FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Po cemu se to tvrdi da se Kosevo ne moze dotjerati? Zinula nam guza za novim stadionom, a Kosevo vala za par miliona moze da lici na sasvim solidan stadion.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Pokrenuo je Semir Zilic, autor knjige Bordo vremeplov, a akciju dalje su nastavili fanovi preko drustvenih mreza.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ma Kosevo je u planovima politike, da se poravna sve i ono okolo, da se naprave stambene zgrade, trzni centri, parkinzi itd. Ja mislim kad se pokrene lokacija za stadion reprezentacije u Sarajevu, da ce se ovo desiti sa Kosevom. Davno zapikano. Svakako je recimo Betanija zapikana da ce se graditi naselja. Jako vrijedno zemljiste je stadion Kosevo i okolo. Jedina lokacija u gradu koja je idealna za takve stvari.
Nama ostaje kod Zetre, i gdje AK Sarajevo ili opstina Novi Grad. Jedino da se digne neka hajka oko Koseva, onda se mozda nesto i uradi. Ali cisto sumnjam da ce oni od svojih planova odustati, kad se zna s kim se ima posla.
Nama ostaje kod Zetre, i gdje AK Sarajevo ili opstina Novi Grad. Jedino da se digne neka hajka oko Koseva, onda se mozda nesto i uradi. Ali cisto sumnjam da ce oni od svojih planova odustati, kad se zna s kim se ima posla.
Ima tu neko Rimsko nalaziste, to samo SDA moze zavrsiti, ali Salji ili ostalim hotelierima
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stadion Sarajeva ne smije biti van Sarajeva, mislim da je to svima jasno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Cijeli taj tu dio je zasticena zona, imaju neke arheoloske iskopine, cak je i Hills izgradjen na tome i imali su neku frku oko toga, medjutim Senaid ko Senaid, daj mu pare i sve moze
1946~
- ThrillerHz
- Kontakt:
Mozda vama kojima je grad od Sebilja do SCC, jer to smatrate Sarajevom, iako je Sarajevo vece od tog.MortemHz je napisao/la:Stadion Sarajeva ne smije biti van Sarajeva, mislim da je to svima jasno.
1946~
hoces reci da ides u Butmir, malo prohodas, pa na kahvu, pa na utakmicu, okupljanje navijaca na Vrelu BosneThrillerHz je napisao/la:Mozda vama kojima je grad od Sebilja do SCC, jer to smatrate Sarajevom, iako je Sarajevo vece od tog.MortemHz je napisao/la:Stadion Sarajeva ne smije biti van Sarajeva, mislim da je to svima jasno.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ma odgovara pitarima i konjic..sta´s
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ali kako god, trebamo podrzati akciju. Bas svako od nas moze ovo objaviti na FB-u. Bar da vide da nam je stalo.
Ok,svima je jasno,naravno,samo nam reci kako?MortemHz je napisao/la:Stadion Sarajeva ne smije biti van Sarajeva, mislim da je to svima jasno.
Haha, ma predsjetnistvo poravnat i ona ministarstva ionako nisu ni za qracThrillerHz je napisao/la:Ma treba Sebilj srusit, golubove otjerat i tu napravit stadion
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- ThrillerHz
- Kontakt:
Hocu reci da je infrastruktura puno bolja, nego da se gura sve u gradsku jezgru. Svi veliki klubovi prave stadione izvan grada, kako bi se guzve izbjegle i kako bi bio omogucen i parking i prevoz i odma je laksa i organizacija utakmica.zlo87 je napisao/la:hoces reci da ides u Butmir, malo prohodas, pa na kahvu, pa na utakmicu, okupljanje navijaca na Vrelu BosneThrillerHz je napisao/la:Mozda vama kojima je grad od Sebilja do SCC, jer to smatrate Sarajevom, iako je Sarajevo vece od tog.MortemHz je napisao/la:Stadion Sarajeva ne smije biti van Sarajeva, mislim da je to svima jasno.
1946~
Garantujem da vcra ne gubimo, a mogu reci 50 posto da dobijamo i prolazimo...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Jel mozete zaustaviti pricu oko stadiona, bar ovih 6 sati dok ne prodjemo BATE ?!
U centru grada nema mjesto za stadion. Nismo Beograd gdje god pogledas, vidis ravnicuEvander je napisao/la:Ima tu neko Rimsko nalaziste, to samo SDA moze zavrsiti, ali Salji ili ostalim hotelierima
Najidealniji bi bio novi grad kako god okreneš. Ali ako se bira izmedju Butmira i Koseva, dajem prednost Kosevu ali samo tamo gdje je Atletski klub.
Uglavnom na Kosevo idu pjehe samo oni iz starog grada i centra a ostali vecinom dolaze sa autima. U novom gradu bi mnogo vise raje bilo nezavisno od auta. Posto je novi grad u potpunosti otpao kao opcija ne znam ni sto ga pominjem
E sad pitanje parkinga je dosta veliki problem kod Koseva i u tom slucaju bi Butmir imao prednost je bi se mogao omogucit parking prostor.
Uglavnom na Kosevo idu pjehe samo oni iz starog grada i centra a ostali vecinom dolaze sa autima. U novom gradu bi mnogo vise raje bilo nezavisno od auta. Posto je novi grad u potpunosti otpao kao opcija ne znam ni sto ga pominjem
E sad pitanje parkinga je dosta veliki problem kod Koseva i u tom slucaju bi Butmir imao prednost je bi se mogao omogucit parking prostor.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Vala i da hoce zavrsiti ovogodisnja Euro prica , recimo po scenariu :ShofaII je napisao/la:Evo ih na balkonu!
Nemere sa Velidom niko.
Al jbt mene nekakva luda spucala isto ko da imamo neki super rezultat iz prve utakmice a ne tih 2:1 koje treba stici. Osjecaj je da prolazimo a sebi govorim tesko, al djaba ne mogu se ubjedit da postoji sansa da ne prodjemo.
- Kovacevic igrac utakmice
- Djokanovic stavio u dzep onog im reprezentativca
- Mustafic 2 asis. za Handzica i Sisica
Cudne li Evrope . Seltik 2 dobre tekme (po sjajno poluvrijeme - puno Kosevo), pa povrede i "povrede" , direktno u 3 kolo , pa opet tezak protivnik , pa jos povreda . Onda par baklji , kao da smo zapalili Zenicu(prekid).Onda ona ljepota Mustafic-Sisisic-Handze .
PITAM SE KAKO CE ZIVCI PODNIJETI KAD BUDEMO IGRALI QF ELIMINACIONE FAZE . SAMO DA IH DOSTOJANSTVENO ELIMINISEMO . FKS .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.