RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

zizu1991
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la zizu1991 » 11 avg 2014, 21:07

Puuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!

slika
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 11 avg 2014, 21:40

MostarskiAntifasist je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Jesmo li znali da Janković neće igrati prošlo kolo? Možda nisam baš najupućeniji, čitam redovno ovaj forum svaki dan, a prošle sedmice nisam upratio da je bilo riječi o stepenu njegove povrede. :)
Da ste živi i zdravi Janković propušta polusezonu radi operacije
uhhh, pokazao se kao vrlo bitan igrač, onda mjesto njega Dinu staviti na Koševu....

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 11 avg 2014, 21:44

zizu1991 je napisao/la:Jesmo li znali da Janković neće igrati prošlo kolo? Možda nisam baš najupućeniji, čitam redovno ovaj forum svaki dan, a prošle sedmice nisam upratio da je bilo riječi o stepenu njegove povrede. :)
Kakva operacija?A u pm jest nas krenulo sa pehovima.Prvo Blagojević sad i on. :?

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 11 avg 2014, 22:02

zizu1991 je napisao/la:Puuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!

slika
:twisted: :twisted: :twisted:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 11 avg 2014, 22:36

ne znam jeste li procitali dan prije utakmice sa Mladosti na nekom portalu je izbacilo da je Janko prehlađen...kao Feja izjavio da je prehlađen...odkud sad operacija???

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 11 avg 2014, 23:37

pravnik1981 je napisao/la:

ne znam jeste li procitali dan prije utakmice sa Mladosti na nekom portalu je izbacilo da je Janko prehlađen...kao Feja izjavio da je prehlađen...odkud sad operacija???
Da i ja sam cuo za virozu. Ovo za operaciju kao grom iz vedra neba. :(
Sta je sa Vladom?
Forza Velez!

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 12 avg 2014, 00:02

U šali pa privali ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 avg 2014, 00:08

Možda smo se svi zalijepili na prvu, ali bi' volio kad bi' ljudi kačili na forum sve što pročitaju. Da imamo kakav takav uvid nakon upita o bilo čemu. Evo tek danas @pravnik pomenu vijest koju je čitao za Janka prošle sedmice. Organizujmo se malo ako je ikako moguće.

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 12 avg 2014, 02:50

Slazem se zizu, slabo nas nesto u zadnje vrijeme. :(

Gdje su Pastrmka, BMV i ostali?

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 12 avg 2014, 03:13

Evo da Vam kaze nesto jedan Sarajlija. Ja nepamtim vremena kad je Velez bio Bog i batina. Rodjen sam na pocetku rata i ne mogu to pamtiti. Ali mi je stari uvijek pricao o Velezu i dan danas znam napamet sastav koji je igrao u finalu kupa Marsala Tita. Dobro znajte da 80 posto Sarajlija voli Velez i nikad nece presati voljeti, jer je to ono sto nam je ostalo urezano u misli, jer ni sam neznam koliko sam puta cuo pricu o Velezu, o Maricu, Bajevicu, Halihodzicu....Uvijek ce mi Mostar biti u srcu i uvijek kada krenem na more svratit cu u Mostar pa makar na 10 minuta. Zato nemojte da slusate pojedine papke i beze da dizemo tenzije. Dodjite u subotu u sto vecem broju i borite se lavovski, kao sto cemo se i mi boriti. Sretno :bih:
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 12 avg 2014, 08:10

Kadet91 je napisao/la:Slazem se zizu, slabo nas nesto u zadnje vrijeme. :(

Gdje su Pastrmka, BMV i ostali?
Nekulturni lik "Radovan Pastrmka" ili nekima poznat kao "rezervni golman",navija sada opet za Banoviće... :zviz:
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

MostarskiAntifasist
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiAntifasist » 12 avg 2014, 08:51

Amca007 je napisao/la:Evo da Vam kaze nesto jedan Sarajlija. Ja nepamtim vremena kad je Velez bio Bog i batina. Rodjen sam na pocetku rata i ne mogu to pamtiti. Ali mi je stari uvijek pricao o Velezu i dan danas znam napamet sastav koji je igrao u finalu kupa Marsala Tita. Dobro znajte da 80 posto Sarajlija voli Velez i nikad nece presati voljeti, jer je to ono sto nam je ostalo urezano u misli, jer ni sam neznam koliko sam puta cuo pricu o Velezu, o Maricu, Bajevicu, Halihodzicu....Uvijek ce mi Mostar biti u srcu i uvijek kada krenem na more svratit cu u Mostar pa makar na 10 minuta. Zato nemojte da slusate pojedine papke i beze da dizemo tenzije. Dodjite u subotu u sto vecem broju i borite se lavovski, kao sto cemo se i mi boriti. Sretno :bih:
Neče biti neka mega posjeta na koševu kolika bi bila da smo uzeli Mladost. Mi smo malo pogani po tom pitanju. Nas kad euforija uhvati digne se čitav grad a tako nas isto može sjebat jedan slab rezultat. Jedno je istina. Predstava če biti vrhunska. Imamo sjajnog trenera i ekipu sa dobrim igračima potkovanu brzinom tehnikom i brzom tranzicijom. Care hvala na lijepom komentaru i neka bolji pobjedi
14.02.1945

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 12 avg 2014, 10:54

Amca007 je napisao/la:Evo da Vam kaze nesto jedan Sarajlija. Ja nepamtim vremena kad je Velez bio Bog i batina. Rodjen sam na pocetku rata i ne mogu to pamtiti. Ali mi je stari uvijek pricao o Velezu i dan danas znam napamet sastav koji je igrao u finalu kupa Marsala Tita. Dobro znajte da 80 posto Sarajlija voli Velez i nikad nece presati voljeti, jer je to ono sto nam je ostalo urezano u misli, jer ni sam neznam koliko sam puta cuo pricu o Velezu, o Maricu, Bajevicu, Halihodzicu....Uvijek ce mi Mostar biti u srcu i uvijek kada krenem na more svratit cu u Mostar pa makar na 10 minuta. Zato nemojte da slusate pojedine papke i beze da dizemo tenzije. Dodjite u subotu u sto vecem broju i borite se lavovski, kao sto cemo se i mi boriti. Sretno :bih:
Neče biti neka mega posjeta na koševu kolika bi bila da smo uzeli Mladost. Mi smo malo pogani po tom pitanju. Nas kad euforija uhvati digne se čitav grad a tako nas isto može sjebat jedan slab rezultat. Jedno je istina. Predstava če biti vrhunska. Imamo sjajnog trenera i ekipu sa dobrim igračima potkovanu brzinom tehnikom i brzom tranzicijom. Care hvala na lijepom komentaru i neka bolji pobjedi
+ prijenos će biti , tako da će masa raje ostat kući ..

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 12 avg 2014, 15:06

slika

Jedno od najboljih gostovanja u Sarajevu (Grbavica)
Svi na Kosevo...Svi na JUG...nista istok,zapad...ovi sto ne idu iza gola a ici ce na Kosevo ima da navijaju..kad kuci ne idu iza gola mogu barem na Kosevu navijat....JUG

mellow
Kontakt:

Post Postao/la mellow » 12 avg 2014, 15:36

Kao što sam već govorio lokacija stadiona je glavni razlog za lošu posjetu. Da je stadion u gradu sigurno bi na utakmice dolazilo barem duplo više ljudi.

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 12 avg 2014, 15:41

mellow je napisao/la:Kao što sam već govorio lokacija stadiona je glavni razlog za lošu posjetu. Da je stadion u gradu sigurno bi na utakmice dolazilo barem duplo više ljudi.
Pa sta ces sad i da se podje gradit stadion u sjevernom opet ces iducih 5+ godina ic u vrapcice gledat domace tekme...bolan nije toliki problem gdje je stadion koliko je lijenost problem...imas sad taxi 1km - 1KM iskupi vas se 4 i svi po 1,5KM i sa musale si u Vrapcicima...ako nemas para fino prst na stanici i u Vrapcicima si...jednostavno je SVE ZA SVETINJU !!!!

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 12 avg 2014, 15:47

pravnik1981 je napisao/la:
mellow je napisao/la:Kao što sam već govorio lokacija stadiona je glavni razlog za lošu posjetu. Da je stadion u gradu sigurno bi na utakmice dolazilo barem duplo više ljudi.
Pa sta ces sad i da se podje gradit stadion u sjevernom opet ces iducih 5+ godina ic u vrapcice gledat domace tekme...bolan nije toliki problem gdje je stadion koliko je lijenost problem...imas sad taxi 1km - 1KM iskupi vas se 4 i svi po 1,5KM i sa musale si u Vrapcicima...ako nemas para fino prst na stanici i u Vrapcicima si...jednostavno je SVE ZA SVETINJU !!!!
Evo, citiraću pravnika vjerujem da on zna, a i ako neko drugi zna nek mi javi na pp. Koliko bi izašao put do Sarajeva vozom i kad se polazi iz Mostara i u koliko je povratak (nešto sam načuo ima ujutro u 6 i navečer u 6) ali ipak ako neko zna tačno neka javi na pp

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 avg 2014, 15:48

Apsolutno. Evo ja u subotu protiv Mladosti dogovorio sa prijateljima s automobilom i čekao ih uz magistralu, sve normala. Nisam stopirao, imao Veležov šal u rukama dva automobila mi stadoše i pitaše me hoću li na utakmicu da me povezu. Naravno, lijepo sam im se zahvalio i rekao da imam prevoz.

Ko hoće nađe način, ko neće, nađe razlog!

mellow
Kontakt:

Post Postao/la mellow » 12 avg 2014, 15:51

Ko hoće naći će način da dođe do Vrapčića. Problem je što najveći broj gledatelja (ne samo Veleža nego i općenito u svijetu) ne čine oni hardcore navijači nego obični simpatizeri kluba a njih bi bilo puno više da je stadion u gradu.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 12 avg 2014, 16:04

mellow je napisao/la:Ko hoće naći će način da dođe do Vrapčića. Problem je što najveći broj gledatelja (ne samo Veleža nego i općenito u svijetu) ne čine oni hardcore navijači nego obični simpatizeri kluba a njih bi bilo puno više da je stadion u gradu.
Ne znaci. Jest dio problema, ali nije najveci problem.

Da imamo rezultate, raja bi pjeske isla do stadiona.

Dakle, ako je predstava na terenu na nivou, stadion u Vrapcicima ne bih bio problem.

Inace, kad ekipa ima nesto losije rezultate, tada se nalaze drugi razlozi za navijace da dodju na stadion. Naprimjer, popusti, neki dogadjaji na poluvremenu, itd.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []