UEFA Europe League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: UEFA Europe League 2020/2021
Stvar je u tome što je skoro svaki tvoj post vezan za Milan glupost.
Sjećam se da si prozivao Hakana kao prevaru i nakon što ti je meepo? (nisam siguran) pružio statistiku igrača u odnosu na ostale AMF lige ti si se povukao jer u sebi znaš da to nije činjenica već anegdota.
Dalje, konstantno seruckaš kada pružimo realnu sliku i naravno budemo frustrirani jer prvih 11 nije igralo u kontinuitetu od oktobra. Ostale top calcio ekipe nisu ovoliko ubaxuzirane, a i kad donekle jesu, to su one koje imaju rezerve zbog igranja u UCL i privlačenja igrača većeg profila. Nikada, i ama baš nikada niko od nas nije niti 1 rekao da imamo jaku klupu, nasuprot, imamo vrv najtanju od svih top6 u Italiji. Naravno i ovdje kada ti poklope, povučes se jer je i ovo anegdota a ne objektivna činjenica.
Bio je i momenat kada si spominjao nekakvu romantiku Milana i da je ovo samo "period", iako igramo na ovom nivou duže od 1 godinu i da je svima koji nisu trollovi poput tebe očigledno da je klub u preporodu. I još jednom, anegdota a ne činjenica.
Zašto onda da ja tebe uzimam ozbiljno, kada ti očigledno ulaziš u rasprave samo da djetinjasto šukneš drugima.
Sjećam se da si prozivao Hakana kao prevaru i nakon što ti je meepo? (nisam siguran) pružio statistiku igrača u odnosu na ostale AMF lige ti si se povukao jer u sebi znaš da to nije činjenica već anegdota.
Dalje, konstantno seruckaš kada pružimo realnu sliku i naravno budemo frustrirani jer prvih 11 nije igralo u kontinuitetu od oktobra. Ostale top calcio ekipe nisu ovoliko ubaxuzirane, a i kad donekle jesu, to su one koje imaju rezerve zbog igranja u UCL i privlačenja igrača većeg profila. Nikada, i ama baš nikada niko od nas nije niti 1 rekao da imamo jaku klupu, nasuprot, imamo vrv najtanju od svih top6 u Italiji. Naravno i ovdje kada ti poklope, povučes se jer je i ovo anegdota a ne objektivna činjenica.
Bio je i momenat kada si spominjao nekakvu romantiku Milana i da je ovo samo "period", iako igramo na ovom nivou duže od 1 godinu i da je svima koji nisu trollovi poput tebe očigledno da je klub u preporodu. I još jednom, anegdota a ne činjenica.
Zašto onda da ja tebe uzimam ozbiljno, kada ti očigledno ulaziš u rasprave samo da djetinjasto šukneš drugima.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Yebem ja klub gdje je Rade Krunic najbolji igrac 

Klasik, derbi sjevernog Londona, veliki rivalitet.Na jednoj strani Arsenal kojem su najveci uspjesi u Evropskim takmičenjima porazi u finalima i na drugoj strani Totenhem koji valjda ne osvaja nikad, ništa. Na sve to imaš Mourinha u priči, ne može bolje od toga.
Sta fali Murinju momcino ?chily-rz je napisao/la: ↑11 mar 2021, 23:30Klasik, derbi sjevernog Londona, veliki rivalitet.Na jednoj strani Arsenal kojem su najveci uspjesi u Evropskim takmičenjima porazi u finalima i na drugoj strani Totenhem koji valjda ne osvaja nikad, ništa. Na sve to imaš Mourinha u priči, ne može bolje od toga.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nema veze i bez Wengera se on naspanuje na Arsenal,sad bas za vikend igraju

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- tutankamon1905
- Kontakt:
@AjsKjub
Ne sjecam se da je meni iko stavljo statistiku Calhanoglua ni da sam se s nekim raspravljo u vezi toga?
A prevara nego sta je? Par godina ga se čeka da bilo sta pokaze, da bi tek sad nesto pokazao kad citava ekipa igra iznad svojih mogucnosti. Sve su to covjece i vase recenice, ali kada ih neko drugi napise odma su to provokacije i budalastine.
A da imam komentara cisto radi glupe provokacije, imam naravno. Ali ovo nisu jedni od tih
Ne sjecam se da je meni iko stavljo statistiku Calhanoglua ni da sam se s nekim raspravljo u vezi toga?
A prevara nego sta je? Par godina ga se čeka da bilo sta pokaze, da bi tek sad nesto pokazao kad citava ekipa igra iznad svojih mogucnosti. Sve su to covjece i vase recenice, ali kada ih neko drugi napise odma su to provokacije i budalastine.
A da imam komentara cisto radi glupe provokacije, imam naravno. Ali ovo nisu jedni od tih
Joj jest ovaj Stevanović na areni blage veze nema.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da li je moguće da prenose Molde, a ne Romu? 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Jao ako ispadne Mou 

Kakva golcina Oršića 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Tipican gol Orsica
-
- Kontakt:
Dinamo se uopste nije prepao velikog Josea
Ajmooooooooooooooooooo
- akisarajevo92
- Kontakt:
ooooooooooooooo
-
- Kontakt:
Ideeemooooo Modri 

Murinjo
Nema puno gorih trenera.

Nema puno gorih trenera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.