Čekaj, je li uprava pljuvala po njemu ikada, i to po fejsbuku ? Izvini ali nije. Taj Edin Dudo je za dvije sezone u Slaviji sakupio 49 nastupa. Mislim da to dovoljno govori koliko su ga poštovali uvijek, jer on svojim igrama nije zaslužio toliko povjerenje. Kakav je čovjek govori i to što je Savez odbio njegov zahtjev za dugovanjem, jer je na njega stavio još nekoliko hiljada koje mu ne pripadaju. Ni to bgm nije hvala klubu koji mu je eto donio 20,000, a da on pri tome to na terenu nije opravadao.Mancini je napisao/la:To je tvoje mišljenje. Problem je u njegovom ponašanju a nije u ponašanju ljudi iz kluba. Ali ja tebe razumijem pošto pišeš kao navijač i kao novinar afirmativno o klubu.Pappy je napisao/la:Nije problem u novcu. Normalno da će mu se isplatiti pare. Problem je kako se on ponaša. Jedna priča dok je u klubu, a druga čim ode. Čemu pljuvanje po fejsbuka kluba koji mu je produžio karijeru na nekoliko godina. Čemu pljuvanje po fejsu kluba koji ga je jedini htio prihvatiti nakon povrede ? Čemu pljuvanje kluba po fejsbuka kada je na njegovo preklinjanje produžen ugovor za još jednu godinu, kada je i nastao ovaj dug ? Mislim da se to tako ne radi.Mancini je napisao/la:Sram ga bilo da traži svoje pare! Koliko ono plata su čovjeku dužni? Deset ili ipak manje? Sram ga bilo što čeka svoj novac skoro dvije godine.
Naravno, uprava je kriva što to nije ranije rješila, ali to je standardna politika kluba. Zašto platiti 5 kad možemo platiti 10 hiljada. Ista stvar je bila i sa Harisom Bešlijom, samo što je on to sve zaršio na tužbi, naplatio pare i ćao. Pošteno. Niti jednim jedinim slovom nije pljuvao po klubu. Ali po tome se i razlikujemo zar ne, neko je čovjek a neko nije.