Pomisliti da Ivica Osim i ovaj smetljar Begic mogu imsti ista zajednicko govori kakva je drzava i drustvo nazalost. Pa ima 100 sportista kojih se sada mogu sjetiti na prvu da su vazniji od **** Begica idiota. Fuj.irfo je napisao/la: ↑04 avg 2020, 15:57Cuj ti smecara lopovskihSkupština Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine bit će održana 25. augusta na Ilidži.
Ova je jedna od odluka sa sjednice Izvršnog odbora FSBiH koja je održana putem videokonferencijske veze.
Izvještajna Skupština će, saznajemo, biti održana u hotelu Hills, uz najavljeno poštivanje epidemioloških mjera zbog koronavirusa.
Jedna od tema bit će izmjena Statuta FSBiH. Potvrđeno nam je da će počasni predsjednik Saveza ubuduće imati znatno veće ovlasti nego do sada.
Počasni predsjednik FSBiH je Ivica Osim, koji je ujedno i član Odbor za posredovanje i savjetovanje. Nagađa se da bi ovu titulu uskoro mogao dobiti i aktuelni predsjednik Saveza Elvedin Begić.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
A fakat, sad sjetih

Zayeb decenije.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Bravo momci bravo sefe.
U Bijeljini sta Bog da a dat će.
Lijepa vijest za Miletića da pojedinim stomak pukne.
U Bijeljini sta Bog da a dat će.
Lijepa vijest za Miletića da pojedinim stomak pukne.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Lakse mi je sad uhh, sve neki flešovi kad legnem me udaraliNewgeneration1921 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 20:40Eee Bezideja evo Miletic se vraca,jesi li skoro umro
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Nadam se da ćemo iskoristiti potencijale Gasala,Subašića,Durakovića,Šehića,Boje i Mujića
mosa lošmi stićko tit-ula!
U glavi mi recenica Amara zimus na pripremama upucena Sinisi: “Zabij gol jednom u zivotu pa makar sam sebi”lijevapolutka je napisao/la: ↑04 avg 2020, 22:11Kaže Siniša kad je Hamza zabio, samo ja nisam dao nijedan gol![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Rada se nova generacija Zeljine skole!!! Tek sam sad vidio golove ovih sa lavora, ono ako nije bio prekrsaj kod prvog kola ja ne znam sta je onda, a penal ne mogu dusu grijesiti nisam bas najbolje vidio, ali cudno je da se onaj igrac bunio onoliko
Željezničar!
Kad ce onaj projekat “Plava svlacionica”? 
Tacno ne mogu docekati da vidim sta je u pitanju.

Tacno ne mogu docekati da vidim sta je u pitanju.
Sinisa najgori bek koji je igrao u Zelji, e kakve mi navijace imamo tacno nekad zbog takvih je dobro sto igramo pred praznim tribinama
I meni vuce nekad na to, ali mogu biti i neke igrice/intervjui sa igracima. Posto je svlacionica u naziv kontam da je nesto iskljucivo vezano za stvari sa igracima. A mozda ce svega pomalo biti. Samo da hoce biti prva emisija da vidimo.

Vjerovatno sam nestrpljiv u vezi ovoga ali se nadam da cemo sto prije potpisati profesionalne i dugogodisnje ugovore sa Gasalom i Durakovicem a da cemo isto dugogodisnje ugovore potpisati i sa Sehicem, Bojom itd kojima isticu narednog ljeta..
I ja se nadam Subašić je potpisao na 5 godina mislim
Treba isto sa Gašalom i Durakovićem na 5
A Bojo i Šehić mogu po 2 ili 3 godine ugovora
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ko da je pijaca daj mi paradajza za 3 KM, moze na 5, ovaj na 2, malo graha za 3..
Je li ovaj gasal krilo ili vezni? Moze li mujic igrati krilo ili je striktno poluspic?
Gasal desno, Mujic lijevo krilo. To i igraju.
Onda ni ne cudi zasto amar nije previse potezao za dovodzenjem krila ocigledno misli da bilo ko iz nase lige nebi bio neki upgrade u odnosu na ovu dvojicu...
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Cwirek, Grbavica786, Lekqqq1921, Lokomotifa, samoFKS, svemalim1 i 55 gostiju.