GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

SirAlexFerguson
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la SirAlexFerguson » 25 mar 2012, 15:36

Nakon još jedne pobjede koju je upisao s Dinamom, trener Ante Čačić sa Sportnetom je podijelio svoja razmišljanja o hrvatskom nogometu i navijačima, predstojećem Kupu, ali i medijima…

Veliki je hrvatski paradoks da najbolji klub lige igra pred sramotno malo gledatelja, posebice na Maksimiru, pa često gostovanja dođu Dinamovcima kao odlazak na bolje, jer im barem iz publike ima tko pljeskati. O toj smo nelogičnosti upitali i trenera Antu Čačića: "Ne bih rekao da naši navijači ne cijene naše pobjede, ali te neke relacije koje vladaju, morat ću biti iskren, ne razumijem. Žao mi je da nismo jedno tijelo mi i navijači. Pravi odgovor nemam, situacija je vrlo nelagodna i neugodna", kazao nam je.

"Navijači su nam jako potrebni, no grupica onih koji ni nisu pravi navijači svima drugima ruši ugled", dodao je tome Dinamov strateg, uz napomenu da se on većinom bavi igračima i igrom, a problem komunikacije s navijačima ostavlja nekom drugom.

Dinamo nesumnjivo u svom kadru ima ne samo najbolje hrvatske igrače, nego i niz stranaca koji su kvalitetom iznad onoga što ostatak lige može ponuditi, pa je sastavljanje momčadi ponekad teško. "U ovom trenutku imam 18 igrača koji bi u bilo kojoj ekipi da igraju bili standardni. Nastojim svakome dati minutažu, što naravno nije uvijek u skladu sa subjektivnim apetitima igrača."

I sam je Čačić nedavno natjerao naciju na razmišljanje svojom enigmatičnom rečenicom da je možda rođen na asfaltu ali nije dijete ulice: "To znači da imam kućni odgoj i da se znam ponašati, a došao sam do pozicije koja je titula u našem poslu."

Čačić je trener Dinama postao tek ove zime, pa nas je zanimalo koliko je zadovoljan dosadašnjim igrama u proljetnom dijelu prvenstva: "Želim da Dinamo ima uređenu igru, da ne gubi glavu, da ima jasnu koncepciju i plan igre u svakom trenutku. Čini mi se da idemo prema tome i da smo na pravom putu. Očekujem napredovanje pojedinaca, ali i to da će Dinamo izgledati sasvim drukčije kroz koji mjesec."

U prvom dijelu travnja Dinamo će igrati i polufinale Kupa protiv Zagreba, dok je drugi polufinalni par Osijek – Cibalia. Tko će proći u finale? "To je slavonski rivalitet, obje su ekipe dobre. Bio sam trener Osijeka i tada smo imali bolji učinak protiv Cibalije. Današnja je situacija takva da je Cibalia možda u prednosti, no to su dvije utakmice, pa je teško prognozirati. Mi osobno očekujemo da idemo do kraja, a osobno bih volio vidjeti Osijek u finalu."

Na vrhu tablice Dinamo je usamljen, a Hajduk (više) ne predstavlja nikakvu opasnost po još jednu titulu prvaka Hrvatske. Kako se takvo stanje odražava na ostatak lige? "Žao mi je jer hrvatski nogomet bez velikog i jakog Hajduka pati. Bez takvih velikih klubova koji bi vukli ostale nema jake hrvatske lige. Čak je i za Dinamo to loše, jer je teško u takvoj situaciji raditi čuda u Europi", kaže Čačić. Ipak dodaje: "S obzirom na financijsku situaciju, u Hrvatskoj se još igra korektan nogomet."

Čačić međutim nije previše zadovoljan medijima, koji po njegovom mišljenju previše prostora daju lošim i ružnim stvarima u sportu: "Ima u sportu i nogometu mnogo lijepih i svijetlih trenutaka, koji bi trebali doći na naslovnice ponekad."

Koliko je brzina i sveprisutnost medija utjecala na trenere? "Tržište je malo, svi se bore za senzacije, pišu samo o lošem, ali mislim da će to u perspektivi napraviti loše i više nikoga naš nogomet neće interesirati. Konkretno, neki ljudi koji su cijeli život vezani uz sport po tri dana ne otvaraju novine da si ne pokvare dan."

Mediji su odigrali svoju ulogu i nakon što je Čačić suspendirao Igora Bišćana, pisalo se svašta, a trener je za Sportnet o incidentu kazao: "Igor je imao korektan tretman i od kluba i od mene, no on je u godinama u kojima teško prihvaća činjenicu da je u svojoj nogometnoj jeseni. Dakako, on mnogo ulaže u sebe i trenira i u dobrom je stanju. Kod mene je u četiri prvenstvene utakmice igrao tri, a upravo ta četvrta protiv Hajduka teško mu je pala. Nije bio u početnih 11 i zbog toga je napravio nešto nedopustivo, inscenirao je ozljedu i ostavio ekipu. To kapetan ne smije učiniti."

Koliko ima istine u Bišćanovim navodnim izjavama da su Čačićevi treninzi na razini onih za mlađe dobne uzraste? "S Igorom nikad nisam imao nikakvi sukob, čak dapače, ja sam kazao golu istinu, a on ju je na neki način i potvrdio. Što se tiče toga što su neki mediji napisali, ne bih komentirao, svi smo svašta pročitali."
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 27 mar 2012, 00:11

Nije humano sta radi Dinamo Hajduku zadnjih 7 8 godina , Ako Mamici ostanu u Dinamo nece Hajduk vidjet jos toliko titule ..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 mar 2012, 23:41

"Želim da Hrvati znaju da su moji ispadi posljedica moje nemoći. Po tisućiti put se ispričavam zbog svega lošeg što sam izrekao, ali to je krik očajnika koji na civiliziran način ne može obraniti nešto svoje, nešto u što vjeruje. Dvije godine po Zagrebu izlaze transparenti "Ubij Mamića", "Mamiću čakija te ne gine" i dr., na stadionu huligani vrijeđaju moju djecu i majku, a ja nisam vidio nijednu osobu i nijednu instituciju u Hrvatskoj koja je stala u moju obranu. Što da radim? Ja i moja obitelj imali smo bezbroj fizičkih napada, a zadnji se dogodio ovaj vikend protiv Zorana. Ne nema policijsku zaštitu i nisam nikoga nikada fizički napao, ali sam vrlo opasan u samoobrani. Nedavno me njih 5-6 napalo u Amruševoj, a kada sam kao munja dotrčao među njih kleknuli su i molili za oprost. Naravno da mi sve to privatno ne treba, ali ja imam odgovornost. Što je moj život u usporedbi s Dinamom i Hrvatskom"

:lol: :lol: :lol: :lol: Jedan jedini mamic bogalj :mrgreen: :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 29 mar 2012, 13:23

Da, sigurno. Moš mislit.

A kad su mu na pressicu u njegov salon među njegovih pedeset ljudi uletjela tri Boysa, go.vno je progutao, ušutio, počeo mucati i mijenjati boje lica... a baja je postao i počeo im prijetiti i derati se kad su ovi već napustili stadion.

A ni bratu mu nije bilo svejedno. Još je kritičnije izgledalo kad ga je Zdravko počeo smirivati i govoriti da mu neće biti ništa.

Faca, nema šta. slika
Hayley <3

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 30 mar 2012, 15:50

Ovaj prijedlog ZZD-a, jedan clan - jedan glas. Jel mi moze netko objasnit tko je upuceniji od mene, tko se moze kandidirat za predsjednika kluba? Koja je skola, licenca i to potrebno? Poznavanje stranog jezika i slicno? Sto je zapravo potrebno da bi bili na celu Dinama?
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 30 mar 2012, 16:08

Novac.
...Život za Široki...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 30 mar 2012, 16:46

@jackpot

Pa zasad nema ništa, jer bi se tek trebao donijeti klupski "ustav"... ali sigurno se neće moći desiti da nepismena škovaca koja nema ni SSS i koja je se bavila svim i svačim, od bauštele preko prodaje stiropora do švercanja cigara tijekom rata preuzme klub, niti će članovi - vlasnici kluba - podržati nekoga takvog.

Zvonimir Boban se nameće kao idealno rješenje - ima fakultet, elokventan, gospodin, čovjek s jakim vezama u Italiji i Europi, legenda i simbol kluba.

Ne bih imao ništa ni protiv Darija Šimića ili Zeke Zajeca.

@šbtrn

Garantiram ti da novac neće biti presudan, niti se od budućeg predsjednika kluba očekuje da upumpava svoj novac u klub.
Dinamo je brend i kao takav bez problema - kako sam već napisao u jednom prethodnom postu - bez problema može imati 10M eura proračuna.
Hayley <3

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 30 mar 2012, 23:24

Hvala na odgovoru, to me zanimalo. Znam da ce oni koji su igrali u Dinamu i koji su bili nekad velika imena u nogometu imat jako veliku prednost ispred onih novih znalaca sa zavrsenim skolama i jakih u struci, al bez nogometne povijesti. Ja vako planiram zavrsit neki fakultet vanredno i imao bi zelju zavrsit taj DIF i bavit se nekim poslom koji ima veze sa sportom, ako je moguce nogometom, imam 21 i zivot je predamnom :D . Nije da sanjarim bit predsjednikom Dinama, al zanima me jel postoje neke kvalifikacije koje bi bile potrebne za to. Imam velike ambicije u zivotu i borim se za sebe, a jednog dana, za 20-30 godina tko zna :mrgreen: . U svakom slucaju prvo u planu bi mi bila nogometna skola, odlican scouting i novi stadion :mrgreen: . Moze mi se smijat sad tu tko oce, al isto tako bi se smijali Mamicu prije 30-40 godina i Malesu prije 2-3 :D
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 31 mar 2012, 00:29

Ma, frendu, ne kažem ja da će neki bivši nogometaš biti niti da mora - ne vidim zapreke da neki bankar to preuzme, ali neće. Sigurno. Vjerujem da će se novi predsjednik snaći i da će financijskog stručnjaka dovesti kao pomoćnika, isto tako i PR stručnjaka, da neće biti kao i sada, kad jedna propala tenisačica vodi takav segment kluba koji želi biti svjetski. Shvaćaš o čemu pričam.
Hayley <3

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 31 mar 2012, 13:10

Shvatam u potpunosti, al ako clanovi kluba biraju logicno da ce prije izabrat neku klupsku legendu. Ja bi prvi prije gsao za Simica, Bobana, Zajeca, nego tamo za nekog Todorica i slicne. Posebno bi glasao za Zeku jer on je u Portsmouthu obnasao neku funkciju u upravi kluba i sigurno da zna. On je taj covjek koji je rekao Dinamovim navijcima na ono Valentinovo da je vraceno ime i siguran sam da on nebi imao neku jaku konkurenciju zbog omijenosti kod navijaca. Nadam se samo da nece doc neki kao Males da prica, a od Hajduka napravio vecu prcaniju nego li je prije bio. A Simica i Bobana bi radije vidio u HNS-u. Ova tri covjeka bi nam mogla preporodit nogomet, al od njih jedino Simic ima volju kacat se sa sadasnjom mafijom, al kad on to rijesi onda ce valjda u nase klubove uc ljudi koji zasluzuju tu i bit. Kad docekam utakmicu da je sjever pun Boysa i ni jednom ne viknu 'uprava odlazi' onda cu bit sretan covjek.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 01 apr 2012, 09:12

Pola tuceta u mreži Lokosa, sljedeći vikend se osigurava titula
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 01 apr 2012, 10:01

Tomislava Ivkovića, trenera Lokomotive, visok poraz od Dinama ipak neće obeshrabriti uoči nastavka prvenstva, a Ante Čačić poslije 6:0 posebno je pohvalio momčadski rad i svoje pričuve...

Dinamo je na Maksimiru pobijedio Lokomotivu pogocima Vide, Sammira, Rukavine, Tomečaka Badelja i Alispahića pa je Ante Čačić imao više razloga za zadovoljstvo po završetku utakmice.

Međutim, najzadovoljniji je bio cijelom momčadi: "Na terenu je govorila momčad. Igrali smo autoritativno od prve do zadnje minute i ubilježili krasan rezultat, na tragu onoga što sam od početka govorio da ćemo izgledati sve bolje iz utakmice u utakmicu".

Tomislav Ivković: "Dinamo je igrao bolje cijelu utakmicu. Ima najbolje igrače, prvak je sedam puta zaredom, i oni su najteži, a ne najlakši protivnik. Dinamo je za hrvatske prilike neka druga dimenzija".

"Raduje me što igrači koji ulaze s klupe izgledaju ozbiljno i ponašaju se kao pravi profesionalci, kao i trebaju. Mi moramo na svakoj utakmici naći motiv i nastaviti napredovati", dodao je Dinamov trener.

Čačić je naglasio kako ne vjeruje da će uvjerljiv poraz uzdrmati njegovog subotnjeg protivnika: "Lokomotiva je na pravom kolosijeku, bez obzira na ovo stradanje. Nije iskočila iz tračnica i želim im osvajanje trećeg mjesta".

Nekoliko je riječi posvetio Sammiru, koji je osim pogotka imao i nekoliko vrlo lijepih proigravanja: "Sammir je na putu povratka. Usprkos nedaćama odrađivao je dio treninga. Sada mu doziramo minutažu i uskoro bi mogao biti na razini koju svi priželjkujemo".

Njegov kolega sa suprotne strane, Tomislav Ivković, bio je vidno razočaran ishodom, no ističe kako ne gubi vjeruju i kvalitetu i sposobnosti svojih igrača.

"Teško je nešto analizirati nakon 6:0. Ovo je težak poraz, ali do 2:0 smo igrali dobro, kako je trebalo. Međutim, nakon dva gola iz dva prekida moja je momčad ušla u crnu rupu i nije se uspjela vratiti", rekao je.

"Ovo će biti dobra škola za moje igrače. Još uvijek imam visoko mišljenje o njima i neće nas ovakav rasplet pokolebati. Čestitamo Dinamu, dići ćemo glavu i gledamo prema naprijed", zaključio je Tomislav Ivković.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

TheBlues
Kontakt:

Post Postao/la TheBlues » 01 apr 2012, 11:03

Cestitke na pobjedi, najbolji ste. :P iz Sarajva.
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 01 apr 2012, 12:28

Znaci pobjeda u iducem kolu donosi novi pokal. Ovo je najlosije prvenstvo u zadnjih 6-7 godina.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 01 apr 2012, 12:41

Uza sve to, desi se i to da zlo upregne zaposlenike kluba da vuvuzelama i raznim trubama ometaju povike sa sjevera. PR "stručnjakinje" rade više na borbi protiv navijača nego na dovođenju istih.

slika

Na slici: Sanda Mamić, zaposlenica Dinama, puše u trubu kojom je skupina navijača i, očito, Mamićevih zaposlenika, pokušala utišati prosvjede Bad Blue Boysa protiv Dinamovog vodstva

---

Klub mi je ukopan do dna, a svakim danom to dno ide dublje... sve misliš da ne može gore, ali svaki dan nova pljuska... bit će dobro ako se navijači počnu vraćati na stadion dok mi sin bude imao 5-6 godina, da ga imam gdje odvesti. A ne planiram se ženiti još ihihi.

:cry: :cry:
Hayley <3

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 01 apr 2012, 13:07

[youtube][/youtube]

Nemogu vjerovat stvarno su vuvuzele doveli da utisaju navijace :lol: :lol:

A moj zdravko...ccc...

sramota, malo je rec.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 01 apr 2012, 13:12

Mislim, šta reći? Šta?

Proklinjem dan kad je prodavač stiropora ušao u NK Dinamo Zagreb.
Hayley <3

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 01 apr 2012, 13:42

Steta sto mi komp jako cesto zasteka kad udjem na youtbe, pa u zadnje vrijeme i ne ulazim, jer mu je potrebno ciscenje, a mrsko mi :lol: . Nisam gledao utakmicu i ne otvara mi se taj link gore, mrsko mi restartovat ovo **** poslije, al zar su zaista puhali u vuvuzele? :lol: . Ja sam pomislio da ce Cacic povuc momcad s terena, razocarao sam se. U svakom slucaju, svaka cast igracima, Cacic mozda jest u nasim ocima neki tupan, al Dinamo igra jako dobro u zadnje vrijeme i ono sto je najvaznije, realizacija je tu.
Proljece:
Karlovac - Dinamo 0-3
Dinamo - Osijek 1-0
Lucko - Dinamo 0-4
Dinamo - Hajduk 2-1
Dinamo - Slaven 2-0
Varazdin - Dinamo 0-4
Dinamo - Lokomotiva 6-0

Obrana na razini, jedan primljen gol u 7 utakmica. Napad na razini, 22 gola u 7 utakmica sto je i vise od 3 u prosjeku. Ukupan ucinak na najvisoj razini 7 pobjeda u 7 utakmica. Ovo je ono sto se ocekuje od Dinama, napucavanje ovih poluekipa. Osijek nije neka ekipa, al protiv nekog se mora omaket losa utakmica, al bodovi su tu. Hajduk je Hajduk. Protiv Slavena sasvim dovoljno, nisam ni ocekivao da ce njih nakantat. Gledao sam utakmicu s Luckom, nije lose, al katastrofa dok Dinamo nije poveo, a poslije dominacija. Protiv Hajduka zasluzena pobjeda pa makar penal nije ni postojao, Dinamo bio bolji. Osijek sam gledao kratko, mucenje od utakmice. Ove ostale ne treba komentirat, rezultat sve govori, samo nek nastave ovako do kraja :mrgreen:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 apr 2012, 14:44

Sta vama predstavlja ono Kaj **** Picka Dinamo ???
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 03 apr 2012, 10:42

Ovo što se dešava u Zagrebu cirkus na cirkusima,sprdačina kluba i ljudi koji tamo rade,kao neki stručnjaci.Samo se pitam šta sponzori na sve ovo kažu kad čuju i vide ??? ;)

Na kontejneru blizu maksimirskog stadiona u ponedjeljak ujutro je osvanuo transparent 'Sanda, znaš li kako trubi Paravinja? '. Zbog toga je samoinicijativno pred novinare izašao direktor marketinga Ivan Tica i u emotivnom govoru zamolio za prestanak rata

On je pokušao svima, pogotovo onima sa sjeverne tribine, objasniti da oni o Dinamu ne govore lijepo jer ih Mamić za to plaća ili ih na to tjera. Nakon toga i velik dio zaposlenika Dinama došao je u sobu za novinare i podržao ono što je rekao Tica.

Napomenimo da je do tog napisa došlo zato što su djelatnici kluba tijekom utakmice s Lokomotivom trubili kad bi stizale uvrede sa sjeverne tribine.

'I ja sam trubila, nije nam šef rekao da to radimo ili nas na to natjerao, trube sam nabavila ja osobno i podijelila ih zato što nam je dosta uvreda. Dosta mi je kao osobi i zaposleniku kluba da to slušaju naši sponzori i djeca. Molim sve da prestanu s uvredama jer ja više svojoj kćeri ne mogu objasniti što se to viče,' rekla je Amra Peternel (lijevo na fotografiji s Moranom Đurđević i Sandom Mamić) u svoje ime, a i u ime ostalih djelatnika kluba.

Grafit s prijetećim sadržajem
U Dinamu još nisu odlučili hoće li slučaj ove ružne prijetnje prijaviti policiji.

'Mi ne želimo rat, želimo da rat završi i da više nikad ne bude uvreda nikome na ovom stadionu pa ni suparničkim igračima, ni bilo kome drugome. Dinamo je napravio više nego bilo koji drugi klub u Hrvatskoj, najbolje je rangirani klub ove regije, doveo je ovamo Real i Cristiana Ronalda, a da ih zato nije platio, te se nadamo da će sljedeće sezone umjesto Reala doći Barcelona,' rekao je Tica uz napomenu da Zdravko Mamić nije želio da ove konferencije za novinare bude, ali je Tica to odlučio napraviti i pod cijenu otkaza.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.