samoSA je napisao/la: ↑26 jul 2021, 13:06
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jul 2021, 13:01
ElCartel11 je napisao/la: ↑26 jul 2021, 11:54
Sad to je vec drugo pitanje i treba vidjeti i obaviti razgovore sa igracima. Ali i sam znaš kojeg igraca mozes dovesti kad bi mu dao 200k€ godisnju platu. U tom smislu sam mislio, 2 igraca po 200k€ i jos ti ostane 100k€ za porez
E vidis,kada pogledamo tako i malo bolje razmislimo,bilo bi bolje da su ga pustili
500k eura je fina,da ne kazem odlicna cifra
Pa od 500k eura
Mozes dovesti 2 strasna krila,dati im platu po 150k eura godisnje
Pa ima igraca koji ce za 12.500 eura mjesecno svaku utakmciu zabiti gol,2 ili asistirati
A i da dovedes 2 krila za te pare,opet bi ti ostalo 200k eura sto mozes preusmjeriti u dug poreskoj ili nesto drugo
A Fanimu se sigurno ide iz nase lige,pise da je ponuda bila iz S.Arabiie
Mogu mislit kakve su mu pare davali ljudi
U ove zadnje 3 utakmice Fanimo ocajan
Nadam se da je u pitanju samo neka losa forma a ne neki bojkot zbog ovoga
Ali bojim se da cemo se mi kajati sto nismo prihvatili ovu ponudu
Jasta,cim neko nesto ponudi odmaaa znaci treba prodavat ne treba se mislit sekunde.Nikad mi necemo nigdje stic sa takvim razmisljanjem dok god najbolje igrace prodajemo za 300-500 eura a to smo osjetili sa prodajom Amara i Tatara pa sad i Kovacevica pa nam krampa na golu al eto valjda je ostalo sta za poreza
Kada pogledamo sve,vise od toga ne mozemo dobiti
Za Rahmana i Tatara su uzete odlicne cifre
300k eura+ odredjen %
A imali samo 4-5 mjeseci ugovora jos
Ovo za Fanima su trebali prihvatiti,jer na zimu ponude ce biti jos manje
A pritom on je trenutno nezadovoljan sto mu nisu dali da ide,sto pokazuju i igre na terenu
Ljudi moraju shvatiti da kada veci klubovi gledaju i daju neke pare za igrace,sta oni gledaju?
Oni gledaju nastupe tog igraca za reprezentaciju i sta je taj igrac uradio u Evropskim utakmicama
Nikoga ne zanima sto je on zabio 2 gola Krupi ili Mladosti
Niko nece da daje ozbiljne pare za to samo
Pa Dinamo kad jednu godinu ne bi izasao u Evropu,oni nijednog igraca kojeg bi imali ne bi mogli prodati za vise od 2 mil eura
Fanimo je odlicno odigrao u ligi
Vrlo je spreman fizicki
A dao je gol protiv Buducnosti u Evropi koji nas je odveo u play off
Sa 500k eura bi doveli najmanje 2 zvucna i kvalitetna pojacanja
Mehanovica i Burica bi bez problema zavrsili
A to bi rijesilo i dug oko poreza
Po meni los potez,ali eto,vidjet cemo