Eurobasket 2022
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Eurobasket 2022
Ne znam mnogi ce se smijati ali meni je ovo sto igra Srbija kriminalno.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Koktel ljubavi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
A zamisli samo kad bude VB-Estonija

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
С " " % " с ". & ? $ $ $ " " се за сезону.
Ma dobro,ima sigurno ko o tome razmislja u reprezentaciji,ove kvalifikacije su prakticki spojene sa grupnom fazom jos vratis se koji dan unazad imao si i utakmicu sa Grcima i sa Slovencima malte ne na jednu loptu,moze se reci da je ekipa osjetila puls i na takvim mecevima.Sad ne vjerujem da bi im bio problem ako u KO fazu udju sa ovim laganim pobjedama,mada sigurno da i u Srbiji razmisljaju da bi bilo dobro da imaju neku selekciju tipa Litvanije ili Njemacke lupam da odigraju jednu protiv nekoga ko ce biti dostojan rival,bar na papiru.deantinho je napisao/la: ↑05 sep 2022, 22:12" право $ " ?.L-Train je napisao/la: ↑05 sep 2022, 22:07
A cuj,preiskusna je ovo ekipa da bi se brinuo sto eventualno neces imati utakmicu u grupnoj fazi na jednu loptu.Micic i Jokic su dokazani clutch igraci,vidjeli su eto protiv Turske gdje se uslo u neizvjesnu zavrsnicu pa Kalina rijesi prakticki utakmicu onom trojkom,previse je tu kvaliteta da bi se oko toga brinuo.Vidjecemo da li ce ih iko i doci u sitaciju da protiv Srbije odvede mec na jednu loptu.
", ' је важно за " $ на ? " " & фазе " ¥ ' на $ ?. $ се " $ $ " преоре у " & ' на $ ? " $ $ ? са ? " /.
& се то $ " на СП " ".
$, за " " ово ? $, ? " је $ $ пута ($ & прозора ? састав) у $ ?, & $ резерве постоје ' ". ' ?, " " " за " " ?.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Zasad djelujemo kao savrsen orkestar. Odlican pregled, brza tranzicija i prvi favorit definitivno za zlato.
Imamo 2 odlicne postave, čak i MJK doprinosi. Uzivanje.
Imamo 2 odlicne postave, čak i MJK doprinosi. Uzivanje.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Ma ljudima je mjerilo protiv ovih skijasa nesto ,a i tu Boga oca sa distance ne mogu pogoditi ,Jokic samo smeta za sada koliko vidim,mislim ovo pricam jer su protivncii takvi kakvi jesu ,neke situacije mi djeluju nerealne i nemoguce protiv ozbiljnih reprezentacija..
E odbrana mi se svidja

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa imali su mnogo bitnije meceve protiv Grka i Turaka u NBA PO intenzitetu utakmice, gdje su bili u zaostatku sa takmičarskom formom(kasnije počeli pripreme) pa su ih dobili. Naravno da neće dobijati ovako lagano jake reprezentacije, ali su blagi favoriti.delinjo je napisao/la: ↑05 sep 2022, 22:50Ma ljudima je mjerilo protiv ovih skijasa nesto ,a i tu Boga oca sa distance ne mogu pogoditi ,Jokic samo smeta za sada koliko vidim,mislim ovo pricam jer su protivncii takvi kakvi jesu ,neke situacije mi djeluju nerealne i nemoguce protiv ozbiljnih reprezentacija..
E odbrana mi se svidja![]()
Ma daj molim te, KAD je taj Avram bio neki faktor u reprezentaciji?
To ti je isto kao sutra neko da kaze kako fali Marjanovic. Avramovic nikad nije bio neki faktor ili kljucan igrac u reprezentaciji.
Cak ni Bogdanovic ne fali, za sad, ako se dodje do medalje ocigledno da se moze i bez njega. Za sad to sto bi on isporucio, lepo isporucuju Marinković i Guduric, i uvek bih pre izabrao 2 igtaca pribliznih kvaliteta nego jednog potrosaca koji ako ustane na levu nogu moze mnogo da te kosta.
Za sada sve lepo ide, kad Milutinov uzme minute od Ristića i Kuridze, bice to jos i bolje. I nadam se da ce nekad probati Jokoca na 4 a Milutinova na 5, da vidim na sta bi to licilo, ili ne bi.
Pa zbog brzih rotacija u odbrani ne mogu ovi doci do cistog suta.delinjo je napisao/la: ↑05 sep 2022, 22:50Ma ljudima je mjerilo protiv ovih skijasa nesto ,a i tu Boga oca sa distance ne mogu pogoditi ,Jokic samo smeta za sada koliko vidim,mislim ovo pricam jer su protivncii takvi kakvi jesu ,neke situacije mi djeluju nerealne i nemoguce protiv ozbiljnih reprezentacija..
Skauting srbske trenerske ekipe je bio vanredan.
Vidjeli su sve opcije Finaca kod tog screena off the ball, gdje se njihovi suteri odvajaju na sut.
#10 i #11 su kljucevi srbske igre.
Tko njih zaustavi mislim tko jim tu moze parirati, bi imao neke sanse za pobjedu. Ista brzina, ista snaga, ista energija kao i ista agresivnost - to treba izjednaciti.
#10 primi loptu na low postu, 4-5 m od kosa, #11 dotrci sa weak side na skraceni low post. Primi loptu. E tu je kljucno gdje stoji centar, ne smije daleko, jer suparnicki udvaja #11, koji pruza loptu centru i lahki poeni.
Ima tu dosta dobrih kretnji i situacija, koje sam ja vidio danas.
Ima i ona In/Out u reket SG na pik sa centrom, gdje ostane ili SG sam na trici ili centar na layup-u. Lopta dolazi od PG sa vrha reketa.
Zadnja izmjena: Beko, dana/u 05 sep 2022, 23:03, ukupno mijenjano 2 puta.
dobre guzove ima Belma
-
- Kontakt:
Hrvatska kada igra nikako ne može biti ljepotica

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Vidjeces Jokaru kad bude trebalo. Za sad uopste ne treba preveliko njegovo zalaganje, niti da se igra puno na njega. Poenta je da se razigra sto vise igraca, jer je ova ekipa fakticki "juce" skrpljena...Kad je trebalo, natrpao Grke, sad malo tankira za KO fazudelinjo je napisao/la: ↑05 sep 2022, 22:50Ma ljudima je mjerilo protiv ovih skijasa nesto ,a i tu Boga oca sa distance ne mogu pogoditi ,Jokic samo smeta za sada koliko vidim,mislim ovo pricam jer su protivncii takvi kakvi jesu ,neke situacije mi djeluju nerealne i nemoguce protiv ozbiljnih reprezentacija..

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Mislim da te delinjo nista nije razumioBeko je napisao/la: ↑05 sep 2022, 23:02Pa zbog brzih rotacija u odbrani ne mogu ovi doci do cistog suta.delinjo je napisao/la: ↑05 sep 2022, 22:50Ma ljudima je mjerilo protiv ovih skijasa nesto ,a i tu Boga oca sa distance ne mogu pogoditi ,Jokic samo smeta za sada koliko vidim,mislim ovo pricam jer su protivncii takvi kakvi jesu ,neke situacije mi djeluju nerealne i nemoguce protiv ozbiljnih reprezentacija..
Skauting srbske trenerske ekipe je bio vanredan.
Vidjeli su sve opcije Finaca kod tog screena off the ball, gdje se njihovi suteri odvajaju na sut.
#10 i #11 su kljucevi srbske igre.
Tko njih zaustavi mislim tko jim tu moze parirati, bi imao neke sanse za pobjedu. Ista brzina, ista snaga, ista energija kao i ista agresivnost - to treba izjednaciti.
#10 primi loptu na low postu, 4-5 m od kosa, #11 dotrci sa weak side na skraceni low post. Primi loptu. E tu je kljucno gdje stoji centar, ne smije daleko, jer suparnicki udvaja #11, koji pruza loptu centru i lahki poeni.
Ima tu dosta dobrih kretnji i situacija, koje sam ja vidio danas.
Ima i ona In/Out u reket SG na pik sa centrom, gdje ostane ili SG sam na trici ili centar na layup-u. Lopta dolazi od PG sa vrha reketa.

- Shategabri
- Kontakt:
Bio sam ironičan

Koševo Zapad
Ma ne iskljucujem to,nego samo pokusavam napisati da ne trebaju zavarati ove pobjede protiv "slabih" protivnika,zanima me kako ce to na prvenstvu izgledati kad krenu prave utakmicemarconato je napisao/la: ↑05 sep 2022, 23:07Vidjeces Jokaru kad bude trebalo. Za sad uopste ne treba preveliko njegovo zalaganje, niti da se igra puno na njega. Poenta je da se razigra sto vise igraca, jer je ova ekipa fakticki "juce" skrpljena...Kad je trebalo, natrpao Grke, sad malo tankira za KO fazudelinjo je napisao/la: ↑05 sep 2022, 22:50Ma ljudima je mjerilo protiv ovih skijasa nesto ,a i tu Boga oca sa distance ne mogu pogoditi ,Jokic samo smeta za sada koliko vidim,mislim ovo pricam jer su protivncii takvi kakvi jesu ,neke situacije mi djeluju nerealne i nemoguce protiv ozbiljnih reprezentacija..
![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dobi ukrajina italiju
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Poprilicno iznenadjenje za mene
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.