FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

16022019
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 16022019 » 15 avg 2019, 14:28

Po cemu se to tvrdi da se Kosevo ne moze dotjerati? Zinula nam guza za novim stadionom, a Kosevo vala za par miliona moze da lici na sasvim solidan stadion.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 15 avg 2019, 14:29

Pokrenuo je Semir Zilic, autor knjige Bordo vremeplov, a akciju dalje su nastavili fanovi preko drustvenih mreza.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 avg 2019, 14:30

Ovo je najbolja lokacija u gradu trenutno, koliko je moguce da se ovde gradi nesta.. Nzm

Sve sto treba, ovaj dio moze da pruzi. Ovo je sad kukuruzno polje.

Mada ima neki plan da se carsija gradi duz zeljeznice prema Vojkovicima... Ne znam da li je to jos uvijek aktuelno.

slika

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 15 avg 2019, 14:31

Ma Kosevo je u planovima politike, da se poravna sve i ono okolo, da se naprave stambene zgrade, trzni centri, parkinzi itd. Ja mislim kad se pokrene lokacija za stadion reprezentacije u Sarajevu, da ce se ovo desiti sa Kosevom. Davno zapikano. Svakako je recimo Betanija zapikana da ce se graditi naselja. Jako vrijedno zemljiste je stadion Kosevo i okolo. Jedina lokacija u gradu koja je idealna za takve stvari.
Nama ostaje kod Zetre, i gdje AK Sarajevo ili opstina Novi Grad. Jedino da se digne neka hajka oko Koseva, onda se mozda nesto i uradi. Ali cisto sumnjam da ce oni od svojih planova odustati, kad se zna s kim se ima posla.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 avg 2019, 14:32

Zip je napisao/la:Ovo je najbolja lokacija u gradu trenutno, koliko je moguce da se ovde gradi nesta.. Nzm

Mada ima neki plan da se carsija gradi duz zeljeznice prema Vojkovicima... Ne znam da li je to jos uvijek aktuelno.

slika
Ima tu neko Rimsko nalaziste, to samo SDA moze zavrsiti, ali Salji ili ostalim hotelierima :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 avg 2019, 14:32

Stadion Sarajeva ne smije biti van Sarajeva, mislim da je to svima jasno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 15 avg 2019, 14:33

Zip je napisao/la:Ovo je najbolja lokacija u gradu trenutno, koliko je moguce da se ovde gradi nesta.. Nzm

slika
Cijeli taj tu dio je zasticena zona, imaju neke arheoloske iskopine, cak je i Hills izgradjen na tome i imali su neku frku oko toga, medjutim Senaid ko Senaid, daj mu pare i sve moze
1946~

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 15 avg 2019, 14:34

MortemHz je napisao/la:Stadion Sarajeva ne smije biti van Sarajeva, mislim da je to svima jasno.
Mozda vama kojima je grad od Sebilja do SCC, jer to smatrate Sarajevom, iako je Sarajevo vece od tog.
1946~

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 15 avg 2019, 14:36

ThrillerHz je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Stadion Sarajeva ne smije biti van Sarajeva, mislim da je to svima jasno.
Mozda vama kojima je grad od Sebilja do SCC, jer to smatrate Sarajevom, iako je Sarajevo vece od tog.
hoces reci da ides u Butmir, malo prohodas, pa na kahvu, pa na utakmicu, okupljanje navijaca na Vrelu Bosne
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 15 avg 2019, 14:39

Ma odgovara pitarima i konjic..sta´s

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 15 avg 2019, 14:43

Ma treba Sebilj srusit, golubove otjerat i tu napravit stadion :tokralju:
1946~

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 avg 2019, 14:46

Ali kako god, trebamo podrzati akciju. Bas svako od nas moze ovo objaviti na FB-u. Bar da vide da nam je stalo.

PAPE2
Kontakt:

Post Postao/la PAPE2 » 15 avg 2019, 14:47

Ok,svima je jasno,naravno,samo nam reci kako?

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 15 avg 2019, 14:49

ThrillerHz je napisao/la:Ma treba Sebilj srusit, golubove otjerat i tu napravit stadion :tokralju:
Haha, ma predsjetnistvo poravnat i ona ministarstva ionako nisu ni za qrac
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 15 avg 2019, 14:49

zlo87 je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:
hoces reci da ides u Butmir, malo prohodas, pa na kahvu, pa na utakmicu, okupljanje navijaca na Vrelu Bosne
Hocu reci da je infrastruktura puno bolja, nego da se gura sve u gradsku jezgru. Svi veliki klubovi prave stadione izvan grada, kako bi se guzve izbjegle i kako bi bio omogucen i parking i prevoz i odma je laksa i organizacija utakmica.
1946~

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 15 avg 2019, 14:55

Garantujem da vcra ne gubimo, a mogu reci 50 posto da dobijamo i prolazimo...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 avg 2019, 15:04

Jel mozete zaustaviti pricu oko stadiona, bar ovih 6 sati dok ne prodjemo BATE ?!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 avg 2019, 15:05

Evander je napisao/la:

slika
Ima tu neko Rimsko nalaziste, to samo SDA moze zavrsiti, ali Salji ili ostalim hotelierima :D
U centru grada nema mjesto za stadion. Nismo Beograd gdje god pogledas, vidis ravnicu :D

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 15 avg 2019, 15:09

Najidealniji bi bio novi grad kako god okreneš. Ali ako se bira izmedju Butmira i Koseva, dajem prednost Kosevu ali samo tamo gdje je Atletski klub.
Uglavnom na Kosevo idu pjehe samo oni iz starog grada i centra a ostali vecinom dolaze sa autima. U novom gradu bi mnogo vise raje bilo nezavisno od auta. Posto je novi grad u potpunosti otpao kao opcija ne znam ni sto ga pominjem :)

E sad pitanje parkinga je dosta veliki problem kod Koseva i u tom slucaju bi Butmir imao prednost je bi se mogao omogucit parking prostor.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 15 avg 2019, 15:11

ShofaII je napisao/la:Evo ih na balkonu!
Nemere sa Velidom niko.

Al jbt mene nekakva luda spucala isto ko da imamo neki super rezultat iz prve utakmice a ne tih 2:1 koje treba stici. Osjecaj je da prolazimo a sebi govorim tesko, al djaba ne mogu se ubjedit da postoji sansa da ne prodjemo.
Vala i da hoce zavrsiti ovogodisnja Euro prica , recimo po scenariu :
- Kovacevic igrac utakmice
- Djokanovic stavio u dzep onog im reprezentativca
- Mustafic 2 asis. za Handzica i Sisica

Cudne li Evrope . Seltik 2 dobre tekme (po sjajno poluvrijeme - puno Kosevo), pa povrede i "povrede" , direktno u 3 kolo , pa opet tezak protivnik , pa jos povreda . Onda par baklji , kao da smo zapalili Zenicu(prekid).Onda ona ljepota Mustafic-Sisisic-Handze .

PITAM SE KAKO CE ZIVCI PODNIJETI KAD BUDEMO IGRALI QF ELIMINACIONE FAZE . SAMO DA IH DOSTOJANSTVENO ELIMINISEMO . FKS . :bih: Da hoce zavrsiti ovosezonska Euro prica za Bate Borisov :rol:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 46 gostiju.