UEFA Europe League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: UEFA Europe League 2020/2021
Auf ovo je veliko baš,bravo Dinamo
Mourinho okaci diplomu ,pregazilo te vrijeme davno

Mourinho okaci diplomu ,pregazilo te vrijeme davno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 18 mar 2021, 21:30, ukupno mijenjano 3 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Mourinho od veceras može pokušat biti nekome asisst. u stručnom štabu 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
NBA
Da nije hoze poslao rezervni sastav

Da nije hoze poslao rezervni sastav
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Moj Jozo, izbacit ce te Zoran Mamic koji vodi ekipu preko Skypea 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovi u napadu Dinama se moraju vraćati pomagati odbrani, inače je pitanje vremena kad će primiti gol.
Inače kapa do poda
Inače kapa do poda

Kad vidim Kaneovu statistiku pod Murinjom, skontam da se radi o GOAT-u.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ne pamtim da je neka ekipa iz ex-yu ovako dobro djelovala u Europi kao Dinamo ove sezone
Don't believe the hype.
Ne treba se zalijetat
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Beduin
- Kontakt:
Dinamo preprošle sezone.akisarajevo92 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 20:50Ne pamtim da je neka ekipa iz ex-yu ovako dobro djelovala u Europi kao Dinamo ove sezone

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
Imal neko stream Dinama ?
Kad se sjetim onog ispadanja od Benfice tacno i mene dusa zaboli. Jos Gojak fuli 100% sansu u produzetku.JonSnow je napisao/la: ↑18 mar 2021, 20:53Dinamo preprošle sezone.akisarajevo92 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 20:50Ne pamtim da je neka ekipa iz ex-yu ovako dobro djelovala u Europi kao Dinamo ove sezone![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ljudi su totalno nadigrani od 7-8 puta jeftinije ekipe. Iako se slazem da je Mou odavno bivsi trener, nemas sta puno njega ovdje krivit. Nije njegovo da ih uci kako se igra fudbal protiv na papiru daleko inferiornijeg protivnika. Ni u prvoj utakmici nisu nista pretjerano napravili.
Itekako je kriv sto mu ekipa moze dati gol samo individualnim kvalitetom. Nula sistemskih rjesenja protiv toliko slabije ekipe, nista novo za Jozu.Epidaurus je napisao/la: ↑18 mar 2021, 20:59Ljudi su totalno nadigrani od 7-8 puta jeftinije ekipe. Iako se slazem da je Mou odavno bivsi trener, nemas sta puno njega ovdje krivit. Nije njegovo da ih uci kako se igra fudbal protiv na papiru daleko inferiornijeg protivnika. Ni u prvoj utakmici nisu nista pretjerano napravili.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bale ovo rjesava
15.10.2013.
Cuj nije kriv. Ekipa mu je malo je reci bezidejna.Epidaurus je napisao/la: ↑18 mar 2021, 20:59Ljudi su totalno nadigrani od 7-8 puta jeftinije ekipe. Iako se slazem da je Mou odavno bivsi trener, nemas sta puno njega ovdje krivit. Nije njegovo da ih uci kako se igra fudbal protiv na papiru daleko inferiornijeg protivnika. Ni u prvoj utakmici nisu nista pretjerano napravili.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.