bogbatina je napisao/la:70-72 vodimo i izgubimo 77-73![]()

čemu se nadat u finalu, čemu se nadat u subotu!? di je ona ekipa iz sezone ****..mladost nemozemo da dobijemo..u pm
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
bogbatina je napisao/la:70-72 vodimo i izgubimo 77-73![]()
bit ce nam metla u finalu (ako dodjemo do njega) kao i igokei laniKevin je napisao/la:bogbatina je napisao/la:70-72 vodimo i izgubimo 77-73![]()
![]()
![]()
čemu se nadat u finalu, čemu se nadat u subotu!? di je ona ekipa iz sezone ****..mladost nemozemo da dobijemo..u pm
loše loše teško se i čem možete nadati u finalu ako ovako budete igralibogbatina je napisao/la:bit ce nam metla u finalu (ako dodjemo do njega) kao i igokei laniKevin je napisao/la:bogbatina je napisao/la:70-72 vodimo i izgubimo 77-73![]()
![]()
![]()
Cuuuj nista ne moze proci nekaznjeno, pa sto li onda tek ceka vaseg predsjednika..Koš- je napisao/la:Nemam ja protiv Širokog ništa,naprotiv draga ste mi ekipa,za razliku od Bosne koju ne mogu nikako.Imam protiv likova koji misle da su najpametniji,a vidi koga sam imenovao.Vi što pišete korektno ja poštujem.I jeste orginalna metla,al bog vidi sve pa se vrati u životu sve.Naći će se nešto što će da ponizi Velića i ostale jer je to tako mizerno i ponižavajuće bilo da ne može proći nekažnjeno.
Ili vi pilate naopako ili se strašno zavravate TRN, barun,bogbatina,felix...da ne nabrajam dalje. Pa ovaj Široki ne može meda. Igrači su iscrpljeni i van forme. Mladost ih pobjeđuje dva puta za redom a mogla je i na Pecari ma kolko to bilo smješno. Ako se nešto svemirski ne dogodi do prve utakmice sa Igokeom (da vjerujem u finale bar) oni će nas pomesti, i to zaslužuju. Uložili su više i red je da se to vrati. Nas može spasiti samo čudo. (citaj da Chase ne bude imao svoj dan u 3 utakmice i jedino to)ŠB_Fidelis je napisao/la:Nema veze, rijetko kad je Širokom i islo sve po planu i ocekivanju, no rezultati su pokazivali drugacije. Puno vise volim kad je Široki ''underdog'', mislim da ga sanjaju Bosna i Igokea puno vise nego obrnuto, a zasto, pa sasvim je jasno. Moze u finalu, u koje cemo vjerujem uci, biti i 3:0 za Igokeu, ali moze i za nas, jer ova ekipa to moze, a kakvo ce stanje biti, treba vidjeti, Široki se nema cega bojati, ima vec jedan trofej, jednu vrlo dobru sezonu u NLB iza sebe sa vjerovatno najmanjim budzetom uz afirmiraciju dosta mladih igraca koji su zaista igrali i nosili igru, a ne skupljali thrash time, tako da jednostavno trebaju uci borbeno i onako kako Široki inace igra finala, i tu svasta moze biti.
slažem se...grga vec pri kraju...šime, morovic i štemba odrade..šakić nije pojačanje pravo..fali još onaj jedan o kojem smo pričali koji moze igrati na 1-2, mladi jednostavno nemaju tu kvalitetu još da na strani se ne useru i odigraju dobro..bit ce guravo vec u subotu, a kamoli u finaluljutinar je napisao/la:Ili vi pilate naopako ili se strašno zavravate TRN, barun,bogbatina,felix...da ne nabrajam dalje. Pa ovaj Široki ne može meda. Igrači su iscrpljeni i van forme. Mladost ih pobjeđuje dva puta za redom a mogla je i na Pecari ma kolko to bilo smješno. Ako se nešto svemirski ne dogodi do prve utakmice sa Igokeom (da vjerujem u finale bar) oni će nas pomesti, i to zaslužuju. Uložili su više i red je da se to vrati. Nas može spasiti samo čudo. (citaj da Chase ne bude imao svoj dan u 3 utakmice i jedino to)ŠB_Fidelis je napisao/la:Nema veze, rijetko kad je Širokom i islo sve po planu i ocekivanju, no rezultati su pokazivali drugacije. Puno vise volim kad je Široki ''underdog'', mislim da ga sanjaju Bosna i Igokea puno vise nego obrnuto, a zasto, pa sasvim je jasno. Moze u finalu, u koje cemo vjerujem uci, biti i 3:0 za Igokeu, ali moze i za nas, jer ova ekipa to moze, a kakvo ce stanje biti, treba vidjeti, Široki se nema cega bojati, ima vec jedan trofej, jednu vrlo dobru sezonu u NLB iza sebe sa vjerovatno najmanjim budzetom uz afirmiraciju dosta mladih igraca koji su zaista igrali i nosili igru, a ne skupljali thrash time, tako da jednostavno trebaju uci borbeno i onako kako Široki inace igra finala, i tu svasta moze biti.
Pa nek pometu ako su toliko bolji, pa sta? Cestitke im i gotovo, svakako su PUNO vise ulozili u taj projekt osvajanja titule od nas. Ova, i sve prethodne generacije Širokog su pokazali zube i inat kad je najpotrebnije bilo, zacepili usta i tebi i tisucama takvih stotinu puta nakon neuvjerljivijih predstava u ligi za prvaka i polufinalima naprema konkurentima koji su osvajali prva mjesta i ulazili dvokorakom u finale pa opet na kraju bili sokirani od strane Širokog onda kad je najvaznije, sto ne bi to ponovili jos jednom u nizu i sto ta momcad ne bi zasluzila ''benefit of the doubt'' nakon svega sto je uradila za svoj grad i brojne simpatizere van grada? Ona to uvijek zasluzuje, pa tako i u ovom momentu, pa nek dobije Igokea sve tri utakmice 30 razlike ako tako mora/treba biti, to nije razlog za pesimizam uoci uzvrata polufinala ili finalne serije.ljutinar je napisao/la:Ili vi pilate naopako ili se strašno zavravate TRN, barun,bogbatina,felix...da ne nabrajam dalje. Pa ovaj Široki ne može meda. Igrači su iscrpljeni i van forme. Mladost ih pobjeđuje dva puta za redom a mogla je i na Pecari ma kolko to bilo smješno. Ako se nešto svemirski ne dogodi do prve utakmice sa Igokeom (da vjerujem u finale bar) oni će nas pomesti, i to zaslužuju. Uložili su više i red je da se to vrati. Nas može spasiti samo čudo. (citaj da Chase ne bude imao svoj dan u 3 utakmice i jedino to)ŠB_Fidelis je napisao/la:Nema veze, rijetko kad je Širokom i islo sve po planu i ocekivanju, no rezultati su pokazivali drugacije. Puno vise volim kad je Široki ''underdog'', mislim da ga sanjaju Bosna i Igokea puno vise nego obrnuto, a zasto, pa sasvim je jasno. Moze u finalu, u koje cemo vjerujem uci, biti i 3:0 za Igokeu, ali moze i za nas, jer ova ekipa to moze, a kakvo ce stanje biti, treba vidjeti, Široki se nema cega bojati, ima vec jedan trofej, jednu vrlo dobru sezonu u NLB iza sebe sa vjerovatno najmanjim budzetom uz afirmiraciju dosta mladih igraca koji su zaista igrali i nosili igru, a ne skupljali thrash time, tako da jednostavno trebaju uci borbeno i onako kako Široki inace igra finala, i tu svasta moze biti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.