rijetki su izuzeci koji nebi ali u 95 % slucaja je tako...Upravnik je napisao/la:Ljudi, nemojte pricati gluposti. Mislim na to "Ne bi on u Borac, Želju, Sarajevo...". Pa krenite od sebe. Radite u firmi, dobijete ponudu do jaja bolju. Vi ćete kao reći " Ovdje mi je bolja ekipa, više mi se sviđa koncept.."? Mislim , sve je moguće ali u slučaju ekstra ponude, svi se oni prodaju. Možete vi pričati šta hoćete ali tako je to.
Barney Stinson je napisao/la:rijetki su izuzeci koji nebi ali u 95 % slucaja je tako...Upravnik je napisao/la:Ljudi, nemojte pricati gluposti. Mislim na to "Ne bi on u Borac, Želju, Sarajevo...". Pa krenite od sebe. Radite u firmi, dobijete ponudu do jaja bolju. Vi ćete kao reći " Ovdje mi je bolja ekipa, više mi se sviđa koncept.."? Mislim , sve je moguće ali u slučaju ekstra ponude, svi se oni prodaju. Možete vi pričati šta hoćete ali tako je to.
Alen Škoro je "100" puta rekao da može igrati samo za Sarajevo u BiH.Upravnik je napisao/la:Ljudi, nemojte pricati gluposti. Mislim na to "Ne bi on u Borac, Želju, Sarajevo...". Pa krenite od sebe. Radite u firmi, dobijete ponudu do jaja bolju. Vi ćete kao reći " Ovdje mi je bolja ekipa, više mi se sviđa koncept.."? Mislim , sve je moguće ali u slučaju ekstra ponude, svi se oni prodaju. Možete vi pričati šta hoćete ali tako je to.
i prvi put kada maši 100% priliku svi mu j... sve po spisku, a on i dalje voli svoj klub koji mu duguje tri plateTheManiacs je napisao/la:Barney Stinson je napisao/la:rijetki su izuzeci koji nebi ali u 95 % slucaja je tako...Upravnik je napisao/la:Ljudi, nemojte pricati gluposti. Mislim na to "Ne bi on u Borac, Želju, Sarajevo...". Pa krenite od sebe. Radite u firmi, dobijete ponudu do jaja bolju. Vi ćete kao reći " Ovdje mi je bolja ekipa, više mi se sviđa koncept.."? Mislim , sve je moguće ali u slučaju ekstra ponude, svi se oni prodaju. Možete vi pričati šta hoćete ali tako je to.
Ali npr igras u klubu 10 godina zavolis ga drama
navijaci te vol..pa i ja bih igro samo u tom klubu u toj zemlji..
ćao kompleksašscorpion je napisao/la:O odanosti klubu i dresu tog kluba mogu pricati samo navijaci ozbiljnijih i vecih klubova,cast svima,ali pricati o odanosti dresu npr. listici ili svinjskom,to je smijesno...tu je interes, odnosno novac i nista vise...
Istina i činjenica bole,žao mi je,ali od njih ne možeš pobjeći...vozdra škutorBarney Stinson je napisao/la:ćao kompleksašscorpion je napisao/la:O odanosti klubu i dresu tog kluba mogu pricati samo navijaci ozbiljnijih i vecih klubova,cast svima,ali pricati o odanosti dresu npr. listici ili svinjskom,to je smijesno...tu je interes, odnosno novac i nista vise...
zato je i šilić prešao iz tzv svetog dresa selje u mali široki...scorpion je napisao/la:Istina i činjenica bole,žao mi je,ali od njih ne možeš pobjeći...vozdra škutorBarney Stinson je napisao/la:ćao kompleksašscorpion je napisao/la:O odanosti klubu i dresu tog kluba mogu pricati samo navijaci ozbiljnijih i vecih klubova,cast svima,ali pricati o odanosti dresu npr. listici ili svinjskom,to je smijesno...tu je interes, odnosno novac i nista vise...
19TM87 je napisao/la:ja se nadam da ce uprava uspjeti dogovoriti sa zebom koji vec 2-3 mjeseca trenira sa nama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.