FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Papak. Citavu sezonu samo govorio sta smo mi htjeli cuti, a mi glupani svrsavali.
A sta znam, nekako smo bili bolji...
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Ko nema člansku dabogda mu sin zeta u kuću doveo.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Pocetkom jula, kada sam produzio svoju, bilo je 2355 aktivnih clanova.plavanacija je napisao/la: ↑07 avg 2020, 20:22Tesko je to izvodljivo, imas otprilike 1500 clanskih aktivnih, ako uduplas dobro je, nerealno je 5000, a pogotovo 10 000.Mahalac1987 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 19:16Stalno citam forum, ali rijetko kad sta pisem, smatrajuci da ovdje ima puno vise ljudi koji imaju puno zrelija razmisljanja i komentare... Nakon danasnje igre, potvrde onog iz prosle utakmice, te obzirom na to da nas Zeljo igra sezonu u kojoj docekuje stogodisnjicu, a mi trenutno nemamo puno nacina za pruzanje podrske, osjecam potrebu da ipak kazem ovo, sto svi zaboravljamo i bacamo za ledja... SRAMOTA ZA SVE NAS JE DA NEMAMO MINIMALNO 10.000 AKTIVNIH CLANSKIH KARTICA I MINIMALNO 1.000 PRODATIH GODISNJIH ULAZNICA!
Zar stvarno ne postoji nacin da mi navijaci pokrenemo neku akciju, barem putem drustvenih mreza, na fazon nominacija i tagovanja, gdje bi barem produzili trajanje clanske, a oni koji su u boljoj financiskoj situaciji potpomogli Klub i sa kupovinom sezonske ulaznice? Da ne bude kako sam jedan od onih koji samo pametuju i piskaraju, sezonsku ulaznicu za istocnu tribinu sam kupio jos prije pocetka sezone...
Akcija za karte je odlicna, 5KM recimo, to bi bila extra furka.
Ali ja bih predlozio i da se uradi album sa slicicama za 100 god, kluba, slicne projekte su imali klubovi u regionu.
Postanske markice, imas milione ljudi koji skupljaju iste.
Ali za sve treba marketing, reklama.prodaje.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Da li će stići novi napadač ili ćemo ostati na Hajriću i na Juričiću 

mosa lošmi stićko tit-ula!
Daj nam, Amare, krilo ili jos jednog napadaca 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
#LendraOstani
Desno krilo,štoper i napadač
Mislim da će se to tek na kraju mjeseca
mosa lošmi stićko tit-ula!
A koliko će kone dobiti kad se Gasal proda u Bajern?
Dobra tekma danas, malo smo u prvih 15-20 minuta "plivali" ali kasnije je bilo bolje. Sviđa mi se što je Amar učvrstio odbranu i to je najbitnije, napad će svakako nešto uvaljati nekako, jer kvaliteta gore imamo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jok, desni bocni

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Joj, kad bi doveli igrace na tim pozicijama

- mohikanac12
- Kontakt:
Hajmo mu svi pisati na instagramu.

Još bolje ako neko ima broj, napravimo viber grupu.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Bas me interesuje kako je Amar ucvrstio odbranu kad smo i prosle sezone bili u vrhu s najmanje primljenih golova?
Jure je bolji napadac od Krpica. Ako ga posluzi zdravlja, on je ove sezone najbolji strijelac lige.
Zivi bili..
Jure je bolji napadac od Krpica. Ako ga posluzi zdravlja, on je ove sezone najbolji strijelac lige.
Zivi bili..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Zamjenik kapitena pored našeg Štile. Naše dijete, nas produkt. Presutio nepravdu, vratio se i popisao se po neznalicama (rezerva u MDK). Nikada niti jedna ružna riječ o klubu. Pregrst evropskih i domacih utakmica. Najvise pretrcanih kilometara gotovo svaku utakmicu. Kapa dole, Dadara naš. (Vol.2)

Šehic, Hajdarević, Sadiković, Gasal, Štilić.
U stvaranju Durakovic. Grbavica škola fudbala.

Šehic, Hajdarević, Sadiković, Gasal, Štilić.
U stvaranju Durakovic. Grbavica škola fudbala.

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Hajd pravit cemo se da ne pricas ustvari o svom pulenu 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Doktorinho, GradKamena2, Hajdeee, SamoDaKazeem, Skojevska, supervizor, TefalTava i 49 gostiju.