Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Re: Rođeni u Europi - 2021/22
E to je taj nas problem, bez para ne ide i nevalja, kad se nekako do para dodje ko da je puko grom u klubovima?Shategabri je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:46Šta ćeš sa dva miliona? Realno?! Možeš ponuditi bolju platu nekom slobodnom igraču, neće puno dobiti s tim, tj. dobiće igrača koji je u rangu s ovim koje već imaju, a više ga plaćati.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:42Ove pare od Evrope ce Velez najbolje iskoristiti za jacanje igračkog kadra. Mi, Zrinjski, Željezničar, Borac, Široki niko nista, kako dodju tako i odu.
Mi lani dobili preko milion eura, da bi nas na zimu napustila 2 najbolja igraca, a doveli odrone![]()
Fin sastav ima Velež sasvim konkretan za bhpl.
Pa eto mi najbolje znamo kako to ide, ne dovode se svaki dan Rahmani i Tatari. Najviše je prolaznika.
Toga se plasim i za velez.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
E cuj sta ce sa dva milionaShategabri je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:46Šta ćeš sa dva miliona? Realno?! Možeš ponuditi bolju platu nekom slobodnom igraču, neće puno dobiti s tim, tj. dobiće igrača koji je u rangu s ovim koje već imaju, a više ga plaćati.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:42Ove pare od Evrope ce Velez najbolje iskoristiti za jacanje igračkog kadra. Mi, Zrinjski, Željezničar, Borac, Široki niko nista, kako dodju tako i odu.
Mi lani dobili preko milion eura, da bi nas na zimu napustila 2 najbolja igraca, a doveli odrone![]()
Pa eto mi najbolje znamo kako to ide, ne dovode se svaki dan Rahmani i Tatari. Najviše je prolaznika.

Nema se šta drugo reći osim čestitati Veležu na ovom sjajnom rezultatu. U dvije utakmice su pokazali kako u stvari naši klubovi treba da izgledaju u Evropi, kako se manjak kvaliteta mora i može nadoknaditi fanatičnom borbom i da ove "srednje" a jače klubove ne treba ni najmanje respektirati i skidati gaće još u svlačionici.
Moram istaći ono najvažnije, svaki, ali svaki naš klub ili reprezentacija u bilo kojem sportu bi nakon gola u 98. min, već u desetom minutu produžetka gubio 3-0 i doživio raspad sistema, što se Veležu sinoć nije desilo, a nije im se desilo ni u prvoj utakmici nakon 0-1.
Elfsborg nije jači od AEK-a, ali je kao i AEK - jači od Veleža, s tim da su protivnik za poželjeti u ovoj fazi takmičenja i sigurno da Velež sa ovakvim pristupom itekako ima šanse.
Bravo rođeni
Moram istaći ono najvažnije, svaki, ali svaki naš klub ili reprezentacija u bilo kojem sportu bi nakon gola u 98. min, već u desetom minutu produžetka gubio 3-0 i doživio raspad sistema, što se Veležu sinoć nije desilo, a nije im se desilo ni u prvoj utakmici nakon 0-1.
Elfsborg nije jači od AEK-a, ali je kao i AEK - jači od Veleža, s tim da su protivnik za poželjeti u ovoj fazi takmičenja i sigurno da Velež sa ovakvim pristupom itekako ima šanse.
Bravo rođeni

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Šteta što se ne može sa Švedima u Mostaru igrati...zamisli izvesti one hokejaše na +45 da igraju 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Osttribine
- Kontakt:
Čestitke Veležu na sasvim zasluženom prolazu u narednu rundu i nemate potrebu da pljujete po svim pitarima ili da mislite da je nekom nešta krivo, zašto bi bilo, Sarajevo ima utakmica pogotovo poslije rata u Evropi tovar, bilo je i razočarenja i blamaža, ali bilo je i velikih pobjeda. I kako god i dalje najviše smo uradili u tim j.ebenim kvalifikacijama, igrali smo 3 puta play off EL, dolazili do zadnje prepreke za ulazak u LŠ po starom sistemu, da malo podsjetim mnoge forumaše jer vidim svaki drugi post Sarajevo ovo Sarajevo ono, a i dojučerašnjeg "pitara" komentatora Makija, tako da ovo nije največi uspjeh nekog BiH kluba poslije rata 

- Shategabri
- Kontakt:
Mislim na to da dovedu neka ozbiljnija imena.KapitenK je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:51E cuj sta ce sa dva milionaShategabri je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:46Šta ćeš sa dva miliona? Realno?! Možeš ponuditi bolju platu nekom slobodnom igraču, neće puno dobiti s tim, tj. dobiće igrača koji je u rangu s ovim koje već imaju, a više ga plaćati.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:42Ove pare od Evrope ce Velez najbolje iskoristiti za jacanje igračkog kadra. Mi, Zrinjski, Željezničar, Borac, Široki niko nista, kako dodju tako i odu.
Pa eto mi najbolje znamo kako to ide, ne dovode se svaki dan Rahmani i Tatari. Najviše je prolaznika.![]()
Pa to im je vjerovatno više od pola budžeta
Male su to pare da se kofrčiš.
U ovoj situaciji za njih velike.
Koševo Zapad
- ElCartel11
- Kontakt:
Mi opcenito (tu mislim na sve klubove u ligi) imamo gresku, da uzimamo ove igrace iz bivše Juge koji se kod nas vode kao stranci, budu dosta skuplji nego domaci igraci a nikakvu prevagu ne donose. Bolje, da budu svi stranci Afrikanci, Juznoamerikanci, Azijci, Zapadna Evropa, znaci bilo sta samo, da nema dodirnih tacaka sa Jugom i ovim mentalitetom igraca koji su sve drugo osim profi.Shategabri je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:46Šta ćeš sa dva miliona? Realno?! Možeš ponuditi bolju platu nekom slobodnom igraču, neće puno dobiti s tim, tj. dobiće igrača koji je u rangu s ovim koje već imaju, a više ga plaćati.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:42Ove pare od Evrope ce Velez najbolje iskoristiti za jacanje igračkog kadra. Mi, Zrinjski, Željezničar, Borac, Široki niko nista, kako dodju tako i odu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Chapman1886
- Kontakt:
Mislim da in puca qurac štaste vi u europi uraidli.. S respektom..Osttribine je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:54Čestitke Veležu na sasvim zasluženom prolazu u narednu rundu i nemate potrebu da pljujete po svim pitarima ili da mislite da je nekom nešta krivo, zašto bi bilo, Sarajevo ima utakmica pogotovo poslije rata u Evropi tovar, bilo je i razočarenja i blamaža, ali bilo je i velikih pobjeda. I kako god i dalje najviše smo uradili u tim j.ebenim kvalifikacijama, igrali smo 3 puta play off EL, dolazili do zadnje prepreke za ulazak u LŠ po starom sistemu, da malo podsjetim mnoge forumaše jer vidim svaki drugi post Sarajevo ovo Sarajevo ono, a i dojučerašnjeg "pitara" komentatora Makija, tako da ovo nije največi uspjeh nekog BiH kluba poslije rata![]()
Samo Sloboda | COYG
- Shategabri
- Kontakt:
Ako ovako nastavi pržiti, neće im biti veselo ni na Grbavici

Koševo Zapad
Kako li se fino proslavio poraz BH loptanja sinoc 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Shategabri
- Kontakt:
Potrefi se neki Stojčev, ali je puno više PejovićaElCartel11 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:55Mi opcenito (tu mislim na sve klubove u ligi) imamo gresku, da uzimamo ove igrace iz bivše Juge koji se kod nas vode kao stranci, budu dosta skuplji nego domaci igraci a nikakvu prevagu ne donose. Bolje, da budu svi stranci Afrikanci, Juznoamerikanci, Azijci, Zapadna Evropa, znaci bilo sta samo, da nema dodirnih tacaka sa Jugom i ovim mentalitetom igraca koji su sve drugo osim profi.Shategabri je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:46Šta ćeš sa dva miliona? Realno?! Možeš ponuditi bolju platu nekom slobodnom igraču, neće puno dobiti s tim, tj. dobiće igrača koji je u rangu s ovim koje već imaju, a više ga plaćati.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:42Ove pare od Evrope ce Velez najbolje iskoristiti za jacanje igračkog kadra. Mi, Zrinjski, Željezničar, Borac, Široki niko nista, kako dodju tako i odu.

Koševo Zapad
Još ako nam zavrnu vodu opet tim bolje.Shategabri je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:57Ako ovako nastavi pržiti, neće im biti veselo ni na Grbavici![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ok šampionu, aj sjaši sad malo.Osttribine je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:54Čestitke Veležu na sasvim zasluženom prolazu u narednu rundu i nemate potrebu da pljujete po svim pitarima ili da mislite da je nekom nešta krivo, zašto bi bilo, Sarajevo ima utakmica pogotovo poslije rata u Evropi tovar, bilo je i razočarenja i blamaža, ali bilo je i velikih pobjeda. I kako god i dalje najviše smo uradili u tim j.ebenim kvalifikacijama, igrali smo 3 puta play off EL, dolazili do zadnje prepreke za ulazak u LŠ po starom sistemu, da malo podsjetim mnoge forumaše jer vidim svaki drugi post Sarajevo ovo Sarajevo ono, a i dojučerašnjeg "pitara" komentatora Makija, tako da ovo nije največi uspjeh nekog BiH kluba poslije rata![]()
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Re: Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Ne slave samo rezultat, slave nešto više od toga. Slave povratak kluba, slave što su sve godine provedene u problemima i po nižim ligama iza njih, slave što ne moraju trpiti više poraze po raznim bh. livadama. Više je tu razloga od samog prolaza u to 3. pretkolo. Godine tuge, mučenja, neuspjeha, borbe i čega sve ne se nakupilo u navijačima i nakon AEK-a je eksplodiralo. Neka naredne godine ponove isti uspjeh i imati ces manju euforiju.Grk1234 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:02Ma slazem se sa tobom sve 100% ,ali brate sisati se na aerodromu slaviti cijelu noc,pozivati cijelu drzavu da slavi prolaz u 3. krug lige konfederacija,u najmanju ruku kao da su uzeli zlatnu medalju na olimpijadi,opet kazem cestitam Velezu na prolazu ali ovolika euforija mi je u najmanju ruku smijesna....Otelo je napisao/la: ↑30 jul 2021, 07:57Poraz bh. fudbala je bio kad se prvak bh. izblamirao u Irskoj, a jedan od najuspješnijih bh. fudbala tradicionalno ispao od kluba koji dolazi iz zemlje gdje je minimalna mjesecna plata 100 eura, a treći predstavnik izgubio dobijenu utakmicu. Pusti ljude neka slava, makar nas napokon jedan klub ne blamira u Evropi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Osttribine
- Kontakt:
Rece navijac beztrofejkeChapman1886 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:56Mislim da in puca qurac štaste vi u europi uraidli.. S respektom..Osttribine je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:54Čestitke Veležu na sasvim zasluženom prolazu u narednu rundu i nemate potrebu da pljujete po svim pitarima ili da mislite da je nekom nešta krivo, zašto bi bilo, Sarajevo ima utakmica pogotovo poslije rata u Evropi tovar, bilo je i razočarenja i blamaža, ali bilo je i velikih pobjeda. I kako god i dalje najviše smo uradili u tim j.ebenim kvalifikacijama, igrali smo 3 puta play off EL, dolazili do zadnje prepreke za ulazak u LŠ po starom sistemu, da malo podsjetim mnoge forumaše jer vidim svaki drugi post Sarajevo ovo Sarajevo ono, a i dojučerašnjeg "pitara" komentatora Makija, tako da ovo nije največi uspjeh nekog BiH kluba poslije rata![]()

Nije najveci uspjeh, ali jeste najjaci klub kojeg je izbacio neki nas pretstavnik.Osttribine je napisao/la: ↑30 jul 2021, 10:00Rece navijac beztrofejkeChapman1886 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:56Mislim da in puca qurac štaste vi u europi uraidli.. S respektom..Osttribine je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:54Čestitke Veležu na sasvim zasluženom prolazu u narednu rundu i nemate potrebu da pljujete po svim pitarima ili da mislite da je nekom nešta krivo, zašto bi bilo, Sarajevo ima utakmica pogotovo poslije rata u Evropi tovar, bilo je i razočarenja i blamaža, ali bilo je i velikih pobjeda. I kako god i dalje najviše smo uradili u tim j.ebenim kvalifikacijama, igrali smo 3 puta play off EL, dolazili do zadnje prepreke za ulazak u LŠ po starom sistemu, da malo podsjetim mnoge forumaše jer vidim svaki drugi post Sarajevo ovo Sarajevo ono, a i dojučerašnjeg "pitara" komentatora Makija, tako da ovo nije največi uspjeh nekog BiH kluba poslije rata![]()
, ne radi se tope o tome da li nekom puca ****, nego o mitu koji se stvara, a to je da je ovo najveci rezultat nekog BiH kluba u Evropi poslije rata jer nije, i ne znaju mnogi ni sinoc komentarisati sta o Veležu što neće Sarajevo spomenuti.
A nemojte vi o mitovima.Osttribine je napisao/la: ↑30 jul 2021, 10:00
Rece navijac beztrofejke, ne radi se tope o tome da li nekom puca ****, nego o mitu koji se stvara, a to je da je ovo najveci rezultat nekog BiH kluba u Evropi poslije rata jer nije, i ne znaju mnogi ni sinoc komentarisati sta o Veležu što neće Sarajevo spomenuti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Osttribine
- Kontakt:
Eto vidis koji ste vi retardi, isto sinoc gledam masa pitara vam cestita prolaz, vi se hvatate onih par sto vam prizivaju debakleOldFashioned je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:59Ok šampionu, aj sjaši sad malo.Osttribine je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:54Čestitke Veležu na sasvim zasluženom prolazu u narednu rundu i nemate potrebu da pljujete po svim pitarima ili da mislite da je nekom nešta krivo, zašto bi bilo, Sarajevo ima utakmica pogotovo poslije rata u Evropi tovar, bilo je i razočarenja i blamaža, ali bilo je i velikih pobjeda. I kako god i dalje najviše smo uradili u tim j.ebenim kvalifikacijama, igrali smo 3 puta play off EL, dolazili do zadnje prepreke za ulazak u LŠ po starom sistemu, da malo podsjetim mnoge forumaše jer vidim svaki drugi post Sarajevo ovo Sarajevo ono, a i dojučerašnjeg "pitara" komentatora Makija, tako da ovo nije največi uspjeh nekog BiH kluba poslije rata![]()

- OldFashioned
- Kontakt:
Važi, pusti nas sad da uživamo a vi se prisjećajte šta ste radili ranije i pravite raznorazne komparacije sve ne bi li umanjili ovaj podvig !
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Fudbalmozak2, IMResurrected, mosarajvosa83 i 33 gosta.