Grupa G (Njemačka, Portugal, Gana, SAD)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog,doci
Re: Grupa G (Njemačka, Portugal, Gana, SAD)
Dobro, što sve na politiku okrećete? Kakve veze ima sport sa vašim političkim stajalištima? Mislim, ja sam antiimperijalista i socijalista, ali nemam ništa protiv ove ekipe SAD-a jer super igraju. Igra je jedino mjerilo.
Baš šteta što će Gana ili SAD ispasti u grupnoj fazi. Odliče ekipe i odlična utakmica sinoć. Amerikanci, uz taj nenadjebivi timski duh koji krasi sve američke sportske selekcije, su sad sa Klinsijem dobili malo europskog šmeka i njemačke studioznosti. Gana ima predobru ofanzivu, ali su ovdje ispušili zbog ispodprosječnih štopera i golmana. Teško da će se vratiti.
Ne vjerujem da Portugal može do prolaska u ovoj grupi sad kad su poniženi, plus ostali bez Pepea i Coentraa.Od preostale 3 selekcije ne bih nikog otpisao.
Baš šteta što će Gana ili SAD ispasti u grupnoj fazi. Odliče ekipe i odlična utakmica sinoć. Amerikanci, uz taj nenadjebivi timski duh koji krasi sve američke sportske selekcije, su sad sa Klinsijem dobili malo europskog šmeka i njemačke studioznosti. Gana ima predobru ofanzivu, ali su ovdje ispušili zbog ispodprosječnih štopera i golmana. Teško da će se vratiti.
Ne vjerujem da Portugal može do prolaska u ovoj grupi sad kad su poniženi, plus ostali bez Pepea i Coentraa.Od preostale 3 selekcije ne bih nikog otpisao.
NAPRIJED NARODE!
Njemacka razmontirala Portugal i pokazala klasu.
Dominacija svih 90min okrunjena 4:0 rezultatom.
Utakmnica izmedju Gane i SAD-a je bila jos jedna 1:2 utakmnica ( a takve na ovom SP su odlicne)
Portugal, po meni nema vise od 10% sanse za drugi krug dok su Njemci sigurni. Ko dobije Portugal izmedju Gane i SAD-a ide dalje (samo sto je SAD-a u mnogo boljolj poziciji nakon danasnje utakmnice)
Dominacija svih 90min okrunjena 4:0 rezultatom.
Utakmnica izmedju Gane i SAD-a je bila jos jedna 1:2 utakmnica ( a takve na ovom SP su odlicne)
Portugal, po meni nema vise od 10% sanse za drugi krug dok su Njemci sigurni. Ko dobije Portugal izmedju Gane i SAD-a ide dalje (samo sto je SAD-a u mnogo boljolj poziciji nakon danasnje utakmnice)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ma ovaj ferdi propagira sav nemoral na ovom svijetu 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
A tko kazhe da okrecemo na politikuZeman je napisao/la:Dobro, što sve na politiku okrećete? Kakve veze ima sport sa vašim političkim stajalištima? Mislim, ja sam antiimperijalista i socijalista, ali nemam ništa protiv ove ekipe SAD-a jer super igraju. Igra je jedino mjerilo.
Prozivke ka Ferdyju su chisto patkometrijske prirode i zamolicu te da se ne meshash.
Jbga, neko mora da ispadne. Nemci ce glat nashamarati obe ove ekipe - Gana je truba pozadi kao shto kazhesh, a SAD su isuvishe igrachki tanke za Elf. Portugal ce, i ovako kljakav, najverovatnije da dodje barem do 3 boda iz te 2 tekme. Ako uzmu svih 6 - onda prolaze, ako uzmu 3 ili 4 - ispadaju i to je to.Baš šteta što će Gana ili SAD ispasti u grupnoj fazi. Odliče ekipe i odlična utakmica sinoć. Amerikanci, uz taj nenadjebivi timski duh koji krasi sve američke sportske selekcije, su sad sa Klinsijem dobili malo europskog šmeka i njemačke studioznosti. Gana ima predobru ofanzivu, ali su ovdje ispušili zbog ispodprosječnih štopera i golmana. Teško da će se vratiti.
Gana je, moze se reci, vec spakovana za dom.Ne vjerujem da Portugal može do prolaska u ovoj grupi sad kad su poniženi, plus ostali bez Pepea i Coentraa.Od preostale 3 selekcije ne bih nikog otpisao.
Koja je pizdurina onaj miler to je čudo jedno

naprijed rejal
Malo modernija verzija Pipa.Sveti je napisao/la:Koja je pizdurina onaj miler to je čudo jedno![]()
- kumkalesic
- Kontakt:
Ono što sam do sada primjetio kroz povijest praćenja svjetskih prvenstava i selekcije Sjedinjenih Američkih Država jeste da njihovi mečevi teško da mogu biti dosadni...
Volio bih da prođu grupu, iako će biti dosta teško, jer bez obzira na težak poraz, Portugal je i dalje favorit za to drugo mjesto u skupini...
No možda iznenade Nijemce i vrate im za onu krađu prije dvanaest godina, iako će biti strašno teško
Moram pohvaliti jedno ime iz sinoćnjeg meča, a to je Jermain Jones, koji je odigrao utakmicu karijere...čak je i na provokacije Muntarija ostao smiren što je rijetkost kada je on u pitanju
Volio bih da prođu grupu, iako će biti dosta teško, jer bez obzira na težak poraz, Portugal je i dalje favorit za to drugo mjesto u skupini...
No možda iznenade Nijemce i vrate im za onu krađu prije dvanaest godina, iako će biti strašno teško
Moram pohvaliti jedno ime iz sinoćnjeg meča, a to je Jermain Jones, koji je odigrao utakmicu karijere...čak je i na provokacije Muntarija ostao smiren što je rijetkost kada je on u pitanju
Joint_fc
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja takodjer navijam za njih u ovoj grupi. Isključivo zbog ovih sinocnjih dresova koje bih volio opet vidjeti do kraja prvenstva, a mislim da sve preostale utakmice u grupi igraju u onim bijelim polo majcama.
Treba im bod protiv Portugala, i prolaz je 90% njihov. Mislim da to protiv ovakvog Portugala sigurno mogu izvesti.
Treba im bod protiv Portugala, i prolaz je 90% njihov. Mislim da to protiv ovakvog Portugala sigurno mogu izvesti.
Dok ti pišeš gluposti po forumu, čovjek će da odbrani zlatnu kopačku pored toliko fudbalskih *magova*.Sveti je napisao/la:Koja je pizdurina onaj miler to je čudo jedno![]()
- OnlyUnited
- Kontakt:
Nisam za Svabe, ali Muller je igracina. Lik moze igrati svaku ofanzivnu poziciju bez problema. Sto je najvaznije, pametan fudbaler.. 
- Ed Woodward for Prime Minister !
gluposti? pa lik ga nije ni dohvatio on bukvalno suzu pustio, nije ni čudo što je pepe onako popizdioAstren je napisao/la:Dok ti pišeš gluposti po forumu, čovjek će da odbrani zlatnu kopačku pored toliko fudbalskih *magova*.Sveti je napisao/la:Koja je pizdurina onaj miler to je čudo jedno![]()
![]()
naprijed rejal
Pa čim je tvoj post, velika vjerovatnost da će biti glupost.Sveti je napisao/la: gluposti? pa lik ga nije ni dohvatio on bukvalno suzu pustio, nije ni čudo što je pepe onako popizdio
Muller kao i uvijek postupio pametno i s ciljem da pomogne ekipi, a po tebi je Muller pizdurina, a Pepe je ispao gospodin što je bio dosljedan svom karakteru do kraja. Realno nema šta
vidim pratiš moje postove, svaka čast, imaš ukusaAstren je napisao/la:Pa čim je tvoj post, velika vjerovatnost da će biti glupost.Sveti je napisao/la: gluposti? pa lik ga nije ni dohvatio on bukvalno suzu pustio, nije ni čudo što je pepe onako popizdio
Muller kao i uvijek postupio pametno i s ciljem da pomogne ekipi, a po tebi je Muller pizdurina, a Pepe je ispao gospodin što je bio dosljedan svom karakteru do kraja. Realno nema šta
Ja nit sam pomenuo da li je pepe ispao gospodin, niti da li je miler pomogao ekipi, samo sam rekao da je pizdurina jer je simulirao neku bol koja je vjerujući njegovoj grimasi barem dvadeset puta veća od one koju mu je mogao pepe da nanese onim dodirom ruke. Dakle je li pizdurina? jeste. Da li je time pomogao njemačkoj? boli me qrac, niti sam to komentarisao. pa sljedeći put kad odlučiš da ispadneš glup u javnosti, prvo iskalkuliši svaku riječ.
naprijed rejal
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa Pepe nije uopste dobio crveni zbog udaranja Mullera rukom gdje je kako ti kazes napravio cudnu grimasu, vec zbog nasrtanja poslije kada je i Muller skocio jer je vidio da ima posla s ludjakom.
Pises gluposti koje nemaju veze s vezom.
Prisaberi se i posveti se malo realnosti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
yebemu majku tačno ovde ljudi dodju da izbace neke lične frustracije pa se nakače na post koji do kraja i ne pročitaju.Omerbavarac je napisao/la:Pa Pepe nije uopste dobio crveni zbog udaranja Mullera rukom gdje je kako ti kazes napravio cudnu grimasu, vec zbog nasrtanja poslije kada je i Muller skocio jer je vidio da ima posla s ludjakom.
Puca mi qrac za crvenim pepea, i za samim portugalom, kako vam to nije jasno? pa sam si vidio kako je miler skočio da se bije s keplerom, a sekundu prije toga je pizdio ko curica na obični pepov dodir po vratu (kako god to zvučalo
naprijed rejal
- Centre forward
- Kontakt:
Čovjek 'ladno brani potez nižeg primata iz Portugala. 
Miler dajver?!
Miler dajver?!
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
rob do bagro je napisao/la:Aaaa ma dajjjj.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
barem si ti uvijek bio realan majka mu stara :/Centre forward je napisao/la:Čovjek 'ladno brani potez nižeg primata iz Portugala.
Miler dajver?!
cijelo vrijeme govorim kako onaj udarac nije bio onoliko jak kao što ga je miler prikazao (onaj prije hedbata, rukom), i to sigurno znači da miller nije dajver, nije nikako
naprijed rejal
Miller se bacio ko da ga je snajper sa vrha stadiona pogodio....Pepe je to znao i reagovao je kako obično reaguje...crveni zaslužen...čiča miča gotova priča
A.F.C. Bournemouth!
poenta je upravo ta. Cijelo vrijeme komentarišem to bacanje milera, ovi mediokriteti hladno pominju hedbat i crveni, kojeg nisam ni komentirao. Dakako da je zaslužen, ali je miler prije toga ispao ****, što je činjenica, dakako.rambo16 je napisao/la:Miller se bacio ko da ga je snajper sa vrha stadiona pogodio....Pepe je to znao i reagovao je kako obično reaguje...crveni zaslužen...čiča miča gotova priča
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.