Ipak mislim da nam od Bandovića prijeti najveća opasnost.Sarajlijc@ je napisao/la:Ako zaustavite Bicu i Velkoskog, opasnost vam prijeti od Sveke i Dulje sa krila, ako njih zaustavite opasnost vam prijeti od sredine Stojcev, Cimirot, Radovac, a ako kojim slucajem zaustavite i njih onda imate Puzigacu koji ima projektil u lijevoj nozi
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ma sto mora iko pobjedjivati ,eto im Borusije pa nek njih pobjedjujuKadet91 je napisao/la:Ma normala drug. Nek pobijedi bolji. Sve mi je jasno, igrate najbolje, beton ste, vi ste brate favoriti pa to svak zna, ali u fudbalu je sve moguce. A ova nasa ekipa nije jos pokazala pravu vrijednost, nismo levati.sarajlija je napisao/la:Drug malo se ja salim za ovo pobjednik se zna, mislim da ce to biti prava utakmica za pogledat, mi sad jesmo kvalitetniji, ali bilo kakvo opustanje moze nas kostat poraza ne daj boze.Kadet91 je napisao/la:Ma najbolje onda da nikako nedolazimo kad se pobijednik vec zna. Nek se onda registruje tekma 3:0 za Sarajevo da dzabe ne trosimo novac u vrijeme.
Forza Velez!![]()
Uglavnom ocekujem da vas dodje abd u šeher i da bude pravi spektakl na Kosevu na obje trbine, samo da vrijeme ne zezne stvar
Pozdrav za starmo![]()
Ja sam uvijek uz vas, da aBd udjete u Evropsku ligu. Uvjek vam zelim puno srece i sve naj osim kad igrate protiv moje ljubavi Veleza.![]()
Neka pobijedi bolji, drago mi je da cemo napokon igrati protiv otvorenog protivnika, ocekujem dobru tekmu kakva nasa dva kluba i zasluzuju.
Forza Velez!
P.S.Ako Sarajlije zaustave Vladu sa jedne strane sa druge napada Hebibovic ko osica ,ako njega pokriju ima Maletic da se sukne iz kontre.Ne prodje li ni to eto Skahica iz kornera da je glavom smjesti pod precku,ako bude slobodan udarac ima tu nas "Roben" da je smjesti precizno u gol,a pozadi Asim i Zolj potpuni vladari kaznenog prostora.Haurdic bi se isto tako mogo zainatiti pa im 2 gola uliva ,samo ako se naljuti.Janko Bobetko posebna prica,iz 2 kontranapada moze bar jednom poentirati(samo da se oporavi) i tako dalje
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Rodjeni zna li iko sta je sa Vladom? Hoce li Janko biti spreman za Subote?
Forza Velez!
Forza Velez!
Evo niko ništa ne govori. Meni je glupo što ne znamo zdravstveni bilten ekipe pred bilo koju utakmicu. Tako i pred ovu protiv Mladosti nismo znali na koga računamo a na koga ne.
- hercegovac236
- Kontakt:
Kao što i mi ne znamo, tako isto ne zna ni trener protivničke ekipezizu1991 je napisao/la:Evo niko ništa ne govori. Meni je glupo što ne znamo zdravstveni bilten ekipe pred bilo koju utakmicu. Tako i pred ovu protiv Mladosti nismo znali na koga računamo a na koga ne.
Pa brate ako kazu da su svi zdravi netreba taktiku i spisak igraca otkrivati za Subotnji match.hercegovac236 je napisao/la:Kao što i mi ne znamo, tako isto ne zna ni trener protivničke ekipezizu1991 je napisao/la:Evo niko ništa ne govori. Meni je glupo što ne znamo zdravstveni bilten ekipe pred bilo koju utakmicu. Tako i pred ovu protiv Mladosti nismo znali na koga računamo a na koga ne.
Upravo tako. Veliki timovi daju obavještenja koliko će bez koga biti, na koga računaju, na koga ne, a ne na ovom nivou.
pa dobro, al u odbranu njihovu, tek ponedeljak, valjda će dati neku informaciju....i mi smo malo nestrpljivizizu1991 je napisao/la:Upravo tako. Veliki timovi daju obavještenja koliko će bez koga biti, na koga računaju, na koga ne, a ne na ovom nivou.
Jesmo li znali da Janković neće igrati prošlo kolo? Možda nisam baš najupućeniji, čitam redovno ovaj forum svaki dan, a prošle sedmice nisam upratio da je bilo riječi o stepenu njegove povrede. 
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Mnogi će vidjeti na Koševu,da ono nije pravi Velež,onaj iz prva dva kola.Osjetno lakše,rasterećenije i ljepše igramo kad nismo favoriti.To se vidjelo i prošle sezone.
Bez bijele zastave,idemo igrati lopte
Bez bijele zastave,idemo igrati lopte
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
-
MostarskiAntifasist
- Kontakt:
Da ste živi i zdravi Janković propušta polusezonu radi operacijezizu1991 je napisao/la:Jesmo li znali da Janković neće igrati prošlo kolo? Možda nisam baš najupućeniji, čitam redovno ovaj forum svaki dan, a prošle sedmice nisam upratio da je bilo riječi o stepenu njegove povrede.
14.02.1945
Puuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!

uhhh, pokazao se kao vrlo bitan igrač, onda mjesto njega Dinu staviti na Koševu....MostarskiAntifasist je napisao/la:Da ste živi i zdravi Janković propušta polusezonu radi operacijezizu1991 je napisao/la:Jesmo li znali da Janković neće igrati prošlo kolo? Možda nisam baš najupućeniji, čitam redovno ovaj forum svaki dan, a prošle sedmice nisam upratio da je bilo riječi o stepenu njegove povrede.
Kakva operacija?A u pm jest nas krenulo sa pehovima.Prvo Blagojević sad i on.MostarskiAntifasist je napisao/la:Da ste živi i zdravi Janković propušta polusezonu radi operacijezizu1991 je napisao/la:Jesmo li znali da Janković neće igrati prošlo kolo? Možda nisam baš najupućeniji, čitam redovno ovaj forum svaki dan, a prošle sedmice nisam upratio da je bilo riječi o stepenu njegove povrede.
zizu1991 je napisao/la:Puuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- pravnik1981
- Kontakt:
MostarskiAntifasist je napisao/la:Da ste živi i zdravi Janković propušta polusezonu radi operacijezizu1991 je napisao/la:Jesmo li znali da Janković neće igrati prošlo kolo? Možda nisam baš najupućeniji, čitam redovno ovaj forum svaki dan, a prošle sedmice nisam upratio da je bilo riječi o stepenu njegove povrede.
ne znam jeste li procitali dan prije utakmice sa Mladosti na nekom portalu je izbacilo da je Janko prehlađen...kao Feja izjavio da je prehlađen...odkud sad operacija???
Da i ja sam cuo za virozu. Ovo za operaciju kao grom iz vedra neba.pravnik1981 je napisao/la:MostarskiAntifasist je napisao/la:Da ste živi i zdravi Janković propušta polusezonu radi operacijezizu1991 je napisao/la:Jesmo li znali da Janković neće igrati prošlo kolo? Možda nisam baš najupućeniji, čitam redovno ovaj forum svaki dan, a prošle sedmice nisam upratio da je bilo riječi o stepenu njegove povrede.
ne znam jeste li procitali dan prije utakmice sa Mladosti na nekom portalu je izbacilo da je Janko prehlađen...kao Feja izjavio da je prehlađen...odkud sad operacija???
Sta je sa Vladom?
Forza Velez!
U šali pa privali 
Možda smo se svi zalijepili na prvu, ali bi' volio kad bi' ljudi kačili na forum sve što pročitaju. Da imamo kakav takav uvid nakon upita o bilo čemu. Evo tek danas @pravnik pomenu vijest koju je čitao za Janka prošle sedmice. Organizujmo se malo ako je ikako moguće.
Slazem se zizu, slabo nas nesto u zadnje vrijeme.
Gdje su Pastrmka, BMV i ostali?
Gdje su Pastrmka, BMV i ostali?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.