FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nevidim razlog sto bi nam bilo hladno,hvala Bogu!!!!
Ali koliko mene sluzi pamcenje zadnja pobijeda Sarajeva je bila na Grbavici 1:2
A poslije toga su bili nerijeseni rezultati! Ja se stvarno nesjecam kada ste vi pobijedili
u derbiju!!! Prema tome mislim da usuplje pricas!
A poslije toga su bili nerijeseni rezultati! Ja se stvarno nesjecam kada ste vi pobijedili
-
- Kontakt:
Mi smo uzeli derbi prije toga.... 2-0bordo je napisao/la:Nevidim razlog sto bi nam bilo hladno,hvala Bogu!!!!

:)
[youtube][/youtube]
Nekad smo jedni uz druge stajali na sjeveru..
Ovo je derbi
Ovo je derbi

FKŽ !
Na stranu stumfovi i ne primjereni postovi kojim "dave",ali sto se predstojeceg derbija tice,kao i svih ranijih niko ama bas niko ne moze sa sigurnoscu reci pobjedit cemo,ama bas niko.Ali ja kao navijac svog kluba sam uvijek optimista ne samo na derbiju vec u svim tekmama koje fc sarajevo igra.Naravno u datom trenutku sam sa vise ambicionizma i optimizma prilazio tekmi zavisno od forme jednog i drugog tima,tako i sada.E sad je do ovga tzv komiteta dal cemo doci i UVELICATI derbi(organizovano).SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.HZ.
- SarajlijaTM
hajd sta se sekirate,sta ima veze sto ce te zijaniti,malo ce mo vas prc,prc koji dan i to je to
jeste to vec pobjedili olimpika i borca?sad ste odmorni i spremni za derbi,a klupa se protegla u nedogled
adilovic vs. adilovic 5:0

jeste to vec pobjedili olimpika i borca?sad ste odmorni i spremni za derbi,a klupa se protegla u nedogled
adilovic vs. adilovic 5:0

Odlučeno,bez Hordi na grbavici.Fuj
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
al fakat nasi se raduju gdje su Zeljovci, dobre utakmice bile, a ove se dobro sjecam, ovdje smo vas razvalili po igri ko nikad ja mislim da je trebalo biti u 15 min. 0-3, stative, prečke, i onda pred kraj lagano preokretTeaM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovo je derbi

Tako na derbi neće organizirano doći navijači Sarajeva, popularne Horde zla. Podsjetimo da je prošli derbi odigran bez prisustva publike.
Sta pisete vi ???

Sta pisete vi ???

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Hoces li ohladit malo , od svojih 12 postova 8 ti je na temi FK Sarajevo i onda pricas o nekim kompleksima.Jug je napisao/la:Kod vas je najjace kad cito neko nije upucen u rezultate derbija do sada, pa vam moze povjervati kako ce ti vi nekako ODERATI. Svake godine ista prica, dolazimo na Grbavicu razvalit cemo vas, a ne sjecate se koje ste godine zadnji put pobijedili, ali oni pisu isto kao da vec 5 godine nemaju poraza, nemoj te biti bas tako ofirni. Vi ste divovi, sta fali lijepo se nafurati na nesto, ali manite se suplje price. Do neki dan na vasoj temi je pisalo jao sto je hladno minus 8, a kao pobjece te nam na minus 14, uzet ce vas oni, uzet ce vas ovi, a mi evo za nepuni mjesec dana i vec vas lagano preskacemo DIVOVI. Jel vam hladno na 0 ?

Sad ce dosta normalne raje ostati kuci ,jer ne zele na sjever radi straha od sukoba sa Hordama.Ovo ce odluka izazovati jos veci haos,jer niko nece znati ko ti sjedi iza ledja i ko te moze necim pogoditi.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
I cijelu odgovornost sad prebacili na domacina, barem sto se tice organizacije utakmice.gauco je napisao/la:Sad ce dosta normalne raje ostati kuci ,jer ne zele na sjever radi straha od sukoba sa Hordama.Ovo ce odluka izazovati jos veci haos,jer niko nece znati ko ti sjedi iza ledja i ko te moze necim pogoditi.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Očekivana odluka!
Znam da ćete sad svi sredom srati po Ivici, ali navikli smo to već od vas.
Ništa drugo vam ne preostaje, talite se po 3 KM i na Koševo!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
hajde ne palite se, biće obrisano.
Šteta za derbi. Mada može se donekle i razumjeti ovakva odluka. Sigurno da ni ostali klubovi ne bi ostali nijemi na ovaj ustupak. jbg...
Šteta za derbi. Mada može se donekle i razumjeti ovakva odluka. Sigurno da ni ostali klubovi ne bi ostali nijemi na ovaj ustupak. jbg...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
talicemo se po cenera i na sjever sugavice.Bianconeri1988 je napisao/la:Očekivana odluka!
Ne znam šta se očekivali da oni ponište svoju odluku, da su poništili
Pobune bi dolazile iz svih gradova !!!
Pobune bi dolazile iz svih gradova !!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ipak mislim da ce uprava domaceg tima izdvojiti odredjen broj ulaznica na sjeveru za navijace koji dodju na stadion neorganizovano 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
-
- Kontakt:
u inat svi dolazimoAdnan 1986 je napisao/la:talicemo se po cenera i na sjever sugavice.Bianconeri1988 je napisao/la:Očekivana odluka!
„Nikome na čelu ne piše da je navijač Sarajeva ili Želje. Bit će otvoreni ulazi na sve dijelove tribina i ne možemo sada zatvoriti pojedine ulaze. Uvijek su otvoreni, bez obzira dolaze li gostujući navijači ili ne, a tako će biti i sada. Još jednom naglašavam sjeverna tribina je sastavni dio stadiona“, naglasio je Muharemović.GunnerS je napisao/la:@pastore, ne budi djete. Ako bude zabrane neće se ići nit organizovano nit će se svojatat neka tribina da se navija. Uostalom, uvjek se može ponovit prošlo navinje protiv komšinica na Koševu uz prijenosA tebi ako se gleda derbi, jarane kupi kartu i na zapad, il več gdje se može normala gledat.
o ovom se prica...hvala,prijatno,dovidjenja...
Ma ja, to sad govore samo da bi prodali vise karata
jer im je matematika jako bitna
Ali ja vam garantujem da ako bude BILO KAKVOG ekscesa, a moze ga izazvati bilo ko, fakturisano ce biti na racun Hz i Sarajevo ce biti kaznjeno, pa vi idite na grbavicu, jedva vas cekaju

Ali ja vam garantujem da ako bude BILO KAKVOG ekscesa, a moze ga izazvati bilo ko, fakturisano ce biti na racun Hz i Sarajevo ce biti kaznjeno, pa vi idite na grbavicu, jedva vas cekaju

-
- Kontakt:
ja idem na grbavicu bodrit svoje sarajvo a nek bude sta hoceUPS je napisao/la:Ma ja, to sad govore samo da bi prodali vise karata![]()
![]()
jer im je matematika jako bitna