FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

Evander
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Evander » 30 apr 2025, 23:49

Slicna utakmica onoj protiv Atletica 4:4.
Igralo se dobro, ali odbrana losa. Generalno, odbrana je odlicna bila veci dio sezone, nema mjesta tezi da Barcelona ima losu odbranu. To jednostavno nije tacno. A da se desi losija utakmica, desi se.
Da se bez povreda, u punom sastavu, ne bih niti sekunde dvojio da bi se islo u finale. Sastav ce mnogo toga krojiti, naravno i umor igraca. Za nadati se da Kounde ipak nije ozbiljnije povrijedjen i da ce moci igrati.
Sad za vikend, mora odmoriti Rafinju, Pedrija, Yamala i Cubarsia.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 30 apr 2025, 23:56

Mokes je napisao/la:
30 apr 2025, 23:42
Bitno je odmoriti Pedrija i Yamala, ostalo kako hoće, ne bi trebao umor biti razlog, jer su rotirani u ranijem periodu. Dodao bih i Koundea, ali njega nažalost neće biti. Krila i bekovi + Pedri nemaju zamjenu.

Vala ako se ne može rotirati protiv tima koji ima 1 pobjedu i 1 remi ove godine, onda ne znam kad može.
Mislim da je jednom dijelu ekipe možda više sa psihološkog aspekta potreban odmor. Ovo je već 11. utakmica nakon reprezentativne pauze u nekih 30ak dana. Plus se izlazi iz dvije teške utakmice. Neki reset bi baš dobro došao u ovom trenutku.

Ali mislim da neće biti nekih radikalnijih rotacija. Maksimalno 5-6 izmjena.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 30 apr 2025, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 30 apr 2025, 23:56

Biscione je napisao/la:
17 apr 2025, 17:20
Romariooo je napisao/la:
17 apr 2025, 00:20
Ta ce Inter , manite mi tih žabara budite ozbiljni ,

pomest cemo ih ko i borusijju jos u prvoj utakmici,nasa je ekipa dosta brza,tehnicki potkovanija , nece oni prezivjeti kanonadu nasih napada i stradat ce jos u prvom poluvremenu prve utakmice ,sabit cemo ih u 16 metara i nece preci centra zapamtite,jedino ij mkze spasiti nema nasa revija promasaja

Mogu oni taktizirati do sutra, bajern igra slican stil ko barca,samo sto ovaj bajern to radi triput slabije, i opet je veceras inter visio i imali su i srece sa dva gola iz kornera

Bitno za nas je da svi budu spremni,balde da se vrati jer je strahovito brz i da sprecava kontre, olmo ce tu biti jako bitan jer taj trio de jong,olmo i pedri ce interu sakrit loptu i stalno ce se neko ubacivati naprijed i u malom prostoru se snalaziti i razbiti bunker

Ne bi da pretjerujem,al ova barca je za klasu potentnija i jaca ekipa od intera i ovi sto pisu sanse 50 50 neka se ne iznenade ako raspemo intera i nakantamo ga momacki. Flik ne kalkulise,nije to guardiola da filozofira i da zbog te filozofije ispadamo glupo ko onomad od intera, flik ce postavit ekipu napadacku i napasti od prve minute, a spora interova ekipa kad krene kanonada napada i golova nece znati sta ih je snaslo

To sto se inter zna takticki braniti sve pada u vodu kad te napada ekipa koja ima lamina i rafinju po krilima koji su prodorni, a kroz sredinu se ubacuju pedri i olmo koji takodje driblaju, imaju brutalne pasove za izbaciti odbranu, i koji napadaju odma ko ose u visokom presingu

Mi imamo jednostavno veliku srecu ove sezone sa zrijebom, i arsenal i pariz su za klasu jace ekipe od intera,
Komentar osobe koja nema pojma o fudbalu. Naravno da je Barca favorit ali ovako podcjenjivat taktiku u fudbalu može samo fudbalska neznalica. Tako razmišljaju Brazilci pa zato iako imaju najtalentiranije igrače ma svijetu se sramote na reprezentativnoj sceni, a s druge strane igrački mnogo manje talentovani ali zato taktički potkovani Argentinci su prvaci svijeta. Mislim da ćeš se iznenadit koliko će bit uzbudljiv dvomeč
Samo da još jednom svi pročitaju tvoje provale. Ako si klinac oprostit ćemo ti, ali ako si stariji a tako djetinjasto razmišljaš onda se batali fudbala i počni pratit pikado il tako nešto
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 01 maj 2025, 00:01

Protiv valjadolida mora odmoriti pedrija prije svega, a i rafinju i lamina vjerovatno, de jong i olmo nek igraju

Ne bi tu trebalo biti problema rezultatskog,uvijek mozes ucesti glavne igrace ako zapne

U revansu protiv intera nema puno filozofije,igrati ko i veceras visok presing,stisnuti ih i generalno samo za nijansu opreznije, uz dosta rada na na analizi branjenja prekida

Ne moze se dvaput ponovit nafaka interu, bitno je samo lijepo i smireno uci u utakmicu,ne podleci atmosferi na san siru i ne primiti opet neke jeftine golove na pocetku, samo opusteno i tu je finale
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 01 maj 2025, 00:02

Bili ste bolji, Yamal je već sad najbolji igrač na svijetu, ali eto malo je falilo da i mi pobijedimo, ono je baš bio milometarski ofsajd. Šteta što je nas utakmica zadesila u užasnoj formi i još goroj fizičkoj spremi. Da se igralo prije mjesec dana dosta više bi imali za ponudit ali eto i ovako nije izostalo uzbuđenja. Sada su nam šanse po meni porasle sa 80-20 na 50-50 pred uzvrat ali zavisit će dosta i od toga hoće li se Lautaro oporavit
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 01 maj 2025, 00:05

Da mi je romariov optimizam.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

FCBLAUGRANA1987
Kontakt:

Post Postao/la FCBLAUGRANA1987 » 01 maj 2025, 00:14

Nikakvu nafaku Inter nije imao… ni jedan go nije bio rezultat neke srece… sva tri gola su ok i zbog “duzine nokta” cetvrti go im nije bio priznat…

Slucajnost je kad primis jedan go ali kad primis 3-4 gola u polufinalu kod kuce to je neka druga prica… najgori go Intera mi je bio treci, pa lopta ide visoko, na drugu stativu, lagan centarsut i oni to ne mogu odbraniti… svasta….

Igra nam je pala u onom trenutku kad se Kunde povrijedio… dosta je falio Yamalu na desnoj strani…

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 01 maj 2025, 00:18

Sve isto kao mnogo puta ove sezone. Kreće se iz 0:2 minusa i tako dalje. Koja je ovakva tekma ove sezone, deseta?
Run and gun fudbal, pobijediće onaj koji zabije više, a ne ko se brani. Primiti 3, ali zabiti 4, to je Flickov moto.
Realno, ali stvarno realno odbrana je svo vrijeme kiturina
To sam i spominjao ranije. I sve super fecera kad igra Raphinha i ludi Yamal. Čak se i Ferran tu uspio uklopiti.
Trebali uopšte komentarisati malog? Vanzemaljac sa 17, dijete je nezaustavljiv i fudbal se zaista gleda zbog ovakvih čuda od igrača.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 01 maj 2025, 00:23

Kaze Flick da ocekuje da ce Balde i Lewa biti spremni za revans.

Kaze Inzaghi tesko da ce Lautaro biti spreman.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 01 maj 2025, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 01 maj 2025, 00:27

🚨🎙️| Lamine: "I'm very upset. I thought we would win the game in a dominant manner, but it didn't happen." #fcblive
🚨🎙️| Lamine: “We're now only thinking about the return leg and WE ARE going to WIN it.” #fcblive 🔥
Ne yebe mali živu silu. :rol:

Valjda mu se ne obiju ove izjave o glavu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 01 maj 2025, 00:30

BoixosNois1899 je napisao/la:
01 maj 2025, 00:27
🚨🎙️| Lamine: "I'm very upset. I thought we would win the game in a dominant manner, but it didn't happen." #fcblive
🚨🎙️| Lamine: “We're now only thinking about the return leg and WE ARE going to WIN it.” #fcblive 🔥
Ne yebe mali živu silu. :rol:

Valjda mu se ne obiju ove izjave o glavu.
Kaže Inzaghi morali tri igrača da stave na njega. :rol:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 maj 2025, 00:36

JayCatwright je napisao/la:
30 apr 2025, 22:53
Mogao si biti bogata picka purgeru
1. Novci mi ne znače apsolutno ništa
2. Ne bi išli meni u slučaju dobivene oklade nego u dobrotvorne svrhe
3. Ako barcelona ne razvali Inter ni u uzvratu kako se najavljivalo da će razvaliti još u prvom poluvremenu prve utakmice to znači da je @romario otkinuo 200KM od usta nekome kome je novac trebao ići pa neka se nosi sa tim. A i obrnuto zapravo. Svakako je nekime skinuo 200KM.
4. Utakmica dostojna polufinala LP. Ako Inter ovo nekim ogromnim čudom prođe sa ovom potpuno iscijeđenom i ozlijeđenom ekipom (i bez Lautara i Pavarda vjerojatno) gdje igrači jedva stoje na nogama već nekoliko tjedana...na mjestu ovih koji su se bahatili bi se odmah roknuo. Ili barem prestao pratiti ovaj sport.
Romariooo je napisao/la:
30 apr 2025, 23:44
U revansu ce vjerocatno i rezultatski stradati jer ne mozes se uvijek u nafaku uzdati,no vidjecemo
5-0 za Barcelonu usred Milana :thumbup:
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 01 maj 2025, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 01 maj 2025, 00:44

Ono sto je lamin radio veceras je toliko brutalno da to nisam j zivotu vidio,gledo sam i ronalda fenomena,romarija, ronaldijia,mesija, al ono kako lamin lafano onako drivla i na postavljenu zonu ide to nisam do sad nisam vidio toliku prodornost,jedino mozda maradona je uspijevao tako,mesi i u prajmu nije mogao onako probijati postavljeni zonsku odbranu, odnosno nije imao bas toliko mocan dribling

Ne kazem da je bolji od mesija vec, mesi je druge stvario radio neke daleko bolje u svom prajmu,al taj segment samog driblinga i prodornosti mali lamin je tu vec i jaci, nevjerovatno je kako je 5-6 put se probio iako su ga u bloku cekali,ajd ono driblaju ljudi kad imaju prostora,al ovo veceras su ga bas ono cekali i zatvarali i opet ih prehebe
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 01 maj 2025, 00:45

JoeBleck je napisao/la:
30 apr 2025, 22:41
Neozbiljna ekipa je Barcelona.Muka mi je gledati ovaj fudbal gdje sam stvoris desetine sansi rivalu,
Pa nemoj gledati, mučiš samog sebe već godinama.
Idi bolan tegove dizati. Pun si nekakve tegobe, crnila, negativnosti, katastrofa. Izmigoljiš samo kad treba žuč proliti. Kani se ovoga, nije to za tebe, čuvaj zdravlje.

Ništa ovo nije gotovo i izgubljeno. Samo polako.
Prvo poluvrijeme, dva kiksa, ali i puno dobroga.
Šteta nekih promašaja. Drugo nešto malo lošije, osjete se energetske praznine, ali opet na kraju tekme pritisak i dvije odlične akcije i umalo golovi. Obzirom na 0 2 i 2 3, ovo je odličan rezultat. Onaj prvi gol ih je presjekao. Jedan segment je bitan i falio je. Lewandowski kod golova protivnika iz kornera. Zavrtite malo film nazad. Činjenica je da je Interu ama baš sve uspjelo, da ne govorim o tajmingu. Glave gore.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 01 maj 2025, 00:48

Jbt tek sam sad vidio podatak da je Inter izveo dva kornera. :guz:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 01 maj 2025, 00:57

SiamoNoi je napisao/la:
01 maj 2025, 00:36
JayCatwright je napisao/la:
30 apr 2025, 22:53
Mogao si biti bogata picka purgeru
1. Novci mi ne znače apsolutno ništa
2. Ne bi išli meni u slučaju dobivene oklade nego u dobrotvorne svrhe
3. Ako barcelona ne razvali Inter ni u uzvratu kako se najavljivalo da će razvaliti još u prvom poluvremenu prve utakmice to znači da je @romario otkinuo 200KM od usta nekome kome je novac trebao ići pa neka se nosi sa tim
4. Utakmica dostojna polufinala LP. Ako Inter ovo nekim ogromnim čudom prođe sa ovom potpuno iscijeđenom i ozlijeđenom ekipom (i bez Lautara i Pavarda vjerojatno) gdje igrači jedva stoje na nogama već nekoliko tjedana...na mjestu ovih koji su se bahatili bi se odmah roknuo. Ili barem prestao pratiti ovaj sport.
Romariooo je napisao/la:
U revansu ce vjerocatno i rezultatski stradati jer ne mozes se uvijek u nafaku uzdati,no vidjecemo
5-0 za Barcelonu usred Milana :thumbup:
Mani socijalne price,Sam si provocirao za opkladu,pa kad si se prepao poceo si vrdati i filozofirati iako je jasno bilo da je bio u pitanju prolaz

Ja sam smatrao da ce barca pojesti intera igrom jer je kvalitetnija ekipa i sve to i sve to se i desilo, smatrao sam da ce ta nadmoc u igri rezultirati pobjedom ubjedljivom no to se nije desilo jer inter je imo veliki nafaku da iz tri prva suta da tri gola, dok je barca pogadjala i stative i masala neke prilike itd,dakle nista ja bogzna nisam pogrijesio,ako se isto desi i u revansu i inter opet nafaka pronosa i uspiju proci, ne bi mi problem nikakav bio platiti opkladu ni tebi ni u dobrotvorne svrhe.

Ubijedjen jesam bio da cemo pregaziti intera i to se i desill u igri al ne i rezultatu,rekao sam da se moze desiti i to u nekom spletu okolnosti u jednom postu i ne vidim u cemu je poenta tvog piaanja, rekao sam i da ce rasti sanse uveliko intera ako ne nastrada rezultatski vec u prvoj utakmici, i to jeste tako, al i dalje sam ubijedjen u barcin prolaz i sad s ovim rezultatom mislim da su vece sanse za barcu od 50 50 posto, objektivna publika je vidjela veliku interovu srecu veceras, no objektivni to sd tesko moze ponoviti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 01 maj 2025, 01:17

Romariooo je napisao/la:
01 maj 2025, 00:44
Ono sto je lamin radio veceras je toliko brutalno da to nisam j zivotu vidio,gledo sam i ronalda fenomena,romarija, ronaldijia,mesija, al ono kako lamin lafano onako drivla i na postavljenu zonu ide to nisam do sad nisam vidio toliku prodornost,jedino mozda maradona je uspijevao tako,mesi i u prajmu nije mogao onako probijati postavljeni zonsku odbranu, odnosno nije imao bas toliko mocan dribling

Ne kazem da je bolji od mesija vec, mesi je druge stvario radio neke daleko bolje u svom prajmu,al taj segment samog driblinga i prodornosti mali lamin je tu vec i jaci, nevjerovatno je kako je 5-6 put se probio iako su ga u bloku cekali,ajd ono driblaju ljudi kad imaju prostora,al ovo veceras su ga bas ono cekali i zatvarali i opet ih prehebe
Yamal je generacijski talenat i već sada najbolji dribler planete, ali neće nikada dostići Messijev nivo driblinga.
Messi je bio tehnički još moćniji, ali i fizički, pogotovo kod prvog koraka, bio je daleko eksplozivniji sa 17 nego Yamal danas. Ono u čemu je Yamal bolji od Messija kao tinejdžera je pas igra. Već sada mu je često na razini prajm Messija, što i nije baš normalno :mrgreen:

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 01 maj 2025, 01:25

Pogledah snimak.

Nije ovo toliko loše. Sve što je moglo poći po zlu je pošlo, a opet na kraju nisi izgubio i bio si bliže pobjedi nego porazu. Ovoj ekipi je postala rutina okretati rezultat, nebo i zemlja mentalitet u odnosu na prije par godina.
Na kornerima obavezno poraditi do revanša, prvo protiv Reala pa 2x večeras, amaterski. Poljak isto pliva opasno svaki prekid.
Ne bojim se nekog Dortmund scenarija u gostima jer okolnosti i motivacija nisu uporedive.

No isto tako ne mislim da je ovo najbolje što Inter može. Večeras im je ušlo sve što su opucali prema golu pa nisu ni imali potrebe da nešto aman igraju i napadaju. Vidjet ćemo u prvih pola sata u Milanu od čega su napravljeni.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 01 maj 2025, 01:51

Rajaz je napisao/la:
01 maj 2025, 01:17
Romariooo je napisao/la:
01 maj 2025, 00:44

Yamal je generacijski talenat i već sada najbolji dribler planete, ali neće nikada dostići Messijev nivo driblinga.
Messi je bio tehnički još moćniji, ali i fizički, pogotovo kod prvog koraka, bio je daleko eksplozivniji sa 17 nego Yamal danas. Ono u čemu je Yamal bolji od Messija kao tinejdžera je pas igra. Već sada mu je često na razini prajm Messija, što i nije baš normalno :mrgreen:
Ne bih se bas slozio,ako ih poredis u istom dobu lamin je bolji u svakom smislu ubjedljivo, prajm mesi je po meni u scim segmentima bokji od lamina sadasnje osim u toj nekoj prodornosti,sjetimo se mesijevih utakmica protiv bunkera celzija i intera,nije se puno vido,dok lamin to probija,ajd mozemo reci da su to bili i jace odbrane ove interove,al nije mesi mogo ni blizu probijato ko lamin vecera, mesi je driblao ono kad ima prostora i kad je u trku,ili u guzvi okrene nekoga,al ovako kad ga u zoni cekaju nije im laminove ove trzaje,hodanje po lopti.

To je jedan segment samo,mesi je bio daleko lucidnij, fudbalski inteligentniji,donosio brzexi pametne odluke i hladnokrvniji u realizaciji itd
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 01 maj 2025, 02:13

Romariooo je napisao/la:
SetoKaiba je napisao/la:
30 apr 2025, 23:27
Romariooo je napisao/la:
30 apr 2025, 23:24
Kakva luda utakmica i kakva nafaka je pratila inter brutalno

Pustite pricu o visokoj odbrani,veznom redu i sl,primili smo tri gola smijesna, nafakaska za inter, dva iz korneea jedan sto se inigo okliznuo, jiti jedna nije bila kontra i sl

Nas vezni red je pojeo interov,i oosjedom i strahovitim visokim presingom zbog kojeg nisu mogli preci pola centra veci dio utakmice, to sam i ja najavljivao da cemo ih tako samljeti al nafaku su imali nevjerovatnu,iz prva tri suta su dali tri gola, lamin je dvaput precku pogadjao i imali sko jos 5 6 dobrih promasenih prilika...

Balde ako se vrati za revans velika je dobit, kunde ako bude mogo igrat bice top,ako ne moze ga arauho solidno zamijeniti

Leva ne nedostaje,feran je odlican,puno ucestvuje u igri i presingu,dvije prilike koje je promasio obje su bile teske situacije i nema mu se sfa zamjeriti

Ekipa je pala posle 70 minuta, no posle onakvog strahovitog visokog presinga i ganjanja minusa od dva gola to je sasvim bilo zaocekivati

Sve u svemu pokazali smo da smo za klasu jaca ekipa i da je nafaka interu donijela dobar rezultat,al u revansu se to tesko moze ponoviti i sve su prilike da cemo ih u italiji satrati,iako je to trebalo da se desi veceras
Ti stvarno trebaš reality check, rijetko kad se pojavila toliko nerealna individua na ovom forumu.
Realno sam ja predvidio da smo za klasu bolji i da cemo ih igrom samljeti

Nerealno je bilo ocekivati da ce inter iz tri napada dati tri gola

Ti najavljivao da cemo ih satrati,najavljivalo 90% Svijeta da cemo biti bolji na terenu jer logicno igramo takav stil igre,napad i napad.Ali je i velika vecina ljudi rekla da su sanse 50-50 ne zato sto je Barca klasa,nego bas zato sto su ekipe bare-bare.Kume primiti 3 gola na nafaku,uz to ljudi su imali 3-4 polugotova gola,uz onaj go i milimetar ofsajda je sve samo ne nafaka.Nafakaski ti utjera neko jedan,3 komada nikako.Inter je odradio posao u ovoj utakmici,uzeli po sta su dosli.Ja sam uvjeren da ce u uzvratu Inter biti ofanzivniji 40%.Kad god su krenuli presing,kao na traci su sanse stvarali.Kao sto sam i prije utakmice rekao,ti i slicni koji sljepo gledaju na stvari nikada necete nauciti da se u formatu kao sto je LP samo rezultat broji.Opet pepotencija,Barca ne moze gore defazivno,ja kazem istina ali Inter moze ofanzivno bolje.U 5 minuta sto su bili na 30m od naseg gola,u svakom toj minuti jedan go su mogli dati.Flick ako hoce da prodje,ovakav fudbal moze zaboraviti.Ovo nece proci.Mora se opreznije igrati,iznenaditi ih necim.Inter ima brutalno jaku tranziciju i strasan all round vezni red kojem ne smijes dati da se razmase i otvara prostor.Egal je,treba stvari postaviti drugacije,igrati tvrdje,a ne na centru cuvati stopere.Mislim da je i Flick shvatio da ovo nece proci u uzvratu,posebno jer Inter na Meazzi ce biti u startu 30% teti rival.
Ovo nije pesimizam,ovo je realnost.Prije utakmice sam preudicirao scenario.Barca je jako ranjiva ali moze pametno prikriti tu ranjivost.Ne mora se grlom u jagode,ima se aktivan rezultat.
U revansu dajem blagu prednost Interu jer u LP domaci teren nebrojeno puta pokazao kao velika prednost.Ove sezone pogotovo.

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.