Kako se paze Andaluzani svaka im cast .

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Brate jeste to,da su arapi ulozili u Malagu ,ali to su pametni arapijuznjak> je napisao/la:Nemoj tako pa tvoja Malaga ima da dominira zbog Arapabas mi zao Castellona ,kazu da je Castellon popularniji od Villareala u provinciji Castellon .
Jel vidis?juznjak> je napisao/la:Inace jedan super potez Malage,naime odlucili su da financijski pomognu Real Jaenu (nekada stari prvoligas) kojem prijeti izbacivanje u 4 ligu zbog neizmirenih obaveza prema igracima . Jos ce odigrati jednu prijateljsku tekmu te ce im Malaga posuditi neke igrace .
Kako se paze Andaluzani svaka im cast .
Brate ja kada sam igrao master legue na Socceru ,uvijek sam prvo kupovao El ArabiaAdi_Zepce je napisao/la:El Arabi (Caen) zamjena za Aduriza,ako ovaj ode u Bilbao,Valencia i dalje razmislja o Chivu
heheh vjerovatno nije los,nisam nikada imao tu cast da ga gledam,ali mi frend koji navija za Valenciu kaze da ga je gledao par puta na pregledu Lige 1,te da mu se jako dopao kao igracjuznjak> je napisao/la:Brate ja kada sam igrao master legue na Socceru ,uvijek sam prvo kupovao El ArabiaAdi_Zepce je napisao/la:El Arabi (Caen) zamjena za Aduriza,ako ovaj ode u Bilbao,Valencia i dalje razmislja o Chivune znam kakav je u stvarnosti ali cim se Valencia interesuje za njega znaci da je dobar .
![]()
Mogli bi dovesti Lucha i Cazorlu dok za Pastorea onaj bolesnik iz Palerma trazi 50 mil Eura. Inace Deportivo do sada ima 16 000 pretplatnika sto je za 6 000 vise nego sto su imali u ove sezone u PrimeriL_blancos je napisao/la:Malaga blizu potpisa sa Luchom .. Toulalan-Lucho![]()
![]()
+ Pastore i Cazorla.. SF
Pa to nebi trebo biti neki problem za malagu.juznjak> je napisao/la:Mogli bi dovesti Lucha i Cazorlu dok za Pastorea onaj bolesnik iz Palerma trazi 50 mil Eura.L_blancos je napisao/la:Malaga blizu potpisa sa Luchom .. Toulalan-Lucho![]()
![]()
+ Pastore i Cazorla.. SF
Može on za njega tražit i 100 miliona al ih neće dobit. Ako Pastore ne ode ove godine, iduće godine mu je cijna drastično manja i tako sv do isteka ugovora, nije ni on lud ( mislim na predsjednika Palerma ) ako bude dobra ponuda prodat će on njega, ne brini.juznjak> je napisao/la:Mogli bi dovesti Lucha i Cazorlu dok za Pastorea onaj bolesnik iz Palerma trazi 50 mil Eura.L_blancos je napisao/la:Malaga blizu potpisa sa Luchom .. Toulalan-Lucho![]()
![]()
+ Pastore i Cazorla.. SF
Susic zna,Valencia i Sevilla ispred Atl.Madrida i Villarreala"Mislim da bi bilo super kada bi se transfer Emira Spahića u Sevillu realizivao. Sevilla je, zajedno sa Valencijom, najbolja ekipa u Španiji, naravno poslije Real Madrida i Barcelone i radi se o zaista odličnoj ekipi",
Mislim da je Alexis bolji od Escudea, Trochovski ce igrat prije Medela, ili ce mozda ici sa 4231 sa Medel-Trochovski a tu bi trpili moral i Kanutejuznjak> je napisao/la:Da zna spomenuo bi Villareal koji je ispred Seville![]()
![]()
Ako dodje Spaha u najbolju ligu na svijetu bice odlicno, samo mislim da mu nece biti lako da se uguzi u prvih 11 jer ce mu konkurencija biti francuski reprezentativac Escude te Alexis .
.................Javi Varas.............
Caseres......Spahic...Escude......F Navaro.
............Medel..........Rakitic............
J Navas..................................Perotti.
............. Negredo..Nemoralni /Kanute..............
Jako dobar sastav ,e sada je pitanje jeli Marcelinho dorastao da vodi jedan veliki klub ?!
famarillo@ prosjek posjete na El Madrigalu je 17 000 u Primeri ,sto je fascinantno obzirom da kao sto si napisao gradic ima nekih 50 000 stanovnika . Kad sam kod Zuca ,Roig izjavio da nijedan igrac nece napustiti Villarealove sezone ,jer klub hoce da se plasira u LP.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.