Meni je fascinantno kako ima strasan centarsut iz prakticki nemogucih situacija. U punom trku, iz apsolutnog ugla preko dva igraca brat je katapultira na drugu stativuGhuraba je napisao/la: ↑02 apr 2026, 02:52Mislio sam da ce biti na nivou Visce, a on je po meni vec sad nadmasio i nivo Lulica. Brzi je, ima bolju motoriku, bolji centarsut, podjednako dobro se snalazi na obje strane i sad je na njemu samo da ode u ligu petice i nametne se u startera u novom klubu.
Amar Memić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Amar Memić
naprijed rejal
yebeš levataAshburtonG je napisao/la: ↑01 apr 2026, 19:52Arvid je napisao/la: ↑26 feb 2026, 21:47Pa logicno, ako dodje do penala do predati odma trebaCoolpanda24 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 21:28Ne do Bog penala u Velsu, ja ne bih za dvojicu mogao reć’ da će pogoditi…![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Beduin
- Kontakt:
Pravo blago je imati ovakvog igraca u ekipi jer se mozes osloniti na njega da ce pokriti obje krilne i bekovske pozicije. Svojim radom i skromnoscu je itekako zasluzio transfer u jacu ligu i da sebi osigura egzistenciju za zivota.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: al87, Google [Bot], Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil, JHam, PSV, Radnicki1921, RobijasiZenica1988, rukometubih23, Shevko, Slobodas, Zigazaga i 99 gostiju.