FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anelbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anelbavarac » 06 maj 2013, 19:32

Hebem Messia i zlatnu loptu i sve. nije mi jasna ova rasprava stavarno :?
Koga boli stvar za te nagrade ovo je tema Bayerna i ovo nije mjeso za takve vrste rasprava.
Sve nase misli trebamo okrenuti LP,i apsolutno me nije briga ko ce sta osvojit,meni je najvaznije da Bayern uzme klempu, a ovo ostalo me ne interesuje nimalo.
U sta se pretvori ova tema :? :oops:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 06 maj 2013, 19:47

ribery je napisao/la:Hebes i Fifu i njihove izbore. Daleko od toga da Messi nije zasluzio zlatnu loptu, al' bas cetiri godine zaredom... Fudbal nije tenis ni snoker, ni je*eni karate. Nije individualni sport, i ove nagrade su poprilicno glupe. Koji su kriteriji da bi igrac dobio zlatnu loptu, jesu li igdje definisani? Nacin bodovanja? Bitno je dati 260 golova Betisu, Granadi, Levanteu i ostalim velikanima? Onda ce ih Messi dobivati i narednih 5 godina.
Dovoljno je baciti pogled na "najboljih" 11 prema fifinom izboru:
Iker Casillas in goal; Sergio Ramos, Gerard Pique, Daniel Alves and Marcelo in defence; Xabi Alonso, Xavi and Andres Iniesta in midfield, and the deadly trio of Lionel Messi, Cristiano Ronaldo and Radamel Falcao up front.
Zar je potredan komentar na ovu smijuriju od izbora? :lol:
Mislim da je ovaj izbor bio odmah nakon Eura ? :?
Nisu puno ni fulali posto su svabe tek zadnjih mjeseci pocele dominirati dok je Spanija uzela EP itd ,..
Eventualno Cech umjesto Casillasa, Kompany umjesto Piquea, Lahm umjesto Alvesa, Alba umjesto Marcela, Busquets umjesto Alonsa i to je to. ;)
Znam da je vecina nesto slicno pisala.

Zato ce taj isti naredni izbor sacinjavati jedno 5-6 igraca Bayerna, 4-5 BvB-a i Messi, Ronaldo, Iniesta ..
Logicno ha ja.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 06 maj 2013, 20:40

M4kaveli je napisao/la:Zato ce taj isti naredni izbor sacinjavati jedno 5-6 igraca Bayerna, 4-5 BvB-a i Messi, Ronaldo, Iniesta ..
Logicno ha ja.
Ma smijem se kladit da će barem 60% ovih biti i na narednom izboru, jednostavno je tako i ne znam kome je uopće zanimljivo pratiti te nagrade, qrce palce.Pa tu ne postoji kriterij, ni jedan jedini način bodovanja ili nečega.Pretpostavljam da golovi Levanteu i Granadi mnogo znače čim su u svim mogućim izborima igrači iz Primere.

Nego, tema je FC Bayern Müncheni ovi izbori, vjerujem ne zanimaju mnogo ljudi sa ove teme.Treba ostati u formi do tog 25-og a usput i pružiti prilike mlađima da pokažu što znaju(što se svakako i radi veoma često).

Imam neki osjećaj da bi ovo moglo biti najbolje finale u posljednjih nekoliko godina.Dvije ekipe koje su izgradile toliko rivalstvo da u običnoj "revijalnoj" utakmici(ovoj proteklog vikenda) nije moglo proći bez incidenata i tolikog naboja.No, neka, takve stvari volim sve dok je u granicama normalnog 8-) .Znam da će i jedni i drugi krv propišat da dođu do trofeja ali sam (napokon) poprilično uvjeren da će klempo put MinKena. ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 06 maj 2013, 20:58

S-Y-L-A-R je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Zato ce taj isti naredni izbor sacinjavati jedno 5-6 igraca Bayerna, 4-5 BvB-a i Messi, Ronaldo, Iniesta ..
Logicno ha ja.
Ma smijem se kladit da će barem 60% ovih biti i na narednom izboru, jednostavno je tako i ne znam kome je uopće zanimljivo pratiti te nagrade, qrce palce.Pa tu ne postoji kriterij, ni jedan jedini način bodovanja ili nečega.Pretpostavljam da golovi Levanteu i Granadi mnogo znače čim su u svim mogućim izborima igrači iz Primere.

Nego, tema je FC Bayern Müncheni ovi izbori, vjerujem ne zanimaju mnogo ljudi sa ove teme.Treba ostati u formi do tog 25-og a usput i pružiti prilike mlađima da pokažu što znaju(što se svakako i radi veoma često).

Imam neki osjećaj da bi ovo moglo biti najbolje finale u posljednjih nekoliko godina.Dvije ekipe koje su izgradile toliko rivalstvo da u običnoj "revijalnoj" utakmici(ovoj proteklog vikenda) nije moglo proći bez incidenata i tolikog naboja.No, neka, takve stvari volim sve dok je u granicama normalnog 8-) .Znam da će i jedni i drugi krv propišat da dođu do trofeja ali sam (napokon) poprilično uvjeren da će klempo put MinKena. ;)
Zapamti sta si rekao. ;) :P
Eh jbga sad drug, pa sto Ribery ne zabija Augsburgu, Furthu, Mainzu, Hoffenheimu, Werderu, Nurnbergu i ostalima ?
Messi zabija kome hoce, kad hoce i kako hoce i to na nevidjen nacin.
Taj je s 18 godina hat-trickove Realu zabijao ..
I opet kazem, nije sve do golova naravno, ali Messi je i po svim individualnim karakteristikama iznad ostalih.
Mnogi ga smatraju najboljim svih vremena i kao takvog ga je besmisleno porediti sa svima ostalima.

Sretno u finalu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

BayernMunchen31
Kontakt:

Post Postao/la BayernMunchen31 » 06 maj 2013, 21:20

Vala kad je Cannavaro uzeo moze i SvinjaTigar.
Pratim njega naprimjer protiv Barcelone i svaki navijac Bayerna se osjeca najsigurnije kad je kod njega lopta.

Međutim treba biti realan i sagledati stvari, shvatiti da se to nece dogoditi.
Najblizi tome je Ribery, ali jednostavno Messi i Ronaldo se prodaju i oni dobivaju sljedecih 5 godina.

Napisati da je Bilal klasa ispod je također velika glupost, sta je Messi jbt :shock:
Nije vanzemaljac, nije ovo Nagrada za sva vremena,nego za 2013, ako je Bilal te godine bolji treba uzeti.

Na kraju krajeva to je samo nagrada, Klub ce uvijek veci biti od pojedinca, tako da Klempo je puno vazniji od bilo kakvih Zlatni Lopti.

A Uli mi je sad jos drazi poslije onog klipa. Kada onako slavi svaki koš, kako bi tek jos jednog klempu ...
Ne dozivljavam ga nikako kao lopova nekog.Taj finansijski lapsus mu nikako nije trebao...
Odbor mu ipak vjeruje. OSTAJE ULINATOR :mrgreen:
Zadnja izmjena: BayernMunchen31, dana/u 06 maj 2013, 21:53, ukupno mijenjano 3 puta.
FIFA XI 2013

- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 06 maj 2013, 21:47

Nije se odnosilo samo na Messija ovo oko Granade i Levantea, govorim za izbor "Best eleven", jer me to više "nervira".I sam smatram Messija najboljim(iako bih prije gledao CR-a u nekom svom klubu iz više razloga o kojim sada ne bih).Usporedba Messi-Ribery ne pije vode zbog pozicija dotičnih igrača a pogotovo je apsurdno porediti ih po broju golova.

Neko moje mišljenje je da ta nagrada treba da se gleda kroz zasluge u cijeloj sezoni.Ako (eventualna) LP,bundesliga i DFB pokal(uz ostale, "manje" titule) vrijede manje od same Primere, onda sam ja, vjerovatno, lud što smatram da trud i rezultati tog truda treba da se nagrade.Ja, lično se nikad neću smiriti što Sneijder nije dobio zlatnu loptu one sezone a ostali neka gledaju kako hoće.

"Mnogi ga smatraju najboljim svih vremena i kao takvog ga je besmisleno porediti sa svima ostalima."
Da li zaista misliš da je od "najbližeg pratioca" bolji za 3 zlatne lopte a da ne govorim o ostalim klasama od igrača ?
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 06 maj 2013, 22:10

S-Y-L-A-R je napisao/la:Nije se odnosilo samo na Messija ovo oko Granade i Levantea, govorim za izbor "Best eleven", jer me to više "nervira".I sam smatram Messija najboljim(iako bih prije gledao CR-a u nekom svom klubu iz više razloga o kojim sada ne bih).Usporedba Messi-Ribery ne pije vode zbog pozicija dotičnih igrača a pogotovo je apsurdno porediti ih po broju golova.

Neko moje mišljenje je da ta nagrada treba da se gleda kroz zasluge u cijeloj sezoni.Ako (eventualna) LP,bundesliga i DFB pokal(uz ostale, "manje" titule) vrijede manje od same Primere, onda sam ja, vjerovatno, lud što smatram da trud i rezultati tog truda treba da se nagrade.Ja, lično se nikad neću smiriti što Sneijder nije dobio zlatnu loptu one sezone a ostali neka gledaju kako hoće.

"Mnogi ga smatraju najboljim svih vremena i kao takvog ga je besmisleno porediti sa svima ostalima."
Da li zaista misliš da je od "najbližeg pratioca" bolji za 3 zlatne lopte a da ne govorim o ostalim klasama od igrača ?
Naravno.
To ne znaci da je 3 puta bolji igrac kao sto Mourinho kaze nego da je jednostavno bolji i to potvrdjuje iz sezone u sezonu.
Messi je ono sto ljudi zele gledati na terenu, kao i Maradona sto je bio u svoje vrijeme.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 06 maj 2013, 23:27

Bilall je napisao/la:Bayern se Robbenu prilagodjavao? :)
Mozes li nam Bgt reci kako? Kada si vec dao takvo misljenje nebi bilo lose da nam pojasnis kako se je Bayern prilagodjavao Robbenu. :shock:
Jeste, u prve dvi sezone od kada je dosao iz Reala. X puta sam sa drugom (redovno prati Bajern) komentarisao kako skoro svaka lopta ide na Robena, kako se Lam 'bezveze' pridodaje napadu i skoro nikad ne dobije loptu, jer Roben ulazi u sredinu i ne obraca paznju na igraca koji probija krilo :mrgreen: ..

Zasto je Roben izgradio imidz sebicnog igraca?
Zasto je sam rekao da bi opet trebao postati sebican kako bi mogao davati maksimum!?

Objasnjenje je vrlo jednostavno..

Roben je super dominantan kada je u top formi. Moze uraditi apsolutno sve. Njegovo samopouzdanje raste sa vecom kontrolom lopte, tako da ga ekipa neprestano forsira, jer osjete da moze probiti svaki put kada krene...

Barsa je gazila sa Mesijem u timu, sto nedvosmileno pokazuje da je prilagodjavanje jednom igracu dalo ekstra ucinak. Ucinak je jedini mjerodavan.

Supermario
Druze, ovo samo ukazuje na slabosti tih ekipa ;) npr: Barca se podredjuje Messiju, a ako messi lose igra onda nigdje Barce..........dakle, ocita slabost ekipe ;)
Bio bi idiotluk ne iskoristiti sav potencijal igraca kao sto su Mesi, Zidan, Rivaldo, Ronaldo, Maradona, Krojf. itd itd... To su igraci koji donose velike rezultate. To su igraci koje treba forsirati i kojim se treba prilagoditi. To je sve samo ne slabost.

Koliko vi god voljeli Riberija, on jednostavno nema klasu i predispozicije kakve imaju Mesi i Ronaldo.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 maj 2013, 23:33

Nadam se da će situacija oko Ulinatora izaći na dobro i da će ostati na čelu kluba.Jer Uli zna najbolje prcati domuzare.Sad im treba aktivirati klauzulu za Reusa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 maj 2013, 23:40

Saurman je napisao/la:Nadam se da će situacija oko Ulinatora izaći na dobro i da će ostati na čelu kluba.Jer Uli zna najbolje prcati domuzare.Sad im treba aktivirati klauzulu za Reusa.

Ne bi ostao od svih "dobročinitelja" za Bundesligu :lol:

Reus-a i Roberta čuvati u finalu i to je to. Gotze ne može biti spreman u potpunosti do finala 8-)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 maj 2013, 00:00

slika

slika
:lol: :lol:

Tek sad naletih na ovaj ludi photoshop. :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 07 maj 2013, 00:22

Valencia je napisao/la:
Bilall je napisao/la:Bayern se Robbenu prilagodjavao? :)
Mozes li nam Bgt reci kako? Kada si vec dao takvo misljenje nebi bilo lose da nam pojasnis kako se je Bayern prilagodjavao Robbenu. :shock:
Jeste, u prve dvi sezone od kada je dosao iz Reala. X puta sam sa drugom (redovno prati Bajern) komentarisao kako skoro svaka lopta ide na Robena, kako se Lam 'bezveze' pridodaje napadu i skoro nikad ne dobije loptu, jer Roben ulazi u sredinu i ne obraca paznju na igraca koji probija krilo :mrgreen: ..

Zasto je Roben izgradio imidz sebicnog igraca?
Zasto je sam rekao da bi opet trebao postati sebican kako bi mogao davati maksimum!?

Objasnjenje je vrlo jednostavno..
Grijesis ti i to mnogo ;)
Bayern je pod vodstvom Gaala igrao nesto takticki drugacije, i tada Robben i Ribery nisu imali prevelike defanzivne zadatke u odnosu na danas. Vise su se koristila ubacivanja u prostor i okomiti pasovi gdje je Robben dominantan i radi toga ti stices dojam da se Bayern prilagodjavao Robbenu. Grijesis. Ta taktika Bayerna je jednostavno njemu vise odgovarala nego ova danas.
Robben i danas igra na slican nacin samo sto danas ima vecu defanzivnu zadacu.
Zasto je izgradio imidz sebicnog igraca? Pa kratko, :D zato sto je sebican :D zeljan dokazivanja , i to je bio i ostao. Sebican je Robben i danas, a to ne znaci da mu se ekipa prilagodjava. Nije ti to argument :D

Ako se i jednom igracu prilagodjava Bayern, onda je to ovaj kojeg si podcijenio. Ribery je igrac oko kojeg se i izgradila ova ekipa i to je i Hoeness jednom istakao. Ti tvrdis da su Persie i Bale pokazali vise od njega, a to je naprosto smijesno... Da bi govorio o kvalitetu Riberya ne mozes je odrediti kroz neku statistiku, nego ti za to treba puno vise.. ;)

Ribery je igrac koji je uvijek maximalno cuvan i od kojeg uvijek prijeti najveca opasnost.
Igrac koji pravi visak, timski igrac koji je vrlo aktivan i u defanzivi, i igrac koji razara vec dobro postavljenu protivnicku odbranu.
No, bitna je statistika 8-)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 07 maj 2013, 01:03

ne mogu da vjerujem da se i sad raspravlja o toj zlatnoj lopti, kakav ribery ljudi sta vam je, pa hajd budi normalan oa reci da riberi sa desetak golova u cijeloj sezoni moze parirati mesiju koji vec sad ima skoro 60, podaci govore da ce messi u ovoj sezoni imati golova ko ribery u bayernu u svih 6 sezona kako igra za vas, to su drasticne razlike nebi i zemlja

zlatna lopta se dodjeljuje na osnovu prikazanog u cijeloj godini,dakle gledat ce se i polusezona koja je pred nama,to kao prvo, a kao drugo individualna je nagrada i timski trofeji samo mogu odluciti kad su individualna postignuca tu negdje

trece, niti jedan normalan navijac bayerna koji ima imalo realnosti ne moze iznijeti nikakav argument da je ribery najbolji igrac bayerna uopste u ovoj proljetnoj polusezoni, sta je bolji od svinje, miler je igrac odluke bio protiv barce,mandza ponajbolji protiv juveta, martinez,lahm standardno dobri, a dante da ne pricamo, haj sad nek neko kaze po cemu konkretnom je bolji ribery. navijaci bayerna mogu biti ponosni na svoj tim komplet, to sto nemaju koga za izdvojiti to je nesto extra pozitivno, nije nikakva sreca barci i realu sto imaju igraca koji daleko odskace od svih,to je tek neka manja utjeha

u timu godine mora biti dosta igraca bayerna,i bit ce sigurno, lahma najbolji desni bek,alaba lijevi, dante stoper, svinja vezni, riberiju je upitno moze li u prvih 11 jer bilo je napadaca ili krila koji su tu negdje ili bolje se pokazali u ovom dijelu sezone,al ove gore sto sam pobrojao bez sumnje su bili najbolji na svojim pozicijama

dosta stvari moze promijeniti i finale, ako tu neko briljira, kao i prvi dio naredne sezone zakljucno sa 31. decembrom.

porediti riberija sa ronaldom se moze,ronaldo jest zakovao kad je realu bilo najbitnije, ispromasivao se i generalno skroz slabo odigrao protiv dortmunda,messi ima opravdanje u povredi i sami igraci bayerna su priznali koliko im je laknulo sto je messi bio takav nespreman, i ne znam sta je tu cudno, kakva dilema moze biti oko najboljeg igraca, i cemu rasprava uopste

opet effe vidim pokazuje klasicno nepoznavanje materije,cuj riberi mora dobiti zlatnu loptu, nema bilal niti jedan argument da ga izdvoji od ostatka bayernove mashine,kamoli da parira messiju koji je sam vukao ekipu do titule i polufinala lige prvaka
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 07 maj 2013, 01:08

Stvarno mi nije jasno kako mozete raspravljati sa pojedinim likovima :?:
Nema svrhe nikakve sta god napisete,samo dzaba kvarite temu koja je bilia jedna od boljih ovde.
Pustite neka pisu sta god hoce sa moje tacke gledista su potpuno nebitni sta god da napisu,mene ne zanima nimalo,naravno u granicama normale.
Ne treba dopustiti da nam kvare jednu od najboljih sezona u historiji naseg Bayerna.
Ocigledno je da vecini ovde dominacija Bayerna itekako smeta,zato su ovde non stop da napisu kojekakvu nebulozu i da minimiziraju uspjeh ove ekipe koja melje redom,ali neka tek smo poceli.
Tako da apelujem na sve iskrene Bavarce da se mane coravog posla i da se ne upustaju u kojekakve rasprave sa likovima koji samo ovde dodju kada Bayern gazi redom i kada je strah i trepet za sve ekipe,tako da okrenimo se mi finalu 25 maja,i to treba da bude sva nasa okupacija 8-)
Boli nas racku i za uefom fifom i zlatnom loptom,kopackom nas glavni cilj je Klempo,kojeg tako dugo cekamo i koji nam tako nedostaje u ovih nekoliko godina,bila je idealna prilika da ga dgnemo prosle godine ali jednostavno nije nam se dalo,ali ove godine jednostavno kako igramo i kako dominiramo ne znam sta se moze desiti da klempo ne dodje u Minken 8-)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 maj 2013, 01:15

Romariooo je napisao/la:
opet effe vidim pokazuje klasicno nepoznavanje materije,cuj riberi mora dobiti zlatnu loptu, nema bilal niti jedan argument da ga izdvoji od ostatka bayernove mashine,kamoli da parira messiju koji je sam vukao ekipu do titule i polufinala lige prvaka
:lol: :lol: :lol: Effe je davno prognozirao ovako jak Bayern i fino sam ti rekao da je Bayern najgori mogući protivnik za Barcelonu. I sad ti meni dođeš i kažeš da sam ja neznalica? :D Često prozivaš nekog koji te toliko puta razbio argumentima, a vidiš da često i ne reagujem na tvoje postove, nego im se u većini slučajeva smijem.
Od tebe je i secko digao ruke, koji te malo ko forumaša cijenio.

A gledaj sad, Ribery je slab igrač, tu si ti u pravu, samo onda je znači Barcelonina odbrana na nivou odbrane Energie Cotbusa, jer je Franck nju nekoliko puta učinio smješnom. ;) Po ovom si opet sam sebi jamu iskopao....
SLAB RIBERY SE IGRA ZNAČI SA TOTALNO AMATERSKOM ODBRANOM BARCE...... ;)
Popravi tu staromodnu antenu na krovu i ti i ostali pojedinci kojima slika nije bistra pa ne vidite najbolje.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 07 maj 2013, 01:46

effe_sa je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: Effe je davno prognozirao ovako jak Bayern i fino sam ti rekao da je Bayern najgori mogući protivnik za Barcelonu. I sad ti meni dođeš i kažeš da sam ja neznalica? :D Često prozivaš nekog koji te toliko puta razbio argumentima, a vidiš da često i ne reagujem na tvoje postove, nego im se u većini slučajeva smijem.

A gledaj sad, Ribery je slab igrač, tu si ti u pravu, samo onda je znači Barcelonina odbrana na nivou odbrane Energie Cotbusa, jer je Franck nju nekoliko puta učinio smješnom. ;) Po ovom si opet sam sebi jamu iskopao....
Popravi tu staromodnu antenu na krovu i ti i ostali pojedinci kojima slika nije bistra pa ne vidite najbolje.... ;)

hehe,kao i uvijek, romariooo prica realne stvari, ocigledno hvali bayern i njegovu kolektivnu igru i kaze kako je svaki igrac bayerna prakticno na svakoj poziciji bio odlican, sto implicira da se niko sad tu ne moze posebno istaci u odnosu na druge, to je je jedno extra lijepo postignuce kojeg romariooo i cijeni i hvali, ali effe kao i obicno izvrce cinjenice i demagoskim metodama pokusava izvrnuti moju realnu pricu i poturiti to da ja kazem kao je sad riberi ko biva slab igrac sad zato sto nije bolji od messija

effe i njegovi sljedbenici hajd sto nemaju znanje fudbalsko pa ne vide recimo kakvu je bayern barcelonu pobijedio,koju bi vjerovatno i salke istamburao, nego ne trpe bilo kakvu argumentovanu pricu i raspravu u kojima neko 100 posto nece sloziti se s necim i sl, al najsmjesnije je od svega pokusaj da nekoga proglase neznalicom kad im iznese crno na bijelo stvari neke

tacno u pojedinim navijacima bayerna koji zive medju bosanskim brdima ima dosta onoga svabskog, onog slijepo-sljedbenickom,samo ponavljaj ono sto prije tebe neko kaze, mozda su neki pokupili taj mentalitet za vrijeme muhadzirskih dana u njemackoj,ko ce ga znati, inaci bosanci nemaju tu karakternu crtu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 maj 2013, 01:47

Bayern produzio ugovor sa KHR-om do ljeta 2016-te godine, a u interviju za BILD Hitzfeld je izjavio da je BVB po Bayern najtezi moguci protivnik u finalu LP i da bi lakse na kraj izasli sa bilo kojom drugom ekipom.

Isti je izjavio da ce biti neutralan, ali imamo osjecaja da laze sa obzirom na njegovo prijateljstvo sa UH-om. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 07 maj 2013, 02:09

.
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 07 maj 2013, 03:16, ukupno mijenjano 1 put.

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 07 maj 2013, 02:33

Romariooo je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:

hehe,kao i uvijek, romariooo prica realne stvari, ocigledno hvali bayern i njegovu kolektivnu igru i kaze kako je svaki igrac bayerna prakticno na svakoj poziciji bio odlican, sto implicira da se niko sad tu ne moze posebno istaci u odnosu na druge, to je je jedno extra lijepo postignuce kojeg romariooo i cijeni i hvali, ali effe kao i obicno izvrce cinjenice i demagoskim metodama pokusava izvrnuti moju realnu pricu i poturiti to da ja kazem kao je sad riberi ko biva slab igrac sad zato sto nije bolji od messija

effe i njegovi sljedbenici hajd sto nemaju znanje fudbalsko pa ne vide recimo kakvu je bayern barcelonu pobijedio,koju bi vjerovatno i salke istamburao, nego ne trpe bilo kakvu argumentovanu pricu i raspravu u kojima neko 100 posto nece sloziti se s necim i sl, al najsmjesnije je od svega pokusaj da nekoga proglase neznalicom kad im iznese crno na bijelo stvari neke

tacno u pojedinim navijacima bayerna koji zive medju bosanskim brdima ima dosta onoga svabskog, onog slijepo-sljedbenickom,samo ponavljaj ono sto prije tebe neko kaze, mozda su neki pokupili taj mentalitet za vrijeme muhadzirskih dana u njemackoj,ko ce ga znati, inaci bosanci nemaju tu karakternu crtu
odakle si ti pokupio tolko gluposti :) :) :) a kako si samo uporan heheh pa citas li ti bolan sta pises??? do jucer Barca sila nebeska sad zgazena od Bayerna i odmah bi je i šALKE zgazio hehe koji si ti PACIJENT dodjem ovdje i smijem se al često mi te bude i žao al jbg nisi ti kriv što si GLUP :P :P :P

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 07 maj 2013, 07:11

Romariooo je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:

tačno se jarane gubiš pomalo, nemaš potrebe nama objašnjavati koliko je barca jaka ili slaba, koliko je mesi dobar ili nije, IDI BOLAN PIŠI PO STRANICI BARCELONE, njima piši svoje genijalne analize, garantujem ti da će klimati glavom na tvoje postove, nas ne pokušavaj da ubjediš kako smo mi razbili barcelonu jer nije dovoljno jaka, jer si nam prije susreta glavu punio nekom hegemojim a sada dižeš Mesija gdje mu nije mjesto
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []