Dubravko je napisao/la:Devil je napisao/la:sasagmp je napisao/la:Olako ti Devile olabavis taj jezik kada su u pitanju pojedine Zvezdine legende i zasluzni fudbalski radnici naklonjeni istoj.Daj bre malo vise postovanja

Ako pricas o Mihajlovic nije on nikakva Zvezdina legenda.Veca legenda je ako cemo realno Nenad Milijas.

za ovo ne postoji facepalm... Do dolaska Mihajlovića 95% delija je pričalo bajke o istom,o nekom srpskom Murinju i šta ja sve ne znam,a nakon debakla koji nam je isti priredio,ili ga se stide,ili odavno ne prate igre reprezentacije....

95% Delija(bolje reci Zvezdasa jer svi Zvezdasi nisu Delije

) kaze da mi boljeg spica pre dolaska Mudrinskog nismo imali od odlaska Zigica.Hocemo li da im poverujemo ?
95% Zvezdasa kazu da je ovo nikad losija ekipa Crvene zvezde.Hocemo li da im poverujemo ?
95% Partizanovaca kazu da je ovo prvenstvo namesteno i da ga osvaja Crvena zvezda. Hocemo da im poverujemo ?
95% Partizanovaca prica o Markovicu kao dokazano najboljem napadacu Srbije u poslednjih 20 godina.Hocemo i to da poverujemo ?
95% Partizanovaca kaze da je Dzajic lopov.Hocemo i to da im poverujemo samo zato sto kazu ?
95 % necega veruje u nesta.Hocemo i u to da poverujemo ?
Mogu oni pricati sta hoce,zna se sta govore cinjenice.Je li Cristiano Ronaldo legenda Uniteda iako je nosio sedmicu sto su pre njega dobijali samo retki,iako je imao toliki doprinos u osvajanju liga,LP,dao toliko golova ?
Je li jedan Kaka legenda Milana,iako je imao toliki doprinos u igri giganta sa San Sira ? Je li Deki Stankovic legenda Intera ?
Mihajlovic je iza sebe imao jednu pristojnu,sasvim solidnu ulogu u Fiorentini.Iskreno,on je u Fiorentini imao po meni vise dobrih nego losih utakmica.Nije davao preterane naznake Bata Djore i bunkerice sa akcentom na odbranu.U trenutku kada iza imas jednog Curcica,talentovanog strucnjaka koji mnogo zna o fudbalu ali nedorastao poslu oko koga se vrte razne azdaje,kada si imao Pizona koji je igrao kako mu drugi sviraju i koji je bio kraj aut linije zbog toga sto ima Pro licencu a ne sto vodi reprezentaicju,Sinisa je delovao kao lik koji bi mogao da se odupre tome,i iskreno prvi onaj spisak na kome je bila kamara igraca,30+ je tezila ka tome.Zaista na jednom mestu naslo se 90% igraca koji su trebali da osete igranje u reprezentaciji.Ali kasnije smo videli da je sve to jedna velika farsa.Ramadanijevi igraci ostaju,ubacuje se neki klinci koji nisu ni punoletni zbog Ramadanije,Djurdjic,Nikolic,do skora i Djordjevic apsolutno nisu u planu,atmosfera katastrofalna,svadja se sa nasim ponajboljim igracima,nastupi u medijima su u minusu,ocajno vodjenje ekipe u toku utakmice, sa tek par naznaka onoga sto se zove fudbal.Jel' takav treba da je nas selektor ? A ti ako smatras da je on Zvezdina legenda svaka cast,pretpostavljam da je onda i Vladimir Stojkovic legenda Partizana.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))