Moderator/ica: insider

2 i opet gledan skoro 10 KM, bolje otici za tu cijenu na teletinu ispod saca!Vjecna Robija je napisao/la:Otprilike 2 ona od 4.80
Jbt to ,pa ja pojedem za 5 maraka filete ,najedem se pravo ,a od tih stvari ko u MC Donaldsu ,se čovjeku samo otvori apetit ,a ništa se ne najedeš ,znam iz iskustvaVjecna Robija je napisao/la:Otprilike 2 ona od 4.80
Gdje si ti vidio more bez toga? Zato se i ide na more.sarajlija89 je napisao/la:Jel ko bio u Podacima , na moru, od vas???
Odoh na more u petak ili sub,samo dok Sarajevo odigra tekmu. Jaran me nagovori, bio prosle god, kaze da je ok. Imal ko kakvih iskustava???
Imal picki, sto je njavaznije
Ima kažu daju one od 15-17 ko ludesarajlija89 je napisao/la:
Imal picki, sto je najvaznije
Ah joj tebe,pa gdje neće biti.Inače ti je to jedno skroz malo mjesto.Nema tu puno prostora za izlazak,ali je puno Sarajlija.A vjerujem da vi i nećete toliko hodati koliko ćete sjediti na plaži i cugati.sarajlija89 je napisao/la:Jel ko bio u Podacima , na moru, od vas???
Odoh na more u petak ili sub,samo dok Sarajevo odigra tekmu. Jaran me nagovori, bio prosle god, kaze da je ok. Imal ko kakvih iskustava???
Bio sam ja 2008.sarajlija89 je napisao/la:Jel ko bio u Podacima , na moru, od vas???
Te su najboljelegenda reala je napisao/la:
Ima kažu daju one od 15-17 ko lude![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.