Jes vidio ljudine? Staneš pred njega k'o pred Vikića, ne smiješ trepnut'.belosevic28 je napisao/la:@skoro, onda nema bjezanja, lagano odsetas haha
Pricam ti anegdotu za Colu, upoznao sam ga i ja haha
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
belosevic28
- Kontakt:
Sve sam bio u fazonu "navikali ga", al Bgm gromada insan haha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Historicar
- Kontakt:
Zna li neko hoce li Stanojević i Oremuš biti među 18 protiv Čelika
Od igraca ocekujem da ce igrat
Rahmanovic, tatar od prve minute (ocekujem da ce Amar igrat do 70 min) dok tatar bi trebo da otkine 90 min
Stanoje ce odigrat 5-20 minuta ovisno kakav rez bude
Oremos njega ne ocekujem da upise par minuta jos za 2 kola
Lazic i habibovic su suspendovan krste povrijeden
Rahmanovic, tatar od prve minute (ocekujem da ce Amar igrat do 70 min) dok tatar bi trebo da otkine 90 min
Stanoje ce odigrat 5-20 minuta ovisno kakav rez bude
Oremos njega ne ocekujem da upise par minuta jos za 2 kola
Lazic i habibovic su suspendovan krste povrijeden
Ima li iko ovde iz kluba, ev kamuflirani ti, daj molim te @historicaru neki broj ili razmijenite mail adrese da i on zna sve sta se desava u klubu...
Nekako previse negative dolazi od istog
Usput upoznaj ga sa AdilOremušom....
Nekako previse negative dolazi od istog
Usput upoznaj ga sa AdilOremušom....
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Postoje ljudi koj kazu da je darko lazic ubleha, pa eto, da vam bude lakse kad pomislite da ste ludi
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- BordoSarajevo
- Kontakt:
4:0 sutra
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Frano Jelić (ŠB) nam sudi. Pomoćnici su Jure Musa i Marko Perić.
Jelić nam dosad sudio isto protiv Čelika (3-1 i crveni za Čelik) i protiv Krupe (0-0 i crveni Krupa).
Jelić nam dosad sudio isto protiv Čelika (3-1 i crveni za Čelik) i protiv Krupe (0-0 i crveni Krupa).
Hocemo li cvijece i aplauz dati gospodinu Pavlovicu? 
Sta god mu dali, sutra ce mislim biti crna macka za nasu ekipu, pu pu pu pu
Sta god mu dali, sutra ce mislim biti crna macka za nasu ekipu, pu pu pu pu
Pa i jest ubleha. Propali narkoman, nekad bio zvijezda. Malo se povadio s ovom pjesmom "Majko", al nije to to više.AngelDiMaria je napisao/la:Postoje ljudi koj kazu da je darko lazic ubleha, pa eto, da vam bude lakse kad pomislite da ste ludi
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kako volim ove pressice gdje babukica već u drugoj rečenici priča o onima koji fale kao o eventualnom izgovoruKamuflazn je napisao/la:Ako Bog da ce ostati jos dugo u klubu sa titulama a ti ces strumfe da jedes djigeru jos duuuuugo, duuuuugo zbog uspjeha Fk Sarajevo. Cao, cao, vozdrica neznalice.SarajevoJeBordo je napisao/la:Daj Husrefa za selektora, da nam aBd ode iz kluba, a i ti hairli da se prebaciš na temu reprezentacije.Kamuflazn je napisao/la:Htjeli smo svi ukljucujuci i mene stranca, mladog, zeljnog dokazivanja. Neka hvala. Daj amara, husrefa, baku, vinka za selektora. Samo domace, domace!
P.s. sta ovo Bjelica nahvali almira bekica hahaha.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ako Bog da ce ostati jos dugo u klubu sa titulama a ti ces strumfe da jedes djigeru jos duuuuugo, duuuuugo zbog uspjeha Fk Sarajevo. Cao, cao, vozdrica neznalice.[/quote]SarajevoJeBordo je napisao/la:Daj Husrefa za selektora, da nam aBd ode iz kluba, a i ti hairli da se prebaciš na temu reprezentacije.Kamuflazn je napisao/la:Htjeli smo svi ukljucujuci i mene stranca, mladog, zeljnog dokazivanja. Neka hvala. Daj amara, husrefa, baku, vinka za selektora. Samo domace, domace!
Kako volim ove pressice gdje babukica već u drugoj rečenici priča o onima koji fale kao o eventualnom izgovoru
Babukica podsjeca vas neznalice kakve je rezultate napravio bez pola ekipe. babukica dominira.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Prije ces ti otici nego on, ako si uopste dio Fk Sarajeva ..glavni pljuvator husrefa na forumu je mali strumf sarajevojebordo .. covjek koji raspolaze enormno tacnim informacijama vezanim za klub i oko klubaSarajevoJeBordo je napisao/la:Daj Husrefa za selektora, da nam aBd ode iz kluba, a i ti hairli da se prebaciš na temu reprezentacije.Kamuflazn je napisao/la:Htjeli smo svi ukljucujuci i mene stranca, mladog, zeljnog dokazivanja. Neka hvala. Daj amara, husrefa, baku, vinka za selektora. Samo domace, domace!
-
belosevic28
- Kontakt:
Gdje se ima ukljucit da dolaze notifikacije kad se spomene Husref? Pitam za druga.
-
belosevic28
- Kontakt:
Jel tebi kad napises 'ocam' automatrski izbaci 'Husrefam' pa moras editovati? Pitam za druga.Kamuflazn je napisao/la:Fakat ocam. jel spomenes husrefa u bilo kojem konktekstu par debilcica odma se nakaci. morel se filtrirat.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Amar dadne koju kartu gratis, baci koju insajdersku iz kluba i ima odma vojnika na forumu.NorthN01 je napisao/la:Prije ces ti otici nego on, ako si uopste dio Fk Sarajeva ..glavni pljuvator husrefa na forumu je mali strumf sarajevojebordo .. covjek koji raspolaze enormno tacnim informacijama vezanim za klub i oko klubaSarajevoJeBordo je napisao/la:Daj Husrefa za selektora, da nam aBd ode iz kluba, a i ti hairli da se prebaciš na temu reprezentacije.Kamuflazn je napisao/la:Htjeli smo svi ukljucujuci i mene stranca, mladog, zeljnog dokazivanja. Neka hvala. Daj amara, husrefa, baku, vinka za selektora. Samo domace, domace!
P.s. sta ovo Bjelica nahvali almira bekica hahaha.![]()
![]()
![]()
Vojniče, POZOR!
Jes Husrefam. Pozdravi druga reci mu da je picic.belosevic28 je napisao/la:Jel tebi kad napises 'ocam' automatrski izbaci 'Husrefam' pa moras editovati? Pitam za druga.Kamuflazn je napisao/la:Fakat ocam. jel spomenes husrefa u bilo kojem konktekstu par debilcica odma se nakaci. morel se filtrirat.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
@Sarajevojebordo Ja sve kontam ti se salis , a ti bilDe nevidjen brata mi , u kakvom ti pogresnom filmu zivis da mi je znat ..
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Lahko ti je tako skrivat se iza nicka po forumuNorthN01 je napisao/la:@Sarajevojebordo Ja sve kontam ti se salis , a ti bilDe nevidjen brata mi , u kakvom ti pogresnom filmu zivis da mi je znat ..
SarajevoJeBordo je napisao/la:Lahko ti je tako skrivat se iza nicka po forumuNorthN01 je napisao/la:@Sarajevojebordo Ja sve kontam ti se salis , a ti bilDe nevidjen brata mi , u kakvom ti pogresnom filmu zivis da mi je znat ..