FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

StrikeWarzone
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la StrikeWarzone » 30 jul 2020, 12:36

Rokoko87 je napisao/la:
30 jul 2020, 12:00
Pa zar neko ne reče da ostaje?
Imaju ovi insajderi sto sve zivo negiraju sto novinari objave pa se kasnije pravdaju i opravdavaju :lol:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Opt1
Kontakt:

Post Postao/la Opt1 » 30 jul 2020, 12:48

Šteta ako ode Lendra, mislim da bi se nadavao golova ove sezone. Njegove zamjene su još uvijek nedokazane, dok na Zeca treba baš imati muda pa se na njega oslonuti. Kad bi te pare usmjerili u neko pojačanje na krilu, bilo bi dobro...

Hajmo Ivane, zabit gol partizanima, donijeti 3 boda i sretno ti bilo.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 30 jul 2020, 12:50

Machak je napisao/la:
30 jul 2020, 11:42
Lendric ako ode za 150.000 eura to je dokaz da je klub u besparici, 150.000 € ili jednostavnije cirka 300.000 KM je nikakva suma za nas klub koji ima toliko tekucih izdataka u sadasnjme periodu i blisko buducem, a da ne pricamo o prijasnjim dugovima, kamatam i ostalom.

Jaca sila sto bi se reklo, mora se ziviti i placati ali ovo je presedan zasita prvo kolo i ostajemo bez glavnog napadaca, uprava jos jedan minus.
Naravno da smo u besparici to je javna tajna, pa Zubanovica smo pustili za 50.000 KM, igracima smo konstantno duzni 3 plate s tim da su Amar, Stila, Zec i Jovanovic oprostili svoja potrazivanja zadnjih par mjeseci. Trebao je biti sastanak uprave u kojem si raspravljalo sta i kako dalje jer je situacija kriticna ali je Dzubur bio u izolaciji pa je odgodjeno.
FKŽ !

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 jul 2020, 12:53

TeaM87 je napisao/la:
30 jul 2020, 12:50
Machak je napisao/la:
Lendric ako ode za 150.000 eura to je dokaz da je klub u besparici, 150.000 € ili jednostavnije cirka 300.000 KM je nikakva suma za nas klub koji ima toliko tekucih izdataka u sadasnjme periodu i blisko buducem, a da ne pricamo o prijasnjim dugovima, kamatam i ostalom.

Jaca sila sto bi se reklo, mora se ziviti i placati ali ovo je presedan zasita prvo kolo i ostajemo bez glavnog napadaca, uprava jos jedan minus.
Naravno da smo u besparici to je javna tajna, pa Zubanovica smo pustili za 50.000 KM, igracima smo konstantno duzni 3 plate s tim da su Amar, Stila, Zec i Jovanovic oprostili svoja potrazivanja zadnjih par mjeseci. Trebao je biti sastanak uprave u kojem si raspravljalo sta i kako dalje jer je situacija kriticna ali je Dzubur bio u izolaciji pa je odgodjeno.
Ti konstantno pred pocetak svake sezone o tome kako se duguju plate, svjesno ili nesvjesno vrlo maliciozno
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 30 jul 2020, 12:54

irfo je napisao/la:
30 jul 2020, 12:53
TeaM87 je napisao/la:
Machak je napisao/la:

Ti konstantno pred pocetak svake sezone o tome kako se duguju plate, svjesno ili nesvjesno vrlo maliciozno
Nisam ovdje pisao nekih 5 6 godina do prije par mjeseci tako da ne znam odakle ti taj zakljucak. Kako sam na onom forumu branio Amara tako cu i na ovom govoriti realno kakva je situacija, a situacija je uzasna htio ti to priznati ili ne.
FKŽ !

Bajramovic1999
Kontakt:

Post Postao/la Bajramovic1999 » 30 jul 2020, 12:55

Lendric iz sezone 2016/17 i Lendric 2020. su dva razlicita fudbalera :thumbdown:

balkanika
Kontakt:

Post Postao/la balkanika » 30 jul 2020, 12:57

Bajramovic1999 je napisao/la:
30 jul 2020, 12:55
Lendric iz sezone 2016/17 i Lendric 2020. su dva razlicita fudbalera :thumbdown:
Izvini ali ako mogu pitati, po cemu izvodis taj zakljucak?

PS: 100k €

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 30 jul 2020, 12:57

TeaM87 je napisao/la:
Machak je napisao/la:

Puno kakiš, i to bas pred prvu prvenstvenu utakmicu. Nije lijepo fkt.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 jul 2020, 12:59

TeaM87 je napisao/la:
30 jul 2020, 12:54
irfo je napisao/la:
30 jul 2020, 12:53
TeaM87 je napisao/la:

Nisam ovdje pisao nekih 5 6 godina do prije par mjeseci tako da ne znam odakle ti taj zakljucak. Kako sam na onom forumu branio Amara tako cu i na ovom govoriti realno kakva je situacija, a situacija je uzasna htio ti to priznati ili ne.
Govorim za ono sto si piso pred pocetak prosle polusezone, isto tako da nema para, ja vam opet govorim mucnite malo glavom, ne treba sve pisati na javnim forumima, a vi odmah poletite, kako god nije tacno da se duguju tri plate, a situacija kao i u svakom klubu u drzavi je teska zbog korone.
Umjesto da se dize atmosfera dva dana pred utakmicu, vi krenete pisati kako je losa finansijska situacija, pa zar iko ima da misli da je dobra pa se mora crnjacit? Jasno je svima kakva je situacija, kao i svugdje u svijetu.

Ja cu da odmorim od foruma do utakmice, ne da mi se vise objasnjavati neki besmislene stvari :bih:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 jul 2020, 13:02

Igraci kad javno izadju i kazu imamo problem u vezi plata onda se moze diskutovati o tome. Konstantno se poteze ta prica, a ja nigdje nisam vidio da je bilo koji nas igrac koji je otisao ili koji je jos tu izasao u javnost i rekao bilo sta vezano za to. 2018. su nasi strajkovali, strajkovali su pitari prosle sezone, igraci Slobode, izasao onaj sad ispred Borca znaci kad imaju problem koji se ne rjesava izadju u javnost. Nasi koliko vidim do sada nisu plus Sinisa u Konjicu je rekao sta god je povoljno za klub ce se ispostovati. To ima i video.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 30 jul 2020, 13:03

Šteta je jer je prošao komplet pripreme i nazabijao se kao u priči, napucao samopouzdanje, a znamo kako Lendra zabija ni iz čega kad je u formi. Vjerujem da bi bez problema od njega dobili 10+ golova na kraju godine. Opet s druge strane znamo da je svaka marka koja dodje u klub bitna, a u špicu imamo Juričića, Hajrića pa i Zeca, ako ništa za sada kao džokera sa klupe. Ako njegova prodaja znači da ćemo biti u mogućnosti da dovedemo kvalitetno krilo, i to ne bi bilo loše. I na kraju, hajde objasni bilo kojem igraču da mu je bolje ostati u bh ligi nego otići u rusku prvu za ko zna koliko bolju mjesečnu platu.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 30 jul 2020, 13:07

Ma dobro o problemima treba pricati,nas je izmedju ostalog,i dovelo u ovu situiaciju guranje pod tepih,i to sto svi na jednu stranu guraju.Naravno niti pomaze besmisleno pljucanje koje nema veze sa istinom a bgm ne pomaze kada se brani sve zivo ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 jul 2020, 13:17

Najveci problem je sto neki ljudi privatno sa svojim poslovima imaju problema zbog ovakve situacije i korone i tu ne traze svoju gresku vec su svjesni situacije, ali kad takav problem ima klub onda je to nesposobnost ljudi. Mene to nervira sto si negdje svjestan situacije, a negdje nisi jer tebi tako odgovara. I sam Dzubur je rekao da je situacija teska zbog korone, ali postoji izlaz. Nije on rekao evo odlicno sve, a nije tako. Ovdje sad govorim samo za ovu situaciju kad se nije igralo i sve sto se desavalo u proteklih 5-6 mjeseci.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 30 jul 2020, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 30 jul 2020, 13:18

Nije bajna situacija, to i ja mogu potvrditi. Pisao sam već, svakako nije neka tajna. Druga je stvar što se namjerno puštaju informacije koje štete klubu, smišljeno i organizovano. Nevezano za ovo sa platama, iako je @tm isto radio pred Velež zadnji put, namjerno ili nenamjerno nije ni bitno jer je tajming grozan, već počinje priča da je klub kriv ako @1921 be bude mogao snimati utakmice. To je van svake pameti.

Trebamo se pomiriti sa tim da među nama ima onih koji bi iz nekih njihovih razloga voljeli da kiksamo. Imaju puno pravo da pišu šta god žele, to im niti se može, niti se treba braniti. Kako mi koji se ne slažemo gledamo na takve stavove, opet oni se ne bi trebali ljutiti ali jednu stvar moramo jasno razdvojiti, namjerno pljuvanje sa ciljem destabilizacije, od iznošenja stavova i brige za klub. To su dvije različite stvari i dosta lako ih je prepoznati.

Zato za ove "namjerno", nebitni ste. Ništa nećete promijeniti osim što ćete svojim lajanjem naštetiti klubu. I to je fakt.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Nemir14
Kontakt:

Post Postao/la Nemir14 » 30 jul 2020, 13:20

Šampionska kreće plava pruga!!!
P.S. Nadam se provjerenim informacijama za Štilu i Luku, Fantasy mi ovisi o njima :D

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 30 jul 2020, 13:24

LjoZee je napisao/la:
30 jul 2020, 13:17
Najveci problem je sto neki ljudi privatno sa svojim poslovima imaju problema zbog ovakve situacije i korone i tu ne traze svoju gresku vec su svjesni situacije, ali kad takav problem ima klub onda je to nesposobnost ljudi. Mene to nervira sto si negdje svjestan situacije, a negdje nisi jer tebi tako odgovara. I sam Dzubur je rekao da je situacija teska zbog korone, ali postoji izlaz. Nije on rekao evo odlicno sve, a nije tako. Ovdje sad govorim samo za ovu situaciju kad se nije igralo i sve sto se desavalo u proteklih 5-6 mjeseci.
To stoji ali bgm oni cekajui da sa neba padne,na pitanje jednog mog druga iz 1921 sto se nsita ne radi po pitanju novca,sto bar ne osposobimo prostore na bilo sta,njemu je rekao covjekk iz uprave kao "ma kakvo to nemaju ljudi para"...kontas nije on rekao nista pogresno ali je u fazonu ma ko ce se truditi kad nema ,ko mu **** mater...i mi sutra ocekujemo da ti ljudi namaknu Amaru neke pare za ekipu,jbg najlakse reci nema Ljoze
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 jul 2020, 13:31

delinjo je napisao/la:
30 jul 2020, 13:24
To stoji ali bgm oni cekajui da sa neba padne,na pitanje jednog mog druga iz 1921 sto se nsita ne radi po pitanju novca,sto bar ne osposobimo prostore na bilo sta,njemu je rekao covjekk iz uprave kao "ma kakvo to nemaju ljudi para"...kontas nije on rekao nista pogresno ali je u fazonu ma ko ce se truditi kad nema ,ko mu **** mater...i mi sutra ocekujemo da ti ljudi namaknu Amaru neke pare za ekipu,jbg najlakse reci nema Ljoze
Ne branim ja nikog nit sam fan neki ove Uprave da se razumijemo odmah nego ovdje govorim iskljucivo o ovoj situaciji kakva je bila i licemjerstvu kakvo vlada prema ovom gore primjeru sto sam naveo. A klub kao klub ima jos 2x vece probleme od ovako nekih radnji i slicno s obzirom na broj zaposlenih i prosjecnu visinu plate pa odrzavanje terena pa ovo, ono sto kosta bruku para. Zato lupam ako ja imam sa svojim privatnim biznisom problema zbog korone zar je onda u redu da pljujem i ne razumijem ostale pa i ljude u nasem klubu u ovoj situaciji?

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 30 jul 2020, 13:32

Trazio je Musija 100 000 eura za Fanima pa ode za 50 000.Da li je Lendric tri puta bolji igrac.Koji je to igrac iz BiH otisao za neke velike pare.JAa da se pitam sad bi ponudio Radniku 50 000 za Pecu i opet ti ostane 100 000 eura.A po kvalitetu u pet deka.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 30 jul 2020, 13:41

Ma eto Ljoze,nekako mi je istina u sredini.

Ovo za izvjestaj i 1921 uopste ne treba klub kriviti,ljudi mozda nisu upuceni ali klub sa tim nema veze,to je jednostavno zahtjev Arene.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 30 jul 2020, 13:57

Fkt Peco je u problemu sa Radnikom, treba sa njima sta probati dogovoriti

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, Lekqqq1921, NazorUso i 30 gostiju.