Jovanovic oprostili svoja potrazivanja zadnjih par mjeseci. Trebao je biti sastanak uprave u kojem si raspravljalo sta i kako dalje jer je situacija kriticna ali je Dzubur bio u izolaciji pa je odgodjeno.Machak je napisao/la: ↑30 jul 2020, 11:42Lendric ako ode za 150.000 eura to je dokaz da je klub u besparici, 150.000 € ili jednostavnije cirka 300.000 KM je nikakva suma za nas klub koji ima toliko tekucih izdataka u sadasnjme periodu i blisko buducem, a da ne pricamo o prijasnjim dugovima, kamatam i ostalom.
Jaca sila sto bi se reklo, mora se ziviti i placati ali ovo je presedan zasita prvo kolo i ostajemo bez glavnog napadaca, uprava jos jedan minus.
Ti konstantno pred pocetak svake sezone o tome kako se duguju plate, svjesno ili nesvjesno vrlo malicioznoTeaM87 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 12:50Naravno da smo u besparici to je javna tajna, pa Zubanovica smo pustili za 50.000 KM, igracima smo konstantno duzni 3 plate s tim da su Amar, Stila, Zec i Jovanovic oprostili svoja potrazivanja zadnjih par mjeseci. Trebao je biti sastanak uprave u kojem si raspravljalo sta i kako dalje jer je situacija kriticna ali je Dzubur bio u izolaciji pa je odgodjeno.Machak je napisao/la: ↑30 jul 2020, 11:42Lendric ako ode za 150.000 eura to je dokaz da je klub u besparici, 150.000 € ili jednostavnije cirka 300.000 KM je nikakva suma za nas klub koji ima toliko tekucih izdataka u sadasnjme periodu i blisko buducem, a da ne pricamo o prijasnjim dugovima, kamatam i ostalom.
Jaca sila sto bi se reklo, mora se ziviti i placati ali ovo je presedan zasita prvo kolo i ostajemo bez glavnog napadaca, uprava jos jedan minus.
Nisam ovdje pisao nekih 5 6 godina do prije par mjeseci tako da ne znam odakle ti taj zakljucak. Kako sam na onom forumu branio Amara tako cu i na ovom govoriti realno kakva je situacija, a situacija je uzasna htio ti to priznati ili ne.irfo je napisao/la: ↑30 jul 2020, 12:53Ti konstantno pred pocetak svake sezone o tome kako se duguju plate, svjesno ili nesvjesno vrlo malicioznoTeaM87 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 12:50Naravno da smo u besparici to je javna tajna, pa Zubanovica smo pustili za 50.000 KM, igracima smo konstantno duzni 3 plate s tim da su Amar, Stila, Zec i Jovanovic oprostili svoja potrazivanja zadnjih par mjeseci. Trebao je biti sastanak uprave u kojem si raspravljalo sta i kako dalje jer je situacija kriticna ali je Dzubur bio u izolaciji pa je odgodjeno.Machak je napisao/la: ↑30 jul 2020, 11:42Lendric ako ode za 150.000 eura to je dokaz da je klub u besparici, 150.000 € ili jednostavnije cirka 300.000 KM je nikakva suma za nas klub koji ima toliko tekucih izdataka u sadasnjme periodu i blisko buducem, a da ne pricamo o prijasnjim dugovima, kamatam i ostalom.
Izvini ali ako mogu pitati, po cemu izvodis taj zakljucak?Bajramovic1999 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 12:55Lendric iz sezone 2016/17 i Lendric 2020. su dva razlicita fudbalera![]()
Puno kakiš, i to bas pred prvu prvenstvenu utakmicu. Nije lijepo fkt.TeaM87 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 12:50Naravno da smo u besparici to je javna tajna, pa Zubanovica smo pustili za 50.000 KM, igracima smo konstantno duzni 3 plate s tim da su Amar, Stila, Zec i Jovanovic oprostili svoja potrazivanja zadnjih par mjeseci. Trebao je biti sastanak uprave u kojem si raspravljalo sta i kako dalje jer je situacija kriticna ali je Dzubur bio u izolaciji pa je odgodjeno.Machak je napisao/la: ↑30 jul 2020, 11:42Lendric ako ode za 150.000 eura to je dokaz da je klub u besparici, 150.000 € ili jednostavnije cirka 300.000 KM je nikakva suma za nas klub koji ima toliko tekucih izdataka u sadasnjme periodu i blisko buducem, a da ne pricamo o prijasnjim dugovima, kamatam i ostalom.
Govorim za ono sto si piso pred pocetak prosle polusezone, isto tako da nema para, ja vam opet govorim mucnite malo glavom, ne treba sve pisati na javnim forumima, a vi odmah poletite, kako god nije tacno da se duguju tri plate, a situacija kao i u svakom klubu u drzavi je teska zbog korone.TeaM87 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 12:54Nisam ovdje pisao nekih 5 6 godina do prije par mjeseci tako da ne znam odakle ti taj zakljucak. Kako sam na onom forumu branio Amara tako cu i na ovom govoriti realno kakva je situacija, a situacija je uzasna htio ti to priznati ili ne.irfo je napisao/la: ↑30 jul 2020, 12:53Ti konstantno pred pocetak svake sezone o tome kako se duguju plate, svjesno ili nesvjesno vrlo malicioznoTeaM87 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 12:50
Naravno da smo u besparici to je javna tajna, pa Zubanovica smo pustili za 50.000 KM, igracima smo konstantno duzni 3 plate s tim da su Amar, Stila, Zec i Jovanovic oprostili svoja potrazivanja zadnjih par mjeseci. Trebao je biti sastanak uprave u kojem si raspravljalo sta i kako dalje jer je situacija kriticna ali je Dzubur bio u izolaciji pa je odgodjeno.
To stoji ali bgm oni cekajui da sa neba padne,na pitanje jednog mog druga iz 1921 sto se nsita ne radi po pitanju novca,sto bar ne osposobimo prostore na bilo sta,njemu je rekao covjekk iz uprave kao "ma kakvo to nemaju ljudi para"...kontas nije on rekao nista pogresno ali je u fazonu ma ko ce se truditi kad nema ,ko mu **** mater...i mi sutra ocekujemo da ti ljudi namaknu Amaru neke pare za ekipu,jbg najlakse reci nema LjozeLjoZee je napisao/la: ↑30 jul 2020, 13:17Najveci problem je sto neki ljudi privatno sa svojim poslovima imaju problema zbog ovakve situacije i korone i tu ne traze svoju gresku vec su svjesni situacije, ali kad takav problem ima klub onda je to nesposobnost ljudi. Mene to nervira sto si negdje svjestan situacije, a negdje nisi jer tebi tako odgovara. I sam Dzubur je rekao da je situacija teska zbog korone, ali postoji izlaz. Nije on rekao evo odlicno sve, a nije tako. Ovdje sad govorim samo za ovu situaciju kad se nije igralo i sve sto se desavalo u proteklih 5-6 mjeseci.
Ne branim ja nikog nit sam fan neki ove Uprave da se razumijemo odmah nego ovdje govorim iskljucivo o ovoj situaciji kakva je bila i licemjerstvu kakvo vlada prema ovom gore primjeru sto sam naveo. A klub kao klub ima jos 2x vece probleme od ovako nekih radnji i slicno s obzirom na broj zaposlenih i prosjecnu visinu plate pa odrzavanje terena pa ovo, ono sto kosta bruku para. Zato lupam ako ja imam sa svojim privatnim biznisom problema zbog korone zar je onda u redu da pljujem i ne razumijem ostale pa i ljude u nasem klubu u ovoj situaciji?delinjo je napisao/la: ↑30 jul 2020, 13:24To stoji ali bgm oni cekajui da sa neba padne,na pitanje jednog mog druga iz 1921 sto se nsita ne radi po pitanju novca,sto bar ne osposobimo prostore na bilo sta,njemu je rekao covjekk iz uprave kao "ma kakvo to nemaju ljudi para"...kontas nije on rekao nista pogresno ali je u fazonu ma ko ce se truditi kad nema ,ko mu **** mater...i mi sutra ocekujemo da ti ljudi namaknu Amaru neke pare za ekipu,jbg najlakse reci nema Ljoze
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Lekqqq1921, NazorUso i 30 gostiju.