Sarajevo prvaci= 7nekoIzMostara je napisao/la: ↑09 jun 2022, 18:43Tri stadiona, stadion = 0
Malo je reci![]()
![]()
Stadion = 0
Velež prvaci = 0
Stadion= 0
Malo li je ...

Sarajevo prvaci= 7nekoIzMostara je napisao/la: ↑09 jun 2022, 18:43Tri stadiona, stadion = 0
Malo je reci![]()
![]()
Nas je Amaw Osim Carlo Ancelotti. Plakacete opet kao na BPCokituki je napisao/la: ↑09 jun 2022, 19:40Eto obraduj se i slavi za te godine halal oprost i sta je ono trece…ti.nekoIzMostara je napisao/la: ↑09 jun 2022, 19:33A dobro jednom, u 19 godinaCokituki je napisao/la: ↑09 jun 2022, 19:22
Pao si na toj jednoj, velika je razlika izmedu nikad i jedna moj brata, 15 godina brata no no, a to da smo na istoj strani pa normalno kada nisi imao drugo sta gledati da ti je drago protiv papaka iz listice nego FKSarajevo,dugo vremena, tako da normalno da smo na istoj strani a sad ko gdje kolko cega je uzeo, pa jbg brata znas da imamo vjecnu bol od tog sela i kao kolektiv i klub i igraci pa i ovi koji tek dodu, od jedne ozbiljne tragedije pa iskreno da ti kazem…**** mi se brata za to kolko je puta Sarajvo uzelo siroki u listici moj brata tu se sport zavrsava![]()
slazem se, sretno u nastavku sezone, da budete odmah iza nas na tabeli, i da dudica zatjerate do oktobra
![]()
A sto se tice Dude, joj kad vam ga Duda zaDudi![]()
Sretno i vama u novoj sezoni, nastavka sezone nema dosta vam je ovaj jedan kup jer…
Izdvojite 1KM za stadion, ne budite vazda fukare u zivotu
Pa jeste li bosanski Dinamo ili niste
HahahanekoIzMostara je napisao/la: ↑09 jun 2022, 19:49Nas je Amaw Osim Carlo Ancelotti. Plakacete opet kao na BPCokituki je napisao/la: ↑09 jun 2022, 19:40Eto obraduj se i slavi za te godine halal oprost i sta je ono trece…ti.nekoIzMostara je napisao/la: ↑09 jun 2022, 19:33
A dobro jednom, u 19 godinaslazem se, sretno u nastavku sezone, da budete odmah iza nas na tabeli, i da dudica zatjerate do oktobra
![]()
A sto se tice Dude, joj kad vam ga Duda zaDudi![]()
Sretno i vama u novoj sezoni, nastavka sezone nema dosta vam je ovaj jedan kup jer…
![]()
Ihh, hajde bolan, mi marku cemo i dati, a vama drzava sjuzi milione, a od titule k.lip od kukuruzanekoIzMostara je napisao/la: ↑09 jun 2022, 19:58Izdvojite 1KM za stadion, ne budite vazda fukare u zivotu![]()
Jesi ljubomoran sto vise ne ide sav drzavni novac u bh dinamo?? Pametni ljudi, vidi ko ulaze pare u nesto korisno, shodno tome i daju pareVanja8 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 20:08Ihh, hajde bolan, mi marku cemo i dati, a vama drzava sjuzi milione, a od titule k.lip od kukuruzanekoIzMostara je napisao/la: ↑09 jun 2022, 19:58Izdvojite 1KM za stadion, ne budite vazda fukare u zivotu![]()
![]()
![]()
Cuj ulazu u Velez kao nesto korisnonekoIzMostara je napisao/la: ↑09 jun 2022, 20:17Jesi ljubomoran sto vise ne ide sav drzavni novac u bh dinamo?? Pametni ljudi, vidi ko ulaze pare u nesto korisno, shodno tome i daju pareVanja8 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 20:08Ihh, hajde bolan, mi marku cemo i dati, a vama drzava sjuzi milione, a od titule k.lip od kukuruzanekoIzMostara je napisao/la: ↑09 jun 2022, 19:58
Izdvojite 1KM za stadion, ne budite vazda fukare u zivotu![]()
![]()
![]()
![]()
Jbg nisu nam predsjednici bili dobri sa Begicem![]()
Naravno, vidi se iz aviona koĺiko se ulaze. Kad budete u stanju da marku ulozite u stadion onda se javite, a do tada valjda cete i onu travu sto izmedu plocica raste pokositiVanja8 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 20:25Cuj ulazu u Velez kao nesto korisnonekoIzMostara je napisao/la: ↑09 jun 2022, 20:17Jesi ljubomoran sto vise ne ide sav drzavni novac u bh dinamo?? Pametni ljudi, vidi ko ulaze pare u nesto korisno, shodno tome i daju pare![]()
![]()
![]()
,ulaze se prvake, a ne u kosenje trave
![]()
![]()
Ama nije problem pokositi travu izmedju plocica , problem je sto mi to iz dzepa moramo izvaditi i platiti, a vama ce to platiti penzioneri, radnici,zdravstvo...nekoIzMostara je napisao/la: ↑09 jun 2022, 20:30Naravno, vidi se iz aviona koĺiko se ulaze. Kad budete u stanju da marku ulozite u stadion onda se javite, a do tada valjda cete i onu travu sto izmedu plocica raste pokositiVanja8 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 20:25Cuj ulazu u Velez kao nesto korisnonekoIzMostara je napisao/la: ↑09 jun 2022, 20:17
Jesi ljubomoran sto vise ne ide sav drzavni novac u bh dinamo?? Pametni ljudi, vidi ko ulaze pare u nesto korisno, shodno tome i daju pare![]()
![]()
![]()
,ulaze se prvake, a ne u kosenje trave
![]()
![]()
![]()
Sve si sam rekao, nemam sta dodati.zagor1987 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 00:18Nek si se javio mrzitelju,nismo ni rekli da niste dream team za nas to vec svi znaju da ste najveci klub u BIH ikad. Kad ce Tatar,Fanimo? Kako nam Amar uze Ikica ispred nosa,bruka i sramota. Boli vas dupe,imate teske milionere koji trose i grade,mi imamo klasicnog bosnju koji vodi klub i kojeg svi deru,zanimljivo da bolje znate sta se desava kod nas nego mi sami. Uzivaj,bice lijepih novosti ovih sedmica.
Ma mi smo k od ovce za ove vrapcicke gigante. Imamo mlad tim pa hajd da ga jos podmladimo. Jedino sto smo platili odstetu za Tomasevica,mozda ove vrapcicke cicije posalju neku ponudu za Salcinaantisisoja1919 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 21:04Nemanja ako bude na niovu na kojem je bio u Slobodi i ako bude imao slobodu u igri, bice odlicno pojacanje za Sarajevo. Razumijem ja zasto pjene ovi iz Vrapcica i manjeg kliuba u Sarajevu
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 21 gost.