Devil je napisao/la:Cestitke na tituli koja ce otici u Makedoniju,mada iz ove perspektive stvarno ne znam koliko je to velika stvar.Jednostavno liga zamisljena kao vrhunski projekat je na kraju postala liga koja je predmet sprdancije i koja nije pobrala simpatije gledalaca koliko je trebala i u kolikom smislu je trebala.
A i jos jedna stvar koja mi je zapala za oko je kako vi ovde samo dolazite kada makedonci nekoga pobede.Nesta vas nisam video da pisete ovde nakon sto je doslo lepo otreznenje u kvalifikacijama za OI,iako ste na sva zvona najaviljvali kako sigurno idete dalje i u rukometu i u basketu.

Pa sta ima da pisem kad nasi izgube
Taj OI kvalifikacije ima los sistem, ekipi ne dobie istinska sansa da se priprema kako sta treba mislam sramota od IHF da se na igra takvim bitni kvale nakon sezona pa ekipa da dobie bar 2 sedmica priprema. Ovaka nekako sve a slucajnost pa ne moze nakon 2 meseca da se stisni na dugme i ajde sve da tece.
Nisu bile golman Ristovski na nivo kako i Lazarov no ipak egalu sa Madzare i Svede i sa ovim u losa forma, taj takma sa Brazil otisla u kladara podpuno nebitna tekma.
Uz toa sumljiv mene ovaj selektor Sundovski malo je cudno patuvati na OI kvale samo se 1 krilo nakon povreda Temelkova na pripremima on bio najbolje kirlo na EP kako u napadom tako u odbrana pa budala igrao sa klasican defanzivac ko krilo pa strusio beton odbrana.
Ne poziva on krilo Georgievski iz Metalurg makar igrame sa 1 krilo ocito ima neki licni problema. Ima jos 2-3 igraca koj zasluze poziv.
Bilo bi ljepo sa OI no ajde nie smak svijeta, 5 mesto na EP a SP baraz protiv Avstrija a zene se kvalificirale za EP. Dobra godina za nas. Uz toa eve i Seha titula.
Sta se tice Seha liga mene puno znaci titula ipak mene je taj sport draz, a ako tebe nista ne znaci onda u redu toa je tvoj problem, vazno kod nas se slavi ovaj uspek.
Kiks je sta ne se igra F4 u Skopje kad ima dva makedonski klubova na F4, zaradi marketing dobro je sa prepuni tribini.
Ocito Seha nie dovolno razvian u Zagreb, no, mislim da buducnost liga je OK, Madzare Veszprem i Szeged manje vise podpisale kontrakt za ucestvo za sledece sezona, Celje i Partizan se prikluce a sada Makedonski klubova imaju respekt u Zagreb. Koper i Goranje jos par sedmica ce razmisluva.
Decki bolesti prva sezona, bit ce bolje organizatorski i marketing sledece sezona kad se makni ovim klubova ko Bosna i Zvezda koj nema para oni kocile citava liga.