nemoj da se oni brane, tako i igraju, nek oni malo napadnu za promjenu a mi cemo se branitiTesto je napisao/la:halo BATE, mi smo SARAJEVO, izvolite se braniti !
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pyro is not a crime !
kome ba mi da se prilagođavamo ? nek se malo oni nama prilagođavajuTHEC je napisao/la:nemoj da se oni brane, tako i igraju, nek oni malo napadnu za promjenu a mi cemo se branitiTesto je napisao/la:halo BATE, mi smo SARAJEVO, izvolite se braniti !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Dobro si baAngelDiMaria je napisao/la:Ma ljudi, samo da prokomentarisem bate, gledao sam ih, odbrana im je losa, spustit im loptu i gotovo idemo u astanu
Najbolja taktika 100% samo loptu spustit
Allaha mi nije mi to na um palo a pred ocima nam svima ta taktika
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Ili da oni daju manje golova, oboje nam odgovara.Orangina85 je napisao/la:
Ako u dvomecu zabijemo vise golova od njih prolazimo bez problemaShofaII je napisao/la:Sanse da prodjemo su nam 100%
Pesimista: ne moze gore od ovoga
-
Historicar
- Kontakt:
Ono što navijače najviše zanima, situacija sa Rahmanovićem, pojačanja i kada bi se povrijeđeni igrači mogli vratiti, o tome iz kluba, nema ni riječi.Svi veči klubovi iz okruženja, o tim stvarima sasvim normalno i regularno, obavijeste navijače.pitara je napisao/la:Sta je sa Rahmanovicem?
Vidim kad je ovaj pitao Husa na pressu nedade mu ova zbljoha da odgovori
paulus je napisao/la:Ma nisam vala ni gledo u prvi mah.. nije ni bitno. Jasno se vidi sta sam htio napisati.nokee je napisao/la:Da li nadodje nokee?paulus je napisao/la: Ne, ne mislim da simulira, naravno!
Zašto bi mislio?![]()
Al odajem ti priznanje za uočavanje!
Spustiti loptu, neka svaka ide ispod precke.ShofaII je napisao/la:Dobro si baAngelDiMaria je napisao/la:Ma ljudi, samo da prokomentarisem bate, gledao sam ih, odbrana im je losa, spustit im loptu i gotovo idemo u astanu
Najbolja taktika 100% samo loptu spustit
Allaha mi nije mi to na um palo a pred ocima nam svima ta taktika
Zna li neko hoce li se moci kupiti karta u Zenici na dan utakmice?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- ElCartel11
- Kontakt:
Mislim da bi Mortem to mogao znati...Kaunas je napisao/la:Zna li neko hoce li se moci kupiti karta u Zenici na dan utakmice?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
Historicar
- Kontakt:
Manje od 72 sata do evropske utakmice, nikakvih informacija iz kluba o kartama, prevozu navijača i ostalim bitnim stvarimaKaunas je napisao/la:Zna li neko hoce li se moci kupiti karta u Zenici na dan utakmice?
Jeste Bate igra ligu prvaka i vjerovatno ima kvaliteta za to, samo mi se čini da ga ima i Sarajevo.
Dobra je generacija, dobar kvalitet, dobar miks... imamo i pojedince i ekipu i raznolikost i stabilnost. Sve nam se poklopilo da napravimo dobar rezultat.
Dobra je generacija, dobar kvalitet, dobar miks... imamo i pojedince i ekipu i raznolikost i stabilnost. Sve nam se poklopilo da napravimo dobar rezultat.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Da vam je da znate sta je s rahmanovicemHistoricar je napisao/la:Manje od 72 sata do evropske utakmice, nikakvih informacija iz kluba o kartama, prevozu navijača i ostalim bitnim stvarimaKaunas je napisao/la:Zna li neko hoce li se moci kupiti karta u Zenici na dan utakmice?![]()
da vam je da znate sta je s povrijedjenim igracima
da vam je da znate cijene karata za europsku utakmicu koja se igra za tri dana
da vam je da znate sta je s prijevozom koji je obecan iz kluba
eeee **** cete da saznate! FC NORTH KOREA !!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
U Pyong Yangu stanje redovno.pitara je napisao/la:Sta je sa Rahmanovicem?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Cijena za članove: 20,00 KM
Redovna cijena: 25,00 KM
Majice dostupne u veličinama S, M, L, XL, XXL možete pronaći u Bordo Fan Shopu i kućici preko puta BBI
https://www.instagram.com/bordofanshop/
Vidim ga sinoć srče kaHvu normala sve, sta li mu je reko bil ga pito, al ofirno jbt hahahahaSarajevoJeBordo je napisao/la:U Pyong Yangu stanje redovno.pitara je napisao/la:Sta je sa Rahmanovicem?
Morto javi se hitno jeElCartel11 je napisao/la:Mislim da bi Mortem to mogao znati...Kaunas je napisao/la:Zna li neko hoce li se moci kupiti karta u Zenici na dan utakmice?
15.10.2013.
Neki portal je objavio da ce biti na dan utakmice karte i u Zenici.Kaunas je napisao/la:Morto javi se hitno jeElCartel11 je napisao/la:Mislim da bi Mortem to mogao znati...Kaunas je napisao/la:Zna li neko hoce li se moci kupiti karta u Zenici na dan utakmice?
Povrede nisu opravdanje...ovo je sansa za mustafica i djokanovica da pokazu muda i da iz momaka predzu u odrasle ljude da pokazu da li su materijal za nesto vise ili ce se do 27 koprcat po nasoj ligi pa onda u tursku cvajtu da zarade nesto...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
kuknjavaKaunas je napisao/la:Morto javi se hitno jeElCartel11 je napisao/la:Mislim da bi Mortem to mogao znati...Kaunas je napisao/la:Zna li neko hoce li se moci kupiti karta u Zenici na dan utakmice?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cijene kao protiv Celtica. Bezobrazno.
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak, Rule_hz, Venom i 46 gostiju.