Tako je prijatelju 17 boba je 17 boba . Ispred komsija . No i igra protiv Laznih (nadmudrio ih Husref , oni odmorni a mi poslije Celtica), pa i protiv Celika . Sloboda 3:0 ,Radnik tradicionalno neugodan 2:1 , Velez novi trener (razvalise fkž). Nije bas ni bilo lose . sa pola tima sto kazes . Samo to drugo poluvrijeme . no moralo je negdje puci .Mi igrali u Listici 3 dana prije , oni odmarali . Mi se igrali sa Evropom , oni sa Kiseljakom . Ne bih ja rekao da momci ne trce i ne bore se . Samo ova trojica sto imaju skoro 100 god. nisu vise za prvi 11.Pitar6785 je napisao/la:Nema sta igra kurcu nevalja, bodova realno trebalismo imat najvise 10. To su tacni fekti, i husref je 70% kriv za hodanje igraca (**** me boli jel to radi kondicije ili ne htjenja) sef odgovara za takvo ponasanje igraca.
On ima prevagu jer je na prvom mjestu i prosao je u kupu.
E sad ja kad sam sebe pitam jel bolje fino igrat i imat 6-7 bodova manje ili je bolje ovo lelamudanje i 7 bodova vise. U ovom trenutku mi je ipak draze hodanje sa 7 bodova vise jer nam je 60% povrijedeno
Lijep pozdrav .