GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Jack777Pott
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Jack777Pott » 17 mar 2012, 20:26

Penal nisam vidio, stream me zeznuo, al sve u svemu mislim da je Dinamo zasluzeno pobijedio. Dominirali su cijelu utakmicu. Cacic je povukao koji dobar potez kao sto kolega gore rece. Kelava me totalno razocarao, onaj gol bi i ja obranio, kao i par minuta poslije kad je bila neka prilika, igrac Hajduka tako traljavo puca i on odbija loptu koju je tako lako mogao uhvatit. Ostale igrace nebi htio komentirat jer ih nisam prepoznavao zbog kvalitete streama :lol:
Pamtim onu priliku Badelja, al pucao je iz okreta, Rukavina (ako se ne varam) je morao zabit ono glavom. Jos jednu sam upamtio, ne znam tko je pucao imao je cistu priliku, vec sam skocio da slavim gol, a onda me samo presjeklo, lik za nekih 7 metara nabija loptu u pm :?

I ona informacija na poluvremenu o broju gledatelja mi presmijesna, cuj 20 000 :lol:
Evo sluzbena stranica kluba kaze 11 600 iako sam misljenja da je to bilo mozda pocetkom utakmice, al oko 14 000 je bilo, cekam sluzbeno izvjesce na HNL-ovoj stranici
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 17 mar 2012, 20:28

Evo, i sudački analitičar, ne više Beusan, je rekao da nije bilo penala, uz izjavu "da li je on malo tumačio pravila na svoj način, to ostavimo njemu"... lakrdija, je.bena lakrdija. Više mi se ovo sve gadi, ne znam što me je potentalo da gledam ovaj derbi.
I da, prije utakmice Čačić se nada 15,000 ljudi. Ej. Najveći derbi ovih prostora, on se nada da će doći 30 posto kapaciteta stadiona... Zvezda ko iz pi.čke dovede 40k ljudi na Sartid i još neke minnowse.

Puj, pi.čka vam materina lopovska.
Hayley <3

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 17 mar 2012, 20:47

vidim u dinamu sve po starom, još od doba kroacije i canjuge, sramota.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 17 mar 2012, 22:20

http://sportsport.ba/ino_fudbal/mamic-v ... tore/76803" onclick="window.open(this.href);return false;
S.O.S.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 mar 2012, 22:24

Ima li negdje snimak prekrsaja za penal ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 17 mar 2012, 23:43

Elegant je napisao/la:Ima li negdje snimak prekrsaja za penal ?
[youtube][/youtube]

Negdje oko 6:20 ide Krstanovic prema 16 i unutra pada. Sad sam pogledao ovo jer nisam vidio na streamu, zastekalo mi i pustio bi sudiji nek bude sto je on odlucio. Nije ga nabio, al kontakt je bio tako da je mozda trebao ne svirat jer nije nesto ozbiljno, al mozda je ipak u pravu jer ga je dirao, a on je isao s loptom prema golu i rezultat nije bio rijesen. Da mu je dao crveni rekao bi da je pretjerano, al ovo nek stoji sudiji na dusi.

I mogu samo rec nek se Torcida srami, polomili su preko 800 stolica na juznoj tribini. Da im se cijela tribina, skoro 4 000 sjedecih mjesta, dok je Dinamo duzan dat tocno 1779 ulaznica. Oni nikad nisu dali Boysima vise, a Torcidi se izadje u susret i tako se ponasaju. Cast izuzetcima, al ovo su seljaci. Vjerujem da da ima polomljenih i na sjeveru, njih takodjer nek bude stid, i za ovu utakmicu i za sve ostale sto unistavaju imovinu vlastitog kuba. SRAMOTA!!!
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 18 mar 2012, 00:10

Torcida se treba sramiti, naravno, kao i BBB, nema tu razlike, pale i uništavaju i jedni i drugi. Al, što ga pretjera sa tih 800 stolica. Na stazu nije palo više od 50-60 stolica. Il ja moram uzeti veću dioptriju.
A i sudac prekida utakmicu nakon ubačenih 2 baklje i topovskog udara. Smiješno, al dobro. Kad se sjetim da su znali u magli dima igrati..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 mar 2012, 00:50

Ne vjerujem za šta je sviran penal, ova HNL je veća lakrdija od BiH Premier lige.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 18 mar 2012, 01:03

dubrava je napisao/la:Torcida se treba sramiti, naravno, kao i BBB, nema tu razlike, pale i uništavaju i jedni i drugi. Al, što ga pretjera sa tih 800 stolica. Na stazu nije palo više od 50-60 stolica. Il ja moram uzeti veću dioptriju.
A i sudac prekida utakmicu nakon ubačenih 2 baklje i topovskog udara. Smiješno, al dobro. Kad se sjetim da su znali u magli dima igrati..
Nisam brojao, vec procitao na oficijalnoj stranici kuba. Poslije svake domace utakmice objave koliko je unistenih na sjeveru, sutra ocekujem u broj tocne podatke :mrgreen:

http://www.gnkdinamo.hr/sramotno-pona%C ... tml#anchor

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 18 mar 2012, 13:09

Zaslužena pobjeda Dinama, bili su bolji u svim segmentima igre, Hajduk osim gola i šanse Gabrića nije postojao na terenu. Iako smo bili puno bolji na kraju smo jedva iščupali pobjeda i osigurali naslov prvaka.
Penal je postojao, bilo je kontakta.
Provokatori otpepajte s ove teme
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 18 mar 2012, 13:18

http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/vaha-n ... n-vic.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Daj Boze da je ovo istina. Dosta je ovih kvazi trenera, dat momcad natrag u ruke Vahi odma.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 mar 2012, 13:33

Tritolone je napisao/la:http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/vaha-n ... n-vic.html

Daj Boze da je ovo istina. Dosta je ovih kvazi trenera, dat momcad natrag u ruke Vahi odma.
Sta vam je pa nije Vahid lud da opet vodi Dinamo, nako svega sto je prosao sa Mamicem.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 18 mar 2012, 14:41

SirAlexFerguson je napisao/la:Zaslužena pobjeda Dinama, bili su bolji u svim segmentima igre, Hajduk osim gola i šanse Gabrića nije postojao na terenu. Iako smo bili puno bolji na kraju smo jedva iščupali pobjeda i osigurali naslov prvaka.
Penal je postojao, bilo je kontakta.
Provokatori otpepajte s ove teme
:lol: koliko neki ljudi mogu biti slijepi pored očiju :roll: nemam riječi
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 18 mar 2012, 15:58

Ma ono penala nije vidjelo. Žao mi Hajduka što su na taj način poraženi, pružili su dobar otpor lideru i zaslužili su barem bod, ali... Na anketi na facebook-u koju je sproveo dnevnik.hr većina glasača misli da penal nije bio.

slika
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 mar 2012, 16:03

LjumanM95 je napisao/la:Ma ono penala nije vidjelo. Žao mi Hajduka što su na taj način poraženi, pružili su dobar otpor lideru i zaslužili su barem bod, ali... Na anketi na facebook-u koju je sproveo dnevnik.hr većina glasača misli da penal nije bio.

slika
mozes li kako da povecas tu sliku, nista se ne vidi
Za zivot cijeli!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 18 mar 2012, 16:19

slika

Pitanje: Mislite li da je jučer sudac Bebek s pravom dosudio penal za Dinamo?

Da 134 glasova
Ne 351 glas
Ne znam niti sam 19 glasova
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 20 mar 2012, 11:57

Evo i sluzbeno kao sto se i ocekivalo izasle vijesti o stolicama s juzne tribine. Unisteno 799 stolica, a jos 133 djelomicno unisteno. Dinamo najavljuje tuzbu preko HNS-a

Tomecak i Ibanez isfrustrirani zbog neigranja. Prvi je bio Cacicev veliki miljenik i novi trener se cudio kako prije nije igrao, a sada Tomecak sjedi na tribinama. Ibanez, veliki miljenik navijaca sjedi na klupi, na njegovu mjestu igra Pivaric, te argentinac zeli napustit klub.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 20 mar 2012, 13:25

Bianconeri1988 je napisao/la:Ne vjerujem za šta je sviran penal, ova HNL je veća lakrdija od BiH Premier lige.
Činiti se,pogledaj kako se sudi partizanu ... :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 21 mar 2012, 00:02

Prema najnovijim kalkulacijama, Dinamo ima izgleda da bude nositelj i u 4. kvalifikacijskom pretkolu Lige prvaka. Moraju mu se, primjerice, poklopiti raspleti prvenstava u Austriji i Rumunjskoj, pa bi mu na ruku išlo da njihovi prvaci budu klubovi s nižim koeficijentima od Dinamovih 24.774: bečki Rapid (zaostaje dva boda za vodećem Salzburgom) te bukureštanski Dinamo (zaostaje dva boda za vodećim Clujem).

Ostvare li im se ti ishodi, suparnici plavih u odlučujućem pretkolu bili bi slovačka Žilina, Partizan (B), Dinamo (B), švedski Helsingborg i bečki Rapid.

Da je Jurčić ostao Dinamov trener, gotovo bismo se kladili na takav rasplet, jer nikada nitko nije imao toliko sreće u ždrijebu kao Kruno: Neftči, Helsinki pa Malmö. Koju godinu ranije Dinamo je morao prolaziti teže rute samo da bi došao so Europske lige.

Sasvim je sigurno da će plavi biti nositelji u drugom, pa i trećemu pretkolu, u kojemu bi, prema sadašnjem stanju, mogući suparnici bili Legia, Sheriff, Debrecen, Maribor, Ventspils, Helsinki, Ekranas, Zestafoni, Shamrock Rovers i AEL Limassol.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 21 mar 2012, 01:01

bambina je napisao/la:Prema najnovijim kalkulacijama, Dinamo ima izgleda da bude nositelj i u 4. kvalifikacijskom pretkolu Lige prvaka. Moraju mu se, primjerice, poklopiti raspleti prvenstava u Austriji i Rumunjskoj, pa bi mu na ruku išlo da njihovi prvaci budu klubovi s nižim koeficijentima od Dinamovih 24.774: bečki Rapid (zaostaje dva boda za vodećem Salzburgom) te bukureštanski Dinamo (zaostaje dva boda za vodećim Clujem).

Ostvare li im se ti ishodi, suparnici plavih u odlučujućem pretkolu bili bi slovačka Žilina, Partizan (B), Dinamo (B), švedski Helsingborg i bečki Rapid.

Da je Jurčić ostao Dinamov trener, gotovo bismo se kladili na takav rasplet, jer nikada nitko nije imao toliko sreće u ždrijebu kao Kruno: Neftči, Helsinki pa Malmö. Koju godinu ranije Dinamo je morao prolaziti teže rute samo da bi došao so Europske lige.

Sasvim je sigurno da će plavi biti nositelji u drugom, pa i trećemu pretkolu, u kojemu bi, prema sadašnjem stanju, mogući suparnici bili Legia, Sheriff, Debrecen, Maribor, Ventspils, Helsinki, Ekranas, Zestafoni, Shamrock Rovers i AEL Limassol.
Zar se to vec kalkurira po javnosti? :mrgreen:
Ja sam prije 2 tjedna poceo pratit i nisam neki optimista, te mislim da ce Dinamo jako tesko bit nositelj.
Prvo me iznenadio velik broj prvenstava koja su zavrsena, mislio sam da samo Rusi igraju ljeto-jesen :mrgreen:
Bate Borisov je prvak Bjelorusije i ima koeficijent veci od Dinama
Basel i Celtic su sigurni prvaci sa ogromnom bodovnom prednosti i mislim da nema sanse da ih netko skine. Ovom Celticu mislim da trebaju svega 4 boda da uzme naslov.
To su dakle 3 kluba koji su iznad Dinama, a u 4. predkolu 5 klubova budu nositelji. Potencijalni prvaci s koeficijentom vecim od Dinama su: Anderlecht, Sparta Prag, RB Salzburg i APOEL. Ukoliko 2 kluba od ovih 4 budu prvaci Dinamo moze bit nositelj samo ako netko od njih ispadne u trecem. Ukoliko od njih 4 prvak bude samo 1 onda je Dinamo sigurno nositelj ako dodje do 4. predkola.

Anderlecht ima 6 bodova viska, no jedno kolo je do play off-a u kojem je prosle sezone i izgubio titulu, te je to bila jedna od dvije presudne cinjenice kojim je Dinamo postao nositeljem. No ja tipujem da su oni sigurni prvaci

Sparta Prag ima 3 boda vise od Libereca, no svu tu prednost su stekli kad su pocetkom sezone zaredali 13-14 uzastopnih pobjeda, no jako lose igraju u zadnje vrijeme posebno na domacem terenu.

RB Salzburg ima 2 boda vise od Rapida koji je prije 2 kola bio prvi no onda ih je RB dobio, izjednacio se na tablici, a proslo kolo Rapid je remizirao, a RB slavio i tako stekao 2 boda prednosti. Puno je do kraja no sve mi se cini da RB ide ka naslovu, Rapid i Austria s kojom su bodovno izjednaceni nisu mi ozbiljni kandidati za ugrozit RB. No kod njih je sve moguce, neki stil BH lige gdje nakon 3 vezana poraza s prvog mjesta padas u borbu za opstsanak. Vako i taj peti Ried ima svega 5 bodova manjka i sansu za naslov. Admira je cetvrta s 4 boda zaostatka no oni su svoje odigrali prvoj polusezoni, sad im slijedi crni niz koji je vec poceo krajem prosle polusezone.

APOEL zaostaje bod za vodecom Omonijom, no kako igraju u Europi sve mi se cini da ce vamo lagano uzet naslov. Ali Europa donosi jako puno umora, a pred Cipranima je i naporan play off te je tu sve moguce.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.