NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Kawhi
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la Kawhi » 02 maj 2014, 16:49

LenBias je napisao/la: ko umanjuje duranta, pa svi smo se slozili fakticki da treba biti mvp ove sezone, druga je stvar sto je u doigravanju do sinoc igrao kao cista nula uz ostatak njegove ekipe od koje se ocekivalo ove sezone da naprave neki korak vise i mozda cak neki napad na naslov prvaka, ne znam sta ti u tome nije jasno, nemoj izmisljati, nije fer i korektno, eto pogledaj predvidjanja onih nagrada, ogromna vecina se izjasnila da je durant mvp i kako onda nakon toga mozes reci da neko osporava duranta, druga je stvar ako ti mislis da durant (ako izuzmemo utakmicu od sinoc) ima dobru seriju u kojoj dominira na nivou igraca koji je mvp regularne sezone, onda nemamo o cemu dalje da pricamo :crazy:

@kawhi
pa kako ce objasniti, nije sviran cist faul i to je to, nema se sta puno objasnjavati, prije liku i zveknu ga po ruci, tacno pravo i cisto smeciranje po ruci i desava se to, nije sramota ali je sramota zmiriti na takve stvari a necije slicne konstantno pljuvati, ismijavati itd, to je vec sve samo ne ok ali eto, sta da se radi :yawn:
Umanjujemo Duranta jer ne mislimo da je najbolji košarkaš na svijetu i odabrani(Harry Potter)u borbi protiv ultimativnog zla :urnebes:

Ma znam to za faul,al ne bi niko od njih priznao da je i Jordan bio zaštićen ko polarni medvjed :problem:
Titova-Juga je napisao/la:Ja sam postavio link videa Jordanovih akcija protiv Knicksa, a ti si odlučio da pričaš o nečemu desetom.
Tipično hejtanje i umanjivanje svega što nema veze sa Jamesom. Obojica ste preofirni u tome i krajnje dosadni.
Ti si postavio link i spomenuo nešto oko 2:15 do 2:22 kao kritiku na današnja košarkaška pravila.Ja sam samo primijetio da je Jordan tu napravio faul u napadu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 maj 2014, 16:51

@Len, nisam ja ništa rekao za ovu seriju protiv Memphisa, kažem cjelokupno ove sezone, Durant je prekucao samog sebe, napredak je evidentan, sad još treba da se dokaže na drugoj strani parketa a ne samo ofanzivno.
Istina, Kawhi je taj koji dominira kada treba umanjiti Durantove igre, ali nisi ni ti daleko, (ne da mi se tražiti upise) u kojima si upravo Duranta svrstavao miljama daleko iza Jamesa iako je realno blizu ali nedovoljno kompletan na obje strane parketa što je kod mene u startu minus pa da se radilo i o Jordanu, a nije.

Napisao sam i gore iznad, postavio sam video koji veze nema sa onim što ste vas dvojica započeli pričati ali sam ja sada ispao taj koji priča o nečemu drugom a ne o temi koja je započeta mojim linkom. NIĐE VEZE, preofirno ;)
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 maj 2014, 16:53

Kahwi, nisi gledao košarku prije i nemoj pisati o njenim pravilima tada ako nisi upućen, no offense.
Ovo što se danas svira je miljama daleko od onog iz 80 i 90ih.
Od hand-checka pa nadalje... da ne ulazim sad u neke druge teme.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 02 maj 2014, 16:56

Durant je najkompletniji ofanzivac svih vremena,ali i velika čkapi.
Titova-Juga je napisao/la:Kahwi, nisi gledao košarku prije i nemoj pisati o njenim pravilima tada ako nisi upućen, no offense.
Ovo što se danas svira je miljama daleko od onog iz 80 i 90ih.
Od hand-checka pa nadalje... da ne ulazim sad u neke druge teme.
Pa priznajem to.Sigurno su se više udarali 80ih i 90ih.Danas se i bez tog udaranja igraju 10 puta jače odbrane.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 maj 2014, 16:59

Kawhi je napisao/la:Durant je najkompletniji ofanzivac svih vremena,ali i velika čkapi.
Kada mu dođe pravi play sudit ću o njegovoj karijeri, ako ostane sa Westbrook-om kojeg izrazito cijenim (ali mislim da njih dvojica nisu kompatibilni) jer obojici konstantno treba lopta u ruci, onda mislim da nikada nećemo saznati kakav bi Durant stvarno bio igrač.
Kawhi je napisao/la: Pa priznajem to.Sigurno su se više udarali 80ih i 90ih.Danas se i bez tog udaranja igraju 10 puta jače odbrane.

:lol:

Smrt nacionalizmu !!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 02 maj 2014, 17:12

Pa vidjelo se ove sezone kad se RW povrijedio sta Durantula radi. Izdominirao svaku ekipu sam.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 maj 2014, 17:14

Ajde samo usporedite prosjeke koseva po utakmicama 90-tih i sada. .. Ta famozna obrana prije 20 i vise godina.. :kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 maj 2014, 17:34

Relevantno nema šta.

Upravo tako @nerko.

Smrt nacionalizmu !!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 maj 2014, 18:03

Titova-Juga je napisao/la:Relevantno nema šta.
Sta je onda relevantno? To sto ti ovdje stalno trubis o pravoj kosarci koja se kao sada ne igra?

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 02 maj 2014, 18:23

nerkolfc je napisao/la:Pa vidjelo se ove sezone kad se RW povrijedio sta Durantula radi. Izdominirao svaku ekipu sam.
Pa u regularnoj sezoni i sa Russom igra jako dobro. Vidjeli smo ga prosle godine u playoffu samog.
Lillard je napisao/la: Sta je onda relevantno? To sto ti ovdje stalno trubis o pravoj kosarci koja se kao sada ne igra?
Ne moze da se pomiri da ce Lebron biti najbolji ikada.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 maj 2014, 19:47

Greivis je napisao/la: Ne moze da se pomiri da ce Lebron biti najbolji ikada.

O trollovima sve "najbolje".

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 maj 2014, 19:49

Lillard je napisao/la:
Sta je onda relevantno? To sto ti ovdje stalno trubis o pravoj kosarci koja se kao sada ne igra?

Pretpostavljam ovako na (oko) da si gledao košarku u to vrijeme, možda se i varam.
Je li ti zaista ne vidiš razliku ili samo zezaš malo ?

Smrt nacionalizmu !!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 maj 2014, 20:52

Titova-Juga je napisao/la:
Lillard je napisao/la:

Pretpostavljam ovako na (oko) da si gledao košarku u to vrijeme, možda se i varam.
Je li ti zaista ne vidiš razliku ili samo zezaš malo ?
Nisam gledao u to vrijeme naravno, permlad sam, ali sam gledao solidan broj PO-a preko yt-a i neta. Razlika postoji, ali nije tolika koliko ti zelis naglasit u gotovo svakom postu.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 maj 2014, 20:54

Onda nemamo šta pričati.
Razlika je ogromna.

Smrt nacionalizmu !!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 02 maj 2014, 21:05

O cemu se raspravlja. Mozda pastrmka moze pomoci jer sam fan jezerana od doba Jabara Denisa Scota i Magica preko Saka Nicka van Exela Edie Jonesa do ovih baletana
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 maj 2014, 21:07

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:O cemu se raspravlja. Mozda pastrmka moze pomoci jer sam fan jezerana od doba Jabara Denisa Scota i Magica preko Saka Nicka van Exela Edie Jonesa do ovih baletana

Ništa novo i ništa posebno, mladi forumaši u pohodu na umanjivanje stvarnih vrijednosti i značaja M. Jeffreya Jordana za košarku u svoje vrijeme te odbranu iz 90-ih.

Smrt nacionalizmu !!

filip13

Post Postao/la filip13 » 02 maj 2014, 21:08

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:O cemu se raspravlja. Mozda pastrmka moze pomoci jer sam fan jezerana od doba Jabara Denisa Scota i Magica preko Saka Nicka van Exela Edie Jonesa do ovih baletana

denisa scota?

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 02 maj 2014, 21:09

Ništa novo i ništa posebno, mladi forumaši u pohodu na umanjivanje stvarnih vrijednosti i značaja M. Jeffreya Jordana za košarku u svoje vrijeme te odbrane iz 90-ih.
Pa kako ce balavurdija diskutovat o tome kad im je tada bilo od 2-6 godina :lol: :lol: :lol: stipu ih Tito ne zamaraj se
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 maj 2014, 21:11

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:

Ništa novo i ništa posebno, mladi forumaši u pohodu na umanjivanje stvarnih vrijednosti i značaja M. Jeffreya Jordana za košarku u svoje vrijeme te odbrane iz 90-ih.
Pa kako ce balavurdija diskutovat o tome kad im je tada bilo od 2-6 godina :lol: :lol: :lol: stipu ih Tito ne zamaraj se

To se i ja konstantno pitam, ali puno ih je pa ovako dođu u čoporu i napadaju (bez pokrića), šta ćeš :)
Da znaju šta su propustili, za kosu bi se sad hvatali.

Smrt nacionalizmu !!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 02 maj 2014, 21:16

filip13 je napisao/la:

denisa scota?
Byrona druze. Droga i alkohol :lol: davno je to bilo ne zamjeri
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.