Gdje ćeš na direktora ccc
Mada ti je trener upravu u nas svašta pušta da se radi pa nikako ne igraju najbolji već igraju najveće zvijezde koje ništa ne rade na treningu
P.S.Šta imam njih skautovat igraju run and gun gdje ćemo ih mi ubit i to je to
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Ma mi smo prošle godine imali 4 pobjede uz puno poraza u kantonalnoj ligiSexmachineboy je napisao/la:Hah, ma mi smo redovni na tim turnirima. Kad je bio onaj turnir povodom Bosninog osvajanja titule prvaka europe mi bili pozvani. Prošle godine na državnom turniru izgubili od Slobode 80 razlike,a li eto 6. u državi nije loše.![]()
Btw. Ti mene ne možeš stići ni za, brat bratu, 30 godina.

Jest,jest malo ja 22 pa mi idemo daljeRaul_64 je napisao/la:Dobro pa niste otišli u offtopic...mada malo je 22 stranice za Spurse samo vi nastavite![]()
btw sljedeča protiv NYK u Madisonu....evo Pacersi če ih dobro izmučiti ali da ne idem od teme

O Duncanu mnogu raspravljaju kako više nije najbolji igrač ekipe no on ima još uvijek najveći uticaj na igru timu ne mora ništa pogodit,ali uvijek podigne suigrače na viši nivo,a ako nikog ne ide on je taj koji preuzima odgovornostThunder star Kevin Durant recalled the first meeting against San Antonio this season, a mid-November game in which Duncan scored just six.
"You looked over at the bench after they were up 10 or 12 and he was the happiest guy on the bench," Durant said of Duncan. "A young player like myself, and us as a team, we can learn from that. A guy that's a Hall of Famer, has won championships, has [six] points and contributes to a win by being a great teammate."
And then Duncan can have nights like Saturday where he knocks down 10 of 15 shots and leaves the Thunder's interior defenders looking helpless.
Nema ni u mene valjda na odmoru oni pakaši iz telecomaSexmachineboy je napisao/la:Da, Duncan može biti primjer mnogim igračima, pa čak i onim najobljima. Šteta što ima toliko godina, ali nadam se da čem ove godine osvojiti titulu pa da to bude kao krunu njegove karijere.![]()
P.S. Samo da te pitam, pošto mislim da ti koristiš ADSL, piše li ti koliko si potrošio ovaj mjesec, tamo kad odeš na portal gdje se provjerava?
Čuj do 5 nisi zdrav ja za raspust ću lagamo do 2 ili 3 ko i uvijek jedino,ako bude kakva dobra tekma možda ostanem duže,ali ne smijem poyebaće mi se noć i dan ionako sam poslije nove ko bez kompasa,a trening mi u utorak.Vraćam se nakon dvije sedmice imao povredu skočnog zglobaSexmachineboy je napisao/la:Pu, valjda se neće vratiti, trebam nešto skidati, pa da mi ne uračunaju nikako. Ovako nisam siguran da li da i krećem sa skidanjem, jer valjda čitav raspust na fejsu do 5 ujutro sjediti
ali playoff ce pokazatiSexmachineboy je napisao/la:Jbg moram sjediti ima nas par(ja, jedan iz razreda i dvij trebe) tako da po svunoć sjedim, a ustajem u 2 sata po danu. Meni ne smeta, trening mi tek 17. tako da imam vremena.![]()
@Alfa
Divno si to zaključio
Ma meni trening tek u 19 će sada biti no nije to toSexmachineboy je napisao/la:Jbg moram sjediti ima nas par(ja, jedan iz razreda i dvij trebe) tako da po svunoć sjedim, a ustajem u 2 sata po danu. Meni ne smeta, trening mi tek 17. tako da imam vremena.![]()
@Alfa
Divno si to zaključio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.