imal ko da voli holandiju vise od zivota, i da smatra da holandzani nisu debeli i da su korisni u napadu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Po mom ukusu do sad najbolji dux

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
U suštini se slažemo oko većine stvari koje si napisao.Pitar6785 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 11:53Bodi 123 drug upravu si da nemogu neke stvari preko noci al nadam se da ce moci u roku od mjeseci, jer u bosni imas 5 ekipa koje se nesto ko takmice ovo ostalo pred utakmicu idu odkuce do kuce i pitaju mozes danas doc da odigramo utakmicu i ujedno da se zajebajemo. Mislim na omladinu
Takodje ovo je vrlo lahko dostic mislim na 100+ golova sve pobjede max 3 gola jer dovoljno ti je da imas kondiciju i da nisi invalid..
Kao i da dostignes Dusanov kvalitet. Covjek u 26 godini zivota (protiv slobode zadnje kolo) sam radi centar sut i liptu jedva nabije 8 metara osebe a visina do koljena pa to maradona kad je operiso glavu dan prije smrti je mogo bolje
Želio sam aludirati na to da je nemoguće očekivati neki ekspresni napredak s Talijanom već se radi o višegodišnjem planu(tri, četiri pet godina) koji će na duže staze dati rezultat. To je cilj.
Potrebno je promijeniti kompletnu viziju kod naše djece, iskorjeniti ružne navike te implementirati sistem koji će se zasnivati na evropskim standardima. Naše područje je generalno fudbalski talentovano i s time nikada nismo imali problema. Hrvatski ili srpski igrači nisu ništa nadareniji od naših, ali su redovno ispred. Zašto? Rade ozbiljnije, kvalitetniji sistemi treniranja, dokazano dobar stručni kadar i na koncu vrhunska infrastruktura.
I mi idemo ispravnim putem ali je potrebno baš mnogo vremena, truda i ulaganja da u nekoj skorijoj budućnosti postanemo respektabilna škola fudbala u očima zapadnjaka, kao što su to sada Dinamova, Zvezdina ili Partizanova. To i jeste ono šta naši planiraju i šta Nam non stop kao papagaj ponavlja. Da od pionira kupimo talente širom zemlje, od Trebinja pa sve do Bihaća te ih obrazujemo fudbalski i životno. Potrebno je izgraditi ime, da djeca kmeče i otimaju se za našu školu fudbala.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
2 od 12 provincija nose ime holand, nije bas ko kod nas al etohordasDoboj je napisao/la: ↑30 dec 2020, 13:12Holandija je dio Nizozemske. To je isto kao kad neko kaze Bosna za Bosnu i Hercegovinu.
Ovih 10 se garant udruzilo, ta ce ovi nas majorizirat, mjenjaj!!!

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sta ja znam fin je al 4 boje previse po meni, jesu ledja siva il Bordo?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Još ljepša bi bila bez ovog SARAJ'VO preko. Il barem da je u nekoj tamnijoj boji, da je malo diskretnije. Al svakako je 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Al se ono fontom uklapa u ovo ispod "i grb što kuca". Svejedno, oboje zajedno je malo prenakićeno.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trepa otjerat upravu i Sabrinu, nisu sposobni ni dukserice kako treba da naprave..fuujj nesposobnjakovići 

Bordo bijeli za život cijeli!!
+1
Mislim da je ovo sa duksericom prevršilo svaku mjeru. DOSTA JE !
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Kako ce nam tek stadion nakititi ako ovako dukserice kiti... Fuj... Odlazite vise
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jest moćna sunce ti poljubim, uzimam odmah.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ne zanima nas ako nema Džekino ime na njima.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 15:45Ima za vas dvojicu u zeljinom fan shopu kvalitetnih stvari
Dobro sada najskuplji igrac lige malo marketing radi. 

Stalno me ometate ne mogu nikako da procitam jedan roman 

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, EastMadness, Fouzi1, Hajdeee, JavierBosnia, Lobudaraczapamcenje, pierce, Rajvosa4ever, ronaldo99, Rule_hz, svabonja, TETRAPAK, Vanja8 i 111 gostiju.