sve zavisi...koliko linija zelis?truts je napisao/la:![]()
dobri ste
sad nešto ozbiljno: Gdje u Zenici kupiti dobre gojzerice, al da je pristojna cijena
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- schweinsteiger
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
#miasanmia
- Donnie Darko
- Kontakt:
I guess I, I don't really careBosniacum Lilium je napisao/la: ne znas razliku izmedju timbrlenki (kanadjanki) i gojzerica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Izvini ako sam te uvrijedio, nije bila namjera. Nosam i i ja, samo nisu zute, jer mi iste sto si vjerovatno shvatio vec idu na qurac. Iz jednostavnog razloga sto ih maltene svi imaju. Jos jednom, izvinjavam se, nece se ponovitBosniacum Lilium je napisao/la:A timbrlenke nazivas "ono zuto"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jeste da nisu orginal, ali te su cizme obiljezile par decenija unazad, sto se tice cizmi
Svjetski poznat brand, eto pogledaj neki 2pac video pa mozes vidjeti da je cesto nosio timbrlenke
U Sarajevu su 80tih timbrlenke bile vrh vrhova
[/img]
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa u Bosni je crno, bijelo, a bijelo je crno
Sta znaju ovi novi narastaji sta su timbrlenke. Mada sad imitacija na svakom cosku. Izvinjenje prihvaceno
[youtube][/youtube]
5:15
[youtube][/youtube]
5:15
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
kontam s 3 linije, nemam love za 4schweinsteiger je napisao/la:sve zavisi...koliko linija zelis?truts je napisao/la:![]()
dobri ste
sad nešto ozbiljno: Gdje u Zenici kupiti dobre gojzerice, al da je pristojna cijena
Meni je OK, koliko para i imali u drugim bojama ?soxx je napisao/la:Kako vam se cini ova jakna?? shooterova.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Stotka.Elegant je napisao/la:Meni je OK, koliko para i imali u drugim bojama ?soxx je napisao/la:Kako vam se cini ova jakna?? shooterova.
Ima crna.
- alan_kardec
- Kontakt:
gdje si je kupio?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
U Teslicu u Modusu. Nzm gdje ima jos.. Hodao po buticima i kaze meni zena imas tamo u Modusu shooterove.. Dobre kvalitetne.. Jesu skupe al jbg.. Plus ucesvtujem u nekoj nagradnoj igriii.. 
U mene je crnaa al nema slike od crne na netuu.. Ljepsa je crna 5 puta.
U mene je crnaa al nema slike od crne na netuu.. Ljepsa je crna 5 puta.
Crni šal, Crveni dzemper. Da li valja ova kombinacija?
Kafeni kaiš, Farmerice,
Kafene patike.
Kafeni kaiš, Farmerice,
Kafene patike.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zašto ne bi valjala? Mada ja uz crno najviše kombinujem žutu boju.Sheyi je napisao/la:Crni šal, Crveni dzemper. Da li valja ova kombinacija?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- themaniaks
- Kontakt:
ovdje sve naki emerik gudelji 
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Joj kad dodju ovi klosari pa pametuju ovdje sto se neko oblaci drugacije a ne jbni dzin i duksa obicna.
bagrcavi je napisao/la:E čuj kafeni
@sheyi
a što ne bi moglo ?
FORZA MARŠAL !!!
- Amoxicillin
- Kontakt:
dobra kombinacijaSheyi je napisao/la:Crni šal, Crveni dzemper. Da li valja ova kombinacija?
Kafeni kaiš, Farmerice,
Kafene patike.
sviđa mi se
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
upravo to, uvijek zuto i crno, zbog kontrasta, samo se drzite stare skole sto se tice oblekeMonolog je napisao/la:Zašto ne bi valjala? Mada ja uz crno najviše kombinujem žutu boju.Sheyi je napisao/la:Crni šal, Crveni dzemper. Da li valja ova kombinacija?
crni sal, crveni dzemper, moze. Uz to ubaci nesto bijelo, neki detalj, sat npr.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Bosniacum Lilium je napisao/la:upravo to, uvijek zuto i crno, zbog kontrasta, samo se drzite stare skole sto se tice oblekeMonolog je napisao/la:Zašto ne bi valjala? Mada ja uz crno najviše kombinujem žutu boju.Sheyi je napisao/la:Crni šal, Crveni dzemper. Da li valja ova kombinacija?
crni sal, crveni dzemper, moze. Uz to ubaci nesto bijelo, neki detalj, sat npr.
za utakmice dusu dalaSheyi je napisao/la:Crni šal, Crveni dzemper. Da li valja ova kombinacija?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Po mogućnosti Čelikovesecer je napisao/la:za utakmice dusu dalaSheyi je napisao/la:Crni šal, Crveni dzemper. Da li valja ova kombinacija?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 42 gosta.