RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ako moze neko da mi odgovori koju poziciju tacno igra Jugo?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Mogu ja, ako smijem 
Jugo ti je veznjak, obicno centralni vezni, mada je kod nas znao biti i bocni i krilni i svasta nesta, u nedostatku igraca..Kod nas je ove polusezone bio standardni, hajdemo reci standardni, zbog prevelikog broja kartona, da su nas suci imalo mazili, sumnjam da bi skupio ovoliko nastupa. Vecinu prvog dijela prvenstva odigrao je ocajno, smijem tako reci, dok se pred kraj, od Kup tekme protiv Zelje malo, kao probudio, i pruzao nesto bolje igre. Trkac kojega svaka ekipa treba, kada je u formi, ja od njega ocekujem poboljsanje njegove na proljece. Eto..
Veleeeeež ..

Jugo ti je veznjak, obicno centralni vezni, mada je kod nas znao biti i bocni i krilni i svasta nesta, u nedostatku igraca..Kod nas je ove polusezone bio standardni, hajdemo reci standardni, zbog prevelikog broja kartona, da su nas suci imalo mazili, sumnjam da bi skupio ovoliko nastupa. Vecinu prvog dijela prvenstva odigrao je ocajno, smijem tako reci, dok se pred kraj, od Kup tekme protiv Zelje malo, kao probudio, i pruzao nesto bolje igre. Trkac kojega svaka ekipa treba, kada je u formi, ja od njega ocekujem poboljsanje njegove na proljece. Eto..

Veleeeeež ..
Support Velez, It's logical! ★
- Stone Island
- Kontakt:
Sretan Božić raja,posebno Veležovcima koj slave.
Jugo je dobar kad hoce ali moramo shvatit da je njemu 28 godina i da momak trazi da ode negdje da nesto zaradi i mozda vise nije motivisan za nasu ligu kao sto je prije bio.
Prodjem gradom i svaki put cujem da neko ide i da neko dolazi...nevjerovatno...hahahaha
Sretan Božić svim pripadnicima katolicke vjeroispovjesti ( komsije se podrazumjevaju )
Prodjem gradom i svaki put cujem da neko ide i da neko dolazi...nevjerovatno...hahahaha
Sretan Božić svim pripadnicima katolicke vjeroispovjesti ( komsije se podrazumjevaju )
Jugo je RINAKA
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Jugo nije RINAKA, nego likave RINAKA...... i bude li se ponasao, kad pripreme krenu, ovako kako se sad ponasa, treba mu glavu slomiti...i njemu i ostalim igracima...posto je nasa velika boljka, sto svak svoga brani, mislim da bi se na proljece trebali svi sloziti i konacno ih kaznjavati.....i previsu su placeni da nas prave ovcama...
Sretan Bozić....
Sretan Bozić....
Ne trebamo mi njih kaznjavat nego uprava.Ako ga nadju opet u stanju u kakvom su ih nalazili treba ih prekomandovat u drugu ekipu ili da samo treniraju jer ima ko ce igrat i odbit im od plate pa kad bude bez marke skontat ce neke stvari.Samo ne mogu skontat ove igrace sa strane kako se ponasaju jer ipak,ne igraju u Turbini nego u ponosu jednog grada,u jedno klubu kakvog svi postuju gdje se god pojave ili igraci ili bivse legende.
Npr.ja bar nikad nisam cuo za Demica,Gubeljica,Kodru,Kazazica,bracu Skaljice da iko o njima prica da se ofirno ponasaju a ima ih i kontra...Zato uprava treba pojacat mjere opreza jer koga nema bez njega se moze i mora...
Npr.ja bar nikad nisam cuo za Demica,Gubeljica,Kodru,Kazazica,bracu Skaljice da iko o njima prica da se ofirno ponasaju a ima ih i kontra...Zato uprava treba pojacat mjere opreza jer koga nema bez njega se moze i mora...
ma kakva uprava majstore..menso, je li?...nego, problem je, svak od nas nekog voli, postuje i cuva ga zbog nekih ranijih doprinosa..jbg...zato mozda i ovi sa strane nekad i valjaju..
Nego, valja li ista ovaj Dusko Stajic iz Ugljevika?...zna li neko..kazu da je malac dobar...
Nego, valja li ista ovaj Dusko Stajic iz Ugljevika?...zna li neko..kazu da je malac dobar...
Dusko Stajic igra u Modrici i ja mislim da ima vise od 26 godina. Spominje li se to da ce doci u Velez? Ima li ugovor sa Modricom? Sve su to zelje ali ako ima ugovor onda treba obestecenje platit.
Mislim da imamo puno igraca sa strane jer zasto umjesto Secica ne moze igrat Kajta na lijevom beku,umjesto Kadica da igra Kazazic ili Merzic ako dodju ili umjesto Knezevica da igraju opet Kazazic ili Merzic ako dodju?
Po meni dosta najvise 4 igraca a trenutno su to za mene: Majkic,Hadžija,Osmanagic,Djafic ali ako odu onda treba dovest pojacanja ali ne treba gomilat igrace sa strane jer je to veliko opterecenje za klub sto se tice para...
Ali to je samo moje misljenje i koga nema bez njega se moze i mora
Mislim da imamo puno igraca sa strane jer zasto umjesto Secica ne moze igrat Kajta na lijevom beku,umjesto Kadica da igra Kazazic ili Merzic ako dodju ili umjesto Knezevica da igraju opet Kazazic ili Merzic ako dodju?
Po meni dosta najvise 4 igraca a trenutno su to za mene: Majkic,Hadžija,Osmanagic,Djafic ali ako odu onda treba dovest pojacanja ali ne treba gomilat igrace sa strane jer je to veliko opterecenje za klub sto se tice para...
Ali to je samo moje misljenje i koga nema bez njega se moze i mora
- Stone Island
- Kontakt:
Izgleda da je Džafi propao transfer,a spominje se taj Stajić iz Modriče kao pojačanje i Ćorić.Kako sam čuo,niko nikud ne ide iz kluba.
Carina,ja koliko znam Menso više nije u klubu.Ako mislimo na istog.
A Jugo se ofira redovno po gradu a jedan je od najlošijih i tako će nam biti dok ga neko ne razvali u nekoj kafani.
Carina,ja koliko znam Menso više nije u klubu.Ako mislimo na istog.
A Jugo se ofira redovno po gradu a jedan je od najlošijih i tako će nam biti dok ga neko ne razvali u nekoj kafani.
svim velezovcima katolicke vjeroispovjesti cestit Bozic
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Citao sam na forumu Borca da je taj Stajic trebao doci u njih ali izgleda da o tog nema nista jer ide negdje vani.
Najbolji strijelac pa mozda i igrac lige pa mu propao transfer? Treba se i nasa uprava potrudit da prodaju igraca a ima ih sto misle da ce sami nazvat klubovi i pitat hoce li Velez ikoga prodat. Davno su ta vremena prosla drugovi moji ali kako god,nek ostanu ovi sa strane sto valjaju,njih 4 igraca a ostalim se zahvalit jer i ovako imamo malo para ili skoro nikako al prelazni rok je do pocetka februara pa cemo vidit.
Spominju se neki klubovi iz nase lige da bi mogli Colica,Osmanagica,Djafica jer je bilou novinama da je to jedna od zelja onog Amara Osima
Najbolji strijelac pa mozda i igrac lige pa mu propao transfer? Treba se i nasa uprava potrudit da prodaju igraca a ima ih sto misle da ce sami nazvat klubovi i pitat hoce li Velez ikoga prodat. Davno su ta vremena prosla drugovi moji ali kako god,nek ostanu ovi sa strane sto valjaju,njih 4 igraca a ostalim se zahvalit jer i ovako imamo malo para ili skoro nikako al prelazni rok je do pocetka februara pa cemo vidit.
Spominju se neki klubovi iz nase lige da bi mogli Colica,Osmanagica,Djafica jer je bilou novinama da je to jedna od zelja onog Amara Osima
- Stone Island
- Kontakt:
Ma neće ti izgleda niko nigdje.Evo inostranstvo,ali da mjenjaju klubove po PLBiH-sumnjam.
I u onim novinama svasta napisu a posto niko nista ne govori ni ko ide ni ko dolazi onda pises sta si procitao u novinama.Ja mislim da nije jos nista gotovo oko transfera jer prelazni rok jos nije ni poceo.Koliko sam ja cuo,mislim da samo ide Asim Skaljic al ni to nije definitivno a od Merzica izgleda nema nista
- Stone Island
- Kontakt:
Kako sam čuo,s Merzićem se još ništa ne zna.A novinama,pogotovo,Avazovom sportu ne vjeruje niko normalan u državi.Eno u zadnjem izdanju,napisali da je Sarajevo htjelo posuditi Lucu Tonija iz Bayerna. 

Neko je rekao u gradu sto je blizak Merzicu da nema nista od dolaska u Velez jer valjda ima ugovor ili ima nesto za inostranstvo...Ovo je sve nagadjanje a niko nema prave informacije a niko i iz kluba da kaze koga Velez zeli a s kim ce raskinut ugovor
@cunami
ne crpim info iz novina, nit ih citam, vec info trazim od ljudi koji vode Velez, koji odlucuju, zaustavim ih na ulici i pitam, i Stajic je sigurniji od svih ovih sto si ih nabrojao...jos ce biti neka dvojica, ali da ti pravo kazem nisam nesto ni cuo za njih, a kao sto vidis ni za ovog Stajica bas nemam neke info kakav je igrac...Slabo sam pratio Modricu, pa mozda i zato...
sto se ekipe Veleza tice, gledam samo da Škaljic ostane, neznam, neko moje vidjenje igre. Svakom svaka cast, ali Škaljic je za mene najbitniji, tj; jedini igrac koji moze igrati protiv sudija i svega ostalog, tj; koji ima kvalitet da igra protiv njih...ovi ostali manje, vise, svi su zamjenjivi...
ne crpim info iz novina, nit ih citam, vec info trazim od ljudi koji vode Velez, koji odlucuju, zaustavim ih na ulici i pitam, i Stajic je sigurniji od svih ovih sto si ih nabrojao...jos ce biti neka dvojica, ali da ti pravo kazem nisam nesto ni cuo za njih, a kao sto vidis ni za ovog Stajica bas nemam neke info kakav je igrac...Slabo sam pratio Modricu, pa mozda i zato...
sto se ekipe Veleza tice, gledam samo da Škaljic ostane, neznam, neko moje vidjenje igre. Svakom svaka cast, ali Škaljic je za mene najbitniji, tj; jedini igrac koji moze igrati protiv sudija i svega ostalog, tj; koji ima kvalitet da igra protiv njih...ovi ostali manje, vise, svi su zamjenjivi...
Borac isto trazi Stajica iz Modrice ali momak valjda ode u inostranstvo ali vidit cemo sta ce biti.A po pricama po gradu a ne iz novina,Asim Skaljic izgleda ode a za sad govore samo da se Kazazic vratio i Kodro s tim da je Kodro operisao koljeno pa se ne zna kad ce pocet igrat.Ja sto znam je da sa Kazazicem ima kontakta jer tako pricaju a sta ce biti nemam pojma ali da se ja pitam,definitivno bi smanjio broj igraca sa strane ali posto se ne pitam onda nikom nista jer treba love a svaka marka je Velezu vazna.Volio bi da se i Gubeljic vrati jer je po meni isti Osmanagic...
Molio bi sve navijace i simpatizere Veleza nek pisu ako ima novosti bilo kakvih
Molio bi sve navijace i simpatizere Veleza nek pisu ako ima novosti bilo kakvih
evo Sloboda opet hoce Ibrakovica za trenera
...al nema od te price nista,Ibraka je nas 

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.